Heeeyy guys

Now im tränar on my english.. fyförifan what i suck on that.

En av UFC spelarna frågade ikväll på FB om vad han ska köra för typ av "dagen innan match" träning imorgon.. och hur lätt är det att förklara på engelska.. "Okey you can run one of the löppass from the program i gave you or just köra some lätt styrka at the gym.." haha men seriöst, vad gjorde man på engelska lektionerna alla år?? skämmes Malin!

Jag har haft en bra kväll på jobbet, tyvärr så får jag in alldeles för unga patienter. Idag hade jag en stackare som var 1 år äldre bara.. :/ usch.

Imorgon jobbar jag också kväll, men innan det ska jag träna (den där stegen igen 2km-1,5-1-500m, fast med 1 grads lutning), förbi stan och göra några ärenden och handla.


Här var vi små.. och hannah försöker att vissla eller vad hon nu gör?! Haha..

blogg.se ta er i röven

Fyfan vad segt det går att skriva ett jäkla inlägg.. ska det va så här? Nej då lämnar ja blogg.se och testar nåt annat.
Haha vilket hot..

Igår hade jag en trevlig kväll med först UFC träning och sen häng hos Sofia med massa gott :)

Idag har jag sprungit lugn distans och varit på löplabbet och grejjat med min GPS klocka, den krånglar.. :/

Nu blire jobb! Imorrn jobbar jag kväll och lördag dag, sen är jag ledig sön och börjar inte förrän kl 14 på måndag.

Trevligt! Hopp och lek!



Jag och faffe.. han ringde igår och ville prata lite, frågade hur det gick med UFC och att han skulle komma till Umeå snart för att se UFC spela men också för att handla nya kläder. Han säger att han har blivit lönnfet och kan inte ha på sig sina kläder som han hade för 20 år sedan, sen går det dåligt med träninge också,.. han har ont i knäet så kan därför inte springa, och skidor har det inte heller blivit.. haha han är så skön.. gubben fyller 80 år i år..

Onsdagar = UFC

Nu sitter jag och väntar på att pappsen ska komma hem med bilen, ska om 30 min köra snabbhet med UFC!
Lite små nervös och taggad är jag som alltid innan deras träningar..
Pappa har för övrigt blivit erbjuden världens drömjobb!!!

Bild från Hannah igår:) mys med scones fra...

img_3355 (MMS)

Bild från Hannah igår:) mys med scones framför fotbollen! Jag är nu på IKSU, har kört en stege, 2km på 16km/h, 1,5 km på 17,5 km/h, 1 km på 19km/h och 500 på 20km/h (bandet går inte snabbare och det slog av flera ggr, livsfarligt)! Det jävliga/ roliga är att jag inte är spec trött. Jag skulle kunna öka farten på allt! Nu jävlar ska jag bli snabb!


Tack pappa! Jag och pappa gjorde ett byte,...

img_4639 (MMS)

Tack pappa! Jag och pappa gjorde ett byte, jag fick hans gamla espresso maskin och han tog min till skolan! Ett mkt bra byte tycker jag;) nu blire lunchbuffe med mamma:)


Rastlös, ledig, sjuk, uttråkad, jag behöver hjälp? :P

Vad jobbigt det är att vara ledig när ingen annan är det, vad fan ska man göra?

Idag har jag tränat, städat, hängt på stan, solat och läst på balkongen, sett tv, lyssnat på musik, duschat.. och nu då?
Haha hjälp, känner mig typ sjuk när jag inte gör någonting. Det är kanske det här jag ska lära mig, att inte göra ett piss utan bara va.. men det är ju så förbannat svårt.

Nej snart ska jag springa till mårdvägen för att hämta bilen.. för den kan ju va bra att ha om man vill ta sig in till stan som är ca 500 m eller handla på Maxi, när jag köper så mkt som en tidning och en godispåse.. haha

Ikväll får jag träffa mina fina vänner :) Blir scones hos Hannah!


Nu sitter jag på min balkong och solar lit...

img_3443 (MMS)

Nu sitter jag på min balkong och solar lite.. Jag har ju för fasen en balkong, hade nästan glömt bort det! Annars har jag inte gjort spec. Mkt idag, gymmade med Johanna imorse och har sen bara varit uttråkad, städade lite, var typ 20 min på stan sen blev jag less. Är sämst på att vara ledig! Jag vill att det ska hända saker hela tiden .. Nej men känner ni, solen bränner ju för fasen;) hihi ni kontorsnissar kan ju sola  genom fönstret.


Shululu

Alltså Big Brother.. man blir ju mörkrädd.. haha

Då var det nästan klart, Mariehem kan komma att spela i div 1 den här säsongen om föreningen ekonomi tillåter, vi får veta imorgon.

Keron.blogg.se har gett mig en award, som innebär att jag ska berätta 8 saker om mig själv och sedan skicka vidare den här awarden till 8 andra bloggare (vilka det nu blir :P)

- Jag kan vara ganska impulsiv, när jag väl har bestämt mig får något så gör jag det. Exempelvis bli brunett, tatuera mig, prova träna fast jag är sjuk osvosv..

- Jag är också väldigt tjurig, jag ger mig inte så lätt. Det är också svårt att bestämma över mig, mamma och pappa har fått kämpa ibland..

- Jag har enda sen jag varit ca 4 år varit intresserad av mode. Älskar kläder, skor och SMYCKEN. Lite fåfäng är jag också, gillar att klä upp mig och göra mig snygg;)

- Jag har ett ruttet ordförråd, svär i varannan mening och använder ibland ord som inte ens finns.

- Många tror att jag aldrig kan bli arg (ex min farfar), men det kan jag visst, mina närmaste vet. Jag visar det bara ite utåt så ofta utan rabblar massa svordomar för mig själv eller skäller på katten eller mamma och pappa som råkar vara i närhete.

- Jag är oerhört känslig och kittlig på halsen, skulle någon försöka ta ett stryptag på mig skulle jag nästan börja skratta för att det kittlas så mkt (?)

