Fiskstjärt

Godkväll kära vänner!

Gårdagen var trevlig! Vi var på Allstar, mycket folk och så men inte så många man kände. Musiken var hur bra som helst, men jag fick så ont i fötterna så det var en plåga att dansa tillslut. Men vi hade kul ändå!!

Idag har jag och Sofia spenderat större delen av dagen på Nolia och sett herrarnas fotbollscup! Alltid kul att träffa massa folk. UFC vann hela skiten, inte så oväntat iof.

Ikväll får vi se vad som händer...:)

Vi glömde ta bilder, eller rättare sagt orkade inte.. Så ni får nöja er med detta!


 Riktigt ful bild! Haha

Godmorgon era nissar..

Jag är trött som ett lik nu, börjar jobba om 45 min. -18 ute, helt sinnes..

Igårkväll åt jag och Elisabeth middag hos Emelie. Det var mycket trevligt och gott, västerbottenostpaj med lax och grönsaker sen kladdis och glass och grejjer till efterrätt! Nästa gång är det min tur att bjuda, troligtvis bor jag då på haga ;)

Jag slutar vid 5 idag, då äre det bara järnet hem, duscha, äta, byta om sen direkt till Sofia där vi kör igång med förfest!! Sen utgång på ALLSTAR! Kommer bli kung.

Jag eggar sönder den här låten just nu:






Fredagsmyys

Börjar dagen med en lista som jag snott;)

Dagens humör: Glad, excited :D

Dagens mående:
Lite trött just nu, men det ska fixas med hjälp av lite kaffe snart.

Dagens borde:
plugga.. ta igen det jag missade igår. Men känner jag mig själv rätt så blir det inte så.

Dagens frisyr:
Just nu bara en slarvig knut.

Dagens smink: Har inte hunnit så långt än, men brukar inte bli så mycket.

Dagens klädsel: Haha samma sak där, har bara en tjocktröja och små shorts.

Dagens planer: Hade tänkt träna om nån timme, sen svänga förbi stan, hem och äta lunch, sen skola mellan 13-17, sen är ja bjuden på middag hos Emelie:) En bra dag!

Dagens vill ha: Massa nya möbler och grejjer från ikea som jag kan fylla lägenheten med (jag vet redan nu att jag vill ha den, fast jag inte kollat på den)

Dagens längtan: Till sommaren och värmen, varför inte till Thailand i 2 veckor.

Dagens fundering: Vilken av dom tre svartakortatighta klänningarna jag ska ha på mig imorgon, och vilka skor, smycken osv.. shit så jobbigt :P

Dagens beroende: Alla dagar är det socker, men nu känner jag sötsuget redan på morgonen.. illa.

Dagens produkt: Måste vara min frisörs schampo och balsam, känns som håret fortfarande är nytvättat oich jag tvättade det igårmorse. Det är bra!


Jag funderar på att dekorera hyllorna med mina partyskor, haha! typ såhär:



Sen vill jag ha en klädhäst, så man kan hänga upp kläderna på det här viset och se tydligt vad man egentligen har:

det här är iof ingen klädhäst, men ni fattar vad jag menar!

Pille..

blogg.se krånglar märker jag..

Jobbade ikväll, krockade med en bil, min bil (athenas bil) blev typ förstörd inte den andra som jag gled in i.. fick stressa som ett as för att inte komma sent till de andra kunderna, var kaos på storgatan, en lastbil hade kört fast och blockerade vägen, var tvungen att jobbade in min rast, åt middag kl 21.00.

Nu ska jag prova lite kläder.. brukar alltid få ett ryck och göra det precis innan jag ska gå och lägga mig så jag ska hinna ha alla kläder jag har. Ett tips;)

Helgen kommer blir bra!!!



Haha jag älskar dom här!! Tobbe är underbar.




Borderline

Nu sitter jag i min ensamhet och fikar kesomackor, banan och dricker pappas yoghurt. Han har nämligen en egen yoghurt som ingen annan får ta ifrån. Han brukar gömma den för mig men ikväll lyckades han inte med det.
Ikväll har jag löpt med Mariehem. Känns riktigt kul att träffa dom en gång i veckan och göra det jag tycker är roligt, dvs springa!! Knäet håller än dessutom. Peppar peppar..

