Slappisdag

Min söndag: tvätt kl 08, städa, laga mat, ufc med pappsen, stugan och fira morsdag med hemmagjorda hamburgare, godis och film :)

Lördag: fest hos mig blev det, en jädra massa brudar kom :) trevligttrevligt, dock synd att vi inte kunde stanna längre. Jävla TC köer, hatar vakter och hatar bitchiga tjejer i kön.. Men kul hade vi ändå. Träffade min blinddate IRL..fick även 2 nattliga samtal, trevligt. Efterfester är överskattat, jag hade efterfest med godis och chipsskålen ist;)

Imorgon är det måndag och ny vecka.. känner mig taggad faktiskt, med tanke på att det är sista veckan i skolan inann sommaren och på fredag far vi till sthlm och jag får äntligen träffa min bror! Sthlm marathon också + en stor fest med lite kändisar, trevligttrevligt.

bilder från helgen kommer så småningom..


Life´s good

Sådärja C-uppsatsen inskickad ! Nu väntas bara opponeringen, och självklart ska jag och Lisa opponera på ett arbete skrivet på engelska, tack för den satans lärare,
Men det fixar vi, sen är det ju för fasen slut på termin 5 och bara 1 termin kvar!!!!!!!!!!!!!!

Jag har just betalat hyran och skrivit under andrahandskontraktet. Ska strax borsta tänderna sen ner på stan och äta lunch med mor och sen vidare mot ängarna för att se lite brännboll! Vädret verkar dock inte så lovande :/

Ikväll blir det stugan eller hänga med brudarna, velar fram ohc tillbaka men det lutar åt min flickor:)
Och imorgon blir det PARTY :D


I did it




Jag vann :D men tiden behöver vi inte prata om..

C-uppsatsen är typ färdig också :D Fyfan vilken underbar dag det här blev.
Yran ihelgen också, fyfarao vad kul!


Låt mig andas

Vilken bögigstjärt dag, har suttit med det där satans arbetet hela förbannade dagen, med en paus på 2h. Jag HATAR ATT SKRIVA, spec. när man ska skriva på ett sånt där töntigt "forskar" språk. Jag vill skriva på svenska tack, roligare så, med 78 !!! 14 punkter och lite stjärt, bög, röv ord osv.

Ja då var jag väl nöjd då. Har ingen i närheten att ta ut aggressionen på, får bli imorgon ist. Då ska jag löpa skinkorna av mig!! Såg att banan är 5,2km, 200m längre. Måste sänka mitt mål då. Ger fan i vilken placering det blir, fokuserar bara på tiden!!

Nattinuffsan.



Männen i mitt liv

We no speak americano

Jag bara älskar den!!!



Godnatt!

Imorrn väntar helvetesdagen, diskussion, slutsats och abstract ska bli klart.
Jag måste bara säga att jag har världens bästa föräldrar! Puss

Måndaaag

Gick och lade mig igår strax innan 10 och sov till halv 8, fyfarao vad skönt. Var längesen jag sov mer än 8h..

Nu är veckornas vecka kommen, har fullt upp precis varje dag, även alla kvällar. Men efter den häe veckan har jag bara 2 dagar kvar i skolan sen är det loov :D fram till den 14ejuni iaf!

Malins schema:

- Mån:
C-uppsatsskrivande, träna Mariehem
- Tis: C-uppsatsskrivande så länge vi orkar
- Ons: C-uppsatsskrivande (bli klar), Vårruset :D
-Tors: Tvätt, Jobb
- Fre: YRAAN
-Lör: FESST
-Sön: Bakisdag

Och vet ni, jag far till Sthlm redan den 5e juni, den helgen Sthlm-maraton är och en stor fest som vi kanske ska till :D Bilar ner med mor och far, jag längtar!!!!!! Ska kanske göra bort lite shopping då, det lilla jag har att shoppa för dvs :P



Norrmjöle is the shit

Pappa bjöd oss på middag ikväll på golf restaurangen här i Norrmjöle. En riktigt god fisk, med riktigt god sås och potatis fick det bli, riktigt gott alltså.

