Katjing

Jag mår lite bättre idag, men har icket kunnat träna. Är klok och lyssnar på min kropp för en gångsskull.

Rolig men lång dag i skolan, intressanta föreläsningar och roliga övningar.
L-ABCD-E.. jag börjar kunna det där nu. Frågan är bara hur man agerar när det verkligen händer..



Träningen med Mariehem gick fint, underbart lag:)

Imorrn äre skola som gäller sen lek hos Moie!

Jag längtar till helgen!!!!

Pusss


Sitter på föreläsning som handlar om vad s...

img_0548 (MMS)

Sitter på föreläsning som handlar om vad som händer vid nedkylning. Som vanligt sitter jag och pillar med annat, planerar kvällens träning med Mariehem och bloggar. Skärpning Malin ! Förkylningen känns sådär, är inte en glad flicka idag heller..


Förkylning in my ass

Hatar höst, snor, kyla, ont i halsen, svettningar, sugminröv!

Just nu är jag inte rolig att ha att göra med.
Skulle inte ha sprungit igår, måste lära mig att lyssna på min gamla kropp.
Snopp, röv, räkstjärt, blir som en grinig 3 åring när jag är sjuk. Det var roligt när man var liten och fick stanna hemma från skolan och mamma passade upp en med glass, filmer och man fick välja precis vad man ville att äta till lunch och middag. Men det var typ 15 år sen, nu är jag snart 22 år och det funkar inte riktigt så längre. Är man hemma från skolan missar man hur mkt som helst, ingen bryr sig om jag är sjuk, jag får fortfarande göra min egen mat, handla mitt eget godis och torka mig själv i röven..

Nej tack, jag återkommer när jag är på bättre humör.

Halstabletterna är slut också........... Gud kasta hit ett paket


Cool bild från igår!! Nicklas och glader ...

img_5558 (MMS)

Cool bild från igår!! Nicklas och glader bångar;P Nu sitter jag hemma hos mot och far och väntar på efterrätt:) skönt att vara hemma och bli ompysslad. Snart ska jag umgås med Sofia! Stafetten gick sådär, våra bästa killar blev sjuka så en 2a plats slutade vi på. Jag fick springa mot Helena Jansson, världsmästarinna i orientering! Hon slog mig med en minut! Hade Inte en chans..


Snart dags för Umeälvsstafetten.. Spöregn,...

img_1975 (MMS)

Snart dags för Umeälvsstafetten.. Spöregn, 8 grader + en massa sjukdomar. Huvva, vädergudarna är riktiga as ibland.


Mobilbloggning är ganska smidigt;)  Nu sit...

img_0425 (MMS)

Mobilbloggning är ganska smidigt;)  Nu sitter jag i bussen på väg hem. En sliten tjej är jag idag, några cider för mkt och lite sömn är icke bra. Förkylningen tar sig, bara snorig. Ikväll sla grabbarna forts festandet men i butiken. Harrys är tydligen stället där alla ungdomar går här?! Haha.  Nej ska sova en stund och lyssna på spotify. Hur kunde jag klara mig utan spotify på mobilen innan?!  Ps. Snygg ring va?;)


Öviks uteliv kan suga pung! Lönnfeta 30+ m...

img_2927 (MMS)

Öviks uteliv kan suga pung! Lönnfeta 30+ med crocs, nej tack!  Nu godis och film, ja tack!


Testar att mobilblogga;) Jag ska strax ut...

img_5582 (MMS)

Testar att mobilblogga;) Jag ska strax ut och jogga lite lätt i regnet, känner mig dock lite små hängig så sla ta det lite lugnt. Jag har det bara bra iaf, vilar, äter gott, shoppar, "jobbar", och umgås. Idag kommer hans kompisar, så ikväll blir det nog lite fest, lutar mot Olearys:) En bild från gårddagens utflykt i bergen. Tänk att åka skrana nerför;)


Jag sticker nu!

Nu sticker jag mot Övik.
- Träning, lite fest, mys och mkt umgänge:D

När jag kommer hem dvs lördag blire middag med familjen + faffe, häng med mina fina och på söndag springer jag Umeälvsloppet!! Kom och hejja!! Start och mål i Broparken. starten går kl 12, jag springer sträcka nr 4;)

Och på måndag drar skolan igång. Jag längtar faktiskt, ser framemot den här hösten.. allt känns oklart, nytt och på nåt vis spännande. Mina sista månader som student.. Ahh, sen får vi se vart jag hamnar nånstans.

