Wohoo..

Imorgon är det nyårsafton :D
Överskattat jag vet, men jag känner på mig att det här kommer bli en mycket bra nyår!

Dagen kommer bestå av jobb på lungmedicin mellan 7-16, ska sitta och vaka 2 patienter. Hoppas dom är snälla och sköter sig snyggt ;P Sen blire järnet hem och duscha, byta om och sen direkt till Moa för middag!! Sedan när vi tryckt i oss mat och lite vin och annat gott samt gjort oss snygga för kvällen, drar vi vidare mot Are. Efter det blire TC :D

Jag har fortfarande beslutsångest över vad jag ska ha på mig.. det står mellan 3 olika klänningar. Fick hem den från nelly idag och den passade bra men var hyffsat kort, så vet inte om jag vågar ha den. Haha.. blir galen, ränk vad enkelt det vore om man hade en egen stylist som fixade allt det där så slapp man tänka!

Ikväll har vi ätit pizza och nu blire film och godis, bra uppladdning inför imorrn!

Ha det!



Nyår med dom där:) kommer bli kung!!! Amalia jag ska leka att du är med oss också.. du finns i mina drinkar :P hihi

Måndag!

Idag var det tänkt att jag skulle plugga litegrann inför tentan men det har inte blivit av, har liksom inte "hunnit". Marre som förövrigt tappade sin Iphone i toaletten imorse, for tillbaka till sthlm idag. Känns tråkigt men jag ska dit och hälsa på i februari hade jag tänkt, så det är inte så värst länge kvar ändå.

Jag har varit på stan idag för att kolla mellandagsrean. Hittade inte ett skit, bara en röd bh som jag tyckte var lite julig och fin ;P Nog för att julen är över nu, men rött funkar ändå alltid. Så därför har jag fyndat en klänning från nelly som var på rea. Fick ju faktiskt lite pengar av farfar som jag helt hade glömt bort så det blir som en julklapp ;) Kan vara en tänkt nyårsklänning, får se.. kul med lite färg bland mina partykläder och inte bara massa svarta kläder.



Hoppas jag kan ha den bara och att den sitter lika snyggt på mig som den gör på henne!!


Annandagen!!

Gårdagen var mycket trevlig!
Blörjade med förfest kl 16 hos nån kille som bodde mitt i stan. Lite okänt folk och det dracks massa olika drycker , bla glögg, vin, minttu och marres spanska spritsort. Jag och Soffan hann bli lite snurriga innan vi drog vidare mot Rex för middag. Trerätters var det tydligen, men frågan är om man kan kalla det för trerätters när man får bröd till förrätt och efterr'tt är kaffe?? Ruttet.
Men det var trevligt ändå.. mycket folk man kände och en hel del dans. Fast jag tror det blev lite för mycket shottar på toan för min och Sofias del, haha. Ja det var iallafall en mycket bra kväll, tappade bort alla på slutet bara. Idag är jag grymt trött i fötterna!!

Nu är det bara att planera nästa fest, NYÅR!! Det är ju snart!!




Amalia din stjärt kom hem nu!! Saknar dig! Vi har massor att ta igen sen;)



Juldagen!

Då var julen över.. fort var det gjort. Men jag är inte bitter för det, snarare tvärtom, tycker det känns skönt!
Vi har haft jättemysigt i stugan. Gick och fotade vid havet, såg mycket filmer åt massa mat och godis tills man mådde illa.. men det är så det ska va !

Idag har Marre och hans kompisar haft trippelboll turnering på Bräntis som jag hann se lite snabbt på. Jag ska försöka styra ihop ett gäng tjejer och ha samma sak för oss fast på annandagen. Det vore skoj! Fotboll, innebandy och någon grej till.

