Today is the day

Jävla skit regn, vägrar bli blöt när jag cyklar till jobbet. Börjar om 40 min så ska snart fixa frillan och rengöra munnen lite.

Idag står jobb på schemat till 15.30 sen raka vägen hem och packa klart allt, ut och jogga lite lätt, hämta bilen och sen köra fort som satan till Övik :) Det kommer bli hur bra helg som helst oavsett hur tävlingen går. Men jag ska banne mig inte fega, uan köra på tills jag nästan spyr.



Seee yaa!

Onsdag

Godmorgon godmorgon. Duktig som jag är så följde jag inte med ut igår, jag och amalia for till mig ist och lyssnade på musik och pillade på. Underbart att vakna halv 8 och känna sig utvilad och pigg. Har ätit frukost och satt igång två tvättmaskiner, ska bla tvätta mina tävlingsskor;P

Igår jobbade jag dag sen blev det en snabb sväng hem för att äta den sista middagen (grillade hamburgare) med hela familjen på ett bra tag. Skjutsade iväg brorsan till flyget och drog sen till Sofia för att kika in soffan och den nya möbleringen, blev jättebra:) Banoffen var sjukt god också, livsfarligt det där. Sen bar det vidare mot Sämp där resten av gänget var och förfestade.

Nu ska jag snart ner till tvättstugan igen sen ut och springa, blir att springa på bana igen (asfalt), bara för att vänja mig lite. Kl 13 börjar jag jobba, ska försöka hinna med stan innan det också.

Har beställt ett par skor från Din Sko, riktigt snygga bruna stövlar, passar bra till hösten och även nu på sommmaren ;)

Imorgon far jag till Övik:)


I brist på annat så kan man ju alltid fota sig själv i hissen... ;P

Heyhey

Måndag måndag, fast det känns som typ en torsdag? 3 arbetsdagar till sen får jag långhelg fre-mån :)

Filmen igår var riktigt bra!! Ett måste att se alltså.

Imorse steg jag upp halv 8 och åt frukost, kl 10 drog jag och pappa mot nolia för att springa 1500m på bana. Men icket det var stängt och I20 var låst så IKSU:s nya löparbanor (som för tillfället endast är asfalterade) fick det bli. 
 Jag hade som mål att klara 5 min blankt på 1500m, pappa lekte därför hare i 800m och försökte hålla rätt fart. 4min 55 sek blev sluttiden på. Det kändes faktiskt ganska bra, fegade lite väl mkt i mitten så borde kunna pressa mig ännu mer. En bra genomkörare innan helgen:)

Ikväll har jag jobbat 13-21.30 och imorrn blire 6,45-15.30 sen hem och äta middag med familjen coh vinka av brorsan som åker hem till Sthlm igen :/ Jäkla skit att Sthlm inte kan ligga närmare, typ 20 min härifrån med cykel? Skulle va perfekt.


Jag trivs väldigt bra på mitt jobb, och extra roligt är det när man får jobba med en av sina bästa kompisar :)
Moa och jag förbereder oss inför en operation......... ;) haha

Rehab @ Norrmjöle

Fyfan vad skönt det är att bara göra ingenting.

Efter en natt med några fyllesamtal, sms osv så var jag rätt trött imorse, steg upp kl 10 och åt frukost i lugn och ro. Mor och far drog till Iksu och Marre och jag stannade kvar här. Jag sprang Kont-rundan som är ca 14km och Marre gymmade i vårt "utomhus gym".

Sen har vi inte gjort så mkt, ätit, fikat, sovit.. jajjemen jag har tagit min första powernap på flera år. Nu är jag som en ny människa. Snart ska vi äta mammas underbara Canneloni och sen blir det bio med brorsan. Inception blir det.

Jag köpte Spotify Premium igår, så nu har jag det både på mobilen och på datorn. Hur bra som helst!!

En annan sak.. jag mitt arsle råkade anmäla mig till 3000m HINDER nästa helg, det fanns inget 3000m bara med hinder.. HAHAHAHAHAHA jag dog. Har mailat den där nissen att jag springer 1500m ist.
Så det blir 1500m lördag och 5000m söndag.

