zZzZz

Jag väntar fortfarande.. GE MIG NYCKELN!

C-uppsats ... ta dig i stjärten. Jag har ju påsklov nu. Stick.

Får utslag snart.


boomchackalack

Snacka om fullspäckad dag.. skola fram till 17, besiktning av lägenhet kl 18, löpträning med laget kl 20. Nu sitter jag på arslet och fikar lite.

Imorgon blir det C-uppsatsskrivning hemma hos Lisa på förmiddagen sen får jag nyckeln till lägenheten :D Det ska bli så kul!

Kommmer ha fullt upp nu några dagar så bloggen får sota för det ett tag.
Träffade en viss person på gymmet igår som gjorde att jag blev helt nervös och sa massa ruttna saker.. haha trodde inte jag skulle bli så.

Nästa gång jag bloggar har jag fullt upp med flytten, korsgatan 3b där hittar ni mig nu ;)


Ny vecka, nya tag och snart flytt :D

Efter en intensivdag i skolan och ett hårt intervallpass på bandet (5x 1000m) känns det förbannat skönt att ligga i soffan och tugga godis. Det är jag värd.

Vi börjar sakta men säkert komma igång med C-uppsatsen, men allt känns fortfarande som en enda stor röra! 10 veckor kvar, we can do it.

Ser framemot den här veckan, speciellt helgen: LEDIGHET, FLYTT och lite fest på det!

Utmaningen kommer att bli av nu på torsdag på iksu!
Jag vägrar förlora, gubben är 52 år, tunnhårig, halt, fåfäng, saknar skäggväxt och kommer bli förbannat mallig om han vinner. Så icket att det får hända.



Metmaskar allihop! haha pappa låtsas vara avslappnad.

Utmaning a la Malin och L-G

Ja som sagt så är vi inte som alla andra, vanliga människor tycker inte att utmaningar som att se vem som orkar springa längst är kul. Men vi (jag & pappa) har en liten hjärnskada och gillar sånt.

Veckans utmaning:

- Se vem som springer längst i 17,1km/h på löparbandet.
- Vinnaren får ett fyllt påskägg med godis

Jag satsar på att klara 1500m.


Söndag 28 mars

Varför varför ska helgen alltid gå så jäkla snabbt? Känns som det nyss var fredag.

Jag har haft en skön helg. Hunnit med en massa känns det som, bla umgåtts med min käre bror som jag helst velat skulle ha stannat lite längre, fixat grejer till lägenheten, ätit massa god mat och annat gott, sett film, sprungit ute i snöovädret, förfestat hos hannah, gått ut på Rex, sett UFC-Ersboda (okej såg 20min, sen tappade jag fokus.. :P), sett lagets match, översatt vet.artiklar, sett Torsk på Tallin m.m.

Nu ska jag till Godishuset och köpa nåt gott till ikväll, måste fortsätta med pluggningen. C-uppsatsen är det fullt upp med och det kommer vara det i 10 veckor till. Skjut mig.

Jag har lite roliga grejjer att se framemot nu:

- FLYTTEN
- PÅSK
- Vårruset (iof länge kvar men)
- Utmaning på löparbandet mot pappsen, haha.


KISSIKSSISKISSI

- Jag sa till han att nog fan är det bättre att du tar livet av dig än att prata om det. Och 2 dagar senare hängde han där.. FYFAN VAD DET LUKTA! (Lennart, Torsk på Tallin).

HAHAHAHAHAH

Vi ses på Rex !

 


Livskvalitet

Åh nu sitter vi här hela familjen samlad:) Sist var i julas.

Har just ätit middag, lax, bulgur och romsås, grymme!! Nu väntar film, fruktsallad, godis och chirre. Jag älskar såna här stunder, jag älskar min familj. Sista helgen jag bor hemma också.. åh jag börjar bli vuxen ;)

Nu ska jag fortsätta njuta. Ha en bra kväll!

Snoppväder

Kan det här vädret bara dra åt satan. Förbannat, jag vill ta på mig mina converse, skinnjackan, solglasögonen, svettas i vårsolen, springa på bar asfalt... men icket, nu börjar det väl om igen. Rövdynga

Jag har iallafall haft en bra kväll på jobbet, lyssnat på beyonce, lagat våfflor, blivit bjuden på 3 sorters kakor av världens sötaste tant, sett halv 8 hos mig. Lättförtjänta pengar? Svar ja!

Imorgon har vi seminarium 9-12 där vi ska presentera vårt syfte med C-uppsatsen, sen ska jag luncha med Marre och mamma på TC ;) Efter det ska jag bara hänga med min käre bror!

Lördag utgång.. men var?



Barcelona i somras, ge mig sol, ge mig brunheten. Stärthål.