Ikväll får vi besök av kusinerna som kommer hit och äter middag! Det blir trevligt.
Och imorgon väntar en massa trevligheter :D Blir middag och utgång på Rex med Sofia och Marres kompisar. Middagen var redan 18.30 så det blir en tidig förfest.. kommer bli en hård kväll! Uppvärmning inför nyår..  ;) haha åh vad jag är taggad!! Måste bara hinna prova ut lite kläder. Marre ska locka håret på mig, han är bättre än mig på att locka;P

Nej nu ska jag äta upp lussebullen, dricka upp mitt kaffe och sen handla lite inför ikväll!



Adjö!

 GOD JUL...

0e45bbb728d0d451384f22641067f3d6.png

Kolla varifrån!

GOD JUL KÄRA VÄNNER!!

Hoppas ni har en underbar julafton! Vi ar ätit julbord, öppnat julklapparna och nu ska vi se lite filmer och trycka i oss massa gott!


Dan före dopparedan..

Godmorgon!
Idag är jag uppe med tuppen, har suttit uppe ett tag och packat lite och ätit frukost. Resten av familjen sover. Vet inte vad som är felet på mig, sover nästan aldrig längre än till 8 - 9 på morgonen.

Igårkväll fick jag ett ryck och bakade scones till hela familjen och sen såg vi filmen Baksmällan!! Haha det är lätt årets film, så jäkla rolig!

http://www.youtube.com/watch?v=1ayXreB6nPM

Nu ska jag strax fara mot iksu och köra lite styrka, sen till systemet och fixa dricka till annandagen som jag känner på mig kommer bli hur bra som helst !! Jag, Sofia och grabbarna ;) hehe..
Måste även hinna förbi Obs och köpa massa godis så vi har så vi klarar oss över julafton iallafall!
Sen blire att slinga håret lite ljusare, jag hoppas det inte blir rött eller orangefärgat. Frissan sa att det lätt kunde bli så om man gått från blond till brunett.. Aja vi ser väl!




GOD JUL ÖNSKAR FAM. SKOOG



och Tiger Woods såklart ;)

Längdskidåkarn...

Haha jajjemen jag gjorde ett försök med längdskidorna. Pappa hade fixat några skidor från skolan som var vallningsfria, han sa att de kanske inte skulle ha det bästa glidet men tyckte att det gjorde inget eftersom det bara gav bättre träning?! Jag kämpade mig upp till spåret? Men det var tydligen inget skidspår så jag fick göra mitt eget. Efter 5 min åkning ville jag vända och fara hem igen.. fyfan vad tråkigt och ruttna skidor.. jag skyller på dom :P Var tvungen att staka mig nerför backarna för att ta mig framåt, skulle gått snabbare att gå. Mötte en familj som var ute och trivselåkte. Dessa nissar behövde inte ens ta i för att glida framåt medan jag min stackare kämpade på bakom dom. Nej efter 20 min åkning blev jag less och for hemåt. Självklart lyckades jag ramla när jag skulle åka nerför en backe, skidorna korsade varann och staven hamnade mellan benen. Nej fyfan tur att ingen såg mig, eller hoppas iallafall inte det.

Malin Skoog på ett par längdskidor = ett skämt.

Imorrn ska jag eventuellt slinga håret och sen drar vi till stugan !! Ska bli så skönt!


Dan före dan före dopparedan..

Nu mina vänner är det nära.. snart julafton ;)
Ärligt talat så har jag inte kännt någon riktig julstämmning än, känns inte speciellt spännande längre heller.. Tycker det blir mest kul att ha hela familjen samlad och äta god mat och bara ta det lungt. Jag börjar väl bli gammal och mogen. Har hört att folk tycker att jag ser äldre och mognare ut nu efter jag har färgat håret brunt. Haha då kanske jag slipper visa legg stup i kvarten fast det är 18 års åldersgräns..