Vi körde fast med bilen idag när vi skulle köra in bilen i garaget. Har snöat så sjukt mycket idag och är världens storm ute. Vidrigt! Alla grannar fick komma ut och hjälpa till att putta på och skotta loss bilen.. såg ganska roligt ut. Pappa var förbannad på snöhelvetet och hotade mig att det var sista gången jag får låna bilen. Jag kommer sno den av han imorgon så att det kan han glömma.

Idag på skolan gjorde jag och en klasskompis lite psykologitester på internet. Jag ligger tydligen i riskzonen för borderline personlighetsstörning och shopoholic. Det känns ju bra..

Gå in här och gör olika tester: www.psykologitest.se 

Imorgon är jag "ledig" fram till 15.30 då jag börjar jobba! Kanske ska sova ut, får se.


Jag hatar vintern!!!!

Fyfan vad drygt det var att cykla imorse, världens jäkla storm! Stod upp på cykeln hela vägen för att ta mig fram, knappt det hjälpte och traktorbögen hade inte plogat cykelbanorna som vanligt. Usch, lyckades även spotta mig själv i ansiktet när vinden precis när jag spottade blåste mot mig. Härlig start på dagen.

Vi var iallafall duktiga jag och Hanna och skrev klart våran del av caset som vi ska redovisa om nästa fredag. Känns skönt, så nu är jag "ledig" imorgon fram till jobbet och börjar kl 13 på fredag. Nästan som en minihelg.

Pratade med min käre bror igår förresten. Han och Yury har bokat en resa till Turkiet i juni en vecka och dom undrade om jag ville låna deras lägenhet den veckan och samtidigt vara kattvakt!! Självklart vill jag det, men hoppas det löser sig med jobb och så. Sen vill jag såklart inte fara dit själ. Men det kommer bli grymt skoj om det blir av !!

Såhär såg det ut idag när jag cyklade hem från skolan..



3 månader kvar till "sommaren"

Godmorgon!!

Vad gör jag uppe nu är frågan?! Har fasen inte kunnat sova nåt inatt, har vaknat gång på gång av att den där jävla stormen!! Jag undrar hur det kommer gå att cykla till skolan idag, lär bli en hel del svordomar. Pappa ska såklart ha bilen när han har 100m till jobbet. Satan, känner hur irritationen växer inom mig. Har ruttet morgonhumör bara så ni vet.

Veckans planer:

Idag -
skola så länge vi orkar, sen löpning med Mariehem :D
Imorgon - ledig, får se vad jag hittar på. På kvällen ska jag jobba på Athena.
Fredag - skola mellan 13-17 sen är jag bjuden på middag hos Emelie i klassen!! Blir mkt trevligt.
Lördag - jobb 8-17 på Athena, på kvällen blir det utgång. Vart vet vi inte än.
Söndag - förhoppningsvis inte bakis, för då ska vi se herrarnas cup.

Nej vad ska man nu hitta på, ska va på skolan om 2h..



Ha en bra dag!

Tuesday

Det här har varit en bra dag:

- Jag har varit på en föreläsning, om den var bra vet jag inte. Knappade mest på min Iphone som vanligt.
- Jag har hängt på stan och tyvärr hittat alldeles för mycket kläder och grejjer åt mig själv. Köpte en tröja från JC (har 17st liknande, jag vet) och doftljus som luktar kaffe
- Jag kanske har en lägenhet på G :D Hoppas jag får den. Nära stan och allt!!
- Jag har varit på IKSU
- Jag har hängt med Amalia och ätit goda cashew nötter med yoghurt.
- Jag har sett En annan del av Köping på tv4 play :D



Haha måste bara visa den här igen!! Dumma katt

Nattinatti..

Har bokat min sthlms resa nu! Åker den 19 februari efter min tenta och kommer hem på måndagen den 21 februari! Wohoo!! Ska shoppa arslet av mig. Iof har jag inte hunnit få min lön då men jag får väl nalla lite från sparpengarna då. Eller så inte..

Mitt sällskap gick och la sig för 30 min sen.. funderar på att göra det jag med. Kan behöva sova igen lite timmar.

Godnatt!



Jag vill bli blond igen!!

Thailändarna is back..

Idag har vi varit på ett studiebesök på kärnhuset på stan med skolan. Det var intressant men samtidigt hemskt att höra deras tragiska berättelser om deras barndom och sen vilka skador det medförde sen. Huvva så hemskt.
Sen hade vi föreläsningar om ätstörningar och om sexuella övergrepp på barn.. fytusan att jobba med sånt. Skulle bli helt förstörd.