- Jag är en mästare på att leta fel på killar. Om killen ser bra ut, men spänner sig, tycks vara cool och snygg går han genast bort. Eller om han hyffsat söt men är lönnfet, inte kan ett skit om sport, luktar illa ur käften och inte har humor går han också bort. 

- Mina planer för dom närmsta 5 åren är att flytta till Stockholm, vidareutbilda mig, kanske jobba på någon mottagning (som typ Sports Medicine), bli en bättre löpare, bli en bättre fystränare, barn? Ne.. det får bli vid 30 kanske..

- En sista sak om mig.. jag gillar att PLANERA, det är kul, men i lagom mängd. Tar en vecka i taget ;)



Då skickar jag vidare denna award till S0fias.webblogg.se, catfight.shapemeup.se, pappa?, och alla ni andra som vill skriva detta :)

Nu säger jag godnatt!

YouTube:ar

YouTube är ett bra tidsfördriv.. har just ätit mellanmål, macka med avokado, keso och serranoskinka + banan och sharon och kaffe. Laddar inför backintervallerna..

Vem är den här lilla tjejen? Så grymt skön röst hon har, riktigt duktig!


Solig ledig måndag!

Det är underbart väder idag, lite blåsigt och kallt men solen skiner !!

Vaknade upp 5 över 8 stressad som satan, Pappa skulle ha bilen senast kvart över 8, så det var bara att kasta på sig kläderna och köra som en galning hem. Jag hann faktiskt, var hemma en stund och snodde lite frukost. Joggade sedan hemåt igen.

Nu har jag duschat, ätit, lyssnat på musik en bra stund och ska strax ner mot stan för att kolla läget ;) Skönt att vara ledig när ingen annan är det.. fast kan bli lite tråkigt i längden. Hoppas någon ledig själv vill roa mig?!

Min vecka är rätt lugn:


Mån: Ledig (distans + backintervaller) + löpning med Mariehems damer
Tis: Ledig (styrka med Johanna) + ev teambuilding med UFC i Holmsund (om jag vågar)
Ons: Ledig + Löpning med UFC (17.30, så är ledig på kvällen ;)
Tors: Egen träning + Jobbar kväll
Fre: Egen träning + jobbar kväll
Lör: Jobbar dag + träna + UTGÅNG :D
Sön: Ledig

Snart är det ny månad och då jobbar jag väldigt lite, 13 dagar om jag inte räknat fel.. Det blir en tripp till Uppsala för Terräng SM och veckan efter åker vi till Turkiet på träningsläger med Mariehem :D Man tackar och bockar för det.

Nej hörrni, på med solbrillorna och ut i solen !



Bra skit!

Söndag och 3 dagars ledighet från och med nu!!!

Ännu en jobbdag försvann fort som attan.. var segt att stiga upp imorse. Jag ställde om min Iphone innan jag gick och la mig och tydligen hade den ställt om sig själv också.. så kl 04 imorse klev jag upp och åt frukost, kl 05 var jag på väg mot jobbet.. innan jag kom på mig själv. Förbannat, låg en stund i sängen och läste tidningen tills det var dags att knata iväg mot jobbet.

Hade en patient idag som skulle CPAP andas 8 min varje halvtimme för att hålla en saturation över 90, trots 15 liter syrgas.. men det var kämpigt. Hon vägrade bli flyttad till IVA, usch vad hemskt och jobbigt att inte få i sig nog med syre. Huvva.

Efter jobbet ble de distans 16 km och lätt styrka på IKSU. Sen hem till mårdvägen för söndagsmiddag och efterrätt. Nu ser vi Mästarnas mästare (hejja Hanna och Evy). Ska strax ta bilen hem och ladda inför BB ;) haha

Imorgon är jag ledig, på tisdag är jag ledig, på onsdag är jag ledig.. Ni då? ;)



Big bro i Thai.. behöver jag säga att jag saknar detta??

Sommartid!!

Glöm inte att ställa fram klockan en timme.. det innebär att jag börjar en timme tidigare imorrn.. apröv.

Jag har haft en nästan för lugn kväll på jobbet idag.. faktiskt rätt skönt. Jag har roliga kollegor så vi har mest suttit och snackat skit, fikat massa, druckit 19 koppar kaffe och bara haft det trevligt.

Imorrn ska jag hoppa in på Team E, dom hade visst kris på den sidan.. jag ska troligtvis bara ha hand om en patient, men hon ska andas i CPAP var 20:e min i 6 min och kontroller ska tas rätt ofta så jag kommer inte att vara sysslolös iaf.

Annars hoppas jag på en rolig dag även imorrn, blir träning efter jobbet sen hem och äta hos mor och far.

Jag körde förresten 48 min i 4 fart idag på löpbandet utan problem.. Terräng SM närmar sig och jag måste verkligen hinna köra riktigt bra pass innan så jag känner mig i hyffsad form när ajg väl ställer upp.

Nej klockan är väl nu halv 11 men enligt sommartid halv 12, dvs jobb om 7 h igen.

Natti


Här var vi små, jag studerade fortfarande, spelade fotboll, bodde hemma och var liten och försikig.

Lördag och jobb

Godmorgon!

Sitter i soffan, nyäten och laddar inför mitt löppass. Har tänkt att köra 48 min i 4 fart.. men har fortfarande känning i benen från styrkan och löpningen i onsdags.. men går det inte idag så gör jag ett nytt försök imorrn ;)

Igår var det en lugn kväll på jobbet, nästan för lugn.. efter jobbet fick jag besök av Amalia och Sofia ckså :)

Börjar jobba kl 13 idag, så nu äre kanske dags att springa iväg mot IKSU..


Besöksrekord!!

156 besökare.. det är helt sinnes, men kul :D

Jag ska alldeles strax borsta tänderna sen hoppa på cykeln och dra mot jobbet. Jobbar kväll idag, kväll imorrn och dag söndag, så där har ni min helg ;) Ni andra kan gå ut, festa, shoppa, va bakis och allmänt onyttiga ;) haha nej jag är inte bitter, är ledig 3 dar i rad sen..

