Söndag

Haha roliga rubriker jag kör med.. söndag, måndag osv. Fantasin flödar i Malins skalle.

Har nästan nyss kommit hem från jobbet, har varit en fullspäckad och rätt händelserik dag..

Jag har:

- Kört som en nisse längs dom risiga vägarna och varit så nära på att köra fast 78ggr

- Stressat som en stjärt

- Fått tvättat arslet på en gubbe UTAN handskar med en svamp? glömde såklart handskarna i bilen som stod 178m därifrån. Var bara att gilla läget. Tvättade och spritade händerna ett antal ggr efter det:P

- Sen när jag hamnar hos nästa nisse klagar hon på att hon är förstoppad. Hon ber mig göra starkt kaffe, ge Movucol, plommon, fikon, vatten psv sen börjar det gå utför..
Nissen (kallar henne för det) säger då att det känns som att det är ett stopp någonstans och vill att jag ger henne ett sån där "klyx", typ flaska som man sprutar in i stjärten när man är förstoppad. Men nej, det var inte heller bra..
DÅ ber den här nissen att jag ska känna efter i hennes RÖV MED MINA FINGRAR om det är nåt stopp?!?!?! Aldrig i hela helvetet!! Jag sa inte så, utan sa att vi skulle lägga ner hela projektet och ta oss från toan, som vi förövrigt hade befunnit oss på i ca 40min.
Icket att hon ville det! Istället tar hon sina fingrar och kör upp i arslet för att gräva efter och känna om det fanns nåt stopp. Jag dog!

Hade min middagsrast efter det där också.. maten smakade annorlunda...



magkatarr?

Har fått sån där skärande och molande värk i magen igen.. skitdrygt. Pepcid duo kan ta sig i röven, det hjälper inte ett piss. Stressar alldeles för mycket just nu, fick ingen rast idag, åt lunchen i bilen, igen. Ska det vara så förbannat tight schema?? Samtidigt gillar jag att ha fullt upp, känner mig nöjd då. Men det får inte bli för mycket att man inte hinner äta.

Ikväll blir det lungt. Nu taccos med mamma och pappa som nyss kommit hem från turkan. Sen Mello, nej förlåt MELODIFESTIVALEN, är tydligen töntigt att säga mello :P hos Moa!!




Fredagsmys

Har varit en lugn och skön dag!
Blev bara en föreläsning idag med, den imorse blev inställd igen. Lunchade med Mois på Corona. Det var gott och kändes lite "lyxigt" att slippa ta med sig matlåda för engångsskull.
Har även varit en sväng på iksu, annars bara suttit hemma och ugglat.
Jag och mamma ska ha en myskväll ikväll, typ första gången på länge jag är hemma med henne. Vi har nyss ätit pizza och nu ska vi mysa med godis och se lite tv.
Blir en "tidig" kväll ikväll, iaf innan 12. Ska upp tidigt imorgon och jobba kl 7-15.30!! Behöver penninga nu, med tanke på hur mycket jag spenderat den senaste veckan....

Annars händer inte mycket för mig, känner mig nöjd med livet. Taggar för utgång NÄSTA HELG :P en hel vecka kvar..


Familjens klippa är hon!
Jag ser förövrigt ut som en stjärt på den här bilden, men det bjuder jag på.

Kärlek

Den här dagen har varit rätt skön. Kom till skolan, var där i 25 min, resten av föreläsningarna var inställda.
Så jag drog hem, värmde på paj för 17e dagen i rad, har ätit det nu till lucnh, middag, lunch och middag och nu lunch. Vid 15 drog jag på stan där jag träffade Mois, sen for jag och jobbade.

Jag har tänkt på en sak, man ska inte ta varann för givet. Det är farligt. Man ska heller inte umgås med såna som bara tar energi från en och inte ger nåt. Måste bli mer ego och tänka på sig själv.
Jag är så jäkla glad att jag har såna fina vänner och en underbar familj! Jag känner mig som en helt ny människa från i sommras, mycket gladare, öppnare och allting känns så mycket roligare nu.
Fick ett sms av pappa ikväll där han skrev att han är stolt över att ha en sån duktig och fin dotter!
Tack, sånt värmer.


pottfrillan och hans fruktansvärda skjorta




Le mer, ge komplimanger, va glad, skratta, våga visa känslor, mer kärlek åt folket!!!