När jag kom hem var min kära mamma hemma, hon hade lagat en jättegod middag, bakat bröd, tvättat alla kläder och renbäddat alla sängar och stor handlat. Så nu  är både kyl och frys fullpackat med mat igen. Känns ändå lite skönt att dom är hemma igen, saknar att bli uppassad;) haha.
Pappa var neger som vanligt, mamma med. Fick även lite presenter av dom, några linnen från Abercrombil & Fitch och lite krämer och grejjer.

Nu ikväll blir det bara att umgås med mor och far framför tvn och äta en massa gott!
Haha pappa är som ett tjurigt barn, han har hållit sig från godis och levt nyttigt i 2 veckor nu men ikväll ska han till Godishuset och köpa massa godis.
- "Jag gör vad jag vill, ni bestämmer ingenting, jag är 51 år nu!!"




Har saknat att ha någon att jävlas med.. men nu är han tillbaka!!

Bilder från gårdagen..

Kollade på "lägenheten" idag på Teg.. det var ingen lägenhet, det var ett förråd som dom gjort om till ett rum med toalett och grejjer på 24 kvadrat och dessutom på DERAS INNERGÅRD. Hyran skulle ligga på 4200kr, vilket skämt! Aldrig! Låtsades se trevlig och glad ut och sa att jag skulle återkomma. Sen hoppade vi in i bilen och körde fort som satan därifrån.

Här kommer lite bilder från gårdagen, se och njut ;)













Förbannat!!

Gårkvällen började bra med pizza och tårta hos Anna. Var mycket folk, en del man kände till, så det var trevligt.

Sen skulle vi ut på Rex var det bestämt. Vi kom in och gratis dessutom, kände mig som en tjuv typ. Där inne var det inte en människa man kände till, mest 89 er så vi drog vidare mot Allstar. Där var det såklart världens kö så det var itne ens lönt att försöka. Men vi gjorde det ändå och kom såklart nte in, för det var FYLLDA 22 år. Vidriga vakt, fanns fler därinne som inte vad fyllda 22 år.
Sofia kom in och försvann och jag och Amalia frös som hundar när vi skulle vänta på att nåt skulle hända, sen gav vi upp och gick med våra livsfarliga klackar mot donken där vi klädde på oss mer kläder. Rex hade dessutom fullt så där kom vi såklart inte heller in.

Fyfan så ovärt allt kändes.. ovärt att klä upp sig, ovärt att dricka, ovärt att bli bakis idag.. ne usch. Aldrig mer!!

På vägen hem hittade Amalia en plånbok mitt på cykelbanan, med patientbricka, massa kort och pengar i. Jag tog hand om den och ringde ägaren nyss, det var en gammal gubbe i typ 70 års åldern. Han grät nästan av glädje och tackade Gud att det fanns såna som oss! Ja det är sant, tur det avr vi som hittade plånboken och inte någon annan GIRIG JÄVEL! Ska förbi gubben snart och lämna den, sen fara och kolla på en lägenhet på Teg.

Jag är förbannad idag.. måste göra nåt för att bli av med ilskan. Typ dammsuga. Helvettes satans dyngröv.. egojävlar..

Bilder från gårdagen kommer senare..

Övertrött...

är vad jag är just nu.. sitter och tittar på sjuka videoklipp på youtube och skrattar så jag nästan grinar. Haha .

Ikväll har jag sprungit intervaller på iksu, gick tungt, känner mig tung i benen. Sen har jag haft Amalia och Moa på besök här. Vi åt taccos och massa gott och såg Lets Dance. Dom hjälpte mig med att färga utväxten också.. gick bara fint. Var rädd att det skulle bli en helt annan färg eller att frillan skulle lossna men det gick.

Nu då.. ja jag tittar in på blocket titt som tätt för att kolla lägenheter.. anmälde mig nyss på en lägenhet på Teg! Teg.. känns långt bort. Ska nog sova snart.. behöver det. Blev inte mycket sömn inatt, därför jag sitter och gapskrattar åt ruttna saker.