Jag hoppas verkligen att jag får överta Hannahs lägenhet :D Skulle va så grymt kul! Är spyless på att bo hemma, jag och pappa tar ihjäl varann snart.
Haha när jag berättade för mamma och pappa att jag ev skulle flytta:

Pappa: YES ÄNTLIGEN! Nu kanske man kan få lite lugn och ro.
Mamma: Nej men Malin inte behöver du flytta nu, bo hemma så länge du pluggar så slipper du ta lån.

 Hoppas hoppas...



hmm kanske ser jag några år äldre ut... ;P haha. Fast så där mörkhårig är jag inte nu, ser nästan svarthårig ut där.

"Jullov"

Sådärja sista skoldagen avklarad innan jul. Alla uppgifter är inlämnade och nu är det bara att sätta igång med tentapluggningen. Gaah är så sjukt mycket man ska kunna, har ca 3 veckor på mig att trycka in allt i skallen.  Får ångest när jag tänker på det. Men men.. jag får tänka positivt.

Imorse när jag skulle till skolan ville jag slå ihjäl traktornissarna som inte gjort sitt jobb. Var typ en halvmeter snö på cykelbanan så det gick fasen inte att ta sig fram. Blev en hel del svordomar och spottningar. Skulle ha gått snabbare att simma till skolan.  Var nära på att fara förbi pappas skola och sno bilen. Den människan har ca 100 m till jobbet och måste ändå ha bilen? Jag och min kära mor får kämpa med cykelhelvetet. 
Jag ramlade dessutom in 10 min försent till skolan.
Vi såg en film om döden, hade föreläsningar om döden och snackade om döden.. mycket död. 

Imorgon hade jag tänk slå in lite julklappar, ev plugga lite, sen kanske fara en sväng förbi stan och sen hämta hem min kära bror !

Blir förresten ingen utmaning mellan mig och pappa denna julafton, var tänkt 1000m och armhävningar. Men med tanke på att mitt knä är ruttet och pappa inte vill förlora igen i armhävningar, så skiter vi i det och tar det till våren istället. Men nåt annat lär vi nog hitta på.. går ju inte att "tom-duscha". Sinnessjuk familj.. jag vet.

Jag är rastlös, vill baka! Har lust att baka såna dära rocky road..





Julklappar..

Förlåt mig Gud, jag har syndat... eller ska man kanske kalla det att köpa julklappar åt sig själv.. haha var bara tvungen.


Dessa två snyggingar blev det!


Fjärde advent!!

Nu ska vi strax iväg till mina kusiner på det traditionella julfikat!
Brukar inte va dåligt fika heller, typ 78 olika sorter. Det kommer att sitta fint! Blir kul att få träffa alla igen, det är inte ofta vi ses. Tråkigt nog missar brorsan fikat, han kommer inte hem förrän på tisdag. Men det blir nog bra ändå.

Förresten ska jag börja åka lite skidor, längdåkning då. Med tanke på att knät inte håller för löpning måste jag testa nåt annat ett tag. Får se hur mycket jag kommer att åka :P haha.

Ha det!!

Det var tider det..



haha underbara fotbollsår!!!

Jag har blivit med blogg!!

Hahaha vi får se hur länge det här kommer att hålla.
Jag är ingen bloggare men man vet aldrig, kanske blir jag det ändå.

Malin heter jag, är en trevlig människa i sina bästa år. Pluggar till sjuksköterska, blir klar om 1 år!! Det ni!
Har lagt ner fotbollen efter 14 års spelande.. men hjälper istället till som "fystränare" ;P.

Det här är jag och min andra halva Amalia! Den jäkeln befinner sig på en lyxkryssning i USA och är borta 4 veckor! Sånt gillas inte.

Blev ingen reunion med tjejerna från gymnasieklassen så jag blev kvar här hemma istället. Rätt skönt ändå, har varit ute varje helg sen serien slutade. Min lever måste återhämta sig till annandagen, nyår och alla andra helger..


Nej nu ska jag återgå till tv:n och zone reality!!

Ha det!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0