Godnatt

Redan torsdag..

Jäklar vad veckorna går fort numera, hinner knappt vara med. Snart mars, dvs snart vår och SOMMAR!!
Har innan det Riksgränsen att se framemot, sen bokade vi Sthlms resan i förrgår, blir jag, Moa, Amalia, Sofia och Rocky och Messi såklart! Kommer bli grymt.


Dom ser söta och snälla ut, men är som små ligister. Messi tömde sist min resväska upp och ner och lekte med mina örhängen som nu är borta......

Jag hade en konstigt natt inatt (?) bra svenska.. vaknade först för att jag mådde illa, magen vred sig och bubblade. Kändes som jag skulle spy. Sen vaknade jag igen av att jag var hur törstig som helst, drömde om en iskall Cola med isbitar i. När jag vaknade imorse var jag fortfarande törstig, vi hade ingen Cola så fick bli ett glas julmust ist. Tror jag dricker alldeles för lite, dricker mer kaffe. Inte bra.

Idag är det skola som gäller till 15, sen jobb 16-21!!

See ya!

Malin is back..

Nu har jag aggressionerna lagt sig..

Idag har jag:

- Träffat Sofia
- bytt strl på ett par jeans, hatar jeans egentligen men ska ge dom ett försök.
- varit hemma och dolat på med ingenting?
- vart i skolan 13-15
- pumpat på iksu
- fått veta att jag jobbar kväll imorgon ist för fredag och jobbar dag lördag :D innebär att jag faktiskt får lite helg, dvs ledig fre och lör kväll :D
- fått ett svar.. men inte hela svaret, det kommer senare
- snart dags för tenton där jag bara ska lämna program
- ikvälll ROCKBAND hos AMALIA :D:D så sjukt kul!!!


en kväll hos kalle.. det måste vi göra om!!


- 28 grader?!?!?!

Jag vill flytta härifrån nu! Kan inte ta bilen till skolan för förfryser den sig så går den inte att starta igång, vi har ju som sagt ingen motovärmare heller. Bussen vill jag spy på, bara jag ser eller känner lukten av en buss mår jag illa och blir förbannad. Jag tror seriöst att bussen vill ha ihjäl mig varje gång jag cyklar, nog för attt jag bara kör över vägen och inte kollar så noga.. Och GÅ eller CYKLA i den här kylan... I HELVETET! Nej så Malin stannar nog hemma idag, iaf fram till lunch.

Nu är jag inne i en sån där jobbig restlös och halv deppig period. Får panik över lägenhet, fast egenltigen borde jag inte ha det, jag kommer ju få den. Men vill veta exakt när jag får flytta in. Fiskhuvudssfiskstjärt, borsta tänderna och kamma luggen tack!
Sen vill jag även veta om jobb och boende om ett år när jag blir färdig och vill flytta till Sthlm!

Vet någon en lägenhet som nån vill hyra ut, i 1a hand, 2a hand, 3e hand, 4e hand.. spelar ingen roll, bara jag får tak över huvudet.

Nej jag måste bli av med mina aggressioner på nåt sätt.. ska fara och handla tror jag, bananer fattas. Pensionärsvarning på mig jag vet.

Återkommer när jag blivit gladare!


Riksgränsen!

Yes hit åker jag med några klasskompisar den 28 april, onsdag - söndag! Över valborg alltså..
Ska bila dit, sen bo i stugor. Kommer bli sjukt roligt. Jag är absolut ingen "fjällmänniska" och kan varken åka slalom eller snowboard, men måste ju hyra utrsutning nån dag iaf. Jag är taggad!