Sprang ute i blåsten imorse, 15 km. Benen är ännu mer döda idag efter benstyrkan igår. Men det skulle ag inte ha gjort enligt min far, snabbhetsuthålllighets träningen med UFC i onsdags är som ett styrkepass i sig. Där fick jag lära mig nåt nytt.. och sota idag för min dumhet igår..

Det känns faktiskt lite kul att jobba, ikväll är jag ensam sjuksköterska :)

Ha en fin fredag, vi hörs ikväll lagom till Big Brother ;) haha..


Världens bästa torsdag!

Dagen började på bästa sätt, med lyxfrukost på Coffeehouse med min Sofia :) Väl där träffade vi på våra gamla lagkamrater Anna och Garde, kul ! Anna med sin fina bebismage, det är så fint med gravida magar.

Efter frukosten blev det en shoppingtur på stan, inte bara för mig den här gången utan även Sofia köpte lite;)

Sen drog jag hem, la mig i soffan några timmar och vid 4 tiden drog jag mot IKSU för lite styrka. Jäklar vad benen känns från igår.. hade tänkt köra 48 min imorrn innan jobbet, men får se om jag gör det på lördag ist..

Ikväll har jag äntligen fått träffa mitt underbara lag Mariehem, dom har idag fått frågan om att ta klivet upp i div 1 för att ett lag har dragit sig ur. Det är världens chans!! Jag hoppas verklgien att dom tar chansen! Dom har till på tisdag att bestämma sig.. Dock behövs fysiken förbättras en hel del.. men lite hinner vi fixa innan maj. Sen krävs det mkt hos dom själva också.. ska göra ett löpprogram som dom får köra själv, där dom själv väljer löppass utifrån vad dom behöver.

Vi drar till Turkiet om mindre än en månad och det innebär att det är ca 3 veckor kvar till Terräng SM.. sinnes..

Nej nu har jag snart tryckt i mig hela godispåsen som jag hade tänkt dela med Sofia.. dags att lägga ifrån mig den och krypa ner under filten igen och se klart Big Brother, som förövrigt börjar spåra ur totalt.. haha

Aja slut babblat, det jag ville säga är iaf att jag har haft en jävla bra dag, som innehållit både vardagslyx, underbart umgänge, bra träning, vila, god mat och som slutade återigen med underbart umgänge med världens bästa lag och Amalia:)

Imorrn börjar jag jobba kl 13...


Godmorgon solen och orkanen utanför..

Jäklar vad det blåser ute, har vaknat flera ggr inatt och trott att taket ska blåsa bort..

Och jäklar vilket löppass vi körde igår, 24 x 200 m varannan lugn och varannan snabb. Det var tänkt att vi skulle hålla 43-44 sek på lugna och 34-36 sek på snabba, men ist blev det 42-43 sek på lugna och 30 sek på snabba. Grabbarna är i grymt bra form!! Och mina ben och min mage?! skriker av träningsvärk idag.. haha. Det är bara bra, jag kan behöva lite fart i benen.

Jag gillar att jag får massa frågor om allt från pulsträning, tips på rehab för olika skador, återhämtning, kost m.m. Sånt är kul :)

Nu ska jag snart möta upp Sofia för frukost på Coffeehouse. Det ska visst vara en rejäl sak med våfflor, bröd, pålägg, youghurt/fil, flingor, ägg, juice och kaffe/thé.

Resten av dagen är inte så planerad.. ikväll ska jag köra löpning med Mariehemsdamer.


Onsdag och ledig

jajjemen visst är det skönt att vara ledig en dag mitt i veckan..
Vaknade tidigt imorse och åt frukost i lugn och ro, tog sedan en lugn jogg i solen som faktiskt lyste då, hem igen duschade, grejjade med Iphonen och drog sen till Balder och åt lunchbuffe med kära mamma :) göttt!
Sen har jag skrivit ut träningsprogram till UFC, mamma har öppnat ett nytt sparkonto åt mig som jag ska döpa till RÖR EJ :P haha.. måste börja spara lite nu.. Har också lämnar in lite kvitton och grejjer för mitt träningsbidrag.
Nu sitter jag hemma på mårdvägen och dolar.. sagt hej till katten och ska snart röra mig hemåt igen för att laga lite matlådor. Köttfärssås, bacon och ägg ska jag göra nåt spännande av.. ;) en talangfull kock som jag är, går det att misslyckas?
Annars gör jag inte mkt annat än laddar för löpningen ikväll med UFC grabbarna, 24 x 200 m med 1 min vila blir det + core styrka efter det.
Jag är ledsen men EGO Malin är igång igen.. haha

Imponerande

Jäklar vilka grabbar.. 18,3 i snitt (2779 m) på Yo-Yo testet!! Det är grymt jäkla bra!! Jag är mer än nöjd.

Jag är också jävligt nöjd att jag klarade av mitt eget löppass innan, 4 x 4 min i 18 km/h fart med 2 min vila. Kroppen börjar sakta men säkert återhämta sig från spysjukan..

Ikväll har jag fikat på Waynes med Hannah och Moa :) Var trevligt, som alltid.. vardagslyx kallas det!

Nu är jag ledig imorrn och på torsdag :D Underbart.

Imorrn blire: lunch med mor, skriva ut program, testresultat, sen på kvällen löpning med UFC grabbarna. 24 x 200 m står på schemat.
På torsdag: 48 min i 4 fart - chillidill (kanske göra matlådor) - löpning med Mariehem

Såja.. hoppas jag inte blir alltför rastlös !


Frisk som en nötkärna

.. måste jag vara nu..

Gårdagens försök till träning, 48 min i 4 fart misslyckades. Efter 30 min ballade magen ur och jag var tvungen att bryta. Idag tar vi nya tag.

Tydligen så blev jag smittad av en av mina isolerade Calici/Clostridie patienter som jag tagit hand om i 3v utan att ha insjuknat, men NU efter 3 v? Och dessutom hade jag inte jobbat med henne på torsdagen.. men tydligen kan det dröja upp till 2 dygn innan man börjar spy. Underbart, igår tog jag hand om henne igen, och idag med. Nu är jag less, tänker ihelvete inte insjukna igen.