Nej bussen väntar inte. Adjöö






Det löser sig..

Halllå bloggen (ett skämt).. nu kan jag andas lite lättare.. en lägenhet fattigare, det är löst. Jag slipper betala för 2 hyror för september månad.. skönt. Så nu återstår det att se om jag får behålla min fina lägenhet på korsgatan, så ge fan i den alla ni som försöker nåt annat. Icket!

Nej idag har det inte hänt särskilt mkt för mig.. skulle utforska min sträcka jag ska springa nu på söndag när det är dags för Umeälvsloppet. Jag ska springa med IFK Umeå såklart, vi är 5 st (4 grabbar och jag), jag springer 4e sträckan som är 3,6km, lagom långt.
Iaf det gick sådär för mig att hitta min sträcka, jag tog mig över tegsbron, förbi Volvo och vips var jag på travbanan och hästar svischade förbi mig i en jävla fart. Fort som satan hoppade jag in i busken. Hästnissarna (lönnfeta saker som sitter i en sån där vagn bakom hästen) ropade - " Häng på!" haha..

Annars då.. har tuggat blodpudding som en jagvetintevad pga min sk järnbrist (SM i förkortningar).

Ikväll har jag sett fångarna på fortet med mina kära vänner Amalia och Sofia:)
Imorgon sticker jag till Övik och blir där till lördag, för på söndag ska jag löpa skinkorna av mig och då behöver jag en hel natts sömn och noll alkohol.



hihi ser ni tomten med blond frilla där i mitten

Bra jobbat?!

Fyfan jävla skit, att offra allt för en lägenhet sen skiter sig ändå alltihopa.

Nu står jag med två lägenheter och kommer inte få behålla nån? Bra Malin.

Det är ett tecken på att det är dags för mig att röra mig vidare. Rövhål. Bor här till 1 december, med lite tur får jag bo här så länge jag vill. Men den turen har jag inte, inte ens lönt att hoppas längre. Nej, så nu får jag hoppas på att nån kan ta min andra lägenhet så ag slipper bli ruinerad. Sen hoppas jag på jobb nånstans? vartsomhelst, jag får bo på Marres och Yurys soffa tillsvidare. Tur man är borta hela december antingen i Övik eller Vilhelmina på praktik, sen Thailand (hoppashoppas) och sen är jag färdig sjuksköterska = jobb vartsomhelst förhoppningsvis:D

Nej vafan, är huvve dumt.. ARSLESSATANSHELVETESJÄVLARSSUGARSKALLEFIIIIIISK.

såja, nu känns det lite lättare, men ändå inte :( världens sämsta dag.


Bakis

Godmorgon, jag som bara skulle "ta det lugnt" igår.. jojo det funkar aldrig att säga så.

Gårdagen var riktigt lyckad.
Först tävling i Röbäck, 7km terräng. Banan bestod av mkt sand + hyffsat kuperat. Men under hela loppen kände jag mig faktistk pigg? hade krafter kvar att ge hela tiden och kunde till och med spurta sista 2km. Fyfan vilken underbar känsla det är. En tredje plats slutade jag på, efter orienteringstjejen och den där Jenny (dock endast 13 sek efter, förra gången var jag 2 min efter).

Efter tävlingen var det raka vägen hem duscha, äta och sen mot sysse (bra återhämtning?). Jag och soffan var i Nicklas stuga efter 15. Riktigt kul, åkte båt, vattenskidor (inte jag), grillade, åt massa godis och hade det mysigt, sen bar det vidare in mot stan och till Nicklas lägenhet för att fortsätta förfesten. Mkt shot, vin och bongning (?) TC blev utestället vi drog till, mkt dans och drinkar gjorde att vi tillslut blev alldeles för trötta och hungriga, så efter ett hamnade vi på Max. En mkt trevlig kväll, med nytt folk och nya kunskaper?! 

Idag blir en lugn dag med pappa och förhoppningsvis lite vänner?:)

Hittade lite bilder från Övik:


Jag kände mig pigg och sprang alldeles för fort för mitt eget bästa, vilket gjorde att de resterande 8-9 varven var en plåga..
 

Tävlingsdag

Morrnmorrn, sitter och väntar på att mor och far ska komma och hämta upp mig. 12.30 går starten för Röbäckskneget 7km, är skönt att vara dör en stund innan.