Ser ut att vara rätt höga berg, jag som är höjdrädd. Livsfarligt. Skoter vill jag iaf åka!

lyssnar på just nu:





Godnatt

Måndag

Då var man på väg hem, sitter just nu och väntar på flygplatsen på Bromma. Trafikkaos har det varit här i Sthlm. Imorse var de flesta tunnelbanor avstängda och ersättninsbussarna var såklart överfyllda så jag och Yury fick GÅ med min feta resväska till Liljeholmen i -24 grader!! helt sinnes kallt! Jag har haft en underbar helg iaf! Shoppat massa, hunnit träffa grabbarna, gått på bio, käkat på en massa goda restauranger, tränat, klippt mig m.m. Vill inte hem.. Ser ut att kanske bli 2 veckor i Sthlm i sommar:) hoppas.. Om ett år kanske jag är sthlmsbo. Dags att skicka lägenhetsansökan nu kanske! I april/maj blir det Riksgränsen också!! Kommer bli sjukt roligt. Nej nu ska jag köpa mig en kaffe.

Vågel!

Godkväll.. eller godnatt med tanke på klockan. Det är väderkaos här, förseningar hit och dit. Vi slöt bort utgången orkar inte helt enkelt. Skönt att få vila levern lite ;) Idag har jag klippt mig, tränat, ätit burritos, shoppat, shoppat, ätit rå god middag, spelat en massa rockband så att fingrarna värker och även foten av trummorna. Och tittat på fågelturken.. haha så tråkigt det är egentligen.. stjärt går varken att lägga upp bilder eller videoklipp när man bloggar från iphonen, verdi.

Måndag

Då var man på väg hem, sitter just nu och väntar på flygplatsen på Bromma. Trafikkaos har det varit här i Sthlm. Imorse var de flesta tunnelbanor avstängda och ersättninsbussarna var såklart överfyllda så jag och Yury fick GÅ med min feta resväska till Liljeholmen i -24 grader!! helt sinnes kallt! Jag har haft en underbar helg iaf! Shoppat massa, hunnit träffa grabbarna, gått på bio, käkat på en massa goda restauranger, tränat, klippt mig m.m. Vill inte hem.. Ser ut att kanske bli 2 veckor i Sthlm i sommar:) hoppas.. Om ett år kanske jag är sthlmsbo. Dags att skicka lägenhetsansökan nu kanske! I april/maj blir det Riksgränsen också!! Kommer bli sjukt roligt. Nej nu ska jag köpa mig en kaffe.

FREDAG!!

Äntligen fredag och snart tentadags.. ärligt talat så har jag inga höga förväntningar på mig själv vad gäller tentan. Har pluggat så fruktansvärt dåligt och börjat alldeles för sent, så jag får skylla mig själv! menmen.. efter tentan ska jag skynda mig hem och packa klart för att sen dra till STOCKHOLM :D

Istället för att plugga igårkväll när jag kom hem från jobbet så övade jag på att göra en sån här frilla:


 Jag kan göra en sån frilla nu :D skitenkelt!! bilden är snodd från en som heter alexandra.

Vi hörs senare! Jag är sinnes som är uppe nu, jag vet! Men är så uppe ivarv så måste pilla ett tag.

Dan före tentadan..

ja imorrn är det tentadags som sagt och nu börjar min tentaångest sätta igång på riktigt, fyfan alltså. Nämn 4 kortsiktiga respektive långsiktiga omvårdnadsåtgärder hos en person med schizofreni? ja inte fan vet jag.. står ju ingenstans.
Igår satt jag som sagt på MB mellan 13-17, hade tänkt låna de böcker som jag inte har, dvs alla, men inte en jävla bokjävel fanns på sin plats. Jag gillar dom där idioterna som gömmer böckerna för mig eller som river av lånelappen och tar hem dom.... Jag brukar alltid bli ett känslomässigt vrak dagarna innan en tenta och det märkte jag av igår.
När jag satt och skulle försöka koncentrera mig på läsningen så var det en kille som satt snett bakom mig och hade några konstiga stön för sig?! Han verkade inte vara spec medveten om det själv utan fortsatte läsa som om det inte vore några konstigheter. Jag fortsatte läsa, men då kom det igen.. det lät ungefär som killen satt på toa och försökte skita, såna där vidriga stön. Kunde inte låta bli att inte bli arg, vände mig om och blängde lite smått. Men det gav ju inte mkt? Så där höll det på i flera timmar, ist för att koncentrera mig på pluggningen så satt jag för mig själv och tänkte ut hur jag skulle få han att sluta stöna. Till jag kom på att killen kanske har såna där tics? Det är ju synd om stackarn..