Ikväll har vi tryckt massa fett och sett 45 min av en film. Pappa tyckte sig va snäll som lät oss se 45min av en film för att han sen skulle se Inter-Bayern. Vi får gissa oss till slutet. Filmerna vi fick välja mellan var inte vilka som helst, utan en actionfilm eller en krigsfilm, jag kunde likagärna ha sett en dyngfilm. Hatar såna filmer där dom bara slåss eller dör hela tiden, värdelöst.  

Istället har jag läst igenom 5 artiklar och sammanfattat det viktiga att ta med till C-uppsatsen.

Mamma den stackaren som inte får sitta här i soffan när pappa ser fotboll för att hon frågar för mkt, sitter i köket och syr/lagar pappas jeans.

Jag måste knappa försiktigt och tyst på tangenterna så jag inte stör gubben. Medans han själv vrålar:

”MEEN DRAA ÅT HELVETE, VILKEN LIRARE”

”FY SATAN MALIN, TITTA NU ” ( jag är så ointresserad som man kan bli)

Pappa är en snäll och omtänksam människa som bara tänker på andra och inte på sig själv….


Lördag

Det borde finnas en lag på att man inte får stiga upp före kl 7 på helgen. Vaknade iof upp halv 6 av mig själv för att solen strålade rakt in i mitt öga.

Gud är en fisk, det skulle ju inte va någon sol idag?? Regn och moln hade vi ju bestämt. Ett helvete att jobba när det är bra väder, iof kan jag passa på att dra ut alla tanter och gubbar så dom får lite frisk luft.

Blir en "kort" dag idag, jobb 7-16 sen drar jag ut till stugan och blir ompysslad av moa och far :) eller okej, av mamma, pappa lär väl hitta på nåt sattyg som vanligt. Ska försöka glömma datorn hemma så jag inte kan skriva nåt på C-uppsatsen.

Alltså fatta det är snart juni!!!! :D Har massor att se framemot:

- Vårruset
- C-uppsatsinlämning
- Brännbollsyran = partajj
- Skolan slutar och jag blir ledig 1,5 vecka 
- Börjar jobba på onkologen
- Drar till Sthlm en vecka med Amalia och Soffan
- Kommer besöka en midsommar fest på Lundsberg, så startar vi våran Sthlms resa;)
- En veckas chill i stugan och bettnäs`?
- Massa fester såklart
- Sen börjar jag jobba igen, typ varaannan helg. Jag och Moa kommer att va på samma avdelning :D men typ aldrig jobba tillsammans, typiskt.
- Ja och sen blir jag ledig 2 veckor innan skolan drar igång, termin 6. Wohoo

Nej nu ska jag göra mig redo för jobb. Hörs sen. 


Mr. Mongo.
Min katt är typ mobbad! Haha, katter kan vara riktigt grymma ibland. Pappa har försökt skrämma bort och kasta sten på alla katter som omringar vår tomt i stugan, för stackars Tiger vågar inte gå ut annars. En gång smet en katt in i stugan och bajsade i TIgers kattlåda, åt upp all mat och sen drog den därifrån.. Tiger kan inte rå för hennes hängmage, hon tränar för fullt men ändå är den kvar.

Mätt och belåten

Hej hopp snopp.

Är uttråkad, less och varken vill eller orkar skriva nåt mer på denna uppsats, men som sagt om en vecka är jag fri :D håll ut!

En skön torsdag, kort dag i skolan (till 14), sen stan för att shoppa träningskläder, krama mamma, satte mig sen på gården och läste lite. Trevligt, imorrn blir det lunchbuffe på TC, morsan bjuder ;)

Sen väntas jobb hela satans helgen, men det är min sista jobbhelg på hemtjänsten på ett tag. Börjar igen till hösten. På lördag efter jobbet hakar jag på mor och far ut till stugan och sover där en natt.

Jag skulle ha fått träffa min blinddate idag, men jag ballade ur.
Varför är man så feg för? Det värsta som kan hända är väl att allt känns helt fel, det blir stelt, man har ingenting att prata om, man tycker personen är ful, luktar konstigt, fokuserar mer på personens brister ist för att hitta nåt som verkar bra... osvosv. Iof så gör jag så med de flesta, letar fel.

For och handlade istället, choklad bla, så nu har man brungula tänder.