Igår kändes min kropp fruktansvärt tung och seg, vaderna var spända och hårda som två golfbollar. Får se hur det kommer kännas idag, blir en jävla lång uppvärmning iaf.

Efter tävling är det raka vägen hem, duscha, äta och sen mot Soffan för att köra ut mot Hålens stuga där det blir grill och annat trevligt. Det kan hända att det även blir en utgång, inte helt omöjligt;)


En kväll med mig själv..

Jag har alltid varit bra på att vara själv, ända sen jag var en liten flicka. Ibland när "kompisar" (ni vet såna dära som hade snor fulla ansiktet och började grina om dom inte fick bestämma lek) ringde på dörren kunde jag ibland gömma mig och viska till mamma, pappa eller brorsan " Jag är inte hemma"
Men det lyckades såklart aldrig. " Jajjemen Malin är hemma, hon är här" och sen släpade dom fram mig.
haha social unge..

Men ibland är det drygt att vara ensam, man får för mkt tid att tänka och grubbla på sånt som man egentligen ska ge fan i. ´Det blir ju inte bättre av det, så icket, ventilera din skalle för dina vänner eller familjen ist. Eller fundera om det är värt att deppa över och var tacksam för det du har ist. Såja och där sätter jag punkt.
Jag har världens bästa vänner och världens bästa familj och det tackar jag för.

Ikväll har vi besökt min nya lya och mätt och grejjat, enligt pappas mått så får jag in både säng och soffa, king!!

Imorrn blire lunchbuffe på Gandhi, det kommer sitta fint. Man ska ju som sagt kolhydratladda 4 dagar innan ett lopp, jag har laddat i 2v typ :P

  

Det löser sig alltid.

Så säger min mamma alltid, och det stämmer faktiskt. Så fort jag är stressad, ledsen eller vad fan som helst så blir jag direkt lugn och sansad när jag pratat med mamma.

Nu är jag lite lugnare. Har fått veta min praktikplats, blir i Sävar första halvan (Vårdcentral) och i Vilhelmina eller Övik sista halvan. Vilket blir kung.. Sävar känns väl sådär, men Övik eller Vilhelmina kvittar, har gratis boende på båda ställena. Hos faffe eller J. Farfar skulle dö av lycka om jag bodde hos han i 5 veckor! Jäklar vad han skulle skämma bort mig då, hoppas nästan jag får va där.

Men nästa grejj jag gruvar mig för är lägenheten, kan Amalia bara få överta min lägenhet?? Ska det va så svårt. Jag har heller itne råd att betala för dubbla hyror, jäkla nissar.

Sen en annan sak, jag får börja flytta in grejjerna NÄSTA helg på lördag eller söndag. Men då är jag i Övik ju, stjärt. Blir att ta en tidig buss hem på söndag och flytta hela satans dagen + mån (skippa skolan?).

Ahh som mamma säger.. allt löser sig. Det gör det alltid!


Ett steg närmare

Såja vilken effektiv dag jag haft.

Upp 07.30- frukost, packa väskan, cykla hem och hämta bilen
10.00 framme i Övik
11.45 tränat och duschat klart
12 - lunch och träffa J
14.00 hemma igen

Körde 2x 600m och 10x 200m idag, gick fint förutom att jag hade rejäl motvind på ena sidan av löparbanan..

Sen har resten av dagen spenderats hemma hos mig och hemma hos mor och far. Packat ner lådor och städat ut köket bla.. Det tar sig..

Fick även veta att jag blev godkänd på min restuppg. så nu väöntar jag bara på min praktikplats.. är nervis. Snälla inte Storuman eller typ Haparanda:P

Nej nu ska jag snart bege mig mot Moie och träffa resten av flickorna.
See yaa


Alltså shit?!?! Hur tänkte jag här, typ svarthårig.. aldrig mer (haha snygga grabbar ;P)

Höstdepp?

Varför känns det som höst? Jag har inte fått nog av sommaren än så snälla Gud låt oss ha sommar ända till september ut:)

Idag sov jag ut ända till kl 10, åt frukost och pillade i lägenheten. Förrådet står nu tomt, hyllorna i köket är typ tomma och jag rensar för fullt bland allt skit. Hoppas jag får börja flytta in mina saker snart så det går snabbare med städningen.

