Kollakolla, dessa införskaffade jag mig id...

img_8539 (MMS)

Kollakolla, dessa införskaffade jag mig idag, skinn är så jäkla hett tycker jag;) btw jag ska vara med i en reklam för Gainomax:P sjukt kul, inspelning imorrn!!


Sjusovarn

Alltså gud vad jag sover, hela 10 h?? Iof sov jag bara 5 h natten innan kanske därför.. eller har jag också höstdepression? Nejnej icket..

Idag är en bra dag, därför att:

1. Jag har sovit länge, vaknade typ nyss
2. Jag ska strax ut och jogga lite lätt för att känna på kroppen lite så den är pigg till imorrn;)
3. Jag ska äta lunch på TC
4. Jag ska umgås med Sofia
5. Jag ska hämta hem pappa :D
6. Jag ska träna Mariehems damer

Ni ser, vilken jävla bra dag va? :D

När klockan blir 15 idag har jag klarat et helt dygn utan godis och kakor.. rekord ;) haha. Världens största skräll är att min pappa helt slutat med godis sedan Thailand.. dvs 8-9 MÅNADER sedan.. klarar han det ska banne mig jag klara det!!


småskitarna.. här var vi knappt fyllda 20 .

Höstdepression? Nej förfaan..

Nu närmar sig hösten och många kan känna sig deppad över att semestern är över och det är ett helt år kvar till sommaren och nästa semester. Men vafasen jag gillar hösten.. det är ju då allt händer.. (eller.. ;P).

- Massa roliga tävlingar, några Sthlmsresor, Portugal 2 veckor, Jag fyller 23 år, Amalia fyller 23 år, och slutligen väntar 2 v i Thailand :) + massa massa mer saker..

Höstdepression eller SAD

SAD är förkortning för Seasonal Affective Disorder (årstidsbunden depression). Depressionen kan inträffa i samband med alla årstider men uppkommer som oftast på hösten.

Symtom på höstdepression

  • Att man känner sig håglös och allmänt nedstämd
  • Att man tappar motivationen och ”ingenting känns roligt längre”.
  • Mindre sexlust.
  • Vaga fysiska symtom som magont och ledsmärtor.
  • Sömnbehovet ökar och man sover mer per dygn
  • Man blir om inte asocial i all fall markant mindre sugen på att umgås med människor och drar sig gärna undan i större omfattning än vanligt
  • Kolhydratsuget ökar och man sätter i sig mer söta (och feta) onyttigheter som godis och mjölkchoklad, och stärkelserika produkter som pasta och vitt bröd.
  • Om ovanstående symtom inträffar varje år vid ungefär samma tidpunkt kan du sluta dig till att du lider av höstdepression

Mina tips för att undvika detta:

- Träna regelbundet (gå på pass, testa nya roliga träningspass, spring/promenera ute i naturen, hösten är bästa årstiden för löpning enligt mig)
- Utsätt dig för ljus, gärna solljus
- Hitta saker att se framemot
Ta ex vecka för vecka, den här veckan ser jag framemot onsdag då pappa kommer hem och torsdag då jag ska springa en rolig tävling och såklart helgen ;) Det finns mkt!!
- Gör roliga grejjer med familj och vänner, man behöver inte gräva ner sig i sin lägenhet bara för att det är höst
- Utmana dig själv (jag ska undvika godis/kakor, klarar jag detta belönar jag mig själv med en sak)
- Var positiv och skratta/le mycket.
Det smittar av sig, och du kommer också att få positiv energi tillbaka:)



Lee lee lee..

Laddar för jobb..

Jobbar idag, är ledig imorrn, sen jobb torsdag - lördag!

På torsdag tävlar jag igen :D Salomon trailrunning, riktigt rolig tävling!!

Kollar just nu på Tyra Banks show och dagens gäst är den här grabbe, Bow wow. Hur söt är han inte?!
Min drömkille, helt klart, 1 år yngre men vad gör det ;) haha




Hej hopp!  Sämsta bloggaren. Har varit led...

img_5799 (MMS)

Hej hopp!  Sämsta bloggaren. Har varit ledig idag med:) började dagen med ett intervallpass med anna, 20 x 200 m i gammliaskogen. Lunchade med mamma på TC, solade på balkongen, körde styrka på Iksu. Men det lätt bästa på hela dagen, vet ni vad det va? UFC pissade på Luleå med 3-0!! Så jäkla bra!! Nästan alla hade över 30 maxlöpningar !