Imorgon ska jag testa mig på 1500m bana, känner mig så osnabb som man kan bli just nu.

4 dagar kvar alltså..


Världens skönaste dag

Slapp dag på jobbet, fick gå hem kl 14 ist för 15.30 :) Drog ut och sprang, kom hem och möttes av hela min familj solandes på min gård. Fick ett kärt återseende av min bror, tog mitt pick och pack och följde med dom ut till stugan. Nu har vi ätit grillad lax, klyftpotatis, bea, halloumi, sallad osvosv.

Ska strax ta fram glass och jordgubbar + 1kg godis sen är det filmdags! Det blev alltså ingen utgång för mig ikväll ist en skön kväll i stugan med min kära familj. Det kan min slitna kropp behöva.

Snälla gud gör att det blir kanonväder iomorrn så vi kan dra till bettnäs?!! Jag har faktikst inte svurit så mkt den senaste tiden..... (röv, stjärt, anus, sugröv, rövsugare, fiskstjärt osv gills inte)

Nej nu är det dags att skynda sig att ta för sig från godisskålen innan pappa slickar på alla fudge.. ja det är sant han gör så för att säkra att han själv inte blir utan, helt sinnes.


Skål på er alla som ska ut, dansa lite åt mig med ;)

Fortsätter min fredag..

hemma hos Moie med film och godis:)



Shoppade lite idag, men på rean ;) så då räknas det inte.

Tjingtjing

Ledig ledig ledig ledig..

Yes idag är jag ledig, så grymt skönt.
Ställde väckaren på 07, kastade in tvätten i maskinen, satte på kaffet och åt frukost i lugn och ro. Har nu lekt lite med Iphonen och laddat ner lite musik, ska strax ner i tvättstugan igen och sen ut och springa, blir väldigt lugn löpning idag:)

Senare idag ska jag luncha på TC med min kära mamma, pappa fick inte luncha med oss för han måste till stugan och ge Tiger mat säger mamma ;P haha så kan det gå. Mamma är bossen!

Ikväll får vi se vad som händer, lek med Moa, Amalia? Kanske Sofia?




Torsdag

Det är ganska bra att bo väldigt nära stan, spec. när såna där band som Deportees spelar på Rix fm festivalen. Sitter med öppet fönster i vardagsrummet och hör hur bra som helst! Kung!

Har jobbat ikväll, första gången på väldigt länge som jag var tvungen att jobba över (10 min :P). Annars har jag inte gjort spec mkt, sprang ett jävulspass imorse. Hatar att springa kort och snabbt, fyfasen.

Imorgon är jag ledig:) tvättning, träning, lunch med mamma och sen hänga med brudarna står på planeringen. Lördag jobb och sen kommer brorsan, antingen drar vi till stugan eller partajjar, får se. Egentligen skulle jag behöva avstå från fest ett tag, måste ladda för kommande tävlingar. Nästa helg springer jag både lör och sön, 3000m och 5000m i Övik :) Längtar som satan!!
Söndag är jag ledig igen :)



En "spontan" bild från i tisdags :P


Sliten tjej

Godkväll! Sitter i soffan just nu och lyssnar på Hoffmaestro, spec låtarna So you do, My Shoes och Young Dad. Dom är faktiskt riktigt bra, minns bara en låt som spelades i Sundsvall, My Shoes då man skulle springa en massa i sidled. Jag fattade ingenting utan sprang bara fel hela tiden vilket resulterade i söndertrampade skor. Haha..

Har hunnit med rätt mkt idag, sprungit, städat, shoppat lite, pussat på mamma som fyller år idag samt jobbat 13-21.30!

Igår blev det Rex, kan beskriva kvällen med ett ord: SVETTIGT. Men kul var det. Innan var vi hos Mackan och Erik och åt grillat, spelade spel och lyssnade på musik, riktigt trevlig kväll!

Som det ser ut nu så åker jag till Övik inte nu till helgen men då nästa och springer tävling! Tack Moa du är en pärla!!