Jobbar dag idag sen ska jag vara kl 17 på Gammlia och köra Yoyo test med UFC grabbarna. Jag är faktiskt inte alls orolig, tror dom är rätt bra konditionsmässigt just nu.


Ge mig sommar..

Återigen måndag..

Godmorgon, nu jäklar tror jg bannemig min mage börjar ge med sig.. gick oc lade mig halv 10 igår med illamående och ont i skallen och vaknade halv 8 pigg och kry. Hoppas detta håller i sig bara..

Igår var en skön dag om man bortser från magen som jäklades med mig. Efter träningspasset kände ag mig ett vrak, sov några timmar, såg 25 min av UFC, lade mig återigen i soffan, åt middag med efterrätt hemma, såg Solsidan sen for jag hem till mig och sov.

Jag som hade planerat hur mkt som helst igår, bla, Media Markt, Strömpilen, träffa Amalia, göra matlådor.. men icket.

Jaja idag är jag 100 % frisk, hoppas jag. Denna vecka är det fullt upp..

Måndag: 48 min i 4 min fart (om kroppen pallar) + Jobb
Tisdag: Jobb + Yo-Yo test med UFC + egen träning
Onsdag: LEDIG + Löpning med UFC
Torsdag: LEDIG
Fredag: träning + Jobb
Lördag: träning + Jobb
Söndag: Jobb + träning


Jäkla arsel skrev just längsta inlägget se...

img_9252 (MMS)

Jäkla arsel skrev just längsta inlägget sen försvann det gör att kg fick ett sms . Så nu får det bli kortfattat. Ja som sagt sitter nu på baksidan med tiger och solar! Mamma gick just iväg för att handla lite gofika!  Försökte träna imorse, vilket var idiotiskt för det gick åt satan! Ingen ork och mådde illa, inte så konstigt iof. I eftermiddag blir det solning, se Ufc och sen grillmiddag hos mamma och pappa.


Malin is back

Vilken skön lördag jag har haft, krafterna börjar komma tillbaka.

Spenderade eftermiddagen i soffan framför tvn, sedan kom min kära mamma och hämtade mig.

Göteborgs plocktallrik, krossad kladdkaka och lite godis har jag fått i mig = ett friskhetstecken.

Imorgon blire ev lite träning, se UFC sen bara chillidill :)

Nu ska tant sova, nattinatti..


Spysjukan dag 2

Godmorgon!

Usch vilken dag jag hade igår, vaknade halv 3 på natten av att jag mådde illa, ignorerade det och försökte somna om.. drömde ockcså att jag kopplade bort droppet jag hade på mig och tog bort sondmaten?! haha.. stört.

Men det gick inte att ignorera var bara upp och spy/skita ner hela toalettstolen + badrumsmattan.. fyfan.. och sådär höll det på tills kl 14.30 på dagen.. sov sedan hela eftermiddagen /kvällen och vaknade halv 9 imorse av att mamma ringde.

Utmattad, hungrig, tom, och skakig klev jag upp för att äta frukost, youghurt musli och macka fick jag faktiskt i mig.. det gick bra. Gick ner med all tvätt till tvättstugan och körde igång 2 maskiner, duschade, städade toaletten och skulle sedan göra lite mer mat.. men då vred sig magen och det var bara att springa till den nyss rengjorda toaletten igen och skita ner den.. usch, jag var visst lite väl duktig imorse. Nu sitter jag och knaprar på några rån med smör, inget annat lockar i matväg. Kaviar och ägg försökte jag nyss med men det var ingen höjdare..

Hatar att vara sjuk.. hjärnan vill så mkt men kroppen säger emot, hade faktiskt planer på att ta mig mot stan, men kroppen orkar inte, benen r skakiga och magen alltför ostabil..

Ikväll får jag träffa mor och far som ska bjuda mig på middag, vart vi ska äta vet jag inte än.. får bli nånstans där dom har snäll mat för magen ;P


Den här bilden var från i torsdags... nu ser jag för risig ut :P


Magsjukan knackade på inatt.. Fyfan, har s...

img_3349 (MMS)

Magsjukan knackade på inatt.. Fyfan, har sovit till och från tills nu. Ska försöka få i nig lite youghurt och en macka. Har bara ätit isglass, cola och vatten.. Gårdagen var trevlig, tur jag inte började spy på bion... ;P nej usch, måste lägga mig ner igen. Vi hörs!


Nu är det helg!!!

För mig iallafall.. är ledig imorgon och börjar inte förrän kl 13 på lördag :)

Idag var det inga lätta ben jag sprang med inte.. nej usch vad jobbigt det kändes från första löpsteget.. men det blev ändå 18 km?! hur nu det gick till.. träffade massa folk på vägen hem från IKSU så det kändes inte så jobbigt, fick typ 17 pauser på vägen, bla gamla gymnasieklasskompisar :)

Nu har jag duschat, ätit och ska om en timme befinna mig på stan för fika och bio :) Är det nånting jag verkligen är livrädd för är det sånt här.. haha.. aja ska bli trevligt iaf :)


I'm gonna have a good day! Slutar om en ha...

img_0959 (MMS)

I'm gonna have a good day! Slutar om en halvtimme! Grymme. Fick hoppa in på B för en sjuksköterska var sjuk. Det är faktiskt kul att vara på lite olika ställen, har märkt att på min avdelning är det 10 ggr stressigare! Men det är bara trevligt! Ska snart äta gofika som en söt patient gav till oss:)


Jag älskar onsdagar!!

Inte bara för att det kallas lill-lördag, då man kan (om man nu är ledig) unna sig något gott tlllsammans med vännerna... utan för att då kör jag löpning med UFC. Det är så kul !