Älskade söndag

Kräftskivan igår var minst sagt lyckad, god mat, trevligt folk, goda drinkar, kunglig musik och härlig stämning. Mera sånt!! Utgången blev också lyckad.
Idag vaknade jag upp kl 11, pigg och alert, käkade frukost och sprang sedan förbi Umeälvsstafetten för att heja på alla duktiga löpare. Tyvärr kom jag försent så de flesta hade hunnit i mål redan. Men det var kul att träffa dom ändå!
Kvällen tillbringar jag i soffan med mina föräldrar. Åt grillat till middag och snart blire efterrätt, fruktsallad med glass och magnum:)
Jag älskar söndagar som sagt, speciellt när man som jag är LEDIG imorrn :D
Jag älskar photo booth som ni kanske märker ;) Posar-Malin :P

ÄNTLIGEN :D :D

Jag kom 2:a 10 sek efter Åsa (en jätteduktig orienterare som brukar krossa mig) och persade med över 1 min! Kände ett skönt flyt hela loppet och sprang aldrig riktigt in i väggen och drog på mig massa syra. Foten kändes litegrann och värre nu men det var rätt ojämnt underlag så kanske därför !

SÅ jävla skönt, jag är i mycket bättre form än förra året och då tyckte jag ändå att jag var på gång! Skönt. Jag som trott att jag tappat hur mkt som helst pga skadan. Det här är nog bästa loppet efter Terräng SM i april!

Nu blire att försöka trycka in massa tävingar innan Lidingö loppet. Kanske redan imorn, Umeälvsstafetten.. om Nicke raggar ihop ett lag till oss ;P

Nej nu ska jag snart se Mariehem herrars match sen ladda för kräftskivan


Nu kör vi!

Röbäckskneget here we go


Fredag friday fri-dag (ledig)


ser ni vad jag har gjort? ;)

Viken härlig dag jag har haft!!

Dagens träning: 30 min lugn jogg
Dagens lunch: Pizzabuffé/Salladsbuffé med mor och far på Ronyas
Dagens to do: hänga med Sofia på stan (hon tog hål i öronen idag)
Dagens lycka: När chefen ringde och gav mig ledigt både söndag och måndag (långhelg;)
Dagens AW: Allstar!!
Kvällens lek: fredagsmys hos Malin

Betyg på dagen: +++++

Imorgon springer jag Röbäckskneget, en GP tävling i terrräng på 7 km! Fyfan vad kul det ska bli att springa i terräng igen. Jag är laddad!! På kvällen är jag bjuden på kräftskiva hos Linneas kompis:) Det blir kul!

DJ Earworm hur grym är inte han? lyssna på denna:



Yeaayy

Grym mash-up!!



Världens bästa remixade låt just nu!!

Har haft en bra dag! Stan med Moa, träningen har väl gått sådär.. kroppen är grymt seg efter nattjobbandet. Hade snabbhet med underbara Mariehem vid 18 tiden och har ikväll umgåtts med Hannah, Malin, Amalia och Moa :)
Trevligt trevligt.

Men nu mste jag försöka bli trött.. imorrn är en ny dag och även det en bra dag! Jag älskar att vara ledig och verkligen känna mig ledig. Inga måsten, jag gör vad jag vill när ajg vil!

Om 5 min när lönen ramlar in på kontot ska jag göra bort att betala hyran och lite räkningar. Brukar kännas bättre då :P




Nu drar jag till stan för att möta upp en ...

img_1053 (MMS)

Nu drar jag till stan för att möta upp en efterlängtad Moa:)


Goddag eller gomiddag?!

Nu ni är jag äntligen klar med nattjobbandet.. börjar inte jobba förrän på söndag kl 13 :) skönt!!

Sov till 14.30 idag, hämtade pappa kl 16, sprang i Gammliaskogen och sen körde jag lite löpninge med UFC på Nydala gräs.. efter det blev det att bada och grilla hamburgare med grabbarna + tränarna. Mycket gott och trevligt, jag badade såklart inte ;) Nydalasjön = avföringsvatten

Nu har jag just fikat och ska ta fram godispåsen sen bara ligga och jäsa i soffan resten av kvällen.. måste försöka lägga mig i hyffsat tid ikväll.


