Coolt' testar en ny kamera App som pappa t...

img_8669 (MMS)

Coolt' testar en ny kamera App som pappa tipsade om. Nu ska jag sova, fick alldeles för lite sömn inatt!


Kvällen igår var riktigt rolig! Förfest ho...

img_6245 (MMS)

Kvällen igår var riktigt rolig! Förfest hos mig, med ett gäng taggade tjejer, sen utgång på Rex! Mötte sedan upp J och drog till mig och åt pizza! Skönt med en timmes extra sömn inatt, vi låg och drog oss till 11, gjorde frukost och sen stack han vidare och jag stack iväg och tränade. Nu blire snart team Sportia för att kolla lite grejjer sen middag hemma!


Haha jag har ingen skruvkorksöppnare, så a...

img_9633 (MMS)

Haha jag har ingen skruvkorksöppnare, så amalia tog en skruvmejsel och en hammare för att banka ner korkhelvetet.


Nu gomiddag sen FEST!! Har en inneboende h...

img_8313 (MMS)

Nu gomiddag sen FEST!! Har en inneboende hos mig ihelgen också, joni. Kan vädret bara dö, fyfan!


Veckan babe är min käre katt tiger!

img_5402 (MMS)

Veckan babe är min käre katt tiger!


Har haft lagavslutning ikväll! Tack fina l...

img_3414 (MMS)

Har haft lagavslutning ikväll! Tack fina lag för detta pris! Känns riktigt roligt att köra försäsongsträningen med er:) nu sitter jag i massage stolen hos mot och far och ser idol, ska snart cykla hemåt och sova. Bra dag och en ännu bättre kväll!


4h sömn..

Har varit som ett lik nu på eftermiddagen, slutade 12 idag. Hade som tur var fullt upp hela morgonen med vaccinationer, omläggningar, provtagning, bltr kontroller m.m. Nu har jag hand om ganska många långtids.patienter själv som jag ska få ta hand om i stort sett själv, känns skitkul:D

Har sedan jag slutat tränat på IKSU, och varit förbi kansliet för att hämta min lön för Mariehem:) Brabra, nu blire att storshoppa på Team Sportia ihelgen:)! Nu har jag duschat och ätit och ska strax mot stan och sen vidare mot Amalia och lagfest!

Nu äre helg!! :D

Överarbetad hjärna..

Jag orkar inte skriva mer!!!! Har sedan jag kommit hem från praktiken och IKSU suttit med det här förbannade VFU arbetet!! Det ska vara på 10 sidor och innehålla vet.artiklar, lokala, regionala och nationella riktlinjer mot mitt valda folkhälsoproblem som då är hypertoni (högt blodtryck).

Spy på er lärare, hur fan ska man hinna ha ett liv? Praktik 8h per dag sen träning och plugg på det.. = ist för att ägna 40 h i veckan åt skolan blir det typ 60 h i veckan.. ska det va så? Nej gud i satan, aldrig

Jaja jag är aggressiv idag, har varit på bra humör hela dagen men ivkäll så vände det rätt snabbt. Körde benstyrka på IKSU och märkte att jag tappat på tok för mkt benstyrka.. 70 kg i benböj? Nej huvva, är inte ens nära idag. Ska bättra mig på styrkefronten.. Så där började aggressiviteten komma och sen hungrig på det + skolarbete + räkningar + oduschad + 19 finnar i ansiktet som jag klämt sönder så att jag ser ut som ett prickigt arsle i ansiktet.. snyggt

Nej nu ni ska Malin Malorskan hoppa i säng så det blir slut på gnället, för imorrn äre ju förfasen fredag och HELG. Går halvdag dessutom och tänker inte slösa energi från min stackars hjärna på nåt dyngarbete.

och juste.. nej jag glömde. GODNATT


Godmorgon

Har vaknat på den piggare och gladare sidan idag.

Helgen närmar sig med stormsteg, REDAN TORSDAG?!?! Idag blir det att hänga på Sävars vårdcentral som vanligt, sen på gymmet och biffa till mig och kvällen får jag se.. om jag är pigg coch klockan inte är så mkt blir det en fika med gamle Johan, annars ska jag ligga med benen i högläge i soffan :)

Imorgon är det fredag!!! Känns som att jag har massor att fixa innnan helgen, 19 samtal och sen hinna med att vara lite här och där.. men så ska det vara.


Från Barca för typ två år sedan, jag fick alltid dricka vatten eller Cola när alla andra drack öl, vin eller cider. Möjligtvis kommer jag få ett glas vin till middagen när jag fyllt 30 säger min käre far.