Hela dagen laddar jag mentalt inför kvällens löpning med grabbarna, innan jag ska köra igång träningen känns det såklart alltid lite pirrigt men sen när vi väl kör igång så slöpper allt det där och allt bara flyter på och är hur kul som helst. Mycket beror på att det är ett riktigt bra gäng, det är fina grabbar, alla är seriösa och det känns som att dom respekterar mig, trots att jag är tjej och några år yngre än några. Jag har till och med blivit kallad coach ett antal ggr.. det ni ;)

Idag körde vi 20 x 300 m i olika farter med 1 min vila. Jag håller farten på 70 - 80 % loppen, när vi kör 90 % lopp är dom såklart lite snabbare.. Vi körde på i bra fart idag, alla hängde på.

På tisdag kör jag YoYo-test med dom, blir kul att se hur dom ligger till.

Imorgon går jag kort dag, 6.45-13.59 ;) kommer att jobba på Team E! Sen blire IKSU och på kvällen ska jag träffa A.

Fredag = LEDIG + tvätt + löpning med Mariehem
Lördag = Tävling + Jobb
Söndag = Jobb + Skriva klart program för Mariehem och UFC, äta middag hemma?


Liten "tussig" blondin..

Det känns som jag växer som person för varje dag, både på jobbet men också utanför. Jag är 22 år jobbar heltid som sjuksköterska, är fystränare för två lag, varav ett herrlag i div 1. När jag började inskolningen kändes allt kaos, nästan så att jag började tvivla på om jag skulle fixa det här, men nu flyter det på bra, jag ångrar inte en sekund av mitt yrkesval, jag har världens roligaste jobb och liv..

Om en månad..

springer jag Terräng SM i Uppsala. Fick just ett mail från Hasse där han undrade om jag ska springa en eller två sträckor, är 4 km ena dagen och 8 km andra dagen tror jag. Kanske lika bra att köra båda när man ändå är på plats? Vi är ett gäng från klubben som åker, av tjejerna så är det bara jag och Jenny. Blir kul, men jag är redan nervös.. :P

Nu ska jag snart cykla iväg mot jobbet. Ikväll kör jag med UFC, 15 x 300 m med 30 sek vila.

Hopp och lek, ha en trevlig dag!


Sötnos

Kolla in detta..



Jobbet gick fint, sjukt mkt och stressigt, men jävligt kul! Jag har nu patienter som är i min ålder nästan.. skrämmande men sant, dom är på nåt sätt lättare att få kontakt med, och man utvecklar mer en kompis relation. Ganska kul ändå, tror nog att dom tycker det också.

Imorgon jobbar jag dag, på kvällen har jag UFC!!

Nattinatti

Det går bra nu

12 min i 3,30 fart (17,1 km/h på löpband) körde jag idag. Är inne på sista veckan av Kenya programmet nu. För ett år sedan klarade jag "bara" 8 min i den farten sen var jag död. Nu var jag inte död, men jag var trött, är mer psykiskt jobbigt på löpband dessutom.

Nu ska jag cykla iväg mot stan sen åka mot jobbet, börjar 13 idag.

På lördag är det sista Vintercuptävlingen, starten är kl 11, jag börjar jobba kl 13. Får se hur jag gör.. blir jävligt stressigt.

Nej hörrni! Solen skiner och det finns inget att klaga på :)

Hare!


Ny vecka, nya äventyr och nya utmaningar

Det gäller att tänka positivt på måndagar.. annars kan man lätt hamna i den där "måndagsångesten".

Idag har jag jobbat dag. Det har varit fullt upp men jäkligt kul, jag kommer mer och mer in i tempot.. nu är det nästan så att jag hinner bli lite rastlös :P

For sedan på IKSU, sprang 15 km ute och stretchade/körde lite styrka. Jag träffade sedan Stuart och Örjan som var på IKSU och drack kaffe och åt choklad medans grabbarna tränade :P ska köra ett yo-yo test med UFC nästa vecka!

Nu ska jag strax möta upp Sofia för att fika på Café göteborg, krossad kladdkaka blire nog ;) gött

Veckans schema:

Mån: Jobb, träning, fika med Sofia
Tis: Träning (12 min i 3,30 fart) + jobb
Ons: Jobb + Löpning med UFC
Tors: Jobb + träna + hänga med A
Fre: LEDIG + löpning med Mariehem?
Lör: Träna/tävla? + Jobb
Sön: Jobb + träna




haha jäkla spöken :P

Veckans Babe! Bitchen/bossen i familjen, T...

img_9425 (MMS)

Veckans Babe! Bitchen/bossen i familjen, Tiger Skoog!


Veckans höjdpunkt börjar nu!! Solsidan!!! ...

img_3384 (MMS)

Veckans höjdpunkt börjar nu!! Solsidan!!! Pappa är hemma, middagen i magen, dagens träning gjord och nu äre bar soffläge godis och semla som gäller! Trevlig söndag hörrni!


Sunday morning

Godmorgon, har suttit uppe sedan halv 10 framför tvn och käkat frukost. Är lite trött i ögonen men annars pigg och alert.. nästan. Ska snart ut i fina vädret på en löptur.

Gårdagen var trevlig, först Tapas hos Malin med ett gäng tjejer. De flesta gick i Malins klass (dietister), några var löpare och sen var det annat folk + vi :) Massa smårätter och det var verkligen skitgott. Jag och Amalia hade med oss Tortillas som man skulle fylla med ost, skinka, salsa och in i ugnen, det blev en riktig hit.

Vi pallrade sen vidare och slutade på Allstar där vi träffade Kalle och hade en riktigt trevlig kväll. Blev lugnt för både mig och Amalia, efter 01 var vi ganska nöjda och drog hemåt.

Jag vet att många tycker att vi är ute ofta och folk ställer ofta frågan.. "Hur orkar ni"? Jaa varför skulle vi inte orka, det är inte så att vi dricker oss fulla varje gång, det händer i princip aldrig. Vi är ute, träffar folk och DANSAR oss svettiga i stort sett hela kvällen. Det är mer som en social grej, man träffar folk, umgås osv. Så jag kan inte se det som en ohälsosam grej? Det som kanske är mindre bra är väl att man är uppe sent och förlorar några timmars sömn men det är bara det. Vi är för fan 22 år och inte 42 år, vi njuter av livet, måste passa på medans man kan ;)


Hhahaha något lättroade.. ;)






Party party

Nu är Amalia här, snart far vi mot Ålidhem och äter lite Tapas med IFK tjejerna. Sen blire tillbaka mot Teg för att ladda inför utgång.