2:à... ;D nu väntar snart jobb igen. Har v...

img_3441 (MMS)

2:à... ;D nu väntar snart jobb igen. Har varit igång hela dagen, sovit 4 h sen tatuerat mig, försökt sova men sen fick jag reda p å att tapetseringen är klar;D så ar grejjat i lägenheten lite! 1 h kvar sen väntar 10 h nattjobb!


I did it.. 1:a och..

img_7151 (MMS)

I did it.. 1:a och..


Nu börjar det här kännas jobbigt.. Skulle ...

img_2797 (MMS)

Nu börjar det här kännas jobbigt.. Skulle kunna somna närsomhelst. Det är väldigt lugnt. Städade lite innan midnatt, fikade och sen dess har jag get antibiotika, fikat lite mer, facebook:at, tvättat, läst tidningar.. Så det är lugnt! Vi kollar till patienterna en gång varannan timme. Nu ska jag gå en runda sen lägga mig och vila en stund.


Nu kör vi!!



Moot jobbet!!


Den här dansen tänkte jag öva in inatt om det är lugnt dvs..

Fast iof så var vi ännu grymmare i Thailand.. eller ? Pappa och Jörgen är riktiga talanger.. ;P haha

Nytt nytt



En av jackorna jag hämtade ut idag, den andra är en snygg Nike "baseballvariant jacka", ett par löpartights och en sport-BH. Mycket nöjd!

Nu sitter jag och laddar inför nattpasset.. hur i allsin dar?? Om 14 h slutar jag mitt jobb och om ca 3,5 h börjar jag.. kanske borde ta en powernap bara för att inte vara helt utmattad tills ikväll. men jag är alldeles för uppe i varv för det.. Nej mot lägenheten för att kolla hur det går med tapetseringen.

(Pappa skicka bilden nu..)

Har just sprungit ett lugnt distanspass i ...

img_8430 (MMS)

Har just sprungit ett lugnt distanspass i mina nya skor;) grymt sköna, Nike pegasus +28! har äve hämtat ut massa snygga kläder, kan visa sen!


12 h sömn.. jo förfasen visst borde det här gå

Fatta nu ska jag vara uppe till kl 07 imorgonbitti.. haha.. klev upp halv 12.. har ätit frukost och ska nu iväg til Intersport och ta ut halva lönen från UFC, plocka grejjer för 3500 kr. Inte illa.

Sen träna, äta sen lunch, fara förbi lägenheten och se hur det går med tapetseringen, äta middag och sen mot jobbet:)

Jag har ingen aning om vad man egentligen gör på natten.. alla sover ju? Brukar vara ganska lugnt har jag hört, mkt fikaraster och så.. men händer nåt, då blire kämpigt med tanke på att man är ensam sjuksköterska på teamet.. jaja det kommer nog gå bra, tur man är erfaren...... ;P haha

Imorgon vid det här tiden är nytatuerad;)




Världens längsta söndag!!

Dagens +

+ UFC vann idag med 2-1 mot Valsta Syrianska
+ Dagens intervaller gick ändå hyffsat
+ Mariehems damer pissade på Åkullsjön idag med 5-1
+ Jag fick ett fint sms som gjorde mig glad
+ När jag tänker tillbaka på kvällen igår så blir jag bara glad och vill skratta
+ Jag har pratat med både pappa och farfar på telefon.. farfar saknar pappa och jag med, men på onsdag    kommer han hem :)
+ Har umgåtts med Sofia
+ Underbara mamma har lagat god mat och låter sin dotter låna bilen när hon vill samt få sova över nu när hennes lägenhet blir tapetserad;)

Dagens -

- vaknade med världens skatbo till frilla och har sett ut som ett skatbo hela dagen
- åt för tätt inpå löpningen så var nära på att både spy och skita på mig
- måste försöka vara uppe länge ikväll för att orka jobba 2 nätter irad.
- har klämt sönder mitt ansikte så nu liknar man typ en prickigkorv i fejjan

Nästa helg springer jag Röbäckskneget på lördag och på söndag äre dags för Umeälvsstafetten, tyvärr jobbar jag så kommer troligtvis inte hinna springa nån sträcka. Här är en video från förra året ;)


IFK Umeå är ett jäkla bra gäng!!