Grattis världens underbaraste mamma på födelsedagen, utan dig skulle familjen gå under och svälta ihjäl!!



Pappa hade tur :) Mamma måste ha haft ett stort synfel i unga år;) haha

waka waka ehh ooh

Sitter i stugan just nu med mor och far och trycker massa godis och mammas goda kaka, har för inte så längesen suttit i bikini på verandan och lyssnat på oskar linnros, livskvalitet kallas det kanske?

Är ledig imorgon och börjar inte förrän kl 13 på onsdag, vilket betyder att tisdagsrex blir klockrent imorrnkväll och dagen hoppas jag kommer att tillbringas på bettnäs;)

Jag hoppas hoppas att jag lyckas byta bort min helg om två veckor, för då blire övik och springa ännu mera:)

På fredag elelr lördag kommer brodern och stannar till på torsdag :D

Mitt augusti är redan fullbokat med både tävlingar, jobb och en eller två tripper till grannstaden (typ? har nollkoll).


LG 52, Pappa Borat, gubbkris?

Trött, sliten och en tom lägenhet..

Igår var det en fullspäckad dag. Tävling i Örträsk (blev 2a) en förjävla jobbig bana, motvind, backig, varmt och flugor fulla munnen. Vann en våg? Tack för den ;P 

Efter tävlingen körde vi fort som satan hem, pappa höll i snitt 120 km/h, bra fart. Kom hem la mig i gräset och solade lite tills min käre gäst kom hem. Snabb dusch, middag och sen iväg till Are på förfest. Mkt trevligt med dans och lite vin. Sedan drog jag Malin och Sofia vidare mot TC, proppat med folk som vanligt och hyffsad musik. Kvällen avlsutades i soffan med pizza, en bra kväll med andra ord:)

Imorse sov vi länge, käkade ännu mer pizza och resterna från godiset.. sedan var det dags för mig att dra mot jobbet igen.

Bilder från i torsdags:






Dom här 5 dagarna har varit helt underbara men gått så jäkla fort! Nu känns lägenheten så tom..

Tävlingsdags!

Snart kommer min käre far och hämtar upp mig. Ska springa en Dm tävling i Örträsk, 10,5km. Hoppas inte värmen kväver mig..

Igår var en mysig dag, började med att jag blev bjuden på frukostbuffe på plaza, inte dåligt åt tills jag typ inte kunde stå på benen. Sen blev det lite solning vid kajen och strax innan 13  drog jag till jobbet!
Efter jobbet blev det en tripp till holmsund för att hämta min borttappade nyckel sen avslutades kvällen i min soffa med en massa godis. Helt perfekt dag med andra ord:)

Idag blire tävling sen ikväll väntar festligheter. Imorrn börjar jag inte förrän kl 13, så lite får jag sova iaf!



Jag är ganska nöjd med livet just nu;)

Trött..

Måste vara olagligt att måsta kliva upp 05.20 för att laga mat innan jobbet:P

Har nyss mättat min annars bottenlösa mage med 3 mackor, 2 ägg, melon, banan och kaffe. Kanske kanske att jag håller mig till kl 09 då fikat är.

Gud hörde min bön, jag fick byta jobbdag, så på lördag springer jag Örträsk runt, 10,5km!!

Idag står jobb på schemat, sen förhoppningsvis nån god middag med mr J, Sofia och kanske nån till och sen minigolf och kanske ett nattbad ;D

Nu måste jag dra!

'
Älsklings farfar kommer och kollar på mig på lördag!

Överaktiv..

Jävlar nu är man igång, har redan hunnit träna, tvätta, duschat, lagat mat, handlat och nu ska jag strax dra mig mot mårdv. och hämta min extra nyckel, sen vidare mot jobbet. Får som sagt finbesök ikvöll och över helgen så måste göra bort allt det tråkiga innan;)

Snälla käre gode gud (jag ska hämta min bibel från konfirmationen nångång) gör att nån vill byta jobbdag med mig på lördag så jag kan springa den där tävlingen!!! Tack på förhand!

Nej satan jag förlorar tid på detta. Adjö!



Lite små seg tjej

Haha så jäkla underbart.