Min kära mamma bjöd mig på lunch på TC idag, det var gott. En snabb sväng in på biblioteket sen för att hitta böcker om sorg, hittade två böcker som förklarade rätt bra om vad sorg är. Så nu jäklar är mitt satans arbete färdigt, har skickat in det till den där nissen. Ge mig min praktikplats nu!?!?!?!
Sen drog jag mot Intersport för att hämta mina skor som kommit, det blev den nyare modellen av elite skorna:) dom ska testas imorrn och tävlas i på lördag!!

Har även hunnit med att sola lite på mårdis, hälsat på far och gymmat på IKSU. Nu är jag nyduschad, nyäten och seg.

Imorrn drar jag till Övik för att träna på löparbanorna igen oich hälsa på J.


Vi gillar inte att bli fotade..

S to the E to the M to the E to the S to the T to the E to the R

SEMESTER.. :D

Helgen har varit underbar trots jobb.

Fredag = Ledig, häng hos Sofia sen kom "joni" till mig
Lördag = lunch på stan med joni, sen jobb till 21.30 fort på förfest hos linnea sen ut på Alle! Fyfan vad kul, avslutades med pizza hos mig
Söndag = "sovmorgon", mysig morgon i soffan framför tv:n, jobb 13-21.30, sen häng i soffan med joni och ett lass godis.

Idag har jag klippt frillan, blivit bjuden på lunch på Eurasia av Amalia, tittat förbi Team Sportia om jobb i höst, grejjat med lägenheten, flyttar in 1 september!!!!!!!!!!!!
Vilket innebär att jag kommer ha fullt upp nu på min lediga tid med att flyttstäfa och flyttpacka. Allt börjar ikväll!!

Snart dags för löp med Mariehem!

Vart försvann sommaren? Var tvungen att ta på mig tights idag, för kallt med shorts :/


 hihi guess who?

Slappstjärt

Vilken dag :)

Ännu en skön natts sömn, ca 10h! Riktigt skönt och välbehövligt.

Klev upp runt 9, åt frukost, packade väskan och cyklade mot Mariedal för att säga hej till pappa och hämta bilen.
Vid 11 var jag framme i Övik, 65 min från Mariedal till Öviks Skyttis IP, jäklar vad jag gasade..
Sprang lite olika intervaller med mina nya spikskor, gick bra men var sjukt jobbigt i framförallt vaderna. Ska kräva massage imorrn. Drog sen in till stan, åt lunch, hälsade på "joni" och var tillbaka i Umeå efter 16 igen.

Sen har jag handlat hem lite mat så kylen inte är helt tom ihelgen när jag får finbesök:) Körde hem några påsar kläder som pappa får ge bort till bräntis och fixade godis som jag ska ha med på jobbet ihelgen.

När jag kom hem till Mareidal för att lämna bilen sådär kring middagstid (välplanerat), möttes jag av mot och far som var påväg ut för att handla lite mat. Min kära mor som känner sin dotter ganska så väl synade att jag inte hade ork att tillaga någon middag själv och bjöd pappa och jag på pizza från pizzeria Maria. En inbakad kycklingpizza, den satt fint.

Nu sitter jag i soffan eller ligger snarare och liknar en död fisk, har druckit kaffe (snabbkaffe + vatten i mikron) och fikat mackor. Är tyvärr för trött för att röra mig ikväll, kroppen värker, huvudet också.. börjar bli gammkärring.

Nu ska jag snart sluta.. fan vad mkt dynga jag skriver, är sånt här intressant?

Innan jag slutar måste jag bara säga att jag är en stolt lillasyster.
Min bror går i pappas fotspår och ska följa med till Portugal Algarve och jobba för Springtime, han ska hålla i 2 pass per dag inom typ crosstraining eller vad det nu heter.
Föreläser gör han också, på engelska bland annat och är utbildad PT OCH massör, har en fin flickvän, fin lägenhet och är en fin människa.
Stolt är ordet.






What a day..

fyfan ville skjuta mig idag på jobbet. Överbelagd avdelning med för lite personal = icket patientsäkert. Dagen bestod av att mest jaga förvirrade patienter som gång på gång gick vilse, drog ut katetrar, drog ut nålar, skjutsa till röntgen, strål, ekg osvosv. 10 min lunch.. en småless Malin var det alltså som jobbade idag..

men dagen fortsatte mot IKSU där jag själv körde styrka och sen spelade beach med laget:)

Kvällen har bestått av lite matlagning, pasta med pestosås. Grymme.