Fuck just ett mms av brorsan med den här b...

img_1064 (MMS)

Fuck just ett mms av brorsan med den här bilden där det stod " nu flyger vi.." jag är så avis! Marres kompis jonte (han till höger) pluggar till pilot och får nu flyga mindre flygplan helt själv. Hur coolt är inte det?! Btw så sprang jag det där intevallpasset nyss, splittade 1000 m x 5 (med en sluttid på ca 3,11-3,18 ). Jag åt lite väl tätt inpå så var nära på att spy..huva


Bra lördag

Jag körde idag 20 x 200 m i 3 min/km fart och 4 grader lutning på bandet.. med ca 50 sek vila.. Det gick banne mig lätt.. Det kanske finns lite hopp ändå ;)

Springer ingen tävling ihelgen.. är så få deltagare.. inge kul då. Kör ist hårdträning själv.. imorrn blire splittade tusingar i skogen.

Viktoria Tegenfeldt är grym,  nyss tagit 2 SM guld, slagit personrekord i tävling efter tävling och så även idag på 400 m.. på hela 56 sek! sjukt.

Nu har jag städat fint hemma och ska snart bege mig mot Mariedal för att äta lyxmiddag med kära mor.

Ikväll blire grejjer!


9 h sömn varje natt i 6 dagar nu..

Jag börjar bli bortskämd.. :P Men det är bra, sömnen är viktig både för återhämtningen av min träning och för immunförsvaret. Förkylningen är bättre idag, så då vågar jag blåsa på lite intervaller i eftermiddag.

Nu ska jag iväg och jobba lite för IFK Umeå, ska hjälpa till i sekretariatet:) tänker inte vara speaker...

Ikväll ska jag laga gomiddag med mamma sen umgås med "Sofimalia".. haha



haha jag älskar när man får skratta så mkt att man får ont i magen och börjar grina.. det gör jag rätt ofta med dom här nissarna..

Jag ljög för er.. förlåt.

Jag har inte klippt mig, har kvar mitt långa toviga hår.. men inom en snar framtid ryker det ;)

I eftermiddag har jag haft lite snabbhet med Mariehems damer och sen bara chillat hemma.. snart ska jag umgås med mina fina :)





Jag börjar gilla den här ledigheten. Det ä...

img_9336 (MMS)

Jag börjar gilla den här ledigheten. Det är rätt skönt att sova ut till typ halv 10, äta frukost länge,träna och sen bli bjuden på TC av kära mamma. Fläskfilé med klyftptatis och ädelostsås var dagens meny och till efterrätt serverades morotskaka och kaffe;) inte helt fel fredagslunch. Nu sitter jag på min balkong i bikinin i hopp om att den lilla sol som lyser med sin frånvaro kanske gör mig brun. Man känner sig inte så fräsch längre när huden börjar blekna och alla möjliga små orenheter börjar synas.. och på det en röd näsa pga detta jäkla snytande.  Nej usch.. Hösten är på väg mina vänner, bara att inse. Men jag har faktiskt 2 härliga veckor i Portugal att se framemot i oktober;)


I did it





Det är inte bra för mig att vara ledig.. hur gör man?

Det är kul att leka med min nya app;) här ...

img_1867 (MMS)

Det är kul att leka med min nya app;) här är mina underbara föräldrar i thailand! Det blir av i år igen, men för mig blirdet efter jul och nyår! Har varit duktig och gjort lite matlådor och nu ska jag iväg och "gymma" lite (läs stretcha;P). Först måste jag hänga upp tvätten..


Efter 15 st 400 m intervaller (på löpband)...

img_7954 (MMS)

Efter 15 st 400 m intervaller (på löpband) blire lunch med fina mamma på TC:)


Godnatt!! Jag är ledig imorrn :D

img_6274 (MMS)

Godnatt!! Jag är ledig imorrn :D


Testar min nya kamera app;) har lunch nu, ...

img_4793 (MMS)

Testar min nya kamera app;) har lunch nu, en kort sådan dock. Är betydligt mer att göra idag än igår. Hoppas på att det inte regnar ikväll..


Regn, grått och trist.