A woman´s gotta do what a woman´s gotta do

Har nyss varit och sett bion.. Den var faktiskt väldigt bra, tragiskt, men bra. Ni borde se den..

Imorgon väntar en tuff dag.. skola till 16 och sen direkt jobb på det till 21.

Nattinatti, nu ska jag drömma om Robert Pattinson, att han kryper ner i min säng och kliar mig på ryggen...


13.57

Jag älskar onsdagar nästan lika mycket som fredagar, det är ju lill-lördag!

Idag har jag träffat min klasskompis Lisa som jag ska skriva C-uppsatsen med, och pratat ihop oss lite om det vi ska skriva om, sen även försökt formulera ett syfte och sökt lite artiklar. Känns skönt att ha kommit igång lite:)

Nu har jag ätit lunch och rensat lite i min träningsgarderob och lite i min "aldrig andvändt/orörda/kan vara bra att ha plagg" byrå, har kvar 3 garderober till. Kommer nog slängas samt ge bort en hel del kläder. Kan typ starta en egen klädaffär snart.

Snart kommer mammsen hem:) då ska vi handla lite inför taccosen ikväll sen fara och träna.
Ikväll blir det bio med min halva Amalia, Remember me ska vi se. Hoppas vi inte ruttnar upp i biostolen den här gången iaf :P


Han är het iaf!! En sån typ av kille vill jag ha.
Tänk om man kunde beställa en kille bara sådär för typ tja 50 kr? Sen när man blev less på killen så kunde man lämna tillbaka han och få tillbaka pengarna. Så smidigt det vore.


8 dagar kvarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Min hjärna är fortfarande seg sen hemtentan. Satt hemma hos Emelie och körde på från 9-14!! Det tycker jag vi gjorde riktigt bra, bullar bjöd hon på också:)

Annars då.. jo fick hämta bilen imorse kl 7 på gammliavallen, för att min smarta pappa parkerade bilen på den parkeringsplats där grävarnissarna höll till, vilket ledde till att dom låste igen grindarna så att bilen blev instängd. Klantarsel! Så på eftermiddagen när tentan skrivits klart fick jag vandra ner mot gammlia för att hämta cykeln. Men dert var skönt att va ute och gå i solen, hade till och med mina solglasögon på;)

Nu sitter jag och planerar lite inköp till min lägenhet med pappsen. Detta har vi kommit fram till:

- En ny snygg platt tv (inte för dyr)
- En snygg kaffebryggare, viktigt med gott kaffe (enl pappa) helst Mocca Master som vi har hemma.
- Vattenkokare
- Stolar
- Soffbord
- Mattor och grejjs
- Sen en GPS grej till min klocka

Så det var allt, sen är jag nöjd;)

Nu väntar jag bara in löpträningen.. 1h 40 min kvar.


Vårkänslor!!

Åh vad jag älskar solen!
Vaknade upp med att solen lyste mig rätt i ansiktet och av att pappa sket med öppen dörr... som vanligt. Han gapade om att jag förstört toaletten medans dom har varit borta, för att jag sitter för nära kanten?! ja vi sätter punkt där.

Jag har iaf haft en skön ledig dag, men som alltid när jag är ledig så sitter jag aldrig still. Har idag skottat baksidan, sprungit med nya klockan ;), varit på stan, planerat jobb och skola, provat en hel del kläder, rensat mina smycken och lite lådor.

Den här veckan är ganska händelserik om man jämför med förra veckan:

Måndag: LEDIG

Tisdag: Hemtenta 9-16, löpning med MSK

Onsdag: Vi börjar med C-UPPSATSEN!!!! Är nervös ;P

Torsdag: Föreläsningar 10-15.30, Jobb 16-21.30

Fredag: Skola fm/em, MARRE KOMMER HEM

Lördag: Umgås med bror, utgång ? hoppas..

Söndag: Umgås med bror, kolla på våran match

Om 9 dagar flyttar jag in i min lägenhet!!!
Ikväll blir det att hänga hos Sofia och se Hollywood fruar och snacka lite skit:)



Tiger var med och festade loss förra helgen ;)

Slut

Nu är det färdigt, done, finito, yes denna jobbhelg avklarad.

Idag har jag: blivit bjuden på fika x10, druckit kaffesump (tanten hade ingen kaffekokare, utan kokade i kastrull), blivit stoppad av polisen och fått blåsa och visat körkort 2ggr (körde förbi stället där dom hade kontroller 2ggr), fått höra massa fina saker, lärt en tant hur suduko funkar, blivit kallad Sanna Kallur, hämtat hem mamma och pappa, fått massa fina träningsgrejjer, bla en grym klocka som jag kommer ha mkt användning för när jag tränar.

Imorgon är jag LEDIG, ska börja med att sova ut.. eller ja vi ser väl, sova till 7 iaf!