Imorgon drar jag till Övik över dagen och tränar samt hälsar på "Joni". Kvällen vettefan? Njuta av ledigheten.. HELA 2 dagar i rad :D sen jobb lör och sön och sen ledig i TVÅ VECKOR!!

Helgen lovar fest vet jag :D yeah.


Jag tar i så jag skiter ner mig..

10 augusti

3 veckor kvar tills jag till 99% bor i min nya lägenhet och Amalia bor i min gamla! HOPPAS!!

Fyfarao vad skönt det är att sova. Somnade 23 och sov ända till 08 = 9h :D
Har värk i mina stackars ben idag, körde 1km intervaller igår i 3,40 - 3,20 fart. Ge mig massage tack.

Igår efter träningen med Mariehem drog jag till ICA och handlade, sen hem och lagade Tandorii kyckling, riktigt gott blev det. La mig sedan i soffan, fikade ostmackor och läste Bubbleroom tills jag råkadesomna i soffan, sådär kring 21.30. En halvtimme senare vaknade jag av att mobilen ringde. Det kanske blir så att jag får besök ihelgen :) hoppashoppas!

Idag jobbar jag kväll, börjar 13.00. Ska hinna träna, duscha, tvätta, dra till stan innan..


bild snodd från karro

Måndag

5 arbetsdagar kvar sen är jag frii!!

Igår var en otroligt seg dag, fyfan, ögonlocken kändes så sjukt tunga. Somnade på förmiddagsrasten, lunchen och eftermiddagsfikat. Sprang aldrig intervaller igår, kroppen sa ifrån. Omöjligt att kunna utföra ett träningspass om man sovit 3h och jobbat en hel dag på det.

Hamnade i soffan hela kvällen och åt en god tonfisk pestoröra på mackor och en massa choklad ist. Mycket gott och välbehövligt.

Idag står jobb, träning och fys med Mariehem på schemat. Sen vill jag hem och sova mer.

Kollade på lägenheten igår, mkt mindre än vad jag har nu som sagt, bara ett enda stort rum + en stor toalett med tvättmaskin och torktumlare. Men blir 1000kr billigare i hyra + ligger mitt i stan. Hoppas Amalia får ta över min :D

Nej nu ska jag borsta mina numera gula fula kaffetänder och cykla iväg mot jobbet.



Jag hoppas sommaren är kvar när jag slutat jobba!

Död fisk = Jag

Satan i helvetet, just när man lyckas somna så ringer larmet på klockhelvetet.. Jag känner på mig att jag inte kommer att vara den trevligaste undersköterskan idag på jobbet. Mot patienterna måste jag såklart men mina kära kollegor kan få sig en känga om dom j'äklas..

Men kvällen/natten igår var helt klart värt denna sömnbrist!! Blev lagfest hemma hos Johanna som sagt, riktigt kul att få se alla igen :D Underbara lag. Lite lekar, massa redbull drickande för min del och sen utgång på TC! En mycket bra kväll med ett mkt bra gäng!

Idag jobbar jag dag igen, sen ska jag spana in lägenheten som jag inte hann med igår och efter detr ska jag förhoppningsvis palla med att köra lite intervaller.. sen ligga i soffan och slappa.


haha huvva.. från Lundsberg, inte igår..

Hellulu

Im back!

Hann aldrig blogga igår, känns som jag varit ledig en hel helg, emn det är bara en dag.

Igår efter jobbet stack jag och pappa till Övik som sagt för att testa mina spikskor. Vilken grym skillnad det blev!! Så jäkla underbart, känns som man flyger fram. 15x 400m med 1 min vila blev passet, riktigt jobbigt men ett bra pass. Efteråt var det en snabb dusch sen ner mot stan för att äta och sen en snabb sväng förbi J för att säga hej. Pappa skötte sig snyggt faktiskt, han höll sig lugn.

Idag har jag varit ledig. Vaknade i stugan 09, drog in till stan vid 11 och har sen lunchat med Amalia på Rhodos, sett beach volley, ätit middag hemma med farfar, faster och lilla kusinen Saga Linnea, hängt med Amalia och Sofia hemma hos mig med godis och popcorn:)

Imorgon jobabr jag dag, sen efter jobbet ska jag iväg och titta på en lägenhet som är mitt i stan. jajjemen jag kommer till 99% flytta IGEN, till en 1a mittemot Max på E4an :) kommer bli kung, hoppas Amalia får ta över min lägenhet :D:D

Sen blir det lagfest och utgång? Börjar 6.45 på söndag men det ska väl inte hindra?