Det bästa med att vakna upp och se att det regnar ute är att man kan sova hur längesomhelst. Det hade jag lätt gjort idag, om jag varit ledig. Jobbar 6.45-16.00 idag, jobbar kväll imorrn sen är jag ledig i 3 dagar :) Jag trivs bra på min nya avdelning också, jobbar nu med dom som har bröstcancancer och hjärntumör.

Efter jobbet har jag UFC träning sen hade jag tänkt träna själv också, kanske se UIKs match om klockan inte blir för mkt.

Förkylningen tar sig, drygt bara att måsta snyta sig hela tiden och ständigt vara röd under näsan..

Helvettes jävla regn.. orkar inte se ut som en blöt fisk när jag kommer till jobbet.



kanske testar den här metoden..

Tisdag 16 augusti. (no more tisdagsrex)

Imorse var jag sjukt trött, trots 9h sömn.. tog ett tag innan jag tillslut lyckades slita mig upp.

Sprang "in and outs" i 3 km på bana idag.. alltså man trycker på i rakan och slår av på farten lite och flyter i kurvan..
Det gick väl sådär.. känner mig seg i kroppen, öm överallt, kan vara träningsvärk eller den här jävla förkylningen. Jag tror att det är både och.

Nu har jag ätit, duschat, gjort mat och ska snart hoppa på cykeln för att bege mig mot jobbet.. ännu en kväll väntar.


Är hon cool eller är hon cool?



nej om man ska ta och sova kanske.. börjar inte förrän kl 13 imorgon och hade tänkt löpa intervaller på bana innan..

180 besökare i lördags?!?! sjukt coolt!!

You´re my river running high, run deep, run wild..

I, I follow, I follow you, deep sea baby, I follow you..

Då var man tillbaka i vardagen igen.. alltså varför känns det som att hösten redan är här? Det är bara 15 augusti..

Idag vaknade jag upp med snor i ena näsan och lite "halvtjocktorrhals", låg länge och funderade på om jag skulle orka ta mig upp, skita i träningen, sjukanmäla mig, inbillade mig att jag kanske hade feber, snoozade lite till.. men sen blev jag arg på mig själv och tog mig upp ur sängen. Åt frukost, lämnade bilen hemma och for ut och sprang 13 km i lugnt tempo. Kom hem, hoppade i duschen, kokade upp bovete, värmde fisken i mikron och åt lunch. Fyfan vad jag kände mig duktig..

Men snorig är jag fortfarande.. och halsen gör inte ont, men den jävlas. Hasse meddelade mig idag att jag är enda tjejen som anmält sig till 10 000 m på lördag.. så den blir inte av.. undra hur många som är anmälda till söndagens 5000 m? Vägrar springa själv den här gången..

Annars då.. jaa. jag är ganska nöjd med livet, bara 6 veckor kvar till Portugal :) Om 9 dagar kommer pappa hem och stannar i 5 dagar. Mamma är världens underbaraste som gjort matlådor till sin dotter så det räcker några dagar framåt !!

Hela den här veckan jobbar jag bara kvällar, utom onsdag men då har jag UFC och ska ev se UIK spela!




Baby jag undrar.. är inte det ditt X.



Jöback är inte ful nånstans..

Morrn morrn! Jag vill inte hem! Vill stann...

img_0219 (MMS)

Morrn morrn! Jag vill inte hem! Vill stanna här med brorsan och pappa! Jag hamnade på en 17:e plats igår, med tiden 40.22 på den 10 250 m långa banan. Hade hoppats på att komma under 40 min. Men är glad att foten höll:) nu satsar jag på Norrlandsmästerskapen nästa helg, 10 000 m och 5000 m! Det var ett grymt häftigt lopp, det roligaste jag sprungit.. lätt! Hur mkt folk som helst som hejjade fram en och massa band och uppträdanden längs vägen + en DJ längs banan som spelade kung musik, danza kuduro bl.a.. Efter loppet drog vi till jonte för att duscha och förfesta innan Café Opera. Men sen slutade det meatt vi aldrig tog oss ut. När vi hade duschat klart var klockan efter 00.. Så det kändes bara skönt att slippa stressa vidare. Lite vin och you tube:ande blev det ist. Nu har vi ätit frukost och ska lite senare träna på sats sen förhoppningsvis träffa pappa om han hinner ses!