Sen ringde jag min far och frågade om han kunde komma och hämta mig, var ju som sagt - 17 grader ute. Men då fick jag till svar:
- I HELVETE!!
- Varför inte? undrar jag då
- Du har åkt sönder bilen redan och ska aldrig få låna den mer..
Och hur kan man åka sönder en bil?!

Idag ska jag sitta på skolan tills jag börjar jobba, dvs kl 15.30. Sen när jag kommer hem från jobbet kl 21.30 ska jag sätta igång med PACKNINGEN TILL STHLM :D imorrn efter tentan far jag!!



Jag vill ha sol och värme!!!! Jag och bror i Barcelona

Onsdag

Nu har jag suttit uppe i ca 1,5 h och försökt att plugga, men vart fan finns motivationen?? Blir galen snart, det enda jag tänker på och "pluggar" in i skallen är vad jag ska shoppa i Sthlm :P
Nu ska jag byta om sen cykla mot tenton där jag ska haka på UIK nissarna ut och springa. Har en rastlös själv, kanske lider av ADHD (hyperaktivitetssyndrom)?

Dagens schema:

- 10-11: löpning
- 12: lunch
- 13- 16: plugga på skolan
- 18.15-19.15: löpning med MSK
- 20-?: PACKA till Sthlm och plugga om jag ids..

- 15 ute nu.. hatar kyla..


Nattinatti

Här kommer lite fler bilder från lördagen:

Min outfit

ser ut som jag gör nåt konstigt med handen..

Vi



Jag håller på att bajsa på mig

leker med sofias 3D glasögon

FETTIS-Dag

Yes fettisdag är det idag som sagt, har ätit en på skolan, kaffe + semla för 30 kr! Riktigt värt.

Idag har jag varit duktig och pluggat från 10 till ca 17. med några raster såklart, en lunchrast och ett besök av Sofia :)

Nu är jag trött, hjärndöd skulle man kunna säga. Har ingenting att skriva heller.. måste fortsätta plugga, fast nej? jag måste få ha ett liv också!

Vet ni, jag far ju till Sthlm på fredag efter tentan :D fyfan vad jag längtar! Pratade med min bror idag, både han och Yury kommer va ledig hela helgen så då blire massor med shopping och på lördag planeras det utgång! Åh ska bli så skönt att komma iväg ett tag.

Nu ska jag se tv, sen när pappsen kommer hem blir det en till semla :)



jag ser nu att jag är jävligt lik min mor på bilden..

Aggressioner

Jävlar.. jag är en sån där person som håller inne på mina agressioner och tar ut dom på nåt annat ist, ex pappa eller katten eller vad som helst men inte på personen eller vid det tillfälle jag skulle behöva ta ut det på.
Jag har drömt om hur jag borde ha gjort och sagt till försvar, idiot. Att man alltid ska komma på värsta bra grejjerna att säga i efterhand! Satansjävlarövhål, jag får bete mig, se ut och göra precis vad fan jag vill. Ingen äger mig och speciellt inte du! Det luktar om dig. Punkt.

sååja nu känns det lite bättre, hoppas ni får en trevlig måndag :)


Alla hjärtans dag!

Idag är enda dagen man inte vill vara singel, alla andra dagar är det underbart men inte idag !
Fast jag lider inte för det, har haft en underbar helg med fina vänner och en skön söndag med mor och far. Semla, krämbulle och godis är vad jag har fått i alla hjärtans dag present;) inte helt fel.

Igår var vi som sagt på Allstar!! Vi började kvällen hos Sofia som hade fixat ostbricka, godis och massa gott:) sen gick vi / sprang mot stan där vi skulle möta upp en gäng grabbar och ta oss in på Allstar. Det var en riktigt rolig kväll med grym musik och mycket folk. Synd bara att vissa råkade vara på samma ställe.. blev lite små jobbigt. Men som sagt jag är grymt nöjd med kvällen, går inte att misslyckas med dom här tjejerna ;)

Det här blev kvällens bästa bilder....






lovely saturday

.. blir inte lika lovely när man vaknar upp av att pappa som vanligt vrålar:
- Nu är det dags för TARMTÖMNING!!
 Jävligt äckligt. Förbannad blir man också, inte konstigt att jag alltid vaknar upp med ett ruttet morgonhumör.


