Du och jag nuu.. för du vet att jag kommer, jag kommer, jag kommer..

Snaart mina vänner snart är jag också ledig.. 2 dagar bara iof.. men kommer inte jobba 6 dagar i veckan som jag gjort nu utan typ 3-4 dagar i veckan bara ;) återgår snart till 3-3 schemat!! fyfan vad skönt..

Trots massa jobb den här helgen så har jag hunnit med Allstar x 2, träning x 3, parkhäng och "tjejförfest" hos Sofia..

Nästa vecka ser ut som följande.

Mån: Jobb - vattenlöpning - biljard med M
Tis: LEDIG - träna - tvätta - Rex?
Ons: LEDIG - träna - UFC - film med A
Tors: fixa sulor på Gå och löp - Jobb
Fre: Jobbar kväll
Lör: LEDIG
Sön: LEDIG


Hhahhahahahahha jag dör när jg ser den här...

img_6260 (MMS)

Hhahhahahahahha jag dör när jg ser den här bilden!! Detta är min kära vän Amalia;)


Bild från Patte, Marre och Micke som nu är...

img_6937 (MMS)

Bild från Patte, Marre och Micke som nu är i Rhodos.. Tack för den!  Igår körde jag 4 x 1000 m progressivt. 1:à på 3.20, 2:à på 3.16, 3:e på 3.12 och sista på 3.09. Med 2,5 min vila. Idag blev det vattenlöpning med anna.. Tror jag har plantarfascit, är lite öm och svullen under hålfoten.. Menmen det aka jag fixa bort. Nu är jag hos Sofia och ikväll blir det en nykter sväng till Allstar, vårt andra hem;)


Mamma och pappa är på storsjöyran nu och k...

img_8343 (MMS)

Mamma och pappa är på storsjöyran nu och kollar på maggio, Linnros, daniel Adams ray bl.a.. Fick denna bild skickad igår från mamma: " Daniel ägde scenen.." stod det. Hallå, där ska väl jag vara och inte ni? Alla över 50 får ta en annan festival;) haha.


Take me back

Efter jul och nyår är jag där igen, med familjen :)

Working all day, all night, all day, all night.. What the fuck

Godmorgon!!

Vad lätt det är att stiga upp tidigt ändå.. jag är nog en morgonmänniska.. fast jag kan också vara uppe länge utan att vara trött.. hm? kanske är både och.

Igår var jag hemma en sväng och vinkade av pappsen, blev inget riktigt avsked än för han kommer ju hem nästa helg igen. Jag ska vara kattvakt till Tiger den här veckan, till nästa fredag.

Idag jobbar jag dag, imorgon är jag ledig, sen jobbar jag helgen.. men snaaart snart så får jag ett bättre schema :)

Jag har internet nu.. wiiie :D


bild från Sofia

Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer

.. snart tillbaaakaaa. så fort internethelvetetkommer.

jag jobbar och jobbar och tränar och dolar på.

Sthlm resan var hur bra som helst.
Träningen går helt ok trots ond häl.
Körde igår  2 km på 6 min 38 sek och sen 1 km på 3,10 min.
Idag har jag jobbat sen ätit min sista måltid på ett tag med mamma och pappa på Allstar!!

Imorgon säger jag hejdå till pappa.
På torsdag lämnar han Umeå för Sthlm!
Hur ska det gå? :/ Vad är Umeå utan pappa.. jadu..


Nu kör vi!!

img_7393 (MMS)

Nu kör vi!!


Livet leker mina vänner.. ;) tänkte bara s...

img_5561 (MMS)

Livet leker mina vänner.. ;) tänkte bara säga det. Snart blir det buffé mat igen sen ladda inför utgång med grabbarna. Marre och Micke kommer visst hem ikväll redan och hänger med ut:D lider med Norge.. Usch vad hemskt!


28 grader och sol! Sitter nu på balkongen ...

img_7809 (MMS)

28 grader och sol! Sitter nu på balkongen och drcker kaffe medans mina kära vänner ligger inne och vilar. Har shoppat litegrann idag, inte så farligt som jag brukar utan lite lagomt sådär;) sprang intervaller imorse också men det gorde ont under hälhelvetet.. Ikväll blire mongolisk buffé och sen bio, imorrn blire fest!


Framme i Sthlm!! En weekend med mina halvo...

img_4425 (MMS)

Framme i Sthlm!! En weekend med mina halvor :D fyfan vad trevligt vi ska ha!!


Bloggar från pappas IMAC

Hellulu.. fortfarande inget internet.. blir tokig snart!