Min nya vindjacka som jag fick av pappa;) ...

img_4108 (MMS)

Min nya vindjacka som jag fick av pappa;) grymt cool, kan knäcka ihop den till en liten boll och stoppa i fickan.  Idag äre dags för Midnattsloppet!! Sov ut till 10 imorse, åt en stor frukost ute på balkongen och nu ska vi ta oss in mot stan. Marre ska träna och jag ska kolla lite shopping, sen blire lunch och kl 17 blire middag på Globen med Springtime:) sen hem och ladda för loppet. Igår shoppade vi, tränade, hälsade på pappas jobb, åt middag hos mice, bowlade och drog förbi Soap en snabbis;) gäller att bara effektiv när man är här. Har löpt en grymt enkel men snygg SVART KLÄNNING för ovanlghetensskull;) med snygg rygg-urringning! Den ska på ikväll när vi ska ut på Café Opera;)


Jag ser såå himla mkt framemot hösten! Min...

img_3703 (MMS)

Jag ser såå himla mkt framemot hösten! Min höst kommer att bli hur bra som helst.  Min första semester, 2 veckor i Portugal, några Sthlms resor, massa tävlingar, sen fyller jag ju hela 23 år också.. Fast i november! Nu jobb!!


1 jobbdag kvar sen 3 dagars ledighet IGEN!

Glassarschema har jag nu.. eller rättare sagt har fått tillbaka mitt vanliga 3-3 schemat, hur kung som helst.

Denna dag har bara svischat förbi, jobbade fram till 16, drog hem, bytte om och sprang intervaller 10 st backintervaller + 10 st 200 m lopp i 36-37sek fart. Körde med tejpad fot idag och det gick helt ok att köra alla intervallerna men nerjoggen var ett helvete.. Då kom smärtan och tejpen satt förhårt så det kändes som att hälsenan skulle slitas sönder, var nära på att börja gråta när jag kom hem.. men tuff som jag är så bet jag bara ihop ;)

Har haft snabbhet med UFC ikväll, fått lite fotmassage av Alex och annars bara ätit, handlat godis och börjat packa lite smått inför Sthlm ihelgen. Nu är det nära :)

För första gången på länge känner jag med jäkligt avslappnad, har sovit grymt bra den senaste veckan och verkligen kommit ner i varv.. Så nu kan jag varva igång igen ;)



Har börjat lära mig att vara lite mer bestämd och säga ifrån också.. det borde man göra oftare, en del nissar behöver tuktas lite för att fatta att dom är dumma i huvudet och inte kan bete sig hursomhelst.

Så nu ni är den där snälla fina flickan som bortblåst.. ;)

110808



Idag har jag haft en Malin-dag.. bara gjort saker som jag velat. I princip skitit i telefonen och gett fan i att svara.... men ibland kan det också vara nyttigt..

JObbade på Nolia idag med sköna IFK Umeå, lättjobbat 9-12, gratis lunch av Putte samt lite provsmak av alla 98 olika mat/godis/snacks grejjer som fanns därinne, köpte även ett sånt där band som står för styrka, balans och uthållighet! Så nu kanske jag blir ännu starkare ;)

Träningen idag gick väl sådär.. är så jäkla frustrerande att springa nör man har ont.. :/ måste lära mig att tejpa foten så jag kan klra järnet på lördag!!

Imorgon jobbar jag kväll, men innan det ska jag träna och luncha med fina mamma.

Nu ska jag fortsätta kolla på tv, sitta med datorn i knäet och knapra på mitt naturgodis ;) livet är ganska bra ändå..

Nu är det slut!

Nu jäklar ger jag upp med det här jävla dejtandet. Jag är less, ja riktigt spyless.. visst är det spännande och kul men det är också jävligt krävande många ggr.

Jag kanske måste dejta mig själv för att se vad som är felet.. vad det är jag gör/utstrålar som gör att dom där som vi kallar "players" dras till mig.. Nej stick iväg från mig, jag är inte en sån som tycker att ni är coola / häftiga.

Nu är det slut!



/ Malin "rörmigicket" Skoog

Söndag, dagen efter en grym kväll!!