Nu har jag ätit upp mitt kvällsfika och ska natta kudden. Nattinatti..


Saturday

Då var man färdigjobbad för idag. Har varit en lugn och skön dag, bara söta gubbar och gummor har jag hälsat på. Jag gillar det här jobbet, bortsett från att det ibland kan vara lite för stressigt. Men jag gillar ändå att ha 17 grejjer att göra, det är roligare så. Pensionärerna verkar digga min "stil", spec mina stövlar från monki med nitar och mina örhängen. Jag klär mig "chickt" fick jag höra av en 80 årig tant idag.. haha söt.

Nu sitter jag med datorn i knät, tvn är på, tiger ligger ovanför skallen och godispåsen har jag bredvid mig, det är jag värd! Blir en tidig kväll ikväll.

Sprang förresten ett mördarpass idag, 20st backintervaller i 4 graders lutning och 16km /h. Var nervös innan, men det var inte så farligt efteråt.
Imorgon kommer pappa och mamma hem. Vill testa den där klockan eller "minidatorn" jag ska få och mina kläder. Känns skönt att få hem dom. Föräldrar kan vara bra att ha ändå... ibland.

Och vet ni.. snart kommer min storebror hem :D



Snart ska jag hoppa i säng..

Hahahaha jag dör

Minns ni när vi alltid körde den här:



Usch vad jag är trött, börjar jobba om 40min.

Fridag

Äntligen fredag kan jag väl inte direkt säga eftersom denna helg bara består av jobb!

Fredag: kväll
Lördag: delad tur
Söndag: delad tur

Men jag klagar inte för det, jag behöver pengarna!! Cash is king!!

Har städat lite nu på förmiddagen så det ser någorlunda snyggt ut här hemma när mina föräldrar kommer hem. Ska hämta dom på söndag, längtar lite faktiskt. Pappa skickade sms igår om att dom tränar på för fullt. Mamma hade kört FYRA pass igår?!!! Skulle inte förvåna mig om hon snart springer ifrån mig också..
Min familj är som sagt inte som alla andra, träningsfreak är vad vi är. Om ni tycker att jag tränar mycket så vet ni vilka jag har fått det ifrån iallafall.



Idag har jag skön träningsvärk i benen från styrkan igår. Känns som att jag sakta men säkert börjar få tillbaka styrkan från förra året när jag spelade fotboll. Det behövs, mina spagettiben är nite mkt att hurra för annars.

Dagens lunch: Tonfiskröra med pasta - grymme!!

Riktigt lätt att göra. Du behöver endast tonfisk, creme fraiche, lök, chilisås, curry och sen steker du bara ihop allt
och kokar pasta såklart. Klart! Tog ca 10 min att laga!

Hoppsa kom just på att jag glömt att vattna mammas blommor under hela den här veckan, stjärt!

Hahaha

titta och njut..



HAHAHAHAHAHA




Jävladjävulsväder

Jag påverkas mycket av vädret har jag märkt. När det är sol känns det som att livet leker, men när det är såhär, snöstorm och skit vill jag bara slåihjäl nån. Nu när inte pappa är hemma har jag ingen jag kan hålla på med, ist tar jag ut mina aggressioner på katten. Inte lika roligt, Tiger blir inte lika förbannad. Pappa är roligare att reta upp. Haha stackars katt, tur hon har ADHD.


haha vilket liv jag har som fotar min katt..

Idag har jag och Martin haft hälsosamtal med en student från termin 1. Det var roligt, vi tog Hb, blodsocker, blodtryck, längd, vikt, urinprov, bmi, hip-waist m.m. Sen utvärderade vi resultaten och med sk motiverande samtal. Det gick bra, våran "patient" hade grymma värden så det var inte så mkt att förbättra. Jag kände mig som en riktigt sjuksköterska, haha inte länge kvar nu! Jävlar vad jag kommer att göra er friska;)

När man har så mkt ledig tid som jag har så blir det lätt att man fördriver tid med att prova kläder, igår fastnade jag för de här golf/tennis kläderna, Nike såklart:


Jag vill ha, men nej jag köpte den inte. Har redan 98 olika nike-dresser.

Ikväll blire lungt, häng med Amalia och kanske nåt gott att äta:)

Jag saknar faffe:

Gubben är 78 år, åker längdskidor, är ute och springer, kör skidspåren, tar hand om alla änkor, håller i en schack-klubb, spelar teater. Och han klagar på att han börjar bli lönnfet och tycker att han fått alldeles för bleka ben och för smala armar.!

2 weeks left..