Idag ska jag försöka plugga så mycket som jag kan, sen svänga förbi stan och kolla lite grejjer ;)
Är sugen på denna transparenta skjorta från ginis.. men jag ska försöka hålla mig till sthlm.



Min söta farfar har blivit utsedd till årets Vilhelminabo! Jag är så stolt :P Ska ringa och gratta han sen.



Han är världens grymmaste! Har alltid på sig långbyxer på sommaren för att han tycker att han har så bleka ben och har alltid långärmade tröjjor för att han tycker att han har så smala armar :P haha sen börjar han bli lönnfet också säger han.. gubben är 78 år!!




Helg :D

Underbara fredag! Äntligen helg. Har varit duktig och lånat en bok på bibblan idag som jag ska läsa och sammanfatta under dagen har jag bestämt. Nämligen dags att plugga arslet av sig igen.. tenta om exakt en vecka!

Min söta faster var snäll och lämnade en jättefin TV-bänk till mig igår + en massa porslin. Kung! Hoppas jag får flytta in i lägenheten snart.

På dagens schema står PLUGGNINGEN högst upp på listan, sen ikväll blir det Balder med tjejerna. Imorgon ska jag upp tidigt och plugga för att sen ladda för utgång på kvällen. Känns grymt skönt att va ledig ihelgen.

Bästa musiken just nu:

Jay Sean feat. Sean Paul & Lil Jon - Do you remember
Pitbull feat. Lil Jon - The anthem
Paradise Girls feat. Pitbull - Patron Tequila
Dizzee Rascal and Armand Van Helden - Bonkers
Bob Sinclair - Rock this party
Pitbull feat. Akon - Shut it down
Cheryl Cole - fight for this love
Beyonce - Check on it
David guetta - Sexy bitch
David guetta - Memories
Kanye West - Flashing Lights
Kanye West - Good life
Flo rida - Right round
Kesha - Tik tok
Iyaz - Replay
Timbaland - If we ever meet again
Beyonce - Single ladies
Alexandra Burke feat. Flo rida - Bad boys
Alicia Keys - Try sleeping with a broken heart
Jason Derulo - Whatcha say
Beyonce - irreplaceable
Chris Brown - Forever

Det var nog dom jag kan komma på just nu!! Förresten är jag ingen "utfrysare" eller mobbare och sen är jag även väldigt lojal mot mina vänner. Tycker bara att det känns fånigt att du inte kan komma och prata med mig istället för att skriva det på någon blogg. Fiskstjärt är mitt ord för detta. Nej nu ska jag fortsätta läsa om psykiska sjukdomar.. det läskiga är att man inbillar sig att man har massa störningar när man läser alla symtom.. 


Hörs senare! Laterrr


Tors-dag!

Jäklar vad veckan har gått fort, redan torsdag vilket innebär att imorgon är det helg! Jag är iof ledig från skolan fram till tentan som är nästa fredag. Känns riktigt skönt, men fattar inte riktigt hur jag ska få tillbaka min motivation till att plugga. Har inte öppnat en bok än, bara googlat och sökt på internet.. Bra pluggning.

Igår löpte vi ute i kylan, först med UIK. Det var rätt skönt, inte så farlgit kallt. Sen på kvällen med Mariehem, då hade det blivit kallare, -15 stod termometern på. Fyfan, men det gick bra ändå, förfrös tårna tror jag.

Idag är jag ledig, eller ska plugga lite hemifrån. Sen kl 13 ska jag luncha med mamma på Rex eller TC, frågan är vilket som är bäst? Kl 15 börjar jag jobba. Jag vill få min lön nu!! Har jobbat massor nu den senaste månaden, kommer gråta av lycka när jag får min lön.