Lite nytt:

- Ska tatuera mig, det är bokat och klart nu!
- Har jobbat röven av mig, självklart alla soliga dagar
- Jobbar bara en dag den här veckan
- Drar till Sthlm på torsdag - söndag med mina fina, vi ska få bo i Dr Erikssons fina lägenhet där pappa också kommer att bo när han flyttar
- Pappa flyttar till Sthlm redan 28 juli... det är snart.. redan nästa vecka :/
- Träningen går sådär, har känningar i hälsporrhelvetet ibland.. men har fixat nya skor nu och sulor är på gång
- Kommer troligtvis få ännu fler lag till hösten, vilket känns riktigt roligt. men samtidigt lite pirrigt.
- Åker till Portugal 1 okt - 8 okt eller 15 okt.
- Har äntligen börjat lära mig att laga mat nu.. he bli
- Tränar inför Midnattsloppet och Lidingö just nu..

Annars så händer det inte så mkt spännande.. :)


Så här ser det ut hos mig.. Men är långt i...

img_8578 (MMS)

Så här ser det ut hos mig.. Men är långt ifrån klar med allt. Denna "helgen" har gått väldigt snabbt.. Kan bero på att jag jobbat/jobbar hela helgen.. Igår körde jag 12 min i 3.30 fart utan problem.. Kände av hälen men inte mkt.. Idag jobbar jag dubbla pass dvs 06.45-21-45.. Men sen får jag ju 3 hela dagars ledighet och sen jobbar jag en dag och efter det drar jag till Sthlm!


4 jobbpass kvar sen "semester",,

Har fortfarande inget internet så därför är jag så kass på at uppdatera.. men så fort jag får mitt internet blir det ändring ;)

Men annars har dert inte hänt spec mkt.. jag jobbar, tränar och umgås så mkt som jag kan och frsöker hänga med på allt skoj som händer.

Igår sprang jag 3,7 km banan på tid i Gammliaskogen.. men det gick åt satan.. fick ont under hälen efter ungefär halva sträckan.. gör spec ont när man rullar på utför.. tiden slutade på 13,58.. usch

Sen var det dags för jobb.. till en början jobbade jag tillsammans med min kollega, men sen skulle hon bara iväg en "snabbis" för att ta några prover.. men det blev ingen snabbis utan hon blev borta hela kvällen.. så där stod jag helt själv med 16 patienter.. tack för den!! Var så jävla arg när jag kom hem.. ska prata med min chef idag! Usch, patientsäkert i röven.

Men idag är det en bättre dag hoppas jag på :D Jobbar ikväll med, imorgon dag och söndag hela dagen...


bild snodd från Sofia.. ett sätt att skydda ssminket mot regn, spott m.m...

Min chef ringde mig och undrade ifall jag ...

img_3125 (MMS)

Min chef ringde mig och undrade ifall jag kunde jobba dubbla pass på söndag, dvs börja 06.45 och sluta 21.45. Snäll som jag är så gick jag med på det, ist blir jag ledig på onsdag.. då jobbar jag bara torsdag nästa vecka och är ledig resten av veckan;) det blir nice! Idag har jag hunnit springa 14 km lugn distans, haft möte med UIKs tränare och nu ligger jag i solstolen ute på baksidan med pappsen och halvfryser.. Det är kallt idag!


Tisdagsrex PREMIÄR!

Jajjemen där var ajg ikväll med Moa och Sofia! Riktigt packat med folk och kass musik.. men trevligt ändå. Alltid roligt att träffa massa folk.. som Oskar Linnros... trodde jag.. Jag var helt säker på att det var han, samma drag i ansiktet, samma stil, ja det var ju han.. drog med mig Sofia och Moa för att stalka honom lite, dansade där han var, gick till baren när han gick dit osv.. var nära flera ggr att gå fram och fråga om jag fick ta ett kort på honom (tur som satan att jag itne gjorde det).. tillslut efter typ 20 min stirrande på den där stackars människan samlade jag mod, gick fram till honom och frågade:

" Hej, jag måste bara fråga, är du Oskar Linnros.. du är så sjukt lik honom nämligen.."
Killen såg lite förvånad ut, men samtidigt jäkligt nöjd ut..
" Var det där ett påstående eller en fråga?" sa han och log
" Njae både och typ.." svarade jag lite nervöst
" Om jag vore han, vad skulle ajg då göra i Umeå? Nej tyvärr jag är inte han, men tack så jävla mkt för komplimangen "

Och där dog jag.. fyfan vad pinsamt.


det kunde ha varit han...