Jag håller på att planera nästa lördag för fullt (lagfest´+ ev några a-lagsherrar ;) tihi

Om allt går som det ska..

kommer hela familjen vara i Thailand över jul/nyår med Blossom och gänget ;) :



Sen när jag kommer hem är jag klar med utbildningen och en färdig sjuksköterska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lycklig tjej!!

VÄRLDENS DRYGASTE DAG ÄR AVKLARAD!! YEEYY

Har varit i skolan från 08.00 - 17.00 och haft opponering. Jag trodde vi skulle bli sågade, men icket det gick jättebra!! Vi fick jättebra kritik och nu känns det verkligen som att vi kommer att fixa det här galant! fyfan vad skönt.

På fredagen den 28:e maj, då mina vänner är det FEEEESSSSTT (Lördagen också för den delen)!!
Då ska uppsatsen vara inlämnad och klar!!!

Den här veckan blir det hårdkörning med plugg, jobb och kanske lite träning. Får se vad som hinns med.
Imorgon ska jag träna MFF :P blir roligt.

En "somrig" bild:


Sunday

Åh underbara helg!

Galen kväll igår. Började med att jag och Sofia åt middag hemma hos mig, kycklingwook och stekt bulgur + majskolvar. Var grymme. Sen snyggade vi till oss och väntade in folket.
Vi blev ett ganska stort gäng tillslut, massa från laget + Sofias jobbarkompisar och min gamla klasskompis:)
Lakritsshots, Minttu, Doleys m.m.. rätt upp i skallen.
All Star blev kvällens startpunkt, sen drog jag Kalle och Amalia vidare mot TC för att kolla läget där;) massa folk överallt och timmarna bara sprang iväg.
Slutstationen blev på Mcdonalds.. där jag fick en väldigt oväntat puss och kärleksförklaring! Så kan det gå..

Idag har jag städat, tvättat, sett UFC och nu tänkte jag läsa lite uppsatser. Efter det ska jag kura ner mig i soffan med en påse godis och popcorn! Kan behövas om jag ska vara fit for fight för kommande veckan..

Mån- skola, träna Mariehem
Tis - Skola, träna själv
Ons - Skola, Träna Mff, fika hos hannah
Tors - Skola, Jobb
Fre- Skola, Jobb
Lör - Jobb
Sön- Jobb



Rehab

jaaa nu är jag i stugan hos mor och far. Så underbart! Vi har nyss avnjutit en god grillmiddag och siter nu framför soffan och äter godis och lite nötter. Mamma står i köket och förbereder nästa ätstund. Hon har redan förberett lite matlådor till mig. Haha jag har seriöst inte lagat mat i köket på typ 2 veckor? Vad hände där..

Jag har iaf haft en skön dag, Lisa och jag tog ledigt från allt som hade med C-uppsatsen att göra, välbehövligt. Så jag har då löpt skinkan av mig på IKSU, 3 km på 10min 54 sek och sen 2km på 7 min. Jag känner mig på gång nu. Sen träffade jag min kära Emelie för en fika på stan :) Underbart väder var det också. Gick runt lite på stan och gjorde ett klippbesök innan jag begav mig hemåt igen.

Imorgon blir det andra bullar, vädergudarna har ju som sagt lovat sol och det innebär att jag och pappsen kommer ha lite aktiviteter utomhus imorgon, möjligtvis lite utmaningar, sen en massa stekning ;) På kvällen vankas partajj !! Men vafan ska man ha på sig?

Satan i helvetet nu måste jag skölja bort färgen som jag har i frillan. Tjing

13 maj

Hej hopp.

Nu sitter jag hemma och äter på min rast, ska strax hoppa in i bilen och fortsätta jobba.
Sov ut till halv 9 imorse, det behövde jag verkligrn, men vaknade 'ndå på fel sida och var irri på allt.
Lyckades fixa sidnummer och innehållsförteckning till C-uppsatsen och stolpa upp diskussionen lite. Fortfarande mtcket kvar dock..

Mamma kidnappar mig till stugan imorgon, får se hur länge jag stannar. Hon vill ha mig där hela helgen, äta god mat, sola, mysa och bara njuta av att inte göra nåt. Det skulle iof vara välbehövligt och grymt skönt. Men serru icket, jag har saker att göra:

Lördag - fest,
Söndag - tvätta och skriva C-uppsats. Så den gubben går inte.