Ännu en slapp dag, lungmedicin ringde mig imorse igen men jag sa nej. Orkar itne, kommer lix jobba arslet av mig ihelgen så sparar mig till dess.
Redovisningen imorse gick fint, alltid värst första sekunderna men sen går det bra.
Förkylningen är nästan borta också! Jag sprang ifrån den som pappsen brukar säga. Han blir aldrig sjuk därför att han tränar bort sjukdomarna.. ah just det ja..
Lunchade även med soffan på kulinarium på nus som ligger vid psyket, inte som vi trodde vid centralhallen :P haha blev smått pinsamt.

Nu kommer snart Amalia sen ska vi iväg och fika med Malin och Moa!! Moa den lilla räkan som fått vara i värmen en vecka, kommer vara hur brun och fin som helst. Själv liknar man mer ett spöke med en röd näsa.


Nightynighty

Löpningen gick bra ändå, trots halkan och kylan. Men vi får se hur jag mår imorgon.

lite bilder:









Imorgon ska jag göra det jag hatar mest.. redovisa.

Godnatt

Jag orkar inte snora!

Har ignorerat min förkylning nu, ska testa springa med laget ikväll. Har ju bara snor och inget i halsen så då borde det vara lungt?

Idag har det varit en slapp dag, som alla dagar den senaste veckan. 2h i skolan, förberedde ite inför seminariet som är imorrn. Drog sen till Strömpilen IGEN! Kollade om en viss tröja kommit in på H&M men det hade den icket så deras snälla chef skulle ringa mig och lägga undan min strl när den kom in. Det kallar jag service;)
Lyckades inte smita förbi en viss person som såklart stod vig ingången och sålde massa rat-abonnemang, blev inte så mkt sagt, mest tomprat om ingenting. Men han är faktiskt trevlig ändå.
Sen köpte jag en jävligt snygg Marilyn Monroe tavla som var på rea dessutom, ett riktigt kap!! Pappa komemr att bli avis. Två stycken böcker om matlagning blev det också, 100% laga lätt och en annan bok om lättlagade, nyttiga recept. Kan behövas, är rutten på att laga mat.

På torsdag ska vi ha valt ämne till C-uppsatsen och vem man ska skriva med... gaahh jag vet inte än. Får panik.

Nej nu har jag suttit på arslet för länge, måste ut och lufta mitt flottiga ansikte !





Får mer bilder från helgen av Soffan ikväll!

16 dagar kvar,.

tills jag får flytta in!! Jag längtar.

Var ju en vända på stan idag och köpte lite små saker, blev även en sväng förbi Strömpilen men där hittade jag ingenting. Köpte inge smycken eller kläder den här gången utan lite mer "nödvändiga" saker, haha:



En termos att ha kaffe i, perfekt att ta med till skolan - billigt och bra (ekonomisk)
En kaffebehållare att förvara mitt kaffe i
2 kylskåpsmagneter

Sådärja då har jag det viktigaste!

Har haft en lugn kväll med mig själv, knaprat halstabletter, snytit mig, tryckt i mig godis och försökt dricka lite mer än vanligt. Hatar att vara förkyld! Ska sova snart så jag kan vara med och springa imorrn.

Bilder från helgen kommer, håll ut;)

Sjyyk

Huvva, imorse ställde jag ingen väckare för att jag trodde att jag kunde sova bort förkylningen, men icket. Vaknade med igentäppt näsa och slem ihalsen. Värdelöst, kan inte minnas sist jag var förkyld. Ont i kroppen har jag också, känns som jag har världens träningsvärk. Det har jag nog iof.
Idag är jag ledig från skola och jobb, hade planerat massa grejjer att göra idag som städa (ännu mer), träna, kolla lite grejjer till lägenheten, laga mat, baka m.m.

Laga mat kan jag ju göra ändå, eller måste rättare sagt och bakat har jag redan gjort (eller bakmaskinen:P). Jag borde ligga hemma en sån här dag och göra precis ingenting, men jag har inte ro til det. Såna här dagar saknar jag mamma, hon skulle ha låst in mig och skällt ut mig ifall jag försökt att göra mer än vad jag borde. Men nej, nu ska jag borsta tänderna och frsächa till mig lite sen ta bilen och köra runt och kolla lite här och där. Får se hur mkt jag pallar, sen ska ajg hem och lägga mig i soffan, inte träna, jag lovar!:P

Just nu lyssnar jag på denna:



Jag vill också ha nån, where´s my Boo?

Den här är också kung:

Polar FT60 Träningsdator

Min älskade pappa som ibland är en ganska fin människa, har fixat en sån här klocka (träningsdator) till mig:


- Det personlig anpassade Polar STAR träningsprogrammet hjälper dig att nå dina träningsmål. Träningsprogrammet ger dig veckomål, inklusive intensitet och varaktighet, för din träning. Polar STAR träningsprogram är baserat på din konditionsnivå, aktivitetsnivå, dina träningsmål och din personliga information (vikt, längd, ålder och kön).