Helgen kommer bli bra känner jag på mig! Imorgon taccobuffé på Balder med Sofia, Moa och Amalia. Lördag utgång på Allstar ;) Söndag alla hjärtans dag.. men vad gör man då? Ska äta semlor tror ja.



kommer nyare bilder snart, efter helgen hoppas jag på!

Morrnmorrn

Har suttit uppe en stund redan och skrivit lite om ångest. Har ingen motivation till att plugga just nu, och tentan är om en vecka typ.. känns jobbigt.

Jag har fått sommarjobb på onkologen :D kommer att vara ledig två veckor dessutom från 26 juni - 12 juli så jag har ändå lite "semester", sen jobbar jag t.o.m. 16 aug, ev en vecka längre. Perfekt, då hinner jag va i sthlm en vecka och sen i stugan! Världens snällaste chef.

Igårkväll såg jag och Amalia Avatar på bion, och ja min sammanfattning om den filmen kan jag säga med två ord: FÖR LÅNG :P haha höll på somna på slutet och killen som satt bredvid Amalia sov halva filmen. Ingen film för oss två iaf, vi satt och tittade på klockan stup i kvarten på slutet. Men den får godkänt iaf. Nästa gång vill jag se Farsan eller nån skräckfilm.

Dagens planer:

- Strax löpning med UIK
- Lunch
- Skola 13-15
- Plugg eller stan :P
- Löpning med Mariehem
- Lek med flickorna

Hoppas mitt knä pallar detta! Vi ska springa i kylan dessutom. Huvvaligen.



Hans armar är fan större än mina lår..

Tisdag!

Godmorgon! Kom i säng sent igårkväll, satt och tittade på ikeas hemsida och gjorde en rejäl inköpslista på allt som kunde vara bra att ha. Slutsumman hamnade på 14 898kr !!!??!? Haha svindyrt, iof behöver jag inte 5 speglar, 4 filtar och 5 mattor i en 2a..

Jag är nöjd med mitt köp från igår:



Nu kan jag se vad jag har för smycken.. men har fortfarande kvar en del..



hittade lite gamla bilder på min iphone från i sommras..




Jag och Amalia ska på bio ikväll och se Avatar 3D!

Nu ska jag snart bege mig mot skolan och REDOVISA. Hatar det, brukar låtsas att jag inte tycker att det är så farligt och leka att jag är stencool. Men i själva verket håller jag på att skita ner mig.


Familjen sinnessjuk!

Godmorgon, själv har man redan varit uppe i 1h ungefär. Har just ätit frukost och tittat på några streamade föreläsningar.

Pappa är sinnes, igår hade mamma bakat semlor och köpt krämbullar. När jag kom hem från jobbet var det en krämbulle och en semla kvar som såklart var mina eftersom jag inte fått någon än. Jag åt dom inte då utan tänkte spara dom till idag. Pappa som bokstavligt talat dregglade så fort han fick syn på bakverken fick för sig att en av dom skulle han få. För jag kunde ju inte ega i mig båda.. men mamma lyckades få honom att lugna sig och jag kunde lungt fara iväg till Sofia utan att vara rädd att krämbullen och semlan skulle försvinna.
När jag kommer hem är det en HALV krämbulle kvar.. och semlan är borta?! Då har människan GÖMT semlan och ätit upp halva min krämbulle. Mamma som varit lyckligt ovetande brann av när hon fick höra det..
"Du ska inte äta sånt där Lars-gunnar". Pappa blev förbannnad för att jag skvallrat och hotade med att han skulle äta upp semlan. Jag börjar leta som en tok genom hela kylskåpet och hittar semlan tillslut. Hör pappa komma från vardagsrummet mot köket, han får syn på min semla i handen. Jag ser hur han sträcker sig mot semlan och är på väg att ta den från mig.  Då får jag idén att SLICKA på locket för att han inte ska röra den, haha! Vi tittar på varann och börjar tillslut skratta. Vi är för fasen sinnessjuka.. vi måste gömma allt för varann!! Så har det alltid varit, och slickar man eller spottar på nåt så är den paxad. Så funkar det hos oss.
Familjen sinnesssjuk kan man nog kalla oss.