Jag ska ta en kopp kaffe nu och försöka bli trevlig, annars vet man aldrig hur den här kvällen kan sluta. Kanske stoppar upp filmen i arslet på människan.

Lite mer bilder från Riksgränsen, stuga nr 62:)


Paltmiddag

Fina Carro

hahahaa fyfan vad fult kort


haha linns armsvett;)

Vackert

Stressar röven av mig

Idag har jag kännt mig otillräcklig, jävlar, jag vil hinna med så mycket men det känns som vi bara kör fast. Ollon. Varför har inte dygnet 48h ist för 24h? Jag kan ju ändå inte sova på nätterna, så varför ens gå och lägga sig?

Imorrn är det C-uppsats(helvete)s skrivande och sen jobb som gäller. Samma sak fredag, vart mitt liv tog vägen? Jaa bra fråga. Det kommer väl. Snopp dag.

Ja ville bara avreagera mig. Bryta ihop och komma igen. Mamma försökte trösta mig och frågade om jag ville komma hem och äta fisk med dom. Men nej, fisk lockar inte en sån här gång. Fiskstjärt.

Jag längtar ibland tillbaka på den här tiden, då man inte behövde fundera på nåt eller ha några måsten.



Welcome to my good life

Efter en lång men inte så jobbig jobbhelg så är det återigen en ny vecka. Denna dag har endast bestått av C-uppsatsande, vi är typ färdiga med resultatet och jag har ikväll kämpat med att försöka fixa en tabell där jag redovisar alla artiklar. Vilket bök.

I eftermiddags ignorerade jag min förkylning och sprang arslet av mig på löpbandet ;) Jag blir friskare så, det är vad jag resonerar iaf, blivande sjuksyrra som jag är. haha, akta er.

- Imorgon blir det C-uppsatsande tills vi spyr och sen ska jag träna mitt fina lag (snart lagfest hos mig :D, återkommer med datum)



- På onsdag ev tävling
- Torsdag jobb och möjligtvis film
- Fredag plugg, oklart
- Lördag :D
- Söndag, hannah fyller 22 bast!!


Haha läste just pappas blogg, var tydligen fler än jag som anade likheten ;)

- På tis 21.30 i TV4Sport så är jag med igen i programmet “Sverige Springer”. De 2 första avsnitten hade jag en löpskola bland annat. Då fick jag mail av Blossom Taintons man Hasse som sa - ” Fan du låter som Lennart i Torsk på Talinn” Ni vet Lennarts Tank&Slam, han som bor med sin mamma utanför Bygdeå. Jag undra om det är en komplimang eller ett hån att man låter som Lennart ?

Helg?

Det här är en stjärthelg med tanke på att jag jobbar hela förbannade helgen.

Fredag: 15-21
Lördag: 7-13 & 15-21
Söndag: 7-13 & 15-21

Svängde förbi mitt lag idag på min lilla rast, bruna och fina var dom :) Har också hälsat på mor och far (man får inte säga "morsfars"). Pappa var brun som en pepparkaka som vanligt och berättade massa roliga historier om resan.

Äntligen är min Amalia hemma :D






Pirrririrriririr

hatar sånt här, varför blir man alltid så nervös. Kissstjärt:P

Nu plingar det på dörren. Röv

World go round round r-ah-ah-right round

Vet ni, en sak som jag kommit på.

Stanna upp, slappna av, tänk bara på dig själv, skit i allt som har med stress och press att göra, dåå lossnar det ;) När det gäller allt faktiskt.




Har haft besök av mina fina klasskompisar Emelie och Elisabeth ikväll, alltid lika trevligt :)

PUSS

Förkylningen tar sig

torrhostan och snoret börjar försvinna :D men skallen är fortfarande tung, jag tror det är vädret och för lite kaffe som är boven.

Idag har jag som alla andra vardagar suttit på MB med Lisa och lilla Ebbe och skrivit på C-uppsatsen. Sen har jag även vart på stan och inhandlat en bikini! Undra hur många ggr man får visa sig i den i sommar....?

Mamma kom just förbi med en räk-och skagen macka från Sandy´s! Hon är fin hon.
Nu ska jag hem och lämna bilen sen fika lite kvällsfika. Måste bättra mig på den fronten, mer matigt fika och mindre socker.