Mor och far kommer hem på måndag.. satan vad tiden har gått snabbt. Saknar iof mammas mat, är less på nudlar, potatis, krossade tomater, köttfärsslimpa och sån skit, vill äta nåt med smak. Pappas sattyg och djävulskap som han har för sig saknar jag dock inte.. kommer iof bli kul att äntligen få ha någon att jävlas lite med.

Nej nu ska Malin pissa och gå och lägga sig!
Natti!

http://www.youtube.com/watch?v=8KswnjMa-MQ

Jag dör när jag ser den där.. hahahahahaha


Helt sinnes..

Imorse vaknade jag kl 06.18 och kände mig helt utvilad. Tiger som noterat att jag öppnat ögonen studsade upp i sängen och pep för att hon ville ha mat. Jag blev inte irriterad som jag brukade bli utan steg upp, gav henne mat, vattnade blommorna, satte på kaffe, rensade soporna och DAMMSUGADE.. man kan ibland undra vart felet sitter på mig. Kl 07.15 satt jag framför tv:n och åt frukost i lugn och ro. Jag är en rastlös människa som sagt..

Igår såg jag och Amalia Snabba cash!! Den var bra, men lite konstig emellanåt.. sen den där killen som hade huvudrollen var snygg, men inte överdrivet snygg. Men sevärd var den iallafall!


Han är söt.. men kan gärna visa lite mer känslor då skulle han vara ännu hetare!

Nu ska jag snart tillbaka till skolan igen och redovisa om ångest.. rätt intressant faktiskt. Kvinnor drabbas oftare än män, pga mer press, stress samt serotoninbrist i hjärnan! Så nu vet ni!

Sen ska jag mot iksu och testa att springa :D Efter det blir det hem och laga mat. Ska bjuda Moa och Amalia på taccos! Det här kommer bli en bra helg känner jag på mig!!

Livet leker!!



Amalia en helt vanlig partykväll..



Moas partytrick ;)

Ledig!

Min mage måste vara knäpp, spelar ingen roll om jag fikar precis innan jag går och lägger mig, vaknar ändå upp mitt i natten av att jag är hungrig. Inatt var jag så hungrig att jag hade ont i magen, fast jag tryckt i mig mat just innan jag la mig. Så jag klev upp och åt en banan.. lindrade hungern tills jag vaknade imorse iallafall. Känns som jag har en mask i magen som äter upp allt innehåll i magsäcken :P

Igårkväll hade jag löpträning med Mariehem, det gick fint, mitt knä höll och jag kunde springa hela passet!!! Jätteglad blev jag! Men fick grymt ont i vaderna, är nog pga att jag inte är van stötarna.

Nu på morgonen har jag ringt runt och sökt lite lägenheter, har hittat en etta öst på stan som jag mailat och smsat intresse om. Hoppas jag får komma och kolla på den.. perfekt läge, nära stan och nära skolan.

Känner mig lite krasslig idag, så blir att ta det lungt och vila från träning. Ikväll ska jag på bio med Amalia och se Snabba Cash!!

Ska på stan en sväng och systemet och fixa lite inför helgen.. är ledig idag som sagt. Klarar inte av att vara ledig en hel dag och inte göra något vettigt, så ska försöka dammsuga lite och sen fara på obban och handla lite. Haha har säkert handlat mat för flera hundra under dom här 2 veckorna mina föräldrar har varit i Thailand. Fattar inte hur det gått till, men handlar iof inte bara mat utan även massa onödiga tidningar, godis och tuggummi.

Har ni hört den här låten förresten, den är skön!

http://www.youtube.com/watch?v=rhwPbbs5X9w

Har ingen aning om hur man lägger upp videos så därför blir det en massa länkar.


Sjuk..?

Försov mig imorse för andra morgonen i rad.. fattar inte.. vaknade 08.18 och började 08.30.. kastade på mig kläderna tryckte i mig 2 mackor och hoppade in i bilen och körde som en tok till skolan. Kom bara 6 min försent.. så jag var snabb. Ska lägga mig i tid ikväll.. iof är jag ledig imorrn så det kommer nog inte bli så.

Har lite känning i knäet idag.. fattar inte, vissa dagar känner jag inget alls och nu dagar som denna så gör det lite ont. Kiss.. vill ju va med och springa ikväll med laget. Sen börjar jag bli sjuk tror ja.. är tung i skallen och känner mig tjock i halsen. Men ska testa löpa ikväll ändå... kanske känner mig friskare då, vem vet ;) Blivande sjuksköterska som jag är.. haha. Är rutten på att ta hand om sin egen kropp.. brukar va så.