Idag är jag ledig, så ska plugga ett tag sen slinga håret ljusare;)

Har lekt lite med Picasa och ändrat dessa bilder litegrann.




Sista gången ni ser mig sådär mörkhårig ;)

Uppe med tuppen (katten)

Fast jag somnade strax efter tolv och klev upp kvart i sex så är jag inte så värst trött.. är nog snarare övertrött.

Igår jobbade jag hela dagen och på kvällen sågs det schlager hos Sofia och åts massa gott, är typ fortfarande mätt. Idag jobbar jag mellan 7-17, sen får jag "helg" :)
Imorgon är jag ledig men då måste jag försöka sätta igång med pluggningen och sen träna på redovisningen vi har på tisdag. Ingen rast och ingen ro här inte.

Jag gillar mina turkosa naglar, dom lyser upp min dag!!



Som sagt snart är det helg!

Lördag

Huvva måste vara förbjudet att stiga upp såhär tidigt en lördag.. har just tryckt i mig frukost och sitter nu och sörplar kaffe för att vakna till liv.

Jag drömde en sjuk dröm inatt, att jag fick ett BARN.. det var en jättesöt unge med mörka drag, krulligt hår, stora bruna ögon och världens bredaste leende. Pappan var inte vem som helst utan det var ZLATAN ;) haha.. han hade dumpat Helene Seger för att hon hade blivit så gammal och risig. Jag levde som en fotbollsfru och kunde shoppa hur mycket jag ville samtidigt som ungen blev passad av en barnflicka. Tänk så underbart liv det hade varit. Barcelona vore inte helt fel att bo i heller..

Jaja nu ska jag sluta drömma och fixa frillan sen hoppa in i bilen. Ikväll blire schlager hos Sofia:)



Ha en trevlig lördag!

Good life

Här sitter jag i min ensamhet en fredagskväll, ser Lets dance och tröstäter godis.. haha.
Låter kasnke tragiskt men det är riktigt skönt, slutade jobba ca 20.30, svängde förbi nattöppet och köpte godis ich sen drog jag hem. Ska snart krypa under täcket och se tv, börjar 7.00 imorgonbitti och slutar 21.00. Lite små segt att jobba delad tur, men bra med penninga.

Lutar att jag kommer att jobba på onkologen i sommar igen:) mailade min chef där och frågade hur det såg ut med jobb hos dom i sommar. Hon sa att jag var jättevälkommen att jobba där i sommar, antingen hela sommaren eller som tim-vikarie som förra året. Frågan är vad jag ska välja, vill ju va ledig 2 veckor, blir en vecka i Sthlm sen kanske nån vecka i stugan :) Hoppas Moa också får jobb där!!




Goddag!

Nu sitter jag i soffan med en kopp kaffe och laddar ner lite musik till min iphone. Börjar jobba kl 15 idag och slutar 21.

Vaknade imorse av att pappa gapa och skrek över att han inte ville ha den sista apelsinklyftan??!!!
 "Jag blir så fnasig och gul om händerna"?
Sen var han irriterad och gick upp till övervåningen där jag håller till och tog ut sina aggressioner på mig som vanligt. Snörde in lite träningskläder i mitt rum som jag hängt upp snyggt i trappen, började sjunga och ha sig bara för att jag skulle vakna och bli irriterad, vilket han iof lyckades med. Men det äckligaste och vidrigaste av allt var att han var tvungen att skita i min toa med öppen dörr?!
Förbannad klev jag upp 07.30 då jag egentligen har sovmorgon, smällde igen toa dörren, kastade ner alla hans grejjer i trappen, svor och fräste åt katten som jamade och ville ha mat, kastade ut hans skor i snön och sen när jag lugnat ner mig litegrann kunde jag sätta mig i soffan och se på Vakna med the voice.

Jag vill flytta nu!! Vi tar ihjäl varann snart, jag kvävs.



Om 2 veckor kommer jag hälsa på dessa grabbar, Patte och Marre.

Jaaaaaaaaaa

JAG FICK VG PÅ TENTAN :D Fast det fick typ halva klassen så jag känner mig inte så speciell.. men skönt ändå, då var termin 4 avklarad.