Vad kul det var igår :D Allstar är alltid så jäkla bra!! Kunglig musik, mycket folk och sjöblöt av svett var man när man kom hem! Precis som det ska va.
Idag sov jag ända till kl 12.. så jäkla skönt 9,5 h sömn! Välbehövligt. Har sovit igen massa timmar dom senaste dagarna, bra Malin!
Idag har jag tränat med Sofia på IKSU och annars bara handlat och slappat. Nu ska jag snart äta söndagsmiddag hemma hos mina föräldrar, parisare blire!! Hur gott som helst ;)
Imorgon drar pappsen till Sthlm igen, men jag åker ner på fredag så det blir bara några dagar vi är ifrån varandra.
Jobbar i entre B imorgon på Nolia mellan 9-12 för IFK Umeå!! Kom kom!!
Ikväll blire söndagsmys med min Sofia!!

Idag ska jag ha en Amaliadag!



Äntligen 3 dagars ledig!!

Idag var det tänkt att dra til Nolia och kolla på "mästarnas mästare" där men vädret är inte så lockande så jag och Amalia drar till stan istället. Jag blev faktiskt tillfrågad att ställa upp som en utmanare mot dom där "mästarna", men jag tackade nej efter att jag fick höra vad det var för grenar :P

Sprang distans idag i SM-spåret, gick hyffsat, har mer ont under hälen idag..
Igår körde jag ett jävla bra pass: 5 km i 3.36 min/km tempo (18 min) och 1 km på 3.10 min. Det känns bra att det ändå finns lite krut i benen, en vecka kvar till Midnattsloppet nu! Jäklar vad skoj det ska bli!!

Ikväll blir det.... inte så svårt att lista ut ;) haha

Mycket bilder på mig själv nu.. Men nu vil...

img_6157 (MMS)

Mycket bilder på mig själv nu.. Men nu ville jag bara visa mitt hår..det är ju typ vitt?!?!?! Haha Malin 95 år.. Igår hade jag både UIKs a-lag och UIKs f 17 lag + UFC ! Det gick bara fint.  Gårkvällen var trevlig, Mariehem vann dessutom:) Dock gjorde jg bort mig totalt imorse vilket jag grämer mig för.. Typiskt malin! Annars har dagen varit bra, har fixat sulor på gå och löpkliniken och kört vattenlöpning med anna:) nu jobb hela kvälla! Tjingrjing


Tiger Skoog är min date för dagen. Vi sitt...

img_5540 (MMS)

Tiger Skoog är min date för dagen. Vi sitter nu på baksidan och glassar i solen, jag med en kaffe och ballerina medans hon/det tuggar gräs.. I eftermiddag ska jag ha både Uik och Ufc. Kvällen kommer jag att spendera med A, ska försöka dra med han och se på Mariehems derby match.


Gårdagens outfit à la Malin. Det här var v...

img_5000 (MMS)

Gårdagens outfit à la Malin. Det här var varit knappast en dålig dag.. Har sovit ut, lunchat med Sofia, hängt på stan och i solen med amalia, fixat inlägg till skon och kört intervaller på iksu.. 3 x 2 km i 3,50min/km fart med lutning och 2 min vila.. Det gick lätt OCH jag hade INTE ont i hälen :D tack Gud!! Ikväll blire att se MFF spela sen kanske REX..


Leeediiig

Nu ni är jag ledig i TVÅ HELA dagar!!! fyfan så skönt

Idag har det varit fullrulle på jobbet som alltid, min mage har varit lugn stundtals men direkt efter jag käkat nåt så vrider den sig och jag måste springa på toa.. tror att jag kan ha käkat nåt gammalt och ruttet som Sofia sa.. typ mina ägg som stått alldeles för länge i kylskåpet :P

Efter jobbet körde jag vattenlöpning med Anna på IKSU. Egentligen skittråkigt men lite roligare om man är två :)

Nu ska jag snart möta upp M på stan..

Jävlar i helvetet säger jag bara :)


imorrn blire lunch med den här bruden på stan :)

Snart helg!!

Min mage är kaos.. haha bra svenska. Men det är så faktiskt, vaknade upp 04 imorsen.. sprang till toan i princip. 05 ringde väckaren.. känner mig orolig i magen. Tror faktiskt att min kropp behöver lite ledighet och det ska den snart få.. gud vad jag ska sova och vila..

Blir vattenlöpning med Anna efter jobbet, det känns väl inte sådär jättekul men det är roligare när man är två :)

Pappa och mamma är på plats i Sthlm nu, idag börjar pappa sitt nya jobb. Spännande för honom :)



bild från i lördags..

RSS 2.0