Hittade några gamla julkort som vi allti gjorde förr varje år, pappa skrev lite kort om alla i familjen. Såhär såg det ut: 


God Jul och Gott nytt år

Önskar

 

Pappa L-G snart 45 år:

Ett mellanår på löpfronten. Skall bli bättre 2003. L-G fortsätter att vara trygg och stabil. Några vanliga omdömen om L-G är: trevlig, snäll, pålitlig, hård och ödmjuk. Varit verksam som fystränare i Umeå IK, Umeå FC samt Mariehems SK. Trivs mycket bra som idrottslärare på Bräntbergsskolan. Gillar guldnougat, pim-pim på påse. Lyssnar på soul och pop/rock typ, Ed Harcourt, Badly drawn boy och Kent.

Sponsrad av: Nike

 

Mamma Lena snart 44 år:

Ett fantastiskt år av den underbara kvinna som håller familjen igång. Verksam mellan 06.15-21.45. Lånar ut pengar på Nordea, äter lunch på Gretas och rejäla baugetter på torsdagar. Ganska få sjukdagar under 2002, dessutom har hon tränat både styrka och löpning fläckvis. Hon är skeptisk till L-G:s planerade come-back nästa år. Lyssnar på sin man och P3. Gillar mintkulor och dajm.

Sponsrad av : Allt i Hemmet

 

Mattias snart 19 år:

Snart fullärd på gymnasiet. Tränar styrka, dock mycket bröst och biceps (110 kg i bänkpress) Laddar hem skivor på datorn, spelar playstation 2 och ser 5-7 filmer i veckan. Åker till Stockholm och shoppar. Väldigt mode-medveten , är fortfarande fast i ”mössa även inomhus trenden”. Han har mognat, blivit vuxnare, tagit körkort och kört ca: 650 mil under året. Gillar O´boy, mackor och äppelkräm. Lyssnar på Jay-Z, Usher, Missy Elliot och annan soul-r&b-hip-hop.

Sponsrad av: Pappa och Mamma

 

Malin nyss fyllda 14 år:

Går i 8:an på Bräntbergsskolan. Spelar fotboll med framgång och kör friidrott. Lägger ned mellan 3-4 timmar/dag på håret och andra utseende-detaljer. Massor med tajta jeans och t-shirt. Kan alla priser på H&M utantill. Äter helst lösviktsgodis, chips, glass, tårta, muffins,kakor och pizza. Lyssnar på Britney, Westlife och ibland Kent !!

Sponsrad av: Godishuset

 

God Jul och Gott nytt år

Önskar

 

Pappa L-G snart 46 år:

Det blev ingen riktig comeback på löparbanan (3 tävlingar). Men 2004 skall det bli 33.00 på 10 km. LG har fortsatt att glädja sin omgivning på alla sätt.LG är stabil och rakryggad, trevlig och stark. Skivsamlingen ligger på 2500 CD just nu. Årets höjdpunkt var New York resan med familjen. –”Det är en stad i min storlek” !

Bäst  2003: New Yorkresan, Storsjöyran, Ed Harcourt, Rodney Crowell, Bad Cash Ouartet, Guldnougat, Pim Pim på påse, Vänner, Fotbollskväll, Roomservice, Sonic och Umeå IK:s Uefa champ guld.

 

Mamma Lena snart 45 år:

Lena har utvecklats positivt i år. Tränar hyfsat, är glad och snäll. Mest glädjande är att hon är vaken till ca 21.40 – 21.50 på veckorna. En enda penicillinkur under 2003. Storvariation på middagsmaten i år. Lena har tagit ut svängarna rejält med mycket bra resultat.

Bäst 2003: New Yorkresan, Per Gessle, Roomservice, Mat Tina, Allt om mat, mintkulor och nya sängen.

 

Mattias snart 20 år:

Tagit studenten och fått jobb på Astra. Köpt mobiltelefon, gitarr, Mp 3 spelare, Surroundsystem i proffsklass samt en massa kläder. Tränar fortfarande mest styrka (120 kg i bänk) men kör lite innebandy med jobbet också. Får nog stryk av pappa på 1 km löpning nu. Är snäll och mogen. Kan bli nåt när han blir stor.