Fullspäckad dag men förjävla rolig

Nu ör jag slut, har varit igång sen halv 8 imorse, dels med vaccineringar men öven en massa annat.
Nu är jag nyss hemsprungen från Sävar och har duschat, ötit och ska få skjuts av mor till min lägenhet:)

Ikvöll blire bonde me Soffan.



En jobbig benövning

Godmorgon hälsningar liket

Förbannat jag måste lära mig att somna innan 12.. snittar 6h per natt nu, det HÅLLER INTE" Jag vaknar upp trött, illamående och på ett satans humör.. Måste avreagera mig på nåt innan jag börjar så jag inte sticker patienterna i ögat istället för i överarmen.

Äh bäst att löpa till bussjäveln så sattyget inte kör ifrån mig, igår kastade jag typ cykeln framför bussen bara för att han inte skulle köra iväg, klockan var då 7.09 och den ska gå 7.10. Huvva

Och VF helvetena tar alltid bort mina kommentarer på pappas blogg.. den här gången skrev jag inget farligt, inga svordomar eller nåt. Jäkla nissar!?!?!

Nej satan det är lill-lördag och jag ska sluta hetsa nu och svära..



Uppsvullen fisk, ögonen brukar alltid svälla på morgonen.. sexigt

Ett dygn har alldeles för lite timmar..

Nu skulle ajg helst behöva sitta uppe några timmar till och läsa på om hypertoni och astma för att kunna komma igång med mitt arbete. Men så fort man börjar komma in i det litegrann så är klockan plötsligt lunchtid, middagstid eller nattetid.. förbannat"?

Gick bra att springa idag, känner mig faktiskt i bra form. Imorrn blire lugnt igen.. Är spm sagt i Sävar mellan 8-18 och vaccinerar folk mot influensan. Ska man kanske ta en själv också?

Jag fick besked ikväll om att Mariehem vill fortsätta ha mig som deras fystränare nästa år :D Vad glad jag blir, klart jag vill så länge jag är hemma här i Umeå. Men hur länge det blir vågar jag inte säga:) Längtar redan till löppassen på Nolia ;) eller utomhus i halkan och minus 19 grader............

Nu ska Malin natta.. natiinatti gott folk"

Jag älskar såna här dagar när man i princip inte hinner andas utan bara kör på.. då känns det som man har gjort nåt vettigt av dagen och verkligen utnyttjat den fullt. Så idag har jag hållit ett bra tempo, bra Malin. Inte så skonsamt i längden men snart äre helg;)

Sov sött

Sitter i bussen på väg hem från Sävar. Rol...

img_1451 (MMS)

Sitter i bussen på väg hem från Sävar. Rolig dag, har varit själ större delen av dagen på mottagningen;) nu blire iksu, skolan, göra matlåda, duscha, plugga, hem en sväng och hämta bröd sen hinna andas däremellan. Imorgon är det fullt upp med vaccinering, 8-18!!


25 oktober och löning, men inte för mig..

Haha nejdu, endast studiebidrag får man.. 2500 kr och dom pengarna går till hyran som är 4128 kr = 1628 kr som dras från mitt sparkonto varje månad.. så jag har det verkligen inte gott ställt om man säger så..

Men för den delen lever jag inte som en lodis som tuggar samma tuggummi i en veckas tid eller spyr upp maten för att sedan spara till nästa måltid. Icket, jag lever för dagen och njuter av livet.. men har inga skulder eller lån för det. Icke.
Som tur är så flyttar jag hem snart och fåt spara lite pengar, sen fyller jag år och sen får jag jobb.. HOPPAS JAG :D

Idag har jag vaccinerat på förmiddagen och sen följt med en arbetsterapeut på olika uppdrag. Hängt på IKSU, träffat på fler träningskompisar, en nyinflyttad duktig häcklöpare och sen har jag lagat en gudomlig middag.. blodbröd med bacon och lingonsylt.. gött ;)

Nu ska jag fika och kura ner mig i soffan.




Bussar luktar förbannat dåligt och vad har...

img_4369 (MMS)

Bussar luktar förbannat dåligt och vad har den där snuskiga gardinen för funktion? Man mår bara ännu mer illa när man ser den.. och busschauffören ser väldigt läskig ut, en blandning av en man och en kvinna. Slår vad om att hon har en yxa i bakfickan som hon snart tänker kasta i mitt öga. Och vart är spypåsarna?? Jag mår vidrigt illa. Att åka buss är den ruttnaste starten på dagen, usch måste fokusera nu.