Annars då.. har kört dubbla pass idag backe imorse och distans i eftermiddag.

Nu Godnatt

Om sanningen ska fram.. Tralalalalallaala....

img_2380 (MMS)

Om sanningen ska fram.. Tralalalalallaala.. Nu är jag ledig i 2 hela dagar:D underbart! Ska städa ut lägenheten på Teg och försöka köra några vettiga pass, samt ha en träff med pappa då han ska försöka lära mig allt han kan om fysträning..;)  Min brorsa är bäst: "Ja huvvaligen. Har du sett hur han såg ut när han var mindre :)? Liten och tjock så nu måste han kompensera det genom att hålla på sådär, OCH satsa på en hobbysport som knappt räcker till att betala hans könssjukdomar :)" Ja det är ju så.. DU är så jävla körd, bara så att du vet!!


Jag älskar livet!!



Jag har ett hektiskt, stressigt men minst sagt roligt liv just nu! Jobbar som ett svin samtidigt som jag hakar på mina vänner på alla roligheter samt försöker hinna med min träning och mina lag.. + lägenheten som ska fixas till lite :)

Har jobbat hela helgen, hängt på TC, ätit hotellfrukost på Plaza, fått helkroppsmassage, varit på Allstar, tränat, sett UFC, solat, badat i Stöcksjö, legat på kajen.. ja ni ser.. man hinner en hel del.. dock så önskar jag att dygnet hade typ 30 h ist för 24 h..

Träningen går väl hyffsat.. men den där hälen oroar mig.. Jag har iaf anmält mig till Midnattsloppet i augusti.. jag pappa och Marre springer.. ingen av dom ska banne mig få slå mig!!

Imorrn jobbar jag dag sen är jag ledig tis och ons :D

Bloggtorka.. Men har inget internet för ti...

img_4733 (MMS)

Bloggtorka.. Men har inget internet för tillfället och har jobbat som en röv hela veckan. Idag är jag äntligen ledig:D och dagen kommer att spenderas på stranden med Sofia:) löpte intervaller imorse, 12 x 2 min.. Det gick bra men hade ont under hälen första 20 min.. Sen släppte det lite. Snälla Gud ge mig inte hälsporre..


Igår fick jag ett lugnande besked.. Tack g...

img_6184 (MMS)

Igår fick jag ett lugnande besked.. Tack gode Gud, som jag har oroat mig! Kalaset hos Britta var vändans trevligt och gott fika var det också! Jag klarade förresten 24 min i 3,40 min/km fart lekande lätt. Ikväl har jag Ufc sen hakar med dom på Allstar och äter middag;)


En aggressiv bitch är vad jag är just nu, ...

img_8972 (MMS)

En aggressiv bitch är vad jag är just nu, och med all rätt.. Gårkvällen var trevlig och mysig.. Denna dag har inte varit det.. Idag har det varit fullrulle på jobbet, i vanliga fall har man 6 st patienter, jag har 11.. Därför fick jag min lunch NU. Eter jobbet blir det 24 min i 3,40 min/km fart sen ikväll kalas hos Britta.


Haga-Malin is back

Har inget internet förtillfället så därför är det kassa uppdateringar.. men nu använder jag min Iphone som USB till datorn ;) Iphone is the shit. Har just ringt till Umeå Energi och fixat både med elen och med internet!

Nu är allt på sin plats, fattas bara ett barbord med stolar, en liten byrå och gardiner.. sen efter sommaren kommer lägenheten att tapetseras om! Gud vad jag trivs.. redan :D

Ihelgen har jag bara jobbat, flyttat, träffat (sett;P) BB-Simon och BB-Martin, tränat, sett UFC, umgåtts med mina kära vänner.

Idag är jag ledig, ska snart mot IKSU för förstå gången på flera veckor känns det som sen ska vi bjuda Sofia på lunch på TC, hänga på stan, förhoppningsvis sola? om solen vill visa sig nångång.. och ikväll får jag besök..



Det går bra nu..

If u wanna go and take à ride with me.. He...

img_0873 (MMS)

If u wanna go and take à ride with me.. Heey must be the money! Nu sitter vi (jag amalia sofia) hemma hos Sofia och lyssnar på taggande musik. Jag br nu på Haga:D flyttade igår och allt är typ klart redan!!  Körde ett jävla tufft banpass igår också..   400 m- 300m -200m - 100m x 4 med 1 min vila och 2 min serievila.. Kilometer tiden hamnade på ca 3,04 - 3,06! Pillpill


RSS 2.0