- Polar OwnZone® fastställer din individuella pulszon för träningspasset. Din fysiska status kan variera beroende på dag och tid. Om du t.ex. är stressad eller trött eller om du inte har återhämtat dig helt från ditt senaste träningspass kan Polar fastställa informationen från din puls och guida dig till din idealiska träningszon.

- Pulsbaserade träningszoner med larmsignal
Du kan ställa in dina träningszoner för ett träningspass baserat på din puls för att hjälpa dig att ange rätt intensitet. När du befinner dig utanför de förinställda zonerna kommer träningsdatorn att meddela dig via en larmsignal.

+ 78 andra funktioner!

Nu jäklar ska jag komma i toppform ;)


Söndag 14 mars

Kvällen igår var riktigt bra, förfest hos mig sen utgång på All Star!!! Grym DJ och grym musik, vi dansade precis hela kvällen! Så jävla udnerbart, det är så det ska va!

Idag är det lite segt i min hjärna, har även blivit lite förkyld. Men det går över får vi hoppas.
Har haft en sån där skön dag, städat undan lite från igår, ätit brunch, handlat. Sen kom Sofia hit och gav mig en stor godispåse :D Sånt gillas. Vi drack min smoothie och sen såg vi första halvlek av herrrarnas match i solen! Grym härligt faktiskt, har kanske odlat lite fräknar idag.



Kvällen blir väldigt lugn, ska skeda med Tiger i soffan och äta mitt godis, kanske kanske se nån film och jag har ro till det.

Bilder från gårdagen kommer senare;)

Hyperaktivitets störning

Vaknade imorse halv 8 av att kattjäkeln slog mig med tassen i ansiktet, sen tog hon klorna och rev i hårbotten. Kattsatan!! Var bara att kliva upp och ge den övergödda katten ännu mer mat.
Satte även igång bakmaskinen, tvättade och städade undan lite.


Vi ska ha delad vårdnad om henne sen ;)

Mitt bröd blev lite bättre den här gången:

Bakmaskinen kommer ja få när jag flyttar av pappa. Grymt värt, slipper köpa bröd mer. Sen kan man även baka kakor och göra pizzadeg mm. Jag älskar den!

Nu snart ska jag och Soffan till IKSU och gymma och bubbla lite. Sen hämta upp Amalia för att köpa lite mat och sen tillbaka till mig för att köra igång med förfesten !! Jag är såå TAGGAD! ALLSTAR hoppas vi på!



Puss


Ollad röv..

.. ja vart har jag fått mitt fina ordförråd ifrån?

Nu ska jag sova, tar på krafterna att vara uppe tidigt. Känner mig som en gammal tant nu.
Har haft en trevlig kväll med Amalia, taccos, sysse, massa ätbart och lets dance. Solsidan är underbart!

Var kul att träffa Linn också, och söta Wilhelm.

sötnos!

Mitt bröd blev inte så lyckat. Gick lite på känsla när jag kastade i ingredienserna och då blev det såhär:

ser ut som en skitkorv

Min nya kille som man kan göra olika saker med:



Godmorgon

Jag har som sagt redan varit uppe i 4h nu. Skjutsade ju iväg mamma imorse kvart i sex och har sen dess inte kunnat somna om. Men det gör inget. Har hunnit med en massa:

- Duschat
- Ätit frukost
- Gjort iordning taccosen
- Städat lite
- Sett på Tyra och Bella show :P haha
- Satt igång bakmaskinen

Nu återstår bara att sminka mig lite och klä på mig nåt snyggt, sen ska jag möta upp mina klasskompisar för lunch på stan :) Underbara fredag!

Jag tycker vi firar in helgen med den här låten:


Helg!!

JAG KLARADE TENTAN! Wohoo.
Inge fler tentor den här terminen, bara en hemtenta.

Har jobbat ikväll, gick bara fint. Fick jobba över lite till och med och hjälpa en ny tjej. Tur jag är snäll.

Skulle tanka den där lilla skruttbilen också, hade ingen aning om hur mkt tanken rymmer. Så stod där med bensinslangen och drömde mig bort. Fick syn på en grymt snygg kille med en ännu snyggare BMW som parkerade bredvid, kunde inte sluta titta. Han fick syn på mig också. Jag försökte le lite snyggt (såg väl ut som jag höll på att skita ner mig eller nåt). Sen kände jag hur foten blev mer och mer blöt, satansstjärt tanken var ju full och bensinen forsade ner på min fot?! Pinsamt!! Fick inte stopp på det heller, kändes som jag stod där en evighet. Killen hade såklart sett alltihopa och log mot mig och sa: " Hoppsan, så kan det gå"
Ja "förbannade dynga" fick jag fram.. Bra där Malin.