Snart ska jag fika med tjejorna på Waynes, men först ska jag visa lite bilder..


Familjen i NY 2005

Egypten med UIK

Julen 2007

Söta farfar och Yury

Pappa och Marre (med HÅR på skallen)

Jag och pappa leker med hans Mac

Mor och Blossom i Thailand

Bilden som pappa är mest nöjd med, han och hans drömkvinna.. haha stackars mamma.


...

Är inne i en period när jag lyssnar på gamla låtar.. just nu denna:



Ha en bra dag!

Underbaart

Lägenheten var verkligen jättefin!! 2 stora rum, ett litet kök, en hall, en toa och 5 GARDEROBER!!!! Kanske inte behlver köpa någon ny garderob ändå.. Vill flytta in så fort som möjligt :D

Löpningen ikväll gick jättebra! Alla kämpade på bra och visade bra inställning. Älskar dessa onsdagar:) Skönt att få träffa laget.

Sökte jobb idag, valde akuten, IVA, onkologen, neurologen som förstaval!

Nu är klockan mycket igen! Skärpning Malin Skoog!!

Nattinatti..


Bilden är snodd från Sofia..



Lill-lördag

Blev en kort dag på skolan, en snabbis på stan och en sen lunch.
Nu sitter jag och "pluggar" lite, ska snart göra iordning middagen och sen fara och titta på lägenheten :D Ska bli så roligt!!
Jag kommer få en ny säng av mamma och pappa, så nu fattas bara soffa, tv-bord, köksbord, stolar och en STOR GARDEROB så jag får plats med alla kläder. Kommer nog lämna en hel del kläder som jag inte använder hemma.

Ikväll är det löpning, kommer bli lite tuffare än förra gången.

Jag och Amalia som Marilyn Monroe ;)




Amalia var snyggast :P


Hållkäften på dig!

Hahaha JAG ÄLSKAR TOBBE i en annan del av Köping!! Underbar!




2 februari..

Mobilbloggningen gick ju bra.. bloggade vid 10 tiden på skolan, men det verkar inte ha kommit fram.
Aja.. nu skulle jag egentligen ha varit och kollat på lägenheten, men Malin fick migrän så det får bli imorrn istället.

Får panik, har inga möbler, inga inredningsgrejjer, ingenting.. det enda jag har är 2 kastruller. Haha detkommer jag långt på. Har kollat lite på ikeas hemsida och hittat massor som jag vill ha. Kanske beställer snart.

Nu ska jag snart till Moa och umgås med tjejerna:)

Veckans planer:

Onsdag: Skola till 13, kolla på lägenheten, löpning med Mariehem. MÅSTE PLUGGA OCKSÅ! Har inte läst ett skit.

Torsdag: Skola till 14.30, sen vettefasen? plugga

Fredag: Skola till 13. Jobb 15-21.

Lördag: Jobbar 7-12, 15-21, sen blir det att hänga hemma hos Sofia

Söndag: Jobb 8-17


Rolig vecka framför mig..





Den där stilen på bilden längst ner passar mig, ska börja köra med det nu tror ja.


Leker lite med telefonen..





Coolt va?;)

ZZzz

Idag har jag varit som ett lik, blev endast 4h sömn inatt. Men det var det värt.
Sen upp duscha och knata iväg till skolan i 25 minusgrader.. Huvva, hade kritvitt hår när jag kom fram till skolan!
Vi förberedde våran power point redovisning som vi har om en vecka, arbetade inte särskilt effektivt så vi blev klara efter typ 3,5h!

Hittade förresten mammas cykelnyckel som någon snäll människa lämnat in, tack! Nu ska jag betala in den där jävla parkeringsbötern som jag fick igår på nolia! Jävla p-vakter, skaffa ett liv, byt jobb, alla hatar er!!!!!!!!

Nu hade jag tänkt äta nåt sen hälsa på Amalia !

Jag vill flytta nu! Kvävs snart.



Måste ha socker känner jag, blev inte så mycket ihelgen! Behöver ta igen.. haha.

RSS 2.0