Sådärja då har vi tryckt i oss fläskfilé m...

img_6887 (MMS)

Sådärja då har vi tryckt i oss fläskfilé med chilipesto och ugnsgratinerad sesampotatis. Min mamma är grym på att laga mat. Och nu blire hemmagjord hallonglass till efterrätt, det är jag värd efter 2 mils löpning, modellande för pappas styrkeprogram, pluggande och bara för att jag är jag;)


Nu är jag troligtvis på dansgolvet och dansar arslet av mig!!



och dansar till denna:


Nu blire snart grillat

Götta! Sen järnet hem och piffa till mig lite och ladda för förfest antingen hos mig eller Nicklas!
SKÅL

Jag har städat och jag har tvättat plus kö...

img_4967 (MMS)

Jag har städat och jag har tvättat plus kört lite rörlighet på iksu, och nu duschat och ätit blodpudding som jag råkade bränna sönder. Men knaprigt är gott. Bra Malin nu får du njuta av din lediga lördag! Tack tack! Mot staden och fönstershoppa;)


Lördag!!

Klev upp 07.30 för jag hade såklart bokat tvättid 07 idag, en lördagmorgon, typ enda dagen jag slipper kliva upp kl 05.50. Bra Malin.

Ska snart ner i tvättstugan igen, sen ut och ta luft.. ne inte springa bara andas lite kyligare luft. Är som en bastu i min lägenhet, trots att jag har stängt av elementen. B är det du som jäklas? haha fyfan.

Annars vettefan vad som händer, skulle vilja se på den där modevisningen på stan, eller dra till Strömpilen med soffe. Hmm.. måste ta fram baconen också ur frysen så jag har till blodbrödet (ja det är sjukt gott, testa;)

Nej kisskiss har inget vettigt att komma med nu, är svettig och småirriterad.. som alltid typ :P


Ska lyssna lite på den här låten så jag kommer igång, skulle behöva städa också.. men i helvette, inte idag, jag hatar måsten!! Och sen en annan sak, kan vintern bara dra åt helvete?? Försvinn


Äntligen dags för taccos hemma på mårdväge...

img_8140 (MMS)

Äntligen dags för taccos hemma på mårdvägen:) jävla skitväder, sprang mest och svor när jag var ute på min "rulla apelsiner" runda. Hatar vinter!!!!


Sitter på mottagningen hela dagen, verklig...

img_3960 (MMS)

Sitter på mottagningen hela dagen, verkligen skitkul. Inkommer mest folk med förkylningar och omläggningar och grejjer. Har fått göra en vaccination idag;)


I överlevde!!

Löpningen var jobbig men inte så jobbig som jag trodde.. iof var det här första träningen och han ville börja lite "lugnt".

Vi körde alltså cirkelträning, man löpte 100m i snabb fart, körde nån styrkeövning i tills en min hade gått sen sprang man 100 m osv.. vi sprang på i 3 varv.. alltså 6 st 100m lopp och 12 styrkeövningar x 2.. Däremellan sprang vi också 150m lopp och 70m lopp..

Jag som är en seg löpare fick en chock, och inte lättare blev det när man sprang mot duktiga friidrottskillar och tjejer, men som sagt jag tränar för att bli bättre själv och behöver inte jämföra mig med nån nu.. Det viktiga är bara att jag får in tekniken och får ut steget. Kul med lite nya människor också..

Ikväll har jag haft besök av min Amalia, hon ska ju ta över min lägenhet den 1 dec, självklart känns det tråkigt att jag måste överge min lägenhet men jag är faktiskt glad att hon och ingen annan fick ta den. Jag har ärligt talat inte råd att bo kvar här.. har varit en fattig student i 3 år UTAN LÅN och det känns!!

Får flytta hem tillsvidare.. letar jobb för fullt. Varför kan inte vi få veta redan nu om man har jobb i januari eler inte som läkarna kan?!?! Jag vill veta nu, så jag kan fixa boende och grejjer!!

Nej nu väntar sängen. Imorgon blire Sävars vårdcentral - lätt träning - taccos middag hemma med mor&far - fredagsmys hos Linnea.



Det värsta är att pappa är seriös och inte överdriver med leendet,

Förbereder mig mentalt

Jag får alltid prestationsångest när jag ska träna med andra.. Jag vill inte vara sämst, vägrar bli tröttast, eller mest spyfärdig. Nu kör vi""


Sävar is the shit! Fasen vad bra dom är hä...

img_6899 (MMS)

Sävar is the shit! Fasen vad bra dom är här som jobbar! Jag skulle lätt kunna tänka mig att jobba på en vårdcentral! Roligt och varierat jobb. Har min lunch nu, ska ta 14,20 bussen hem. Sen kl 16 kör jag cirkelträning med Urban ahrun (hur det nu stavas), tydligen brukar vissa spy efter hans pass. Jag vägrar! Dessutom är jag förbannat seg i benen från löpningen igår. Pappa sa att jag egentligen skulle ha min vilodag idag men det sker sig. Jaja mkt svammel nu.