Bäst 2003: New York resan, Jay Z, Bettnäs, Xbox, D,Angelo, Vänner, Temptation Island, Mp3 spelaren, Coca Cola, Oboy och sovmorgnar

 

Malin nyss fyllda 15 år:

Går i 9:an på Bräntbergsskolan. Spelar fotboll med Mariehems A-lag. Fortfarande prioriterar hon hår och utseende väldigt mycket. Köpte ”too superlow ” jeans i New York, (man såg nästan arslet). Har tränat upp sin kondition rejält i år. Hon är bara arg på pappa 2-3 ggr/dag nu förtiden. Fortfarande väldigt barnslig men går framåt hela tiden.

Bäst 2003: New York resan, Bachelor, godis, chips, kakor, glass, Westlife, Temptation Island, Top model, H&M, Fotboll, hallspegeln och badrumspegeln


Jag älskar mig själv!!

YEES jag hittade den där förbannade palliativa uppgiften som läraren sagt att jag haft rest på. Visste att jag gjort den och som tur var har jag sparat den! Så nu ska jag trycka upp den här förbannade uppgiften i arslet på den där feta dryga fiskhuvudet till lärare.



Big bro kommer hit och hälsar på nästa helg ;D

Din mamma..

Ex, ex, ex, ex

Vi två, hejdå
Fuck off, du dog
Men inga tårar når min kind
Dendär rådjursblicken är så gjord, gjord

- Oskar Linnros mina vänner, han är grym!

Första arbetsdagen gjord, YES.. bara 7 dagar kvar sen är jag ledig en dag! Hoppas jag kan byta bort min lördag så jag kan springa den där tävlingen :D

Lite bilder som jag fick från helgen..

Amalia blir äcklad.. :P hahaha


Taggade på nästa förförfest..

Natti

Warra warra warra

Tall tall tall tall tall talle alla är skyldig Ebbe en dyna..

Efter pizza, kinamat, glass och lite annat sött så börjar jag sakta men säkert komma tillbaka.
Fyfan aldrig mer alkohol, eller inte på ett bra tag iaf..

Vi har haft det väldigt trevlgit iaf, en fartfylld och jäkligt sjuk kväll/natt. Festen började kl 15 och slutade 03, bra fart. Att jag sen knappt kommer ihåg nånting är en annan femma. Vi såg Hoffmaestro iaf, sen när vi skulle på nåt uteställe hade jag retat upp en av vakterna och blev utslängd, men kom tillbaka lika snabbt? Vad hände där? 

Men det var kul ändå, bodde hos J:s kompisar, ett trevligt gäng med grabbar :)



Nej förfan Malin nu är det skärpning, seriösa perioden börjar NU!

Imorrn börjar jag jobba igen, dom här 2 lediga veckorna har gått så jäkla fort. Men det har varit dom bästa två veckorna på väldigt länge:) Iveckan får jag besök också, från ons-sön. Så det är inte så synd om mig..

Spanien tar hem guldet, jag känner det på mig!

Sundsvalls gatufest

Yeah man nu drar vi!! Jag, Amalia och 6 grabbar i en 1a.



Förhoppningsvis ser jag mer trevlig ut än på bilden..

lite bilder..




Blev inge bettnäs idag, men istället en skön dag på stan med Moie och Amalia. Ikväll blir det chill hemma hos mig för att ladda batterierna för morgondagen ;)

Bettnäs eller inte?

Vad händer med solen? Kom igen nu vi vill till bettan idag ju! Får väl vänta och se..




Struuul

Jävla satans bloggjävel, det går fortfarande inte att ladda upp vissa bilder...

Siidu så här kan man också betala ;)


Ikväll har vi suttit i parken och sen på Waynes och chillat, såg en låt av Salem. Imorgon hoppas vi på sol och Bettnäs!!


Its a lovely day..

Vaknar med strålande sol utanför fönstret, så jävkla nice.