Pappsen med pottfrillan och jag med fetaste bulan i pannan, små fjun till frilla och ett satans humör. Bortskämd liten skit, som kunde lukta sig till när pappa ätit godis, levde på socker, förstörde brorsans teckningar och klöste eller nöp honom tills han grät..  men sen hade jag även några bra sidor...


Wednesday

Dagarna bara flyger iväg..

Igår var det tisdag vilket innebar en jävla dryg jobbdag till 21.30 sen järnet till Sofia för att snabbt byta om och piffa till sig och sen järnet till Rex! 22.00 är fortfarande alldeles för tidigt att gå ut, men det var kul att se en massa folk iaf:) Jag och Moa höll ut till strax efter 00, sen blev vi less och drog. Min mage höll på att dö av hunger också som vanligt. Så det var rätt skönt att ligga i sängen kl 01 nyäten och nyduschad.

Imorse vaknade jag av mig själv 07.30 av att jag var så jäkla hungrig?! Vart sitter felet, gravid? Så nu ska jag bara låta brakfrukosten få smälta i magen sen blir det ut och löpa. Måste även hinna med löplabbet och kolla spikskor, sen hem en sväng och hämta mat som mamma skickat med + handla lite.
Jobbar kväll idag igen..

Imorgon efter jobbet sticker jag direkt till Övik och tränar på löparbanorna där, sen fredag.. kanske ledig? Snälla!


Solglasögon med skärm.. ;P

Pappa LG52

I söndags när vi hade våran eftermiddags nap ringer min mobil..

Jag: Ja hallå.. (låter helt nyvaken och borta)
pappa: Hallå, vad gör du??? (skriker nästan i telefonen)
Jag: Ja vi ligger och vilar, ska strax ner mot stan.
Pappa: NEEJ GÅ INGENSTANS, vi kör strax förbi Övik och både jag och Roger måste få låna toan och SKITA. Vad heter gatan han bor på?
Jag: Nej men ge dig, aldrig. Gå in på en mack eler nåt.
Pappa: Nej för helvete, ge oss adressen nu så får vi hälsa på er samtidigt.

Jag får panik, säger adressen lite snabbt och lägger fort på luren.. J får också panik, vi studsar upp ur sängen skyndar oss att plocka undan massa grejjer och jag börjar typ svettas.

Sen ringer telefonen igen och pappa gapskrattar, "Hahahahahahahhahaha där var jag rolig".

Ja lite rolig var du, men jag hade inte blivit förvånad om du menat allvar för det är pappa Skoog i ett nötskal.


Nu ska jag till jobbet, sen vid halv 10 när jag slutar blir det Rex ;)

Åter i Umeå..

.. efter en underbar helg i Övik!

Vi har haft det så mysigt:) Utforskat "stan" = typ helt dött inte ens alkisarna var ute kl 20 en fre-lörkväll, alla verkar vara religösa av nåt slag, 98 kyrkor. Men ändå väldigt fin liten stad, med många små gator och gamla fina hus. Ätit god mat, frossat i sötsaker, hjälpt J att måla i butiken, sett en massa film, sovit, vilat, slappat osvosv. En skön helg!

Sprang ju också en hel del, lite lätt löpning på fredagen för att väcka kroppen, tävling lördag i 1500m. Där jag tydligen blev ensam tjej och då fick springa med killarna, inte så kul. Söndag blev det 5000m, jag + 2 tjejer + 5 killar startade tilsammans. Benen kändes oförskämt pigga första 1200m så jag gick upp i täten och drog, men sen helt plötsligt dog dom, de resterande 9 varven var en plåga. Men jag tog mig i mål iaf.

Nu är jag tydligen anmäld till JSM som går i Karlstad om 2 veckor, blir spännande. Hoppas jag får ledigt bara (chefen måste hata mig nu). Eftersom det inte finns någon löparbana här i Umeå måste jag ända till Övik för att kunna träna med spikskor (inte mig emot iof;P). Så den här veckan kommer att bestå av mkt jobb och mkt träning, ska försöka hinna med Rex däremellan också, nykter då såklart.

Nu ska jag umgås med min fina vän Sofia:)


Yeeah B)

RSS 2.0