Trötter

Gick inte alls lika lätt att springa idag, benen kändes tunga, stumma och min löpstil såg säkert ut som nåt flodhästliknande.. fyfan. Motvind också, sen så ska alltid magen vridas 19 varv efter 9 km.. det händer ALLTID.. så då var det bara att hoppa in i skogen (som typ inte fanns, en lastbilsnisse såg mig) och skita.. haha så fräsch är jag.

Nej annars har dagen flytit på, trivs bra på min praktik.. kanske är det distriktsjuksköterska jag vill vara.. eller barnmorska.. haha

Lämnade igen en klänning också, den var sjukt fin, grymt snygg rygg som var djupt U-ringad och med rosett.. men det kändes ändå inte rätt.. det är inte Malin, inte min stil, lite för gulligt.

Nu har jag ätit pasta med stekt ägg och bacon, lite torrt men det funkade. Ska iväg och handla med min kära mor nu, hon är orolig att jag bara lever på dynga ;P haha


Kolla in min ring, jag älskar den OCH kolla in mitt örhänge som jag gjort alldeles SJÄLV :D syns ruttet på bilden..

Nu springer jag hem från Sävar !! Wish me ...

img_7044 (MMS)

Nu springer jag hem från Sävar !! Wish me luck


Löpning..

..det är såna här gånger jag blir påmind om varför det är så underbart att springa.. gick riktigt bra att springa idag.

Hade gruvat mig inför passet hela dagen. Körde en sorts långintervall med backe och kort vila..
Startade nedanför den branta backen på ÖK - sprang upp till Margotstuttar - asfaltsvägen förbi kyrkan och sen nerför ÖK igen mot backens början x 5.. med 10 sek - 30 sek vila. Benen kändes lätta och backen var inte alls spec jobbig, bara sista 50 m sen var det bara att rulla ut steget och köra stegringar tillbaka mot start. Underbart, jag är på gång nu (typiskt när allt är slut typ:P)..

Det vore grymt om jag kunde komma under 38 på milen innan årsskiftet.. det ska jag fixa!! I Thailand eller på hemmaplan..

Nu har jag tryckt i mig pasta, tonfisk och limpmackor och väntar på att Sofia ska komma :D

Imorgon har jag tänkt att springa hem från Sävar till Umeå.. pappsen säger att det är drygt 18 km från Sävar till mig. Blir ett bra pass.


Jag har fått världens skavsår på båda hälarna från dragkedjan på mina löpartights, syns inte så bra på bilden men det känns kan jag säga. Dom första km är alltid plågsammast för då gör det ont som in i helvetet men sen försvinner smärtan, man blir typ bedövad :P

Haha ännu en bild från helgen;) sorry Moe,...

img_8880 (MMS)

Haha ännu en bild från helgen;) sorry Moe, men Amalias bild var ändå snäppet värre;p är ute i Sävar nu ic har min lunch. Var som ett vrak imorse, blir att lägga sig i tid ikväll!


Skaffa ett liv och gå och lägg dig Malin!


Jag för ett år sedan

Pappa för ett år sedan (helt lyrisk över kamera funktionen på datorn)

Jag för ett år sedan som brunett

Jag nu.. och där säger jag godnatt.. upp 5.50 imornn.. stjärt

Måndag och fullrulle

jajjemen, nu är jag igång igen.

Idag har jag: sprungit, köpt månadskort till Sävar (hatar buss), hittat en snygg klänning med en snygg rygguringning;), haft min första dag på praktiken på Vårdcentralen i Sävar, ätit pasta x3, varit på IKSU och "gymmat", duschat x2 och nu sitter jag i soffan med kvällsfika och tänker icke röra mig härifrån förrän det blir nattinatti. Så då vet ni ;=

Första dagen på praktiken började lite halv konstigt, ingen visste vem som skulle ta hand om mig så jag fick hoppa in direkt och hjälpa en sjuksköterska med omläggningar, vaccineringar och tjosan. Det var kul! Det är så det ska va, full fart från början så man är med i matchen direkt. Jag blev utfrågad av ett gammalt par direkt om massa sår, mediciner osv.. fick panik, kändes som jag hade glömt allt.. men min sjuksköterska kunde inte heller så det lugnade lite iaf.

I veckan kommer jag ha lite saker att göra iaf:

Tisdag: Sävars vårdcentral 8 - