Polar FT60 Träningsdator

Min älskade pappa som ibland är en ganska fin människa, har fixat en sån här klocka (träningsdator) till mig:


- Det personlig anpassade Polar STAR träningsprogrammet hjälper dig att nå dina träningsmål. Träningsprogrammet ger dig veckomål, inklusive intensitet och varaktighet, för din träning. Polar STAR träningsprogram är baserat på din konditionsnivå, aktivitetsnivå, dina träningsmål och din personliga information (vikt, längd, ålder och kön).

- Polar OwnZone® fastställer din individuella pulszon för träningspasset. Din fysiska status kan variera beroende på dag och tid. Om du t.ex. är stressad eller trött eller om du inte har återhämtat dig helt från ditt senaste träningspass kan Polar fastställa informationen från din puls och guida dig till din idealiska träningszon.

- Pulsbaserade träningszoner med larmsignal
Du kan ställa in dina träningszoner för ett träningspass baserat på din puls för att hjälpa dig att ange rätt intensitet. När du befinner dig utanför de förinställda zonerna kommer träningsdatorn att meddela dig via en larmsignal.

+ 78 andra funktioner!

Nu jäklar ska jag komma i toppform ;)


Kommentarer
Postat av: moa

haha mallan, som att du inte är i toppform redan ;P här har vi det bra med 30+ varje dag, men imorgon är det dags att åka hem! saknar er hemma!! vi måste ses något i veckan :)

2010-03-15 @ 16:46:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0