Nu har jag nyss tryckt i mig massa frukost och snart ska jag + mor och far ut och löpa. Vad gör man annars? Tomduschar? Nej icket.
Sen blir det såklart stranden, och grillade hamburgare till lunch. Livet leker med andra ord.

Ihelgen drar jag och min Amalia till Sundsvall på äventyr;) Fyfasen det ska bli kul. Måste komma ihåg att gå på sysse innan bara.

Bloggjävelshelvetessatan #¤%&()/TY/# går inte att ladda upp bilder nu. sug

Sönderpissad igen..

Sådärja, pappa och jag sprang 3,7km testet idag igen. Jag slog nytt rekord på 11 min blankt, pappa gjorde 11min 31 sek. Gubben kommer aldrig ge sig med sina utmaningar till han blir typ 90 år och inte kan springa längre.

Farfar ringde ikväll och var deppad, han hade sprungit 500m intervaller och gjorde det på 6min 40sek fart/km. Värdelöst tyckte han, för några år sen sprang han 500m intervaller på 1min 40sek, dvs 3min 20 sek fart/ km. Haha alltså gubben är snart 80 år?!?!?!?!!?!? Många 80 åringar kan idag intre ens springa, eller knappt gå.. Sen klagar han också på att han är lönnfet, har fått så smala armar och ser hålig ut i ansiktet.. Där ser man vem pappa brås på.

Ett litet bildspel, Marre vs Patte:


Jag tar modet och stegar ner i vattnet..

Jag och Marre är lyckliga över att ha tagit oss i vattnet

Patte börjar kaxa med Marre

Marre smyger sig upp..

Och där fick Patte sig en känga

Sådärja!!

Jorduu

Jag ställde väckaren på 8.30 för att sola, men vart fan är solen? Satan vädergudarna lovade ju..
Vad ska jag då hitta på idag? Det enda som står på schemat är utmaningen mot pappa kl 16. Sen efter det hänger jag med dom till stugan tror jag.

Igår spenderades dagen på bettnäs med Soffan, riktigt skönt. På kvällen hade Sofia kalas. Det bjöds på massa gott fika, godis m.m. sen bar det av mot Tisdags Rex! Det var en riktigt lyckad kväll.

Helgens planer har blivit ändrade, det ska tydligen bli sjukt varmt på lördag så att springa en tävling på 15km i typ 28 graders värme när man aldrig sprungit så långt tyckte pappa inte var så smart. Så istället drar jag och min halva Amalia till Sundsvalls gatufest ;) Hoppas jag får låna pappas bil, då har vi både resan dit och hem plus boendet fixat;P


Måndag

Vaknar upp i stugan av världens jäkla åskväder, pissregn och hela stugan skakar nästan. Mamma får panik och sliter ut alla sladdar från tvn, stereon osv.. Kl 05 lyckas jag somna om igen och kl 8.30 klev jag upp, pigg och utvilad.

Nu väntar ett intervallpass med min far, kommer att pissa på han..

Sen vill jag slå ihjäl alla jävla lärare på min förbannade utbildning. Har inte fått någon praktikplats ännu och mailar därför läraren och frågar vad som är felet. Får då till svar att enligt arslet Kristina *#%SBJ så har jag inte gjort en restuppg från en tenta?? Vad trevlgit att man ens visste om det? Och ännu roligare är väl att den tentan gjorde man i typ termin 3 eller nåt. Jävla skitlärare, borde skaffa sig ett annat jobb.

Nej så nu ska jag ta ut mina aggressioner på löpningen med pappsen.



Titta titta:

 http://www2.idrottonline.se/templates/NewsPage.aspx?id=492584


I´m back

Så nu är jag hemma igen.. känns lite skönt men mest tråkigt.. jag gillar tempot på nåt vis.

Vi har haft en jättebra vecka iaf, med en massa roligheter. Måste skaffa en till garderob tror jag..

Nu ska jag följa med mor och far till stugan, blir där till imorgon, längre än så klarar jag inte av att va i stugan, är för rastlös. Den här veckan blir mer seriös, eller jag ska försöka vara mer seriös med mat, alkohol, träning osv.. För på lördag är det tävling igen:)


RSS 2.0