Igår bjöd min fina vän Sofia mig på middag, lax och pasta med en jättegod sås :) Vardagslyx!!


Bajsar ner mig

Min käre far som är i Turkiet med hans fotbollsklass skickade ett sms till mig nyligen:

"Ons kl 17.15 ska du lämna häckar och stege på gammlia för UFC. Om du vill kan du hålla i träningen med grabbarna. Kram P"


Hahaha hoppas han skämtar, men jag är fan rädd, man vet aldrig med han.

Mitt 3e blogginlägg för ikväll, nu får det vara nog. Snoppsnopp 

Lite bilder från min iphone

Måste bara säga att min mamma är underbar, hon kom just förbi med en köttfärsspaj, sallad och lite matlådor.











Malin börjar sakta men säkert återuppstå..

Stjärt vad seg och sliten jag känner mig. Kroppen är inte så ung längre om man säger så. Har levt på alkohol, korv och socker från torsdag - söndag. Inte bra!

Men helgen har varit riktigt kul! Man skulle kunna tro att vi var en årskurs 8 klass som var på klassresa, ungefär på den nivån. Det är nu man fått se alla från sin rätta sida ;) haha.

Bilder kommer! Jag tog typ 2 kort med min kamera, men desto fler med min iphone, inte ovanligt.
Nu blir det inge mer alkohol förrän fredag den 28 maj, när vi ska fira att C-uppsatsen är inlämnad och klar + YRAN :D yeeah. Ev korridorsfest nästa helg, men vi får se.

Veckan ser inte så där spännande ut:

Måndag - C-uppsats + handling och träffa modra
Tisdag - C-uppsats, sen hoppas jag att jag får umgås med min sofia :D
Onsdag - C-uppsats, ?
Torsdag - C-uppsats,
Fredag - C-uppsats, JOBB
Lördag - JOBB
Söndag - JOBB

Stuga nr 62:s låt till frukost, lunch, middag,


Update Björkliden/Riksgränsen

Vilka underbara dagar vi haft hitills.

I torsdags när vi kom fram efter ca 8h bilkörande var det strålande sol här. Så det blev att sätta sig ute i solen med varsin öl, sen bastu och lite fest på det.
Igår var det också strålande sol här, brände mig till och med lite på näsan! En perfekt dag i backen, lyckades ta mig ner utan att ramla en enda gång, är lite stolt faktiskt. Jag och hanna lyckades hamna i en svart backe som verkligen var brant så in i helvete, var nära att ta av mig skidorna och hasa mig ner, men icket. I did it!!
Det blev ingen afterski för oss,vi var alldeles för seg för det. Istället stekte vi korv och käkade det, sedan blev det förförfest med bastu (som vi förövrigt råkade ha sönder, bänken rasade) och grejjer. Efter den fantastiska middagen med hemma gjorda hamburgare körde vi igång me förfesten. En kakbuffe, godisbuffe och såklart massa olika sprit och öl/cider sorter. Vi rullade sedan vidare mot förfest nr 2. Min lever måste tåla hur mkt som helst eller vara helt förstörd efter alla fester. Jag tål ju hut mkt som helst.
Nåja efter massa allsång, prat/skrik drog vi mot hotellet för att spana in iksugänget.
Det var itne mkt att hurra för, haha mest en massa raggarnissar. Jag ljög om mitt mobilnr också, gav bort min brors ist. Haha, vet inte vad jag tänkte där.
Musiken var väl sådär också, men vi hade trevligt ändå. Blev inbjuden till ett gäng efterfester men det kändes inte så lockande,så där efter 2 kastade vi in handduken.

Idag vaknade vi upp halv 8, hyffsat pigga. Hade tänkt oss mot Riksgränsen för att åka där idag men vädret var inte så lockande, det är molnigt och snöar. Så nu medans resten av gänget ligger och vilar/sover är jag och Carro duktiga och läser lite artiklar. Eller Carro, jag sitter här och bloggar..
Sen blir det väl någon form av aktivitet utomhus och efter det ska vi frossa i oss en massa godsaker igen och ladda upp för fest nr 3! Jag kommer som sagt komma hem sliten, lite bränd, svullen och bakis.
 

Katjinng


RSS 2.0