Har ett hål nu mellan 9.15- 13.00.. slutar 16.00 idag. Sen ska jag till frissan och fråga vad jag ska göra med mig utväxt, orkar inte färga det igen.. Ska höra om man kan köpa en schampotoning och göra hemma.

Igår var några fina vänner hos mig och hälsade på. Blir inget hemavan, jag jobbar den helgen och Moa och Amalia har cup. Det var lite tråkigt. 
Ikväll är det som sagt löpning med Mariehem, hoppas jag kan löpa!!
Imorgonkväll hade jag och Amalia tänkt att se Snabba Cash :D Har hört att den är grym!
På fredag ska jag bjuda på taccos och på lördag blir det fest hos Anna!! Kommer bli en bra helg! Min sista helg som ensam hemma också.. fisk.

Nej om man ska ta och kamma luggen, fixa frillan, borsta tänderna och sen köra iväg mot skolan igen..



Jag vill bli brun, ser numera ut som ett vandrande spöke.


Trötter..

Idag känner jag mig så sjukt seg..
Har sovit lite ihelgen och jobbat och stressat som ett as. Vägrar bli sjuk!

Helgen har ändå varit bra!
Började på fredagen, med att jag sprang mitt första löppass på väldigt länge, sen jobb sen mys hos soffan med amalia och sofia. Lördagen bestod av sovmorgon, stan och sen jobb. Söndagen jobbade jag delad tur, dvs morgon och kväll. Var hyffsat sliten för att jag kanske sov max 4 timmar den natten.
Sen avslutades helgen med ett trevligt besök :)

Idag har jag träffat läkaren som har tittat på mitt knä. Han hittade inget fel och sa att det troligtvis kunde ha blivit en liten broskskada som började läka till sig, och att jag bara skulle fortsätta smyga igång med träningen!! KUNG!!
Om det skulle bli sämre skulle han fixa en MRT.

Lägenhetssökningen går tungt.. inte en jävel verkar ska flytta härifrån. Jag bygger snart en egen lya.

Ikväll blir det mys med Sofia! Och imorgon börjar jag termin 5!!!

Ska förresten boka biljett till sthlm snart.. vill hälsa på brorsan och Yury! Blir troligtvis i slutet av februari!


Jag som är
 något övertaggad och Patte


Yury:)

Bror


Grabbarna grus, Rocky och Messi

Lördag!

Idag har jag sån fruktansvärd träningsvärk i benen sen löpningen igår.. hur fan går det till? Har aldrig hänt förut.. sprang inte ens snabbt. Hoho.. är ruttet tränad nu.

Igår var första dagen på mitt nya jobb, dvs hemtjänsten. Shit vilken stress och satan vad det är svårt att hitta överallt, typ Teg, Västerslätt.. har typ aldrig varit där. Sen började det inte så bra heller när jag fick 78 motorstopp för att jag är ovan att växla.. vi har en bil med automatlåda så det tog ett tag innan jag kom på hur det var att växla :P haha..

Nu har jag ätit lunch och tvättat lite kläder. Ska strax ner mot stan och sen vidare till jobbet, börjar 16.00. Sen ikväll blir det nog väldigt lungt.. börjar kl 7 imorgonbitti..

Ja det var nog allt för mig.. händer inte speciellt mycket nu!

Adjö!



Vill bli ljusare.. börjar få världens utväxt också.. grymt fult!!

GLÄDJE!!

ÅH är så glad :D Idag kunde jag springa mitt första löppass på väldigt länge!! Kände inte av ett skit i knäet! Blev bara trött i benen. Känns så himla skönt, att det kan vara så roligt att springa?! Gud måste ha läst min blogg igår och förlåtit mig. Fast ska inte gå ut för hårt den här gången.. utan smyga igång..

Förresten så har jag intresseanmält mig på två lägenheter på Teg idag.. kanske inte så dumt ändå, nära stan iaf!

Snart är det dags för jobb och sen ikväll blir det fredagsmys hos Sofia :D




Liten och löpstark.





Och grattis till Johan som fyller 22 år idag!!