Gick bra att löpa idag, backe 20 x 20 sek i 3 min fart..

Kan berätta om mitt Kenyanska program i ett senare inlägg, fick en kommentar om det i förra inlägget. Kan be min far förklara lite utförligare, jag kan knappt det själv :)

Kolla ännu mera smycken.. ;)

haha jäkla ego jag är.. bara foton på mig själv..


Saturday mars 12 th

Godmorning people.. i have to bli bättre on my english.. cuz i suck. En kille i UFC som inte kan svenska frågade mig:
- " Coach, what are we doing today?".. och mitt svar, eh yes, we´re going to run twenty 400 m ... lopp... haha rutten.

Idag blire en jävla bra dag, solen strålar ute och jag ska snart jogga mot IKSU och köra ett backpass 20 x 20 sek.
Är lite nervös för nästa "Kenya-löppass", det är nämligen 12 min i 3.30 fart, det är 10.30 på 3 km + 1,5 min till..
Sen är jag inne på Kenya-vecka nr 1 igen, 48 min i 4 min fart, det innebär att milen under 40 gör jag i sömnen numera ;) nej ska sluta kaxa mig nu.. men det är kul att se att träningen ger reultat.

Igår blev det fredagsmys hos Sofia, med Moa, Amalia, Hannah, Emily, en hel del godis och popcorn och Big Brother såklart.

Idag har jag min lediga dag, vilket innebär att jag gör vad jag vill när jag ivll.. inga tider att passa! Yes!
Kanske hakar på mamma till min kusin, får se. Ikväll far jag och Amalia till en annan tjej som heter Malin och äter Tapas :) sen får vi se vad som händer.

Imorrn kommer äntligen pappsen hem! Då blire söndagsmiddag med familia och Solsidan!


Jag längtar redan till nästa resa vi gör tillsammans!!

Revolver



Tack  JFR för mera smycken! Blev 18 km distans idag, bara sådär.. det ni!

NU mot Sofiaaaaa!!


Jävla väder

Det har snöat hela nattten och kommit säkert 15 cm snö... alltså jag blir så jävla less, kan vintern bara försvinna?

Röv

Kolla mitt nya örhönge..


Livet som sjuksyrra

Är ett jäkla fartfyllt, ansvarsfullt, givande, viktigt och framförallt roligt liv / arbete!

Det är svårt som ny sjuksköterska att hänga med allt vad gäller rutiner vid utskrivning, inskrivningar och veta vilka prover som ska tas innan administreringen av en viss typ av antibiotika vad som kan hända om detta inte görs osvosv..
Samt vad som är skillnad mellan olika läkemedel, hur dom interagerar med varandra, vad som händer om pat ger fan i att ta dom osv.

Det är mkt man ska kunnna, men vad lärde man sig på den här 3 åriga utbildningen.. jo nämligen att forska, skriva 17 arbeten, lära sig att REFERERA ENLIGT BACKMAN! och jo tack för den.. för det har jag ju jävligt mkt nytta av nu.. haha det är kul när man pratar med andra i klassen som känner sig lika okunniga.. tacka vetja google.se.. och fass.se utan det skulle man vara körd.. haha

nejhörrni, nattinatti. Imorrn äre jobb igen, denna gång på ännu en ny avdelning, nämligen lymfom sidan.

Efter jobbet blire träning, handling och mat i vanlig ordning.. sen umgås med tjejerna!


Sovmorgon!

Jävligt skönt, eller sovmorgon och sovmorgon, klev upp 07.30 och var pigg. Fick ändå sova 2,5 h längre..

Jag är lite besviken att jag inte känner av nånting från löpningen igår, lite vill man ju ändå känna av eller?

Nu har jag ätit frukost i lugn och ro, sett Vakna med the voice och ska strax ut och springa. Blir lugn distans idag, sen ev lite styrka på IKSU.

Jobbar som sagt kväll idag, börjar 13 slutar 22.

Helgen ser ut som följande:

Fredag - fredagsmys hos Sofia
Lördag - Tapasmiddag hos Malin sen utgång
Söndag - Se lite matcher på Gammlia, pappa kommer hem!

Och självklart en hel del träning ska hinnas med :)





Fyfan vilken underbar känsla!

Ett jävla bra pass av UFC grabbarna ikväll, 20 x 400 m med 1 min vila (300 m i 75 % och 100 m i 90 %). Vi höll dom "lugna" varven på 42-45 sek varv och kom i mål på ca 80-85 sek. Många var helt död efteråt, det var bra. Ett tufft pass skulle det va också. Det är ett härligt gäng, alla peppar varann och ingen vill vika ner sig. Det är kul att se! Jag höll farten i 300 m sen fick grabbarna köra sitt 90 % sista 100 m, jag kände mig faktiskt rätt pigg. Ska testa dom med ett yo-yo test inom 2 veckor för att se vilka som ligger efter.

Bra dag på jobbet också, allt flöt på bara bra. Fick beröm av mina kollegor idag för att jag gjorde ett bra jobb.. t.o.m. av den där sura fisken! Sånt där växer man av.. vi borde bli bättre på att ge varann beröm och även feedback.

Nu har jag fikat mackor med keso, avokado, kallrökt lax och ägg.. det ni ;)

Imorgon börjar jag jobba kl 13. Fredag kl 06.45.. sen äre helg ;)

Nu BB!

Pappsen ring mig!!



Jag saknar detta!!

Onsdag 8e mars

Om 20 dagar får jag mitt 3-3 schema, dvs jobbar mindre än nu men får lika lön.. sådärja. Är fortfarande sådär vidrigt trött nu på morgonen, somnade 22.30 igår och sov som en klubbad säl hela natten. Imorgon får jag sova ut, yes.