Nu ska jag hoppa i säng, imorgon ska jag skjutsa iväg mor till flyget 05.45 på min LEDIGA dag. Men vad gör man inte.. Sen ska jag luncha med några klasskompisar och LINN :D som hälsar på från Sthlm och tagit med sig sin lilla bebis.
På kvällen blir det "halv 8 hos mig", jag ska bjuda min käresta (Amalia) på taccos :D

Let the helg begin!

Fotat med iphonen idag:


Se mina pupiller, mini små. Ser ut som en bitch också, men det hör till.

GODNATT

Hello sunshine

Tittatitta, solen skiner :D känns nästan förbjudet att sitta inomhus en sån här dag.

Idag står jobb på schemat, 15-21. Men innan dess hade jag tänkt svänga förbi Inter sport och sen luncha med min mamma på TC ;) Känns som jag lever ett lyxliv just nu.

Fattar inte vad som är felet med min mage, den känns konstant uppsvullen. Ska dra ner på kaffet tror jag och sluta STRESSA när jag äter. Ibland kastar jag i mig maten på typ 5 min för att sedan skynda mig iväg på nåt. Grymt ovärt, leder bara till magknip och gravid mage. Sen har det blivit alldeles för mkt sött på senaste tiden också, godis är dyrt, naturgodis också för den delen. Nej ser ni det går inte för på lördag ska jag klämma på mig en svart tight klänning, så nu blire skärpning Malin!

Ikväll börjar ju Bella & Tyras show kl 21, ni missar inte det va ;) Hoppas jag hinner hem till det!! Sen har jag även följt det här programmet Glamourama, det är lite roligt faktiskt.


Marre och Yury firade 3 år igår, congratz ;)

Ladies and gentlemen..

lyssnar på den här nu:



Den är bra, typ hundra år sen man lyssnade på den sist.

Idag har det inte hänt speciellt mycket. Har övat lite barn HLR (Hjärt och Lung Räddning). Så nu ni kan jag livrädda både barn och vuxna ;) haha..
Lungmedicin ringde mig idag vid lunch och undrade om jag kunde jobba natt inatt.. Men jag orkar inte, speciellt inte när dom ringer med så kort varsel..

Nej mina vänner, nu ska jag hämta upp Amalia sen fara på Waynes och fika med Malin och Hannah :)

Imorrn är jag ledig från skolan, fredag ledig, måndag ledig, tisdag ledig, !


Jarrååå

Såja, då var denna dag snart avklarad!
Har hunnit med lite skola, lite stan, läst lite om barn HLR hemma, haft löpträning med mitt älskade lag.
Ikväll har mamma hjälpt mig att färga utväxten + bakat bröd och gjort köttfärslimpa till mig som jag ska få när hon också drar till Portugal, dvs på lördag :D! Sen har hon även gjort biffar med ostfyllning, som hon ska ge till Marre. Mamma är fin hon :)


Pappa den nissen som redan befinner sig i Portugal skickade det här sms:et:

"Vi har 18+ och moln. Bra träning. Spara vk. Och krama mamma. Ge fan i bilen. Pumpa vänster framdäck till 2,4 bar och dammsuga den invändigt. Kram Pappa"


Mamma och Blossom

Förresten pappa har mamma på sin top 50 lista nu, Blossom ligger på hans top 3.
Haha det kallar vi kärlek.


Men pappa jag undrar om du ens hamnar bland mammas top 50..
HAHAHAHA jag gillar hans pottfrilla, byxorna, skorna..

Tisdag den 9 mars

22 dagar kvar till flytt;)
Sitter här med min kaffekopp och väntar på att mamma ska göra iordning frukosten.. ja ni hörde rätt. Jag brukar faktiskt kunna göra mina egna frukostar, men nu när pappsen är borta och jag snart flyttar vill hon väl skämma bort mig lite extra. Det är kärlek det.

Igår var jag hos Jgab och åt middag, spagetti och kötttfärssås blev det. Himla längesen jag åt det, var väldigt gott. Sen såg vi såklart Hollywood fruar ovh käkade godis. Känns bra att vi kan umgås som vi gör nu :) 



Idag blir det skola mellan 10- ? Funderar på att skita i eftermiddagen och fara hem och läsa på barn HLR ist. Alla föreläsningar har inte gett mig ett piss. Den här kursen kan suga min stjärt.

Sen ikväll blir det iaf löpning med mitt lag :D

Några bilder från lördagen:






Inte en enda bild på Sofia?? Det blir det ändring på till helgen..


Jävla utväxt

förbannat?!! måste håret växa, börjar redan komma en grå/råttfärgaktig nyans i hårbotten. Måste färga utväxten snart, men det gör jag HEMMA! Ett rån att färga frillan hos frissan. Icket.

Underbar dag idag, solen värmde och skinnjackan invigdes;) lovely.

Nu ska jag mot Jysk och betala möblerna, sen dra till Johan som ska bjuda på middag ikväll! Det blir trevligt.

Börjar redan tagga för helgen.. haha vad är felet?

Har bytt strl på den här nu, jag älskar den! Kommer att användas flitigt i vår/sommar/höst:

Dom kallar oss Bill och Bull..



Amalin heter vi :P




Jag älskar såna här söndagar

Åh vilken skön dag jag har haft hitills. 
Har inte rört på arslet speciellt mkt idag.. satt i soffan fram till 12 ungefär och såg tv, åt frukost & lunch.
Sen for jag och mamma förbi Jysk och köpte en soffa, säng, hylla och en spegel!!
Så jäkla skönt, nu fattas bara ett arbetsbord, soffbord och mattor och lite prydnader. Blommor och skit ger jag fan i, kommer ändå bara att dö.


This is the soffa, en bäddsoffa till och med:



hyllan och spegeln som ska va i hallen:


Sängen blev en 160cm.. underlättar om man får besök eller så :)

Kollade igenom skickade sms igår.. jag börjar undra om jag har någon typ av aggressionsproblem.

Hittade svar som: "Det ska du ge fan i..", "bögröv", "det luktar fiskstjärt här inne, spyr", "Stjärthål", "förbannade dyngmusik"

Det var allt. Ikväll kommer bilder från helgen ;)

The day after..

Morrnmorrn, idag mår jag prima ballerina, trots att jag och Amalia lyckades svepa i oss Minttun och några cider.

Gårdagen var härlig. Först en tur på Mios och Mediamarket med Amalia där jag införskaffade mig en micro och lite rakblad. Rakbladen behövdes verkligen, folk tror väl att jag skadar mig själv med alla märken jag lyckas få av min nuvarande slöa rakhyvel.

Hittade denna, rå cool, när jag blir rik.. (gifter mig rik) ska jag köpa en sån här:



På eftermiddagen mötte vi upp Mois på IKSU och gymmade lite och bubblade. Hur skönt om helst, ska få bli en lördagstradition;)

Sen blev det hem, trycka i sig mat, ta på sig lösögonfransarna för att dra vidare på förfest hos Moa:) Blev mycket snacks, lite för mycket. Känner mig helt svullen idag. Efter förfesten drog vi till en fest och sen vidare mot Rex.
Alltså snälla kan dom göra nåt åt musiken på Rex?! Techno/House dynga, hur fan ska man kunna dansa till det? Står mest och trampar i otakt :P

Bilder kommer senare, min enda bild med iphonen:




Underbara helg!

Såja, nu ska jag strax släcka lampan och krypa ner under täcket, för imorgon väntar en fartfylld dag ;)

Ikväll har jag blivit bjuden på middag av min söta Sofia! Hemmagjord pizza blev det, var riktigt gott. Efter middagen drog vi vidare mot Waynes och fikade med Moa och Amalia. Har varit en lugn och skön kväll.

Imorgon blir det att kolla på möbler och diverse grejjer till lägenheten med Amalia. På eftermiddagen möter vi upp Moieloie på Iksu för lite gym och bubbel ;) Och efter det blir det hem och byta om / äta för att sen dra till Moa på förfest och sen kanske på en annan fest och sen UT :D vart får vi se, ska kanske göra nåt olagligt. Vi ser väl om jag lyckas ;)

Pappsen drar till Portugal imorgon i 2 veckor vilket betyder att jag får ha bilen dessa veckor!! Mamma far dit om en vecka, så då blir jag helt ensam. Fyfan vad skönt. Det innebär alltså att jag och pappa kommer bo tillsammans under samma tak i bara lite drygt 1 vecka till!! haha hur ska han klara sig utan mig? Ingen att plåga. Han hotar med att han ska ta reservnyckeln och komma till mig när jag minst anar det. Icket.




Julen, 2007 typ..

Pappa "mästarfotografen" ville fota hela familjen med havet i bakgrunden, "det traditionella julkortet".  Det vart jävligt bra tycker jag, fin bakgrund. Alla ser helt borta ut dessutom, Marre ser ut att klämma på nåt, mamma ser helt förstörd ut och mig behöver vi inte ens kommentera.

Gammkärring

Ja, jag börjar bli mer som en gammkärring. Kliver upp tidigt av mig själv.. Klockan är halv 7 och jag har redan klätt på mig och ätit frukost? haha, slå det ni!

Idag är det FREDAG :D Bästa dagen på hela veckan tycker jag!
Om ett tag ska vi träffas på skolan och göra klart vårat grupparbete, sen blire väl en sväng på iksu skulle jag tro.

Ihelgen ska jag förbi MIO och kolla på en soffa och en säng. Behöver även en mikro.. och en kattlåda till Tiger.
Åh det känns helt overkligt att jag äntligen ska flytta !!

Vi kommer ha delad vårdnad om den här damen:


Tiger Woods, som tagit några shottar för mycket. Blir slut på drickandet när hon bor hos mig..

Slut som artist..

Idag har det varit en dryg men effektiv dag.
Skola från 8-14, sen GICK jag till stan och jobbade 16-21.30.

Har kännt mig lite halv deppig idag, ingen aning varför? Har ingen som helst anledning till att vara det.
Ibland har man bara såna dagar, precis allt har kännts jobbigt. Skolan känns mest dryg..

Men känner jag mig själv rätt varar den känslan inte så länge till.
Imorrn är det freeedag = blir bjuden på middag av Sofia och sen häng på kvällen 
Lördag = FEST :D
 
Kunde byta bort min jobbhelg när vi drar till Riksgränsen :) kung!



Ge mig sommar, eller värme åtminstone

JAG FLYTTAR SNART!

Kan inte fatta att det är sant.. är så jäkla glad och lättad :D

Den 1 april blir jag Hagabo!

Det innebär att:
- jag blir fri från mor och far
- jag får ett eget liv, göra vad jag vill när jag vill,
- jag kan kasta mina kläder huller om buller, prova kläder i 19 timmar framför spegeln,
- jag kan ha datorn på högsta volym, rapa, gapa, vissla, sjunga, leva om,
- jag slipper gömma mitt godis, mina hårprodukter, ansiktsmasker m.m. för min PAPPA.
- jag kan ta hem vem som helst, när som helst ( det där lät ju bra)
- jag kan fara till vem som helst, närsomhelst
- jag kan skratta högt åt ruttna youtube klipp mitt i natten
- jag kan duscha så länge att fönsterrutorna immar igen
- jag slipper vara "slav" åt pappa
- jag slipper höra pappa skita med öppen dörr på morgonen

Men nu gäller det att bli mer ekonomisk! Laga mat? Vad är det?

Just därför har jag tänkt att Amalia ska få bo gratis i mitt förråd. Istället för hyra kommer hon bli min personliga kock och städerska, sen när jag blir less skickar jag tillbaka henne till förrådet igen..
Vad säger du Amalia? ;)





Laddar inför löpning..

Känns vidrigt att springa utomhus nu, pissväder.

Kaffe och turkiska piller = bajsnödig mage




Ännu mer nytt..

Dessa köptes på Monki i Sthlm, lite halkiga dock så får vänta tills asfalten kommer fram eller nåt.



Tights från Zara, eller som pappa sa "vafan äre där, ridbyxor?"



Halsband från MQ



Lite ringar





I love you Philip Morris

Yes den såg jag och Amalia igår. Det började med att kortet inte funkade när vi skulle hämta ut våra köpta biljetter. Självklart hade jag då lyckats boka för dagen innan :P haha. Men tjejen i kassan var snäll och lät oss se ändå, utan att betala extra. Såhär fullsmockat var det i biosalongen..



Haha, lite för mycket bögfilm för min smak. Killen som satt bredvid mig, snyftade sig igenom hela filmen. Han ¨såg själv dessutom, måste ha varit lite gay.

På dagens schema står:

Skola 11-15
Löpning med Mariehem 18.30-19.30


tjing jting

Restless

Som ni märker har jag väldigt lite att göra, typ mitt 3e inlägg idag..

Eftersom jag bara visat massa gamla foton kan jag visa lite nytt..


har nya örhängen, är besatt av kors nu             
             
           
                                   
   

mina favoritnagellack
                    

mina naglar just nu, ser ut som jag har nåt fel i mina fingrar

 

Nya shorts, längtar tills jag får använda dom!! De till vänster är från H&M, 99kr, ett kap!


har pimpat min iphone lite





Sådär det var allt för idag. Nu ska jag ta och skaffa mig ett liv.
Löpningen gick fint, dock halkigt underlag. Menmen, är så kul att träffa mitt lag :D


Inflyttning

Förresten jag har fått ett preliminärt datum nu när jag SENAST får flytta in, sista april! Förhoppningsvis tidigare!!


Det firar vi med den här bilden, vad säger du Amalia?;)


ZZzz

Idag har det varit en lugn dag. Började tydligen inte förrän kl 13 så drog ner på stan ett tag och sen lunchade jag med min mor på TC. Var grymt gott!!
På föreläsningen halvsov jag, nickade till då och då. Grymt pinsamt om föreläsaren såg.
Har försökt att sova lite nu efter skolan, men icket att det går. Har för mycket myror i kroppen. Fryser gör jag också, är svinkallt här hemma.
Ikväll är det löpning med Mariehem. Kolla in bloggen: mariehemsdamer.blogg.se!


Den där sporttoppen vill jag ha!


RSS 2.0