Sufflee

Dagens händelser:

Tentan är gjord!!! Gick jättebra.. eller kändes bra iallafall. Känns som att jag klarade den.
Då var termin 4 avklarad!! På tisdag börjar termin 5, helt sjukt 1 år kvar!! Pille..

På måndag ska jag äntligen få träffa läkaren som är specialist på knän. Hoppas han kan hjälpa mig! Klarade av att jogga 8 min igår utan att det kändes nåt, men sen började det strama runt knäskålen och kännas stelt. Piss.

Har även shoppat idag, tights från JC, lite tjockare och med en skinnlapp fram. Grymt sköna!! Sen blev det även ett linne från monki. Det är jag värd ;)

Har haft tjejerna på besök ikväll, det var trevligt! Längesen sist, Moa saknades.

Har även sökt lägenheter och intresseanmält mig på några. Spyr på att bo hemma nu!

Imorrn består dagen av jobb och träning. Ska testa löpa igen. Gud kanske har förlåtit mig för att jag fortfarande inte har hämtat bibeln från konfirmationen och tar bort min knäskada.

Nej det avr det.. skriver mer imorrn eller ihelgen.

Nattinatti


Godkväll

Har haft en väldigt lugn dag idag.. mest suttit med böckerna och försökt trycka in lite neurologiska och reumatiska sjukdomar.. känns som jag behärskar litegrann nu iaf. Ikväll har jag umgåtts med Amalia och haft det trevligt.

Imorrn blir det upp tidigt för att trycka in det sista inför tentan på torsdag. Kl 13 ska jag på Dragon för att få sån där delegering, sen på kvällen blir det fystester med Mariehem! Kommer inte ha några större förväntningar eftersom det fortfarande är så tidigt på försäsongen. Bättre att se förbättringen sen i mars :D

Torsdag: tenta 9-14, sen umgås med tjejerna.

Fredag: Jobb 16-21.30

Lördag: Jobb 16-21

Söndag: Jobb 7-12, 16-21

Och sen var det måndag igen..


http://www.youtube.com/watch?v=WjXZVOgBpzo&feature=player_embedded






Rastlös...

.. är bara förnamnet av vad jag är!

Mina föräldrar drog till Thailand i lördags.. det är alltså 2 dagar sedan. På den korta stund dom har varit borta har jag hunnit dammsuga hela huset 2ggr, handlat 3ggr, jävlats med katten, försökt mig på att steka pannkakor m.m. allt för att slippa plugga. Usch.. bara 2 dagar kvar sen sitter jag där och svettas.

Fick förresten mail av pappa där han berättade att dom hade 31 grader och sol, att dom bodde i en poolvilla och var på väg mot frukostbuffen.. fyfan.

Annars har jag inte gjort speciellt mycket idag, vart i skolan och pluggat lite, handlat, försökt fixa med idrottsförsäkringen med folksam men det verkar va en jädra massa bök bara.. kommer aldrig få röntga mitt knä. Sen har jag handlat.. glasnudlar bla?? Fråga mig inte varför.. haha. Det såg roligt ut iaf.
Var också på iksu en sväng och sen har jag suttit hemma, pluggat och dammsugat... det var min spännande dag!

Förresten mina frukansvärda magsmärtor som jag fick i lördags när jag satt på toaletten och rent av svettades för att det gjorde så grymt ont, berodde troligtvis på att en cysta sprack.. vi pratade om det idag. En kompis i min klass hade också haft precis samma symtom och då var det pga att en cysta spruckit.. helt ofarligt men gör riktigt ont.. och är lättare att få när man ätit minipiller länge.
Jag som trodde att jag var gravid .. haha.

Nej vad ska man nu hitta på... sällskap tack!!



Äntligen hemma :)

Fullt upp!

Ja nu var det ett tag sen jag skrev.. har haft "mycket" att göra dom senaste dagarna..

Har pluggat som ett as för den här förbannade tentan. Förstår inte hur lärarna tänker.. när vi har praktik i 8 veckor ska vi hinna göra typ 6 olika arbeten.. och sen när vi får "jullov", som inte blir nåt jullov för då har vi en tenta på ca 38 olika sjukdomar som man ska hinna mata in i sin lilla hjärna på typ 14 dagar.. Fyfan ytinlärning kallas det.. kommer förhoppningsvis minnas allt till tentan men inte längre..