Slutar 15.45 idag och sen blire hem och ladda inför löpningen med UFC, 20 x 400 m ska vi köra. Det blir min andra träning jag har med dom.. är faktiskt inte ett dugg nervös, det känns bara kul, för det här är nånting jag vet att jag kan. Tillskillnad från att redovisa om typ socialdemokraternas partimedlemmar som jag inte har en susning om.. :P rutten jämförelse, men ni fattar.


En tuff brud i lyxförpackning..

... där är jag inte riktigt än.. Men ska banne mig bli, jävlar ska börja stå på mig när folk (den där sura fisken på mitt jobb) försöker köra med mig. Jävla fisk, byt jobb och sluta vara otrevlig och köra med dina kollegor. Fyfan o-omtyckt är hon också.. itne så konstigt. Stressad, flottig, arg och fet.. 4 fel av 4 möjliga :P

Jag är nyduschad, nyäten och nytränad.. ska nu lämna bilen på mårdvägen sen lägga mig i soffan igen.

Körde distans idag utomhus i halkan och motvinden.. 13,5 km blev det + lite.. ytterst lite styrka och stretch. Laddar för UFC träningen imorgon som jag känner på mig kommer att bli rätt tuff.

Idag äre fettisdagen hörrni, jag har redan ätit en semla på jobbet, kanske blire en till ikväll ;) hoppas hoppas

Jag är bjuden på Tapas knytis hos Malin på lördag, det kan bli spännande.

På tal om tuff brud.. kolla in den här lilla bruden, Will Smiths 10 åriga dotter.. jag diggar låten.


Godermorgon

Usch vad vidrigt det är att stiga upp tidigt.. känns alltid som jag drömmer när klockan ringer..

Jaja.. ingen idé att klaga, så här kommer det att vara de kommande 42 åren. :P

Ska bara borsta tänderna sen ta BILEN mot jobbet;) Kommer att ha fullt upp idag, en hemgång, ett intag, en uppstart av cytbehandling, en epikris, 4 provtagningar, 19 dropp, 4 st med antibiotika.. jaa och allt dettta innan kl 10. dags att blrja trampa.. katjing

Efter jobbet ska jag träna.. sen bara dö i soffan tror jag.. orkar inge mer.

Roligt inlägg.. :P vet ni, igår fick jag mina smycken från JFR.. efter nästan 6 veckor.. leveransen var ju bara upptill 14 dagar sa dom. RÖvar, det lönar sig att hota ;) haha

Nej adjö.



vart är färgen nu egentligen? Nu ser man bara blek och sjuk ut..

Noliahallen var stängd?!? Så jag drog till...

img_7552 (MMS)

Noliahallen var stängd?!? Så jag drog till iksu ist och körde 24 min i 3,45 fart, lekande lätt gick det! Nu blire shopping på Maxi sen jobb!


Måndag, ny vecka, nya utmaningar..

Godmorgon, fyfan vad jag var trött när kl ringde.. är fortfarande trött och seg.

Ska träffa Anna kl 09 på Nolia uppvärmd och klar för intervaller, blir 16 x 200 m i olika fart och olika vila.

Mamma är så söt, igår när jag hade varit hemma och ätit middag + semla, skickade hon med mig nybakt bröd (med blåbärsyoughurt), en hel form med tacopaj, matlådor med köttfärsslimpa och potatis, en låda med sallad och en med sås.. Jag behöver ju inte lära mig att laga mat?! ;)

Den här veckan består också av massa jobb, mån-fre,  träning + UFCs träning..

Mån: intervaller med Anna + jobb 13-22
Tis: Jobb 6.45-16 + egen träning
Ons: Jobb 6.45-16 + UFC träning
Tors: Egen träning + Jobb 13-22
Fre: Jobb 6.45-14
Lör: HELT LEDIG
Sön: HELT LEDIG

en rätt bra vecka kommer det här att bli ;)


Sådärja, nu har jag hämtat ut skor och ett...

img_1512 (MMS)

Sådärja, nu har jag hämtat ut skor och ett Nike träningslinne för mitt skobidrag från UFC på 1500 kr! ett par lätta löprskor, för intervall och kanske tävling:)


Godmorgon kära hjärtan!

Vaknade 08 pigg, sprang ner med tvätten till tvättstugan, gjorde frukost och har fram tills nu påbörjar Mariehems och UFC löpprogram för mars - maj. Ska låta pappsen kolla igenom det först :)
Nu ska jag springa ner till tvättstugan igen..

Igår var det kul som alla andra gånger jag är ute med mina tjejer :) Kung!

Dagens planer:

- tvätta klart
- träna
- Media Markt
- Intersport
- Äta middag hemma med mammsen
- Bara vara..


Here we go



Ear cuff by Malin Skoog!


Underbar och solig (blåsig) dag!

Var tänkt att jag och Anna skulle köra intervaller inne i Nolia vid 9 tiden men den planen sprack när ett gäng cyklister hade ockuperat stället.. så jag sprang själv längs strandpromenaden ist. 15 x 1 min i 80 %, sen joggade jag ner till Nolia och sprang med damlaget, 20 x 400 m (300 i 75 % 100 m i 90 %). Det gick bra, det var många intervaller men alla grejjade det. Mina ben är dock lite möra nu..

Såg sedan en halvlek av UFCs match, räknade maxlöpningar så gott det gick. Var ju tvungen att vara lite social också.. ;) Sen blev det så satans kallt så vi frös arslena av oss. Stack mot stan och sen hem.



Snart kan jag ligga sådär igen, fast i turkland.. ;)

Fredag och denna jobbvecka är över!

Var ensam sjuksköterska på min avdelning ikväll.. nemas problemas var hur lungt som helst. Skönt med såna dagar ibland också.. Nu är jag ledig lördag och söndag :D weey

Mamma bjöd mig på golunch idag på TC, kalkonburgare med hembakt bröd och klyftpotatis. Min middag var lika snuskig som lunchen igår.. den där fisken ni vet.. fyfan.

Nu sitter jag i soffan med TV:n, datorn och lite musik på, har fikat och ska se klart big brother och sen sova.