Jaja annars har dagarna bestått av fika med vänner och lite träning.. endast styrka och den där jäkla crossen :/ har fortfarande nåt bajs med knäet så kan inte springa. Hoppas läkaren kan titta på det till veckan. Känner mig typ handikappad när jag inte får springa.. förstår hur pappa har det med sina ruttna knän. Det värsta är att jag förr eller senare kommer bli likadan. 
Förresten så har jag fått jobb på hemtjänsten, helgjobb!! Mycket bra, tack moa!! Ska jobba nästa helg.
 
På onsdag ska jag köra lite tester med Mariehems damer,  yo-yo test och 150m x2 :D Känns skönt att inte behöva vara med själv för en gångs skull.

Lite bilder från gårdagen:





Vi var hemma hos mig, åt middag och hade en liten förfest. Sen bar det av mot Rex där vi för första gången på mcyket länge fick stå i en jävla kö!! Dessutom var det typ premiär för 89erna så det var proppat med folk. Musiken sög, kan den där satans DJn sluta spela techno.. det finns ingen som kan dansa till sån musik?

En paus

Har tagit en paus från pluggandet ett tag. Var duktig och steg upp klockan halv 8 för att plugga, så nu känner jag att jag äntligen är igång.. 9 dagar kvar.. alldeles för lite.

Snodde den här listan från blondinbella :P

Namn: Malin Matilda Skoog (egentligen Skog med ett o, men vi skriver med två)

Kallas för: Mallan, Skoog, Krukan, Prippa,

Stjärntecken: Skorpion

Höger eller vänsterhänt: Högerhänt

Piercingar: 6 hål i öronen och ett i naveln

Tatueringar: Icket, men kommer säkert bli så småningom

Längd: 1.71

Skostorlek: 38 - 39

Hårfärg: Brunett numera

Fräknar: Yes

Motto: Lev dagen som om den vore den sista, typ nåt sånt. Haha

Kär? Icket

Önskar du att du bodde någon annanstans? Ja, New York vore inte helt fel, eller Sthlm

Tycker du att du är attraktiv?
Ibland

Dricker du? Cider, vin och minttu

Röker du? Nej, vidrigt

Vilket schampo använder du? nåt som frissan har lurat på mig

Vilken parfym använder du? Mest Britneys faktiskt, även Naomis

Vad är du rädd för? Hajar och cancer

Gillar du att tvätta? Joda om det är mina egna kläder jag tvättar

Gillar du berg- och dalbanor? Nja föredrar helst dom lugnare varianterna..

Senaste…

Filmen du hyrde? Jadu bra fråga, det var 78 år sen jag hyrde film sist

Filmen du köpte? Har aldrig köpt en film

Låten du hörde: TLC - No scrubs

Låten du laddade ner? David guetta - memories

Personen du ringde? Amalia

Personen som ringde dig? Pappa

TV-program du såg? Minns inte, ser nästan aldrig på tv

Person du tänkte på?
Hmm.. blir nog Amalia som förhoppningsvis kommer hem idag :D

Favorit…

Låt: just nu mest partylåtar, dangerous, the anthem, stronger

Sak att göra: B logga!

Sport: Löpning;)

Dryck: Kaffe

Kläder: Tights och stor t-shirt

Film: bra fråga

Bil: En liten smidig sak som går framåt, gärna en sån där liten bubbla

Serie: The hills och The city

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? Ja, en gång

Gråtit över en flicka?
Nej

Ljugit för någon? Ja, allt för ofta

Varit i slagsmål? Ja, med min bror

Blivit arresterad? Nix

Träffat någon från internet IRL? Haha ja

Antal…

Gånger du varit kär? En gång på riktigt

Gånger ditt hjärta brustit?
Nja.. eller jo en gång antar jag

Hjärtan brustet på grund av dig? En gång

Tjejer du kysst?  Inte kysst, men säkert pussat mina tjejer, fick pussa på Moa på nyår :P

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Moa och Amalia har jag hängt med sen ag var 7 år. Hannah och Anna umgås jag fortfarande med.

Gånger ditt namn varit med i tidningen? Haha ingen aning.

Senaste…

Boken du läste? Läser aldrig böcker, bara min kurslitteratur som jag måste.

Personen du fick e-mail av?
Facebook.. hihi

Personen du fick brev av? Farfar

Personen du fick sms av? Elisabeth

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Under julen

Saken du köpte? T-shirt på ginis..

Brukar du svära mycket?
Joda, varje dag. Men är kus-röv en svordom?

När stiger du upp på morgonen?
Mellan 7-8 på morgonen på vardagarna

Vad har du på dig? Mjukisar, tränings t-shirt och tjocktröja.. svinkallt här hemma

Vad ska du göra ikväll? Plugga umgås med några flickor från laget

Vad är du allergisk mot? Snuskiga turkar på dansgolvet

Var har du ont? i knät

Använder du hårspray? När jag lockar håret

Kan du stå på händer? Haha ja kanske mot en vägg

Håkan Hellström eller The Ark? Håkan

Salt eller socker? Jag är beroende av socker..

Gillar du ketchup?
Absolut, ett måste till korv.

Är du glad nu? Jag är oftast glad

Var du glad igår? Ja det var jag nog

Vad dansar du till? Hip hop, RnB, pop, dance.. aldrig house!

Stockholm är… ? mitt hem om nåt år.

Göteborg är… ? en mysig stad

Kan du sjunga?
I duschen låter det hyffsat, men annars så är jag ingen höjdare på det.

Spaghetti eller makaroner? Äter oftast makaroner, lättare att äta.

Land du vill besöka
? Thailand!!


Hade besöksrekord igår.. över 40 st ;) wohoo.. haha. Känner hur pengarna rullar in.


Nyårslöften..

När jag var liten hade jag alltid en massa nyårslöften som handlade om att jag skulle sluta äta godis, vinna Lidingöloppet, vinna en miljon, vara med på småstjärnorna osv.. ganska orimliga mål dvs. Haha..

Men i år ska jag försöka ha några små löften:

- Inte äta godis varje dag, utan hålla mig till helgerna
- Stå på mig mer och våga säga nej till saker jag itne vill
- Inte dras till idioter till killar
- FLYTTA HEMIFRÅN, kräks snart
- Sluta irritera mig för småsaker, som typ oplogade cykelbanor, disk som står på diskbänken osv
- Ta hand om mina fina vänner!!!
- Bli bättre på att prioritera skola och jobb!
- Lugna mig med shoppingen.
- Hälsa på farfar i vilhelmina, har inte varit där på flera år. Skandal!
- Lära mig laga lite fler maträtter.. blir rätt enformigt med kycklingwook, spagetti och köttfärssås och taccos.
- Spara pengar!!!

Ja det var väl några rimliga löften som jag bör kunna hålla!!

Imorgon kör jag igång med tentapluggningen på riktigt!!! Nu jävlar !

Den här julen och nyår har varit helt perfekt och det här året kommer bli det bästa! Känner mig fri, fri att göra precis vad jag vill, inget att planera efter förutom jobb. Fotbollen har varit det jag har lagt ner all min tid och själ till, men nu är det inte längre så. Finns så mycket annat jag vill göra!!


Det var inte det där jag syftade på att jag ville göra.. :P Det har hunnits med hela hösten.. haha.


GOTT NYTT ÅR!

Gårdagen blev riktigt lyckad!!

Dagen började kanske inte så bra med endast 3h sömn och sen 8h jobb på det. Men det var ganska lungt på avdelningen, gubbarna jag skulle vaka över sov mest hela tiden. Så jag fick gå runt och göra lite andra sysslor som sjuksköterskorna gör !! Mycket värt!

Sen var det järnet hem och göra sig iordning inför kvällen.
Det blev middag hos Moa, fläskfilé och rotfruktsgratäng med vitlökssås och bea!! Riktigt gott! Sen hade även Moa bakat hennes underbara kladdkaka.
Efter det bar det vidare mot Ares fest! Massa drinkar, dans och ännu mera drinkar.. livsfarligt. Min likör eller vad fasen det nu var jag hade, Cuarenta y tres, som man ska blanda med mjölk blev lite väl sliskig. Men det gick ner ändå..
När klockan passerade halv 11 for jag och Moa vidare till TC. Där var det mycket folk och ja... det hände en hel del.. Jag som alltid säger att jag aldrig blir full fick äta upp det nu. Var nära på att dra vidare på någon efterfest men så blev det inte som tur var. Huvva, stackars Moa ;P haha. Sofia saknades såklart!!


Imorgon är det lördag igen.. då laddar vi om på nytt.


RSS 2.0