Imorrn ska jag springa med Anna kl 9, sen med Mariehemsdamlag kl 10, kl 13 ska jag se UFC:s match med mr A och räkna maxlöpningar.. ;) Sen vet jag inte mkt mer än att på kvällen väntas det festligheter..

På söndag ska jag försöka göra så lite som möjligt, förutom att tvätta (har tvättid 07!?!#), reklamera min Iphone högtalare på MediaMarkt, skriva löpprogram för april-maj, göra matlådor och träna... haha bra det där gick.


Jag ska följa med Mariehems damer till Tur...

img_7232 (MMS)

Jag ska följa med Mariehems damer till Turkiet på tränigsläger den 21-28 april !!! Jaaaa :D underbart!! Behövde endast ta ut 3 semester dagar;)


"Calicisjuksköterskan Malin"

Jaa.. som sagt 10 eller 20 % av befolkningen är immun mot Calicivirus (magsjuka typ).. och jag verkar vara en av dom. Jag har nämligen hela den här veckan skött om en patient som har Calici, dvs jag har andats in hennes host/kräk/uppstötningar, torkat diarré, torkat spya, tvättat stackarn, pillat på m.m. Men icket att jag blir sjuk..

Två av mina kollegor drabbades i början av veckan och en av dom spydde till och med på personaltoaletten. Det finns faktiskt något som heter Calicisköterska.. om jag nu skulle vara immun mot Calici och min chef skulle veta om det så skulle mitt nya jobb bli att jobba bland dessa spyor och diarréer hela dagarna.. huga huga

Min lunch smakade röv idag just bara därför.. hade ju gjort torsk i ugn med skivade tomater ovanpå.. och potatis till ja ni hör ju redan hur gott det låter och spec efter en hel dag med diarréer och spyor.. haha.

Nej hörrni, matlagning i min röv. Har nu köpt tonfisk i olika smaker.. som passar till pasta, thaimat, sallad.. haha.

Sprang 15 km distans idag, utomhus, UTAN VANTAR OCH MÖSSA i SOLEN :D snacka om vårkänslor.. kanske kasnke.

Testade Mariehems damer ikväll, alla hade förbättrats men det är fortfarande inte riktigt bra! Hoppas jag får ledigt så jag kan följa med dom på träningsläger i Turkiet, då jäklar ska köra lite extra med dom som behöver!!



Big brother.. måste hälsa på honom snart!!!!

My precious..;)

img_2855 (MMS)

My precious..;)


Uppe med tuppen!

Morrnmorrn, kl är knapp 6 och jag har redan hunnit äta frukost, klä på mig och packat ner matlådorna. Ska snart ta BILEN igen till jobbet ;) Mamma är snäll hon som lånar ut den.. :P

Jag jobbar dag idag, efter jobbet ska jag träna sen ikväll testa Mariehems damer, blir troligtvis Yo-Yo test. Förra gången hade dom ett snitt på 880 m, inte okej. UIK hade 1800 m tror jag och Mariehems herrar 2127 m .. iof ska man inte jämföra med dom men ändå.

Igår körde jag intervaller, 10 x 2 min i 3,30 fart med kort vila.

Snart helg.. bara 2 jobbdagar kvar.. Tur jag inte jobbar med någon sursubba dom här dagarna :)


Jag kommer - Veronica Maggio

Ägg, Kalles Randiga, keso, mackor, youghurt, musli, banan OCH kaffe från min kaffe maskin + en jädra massa mjölkskum från min nya mjölkskummare ;) fyfan vilken bra start på denna dag.

Ska snart ta ut fisken ur ugnen (ja hör och häpna jag använder min ugn för första gången och gör fisk för första gången ;P) sen ta bilen mot IKSU ;)

Börjar jobbet kl  13 idag..


"Ditt feta flottiga arselhål.."

Dagen började helt OK men slutade ännu bättre..

Hyffsad dag på jobbet.. tills ms fet, ful och äcklig började jobba och skulle ta över efter mig. Jag hade gjort precis allt jag hunnit och kunnat inför allas hemgångar, men ändå ska kärringsatan hålla kvar mig och låta mig springa som en röv överallt och leta läkemedel och helvete bara för att hon inte orkar röra på sin fläskiga röv. Huvva. Tyvärr är jag för feg än för att kunna ryta ifrån.. Tur jag har andra fina jobbarkompisar som är på min sida och tycker att hon är väldigt speciell den där..... häxan.

Ilskan försvann så snart jag slutade och träffade hannah men också lilla Moie på IKSU, kärt återseende, vi har inte setts på länge! Hoppas vi ses ihelgen och gärna innan :D

Dagens träning blev 40 min distans + styrka ( inte mkt pga så jävla mkt folk på IKSU).

Lånade bilen av mor, stack och handlade, hämtade min mjölkskummare från Nespresso ;), for hem och åt, sen till Östra för att köra Yo-Yo test med Mariehems  herrlag. Det var kul, dom gjorde bra ifrån sig. Bättre resultat än vad jag väntat mig:) På torsdag kör jag test med mina Mariehems tjejer!

Nu ska Malin sova! Börjar 13 imorgon!



Första mars tvåtusenelva

Shit vad tiden går snabbt! Redan mars, vad hände med januari och februari? Iof är det två skitmånader.. mars med, kan bara våren komma nu?

Igår hade jag en relativt lugn kväll på jobbet, skönt. Idag ska jag ha en sjuksköterske-student att ta hand om. Hoppas jag har tid för stackarn. Känns dock lite fel att jag som knappt jobbat en månad ska ha en student.. ;P jaja..

Om 2 mån ska jag typ inskolas på en annan avdelning, nämligen på gyn. Blir spännande och kul.

Idag står jobb på schemat fram till 16, sen träning på IKSU, hem till mårdis och sen köra YoYo-test med Mariehems herrar. Jag är inte ett dugg nervös inför det, varför? Eller varför skulle jag vara det egentligen? Förut var jag livrädd för att prata inför folk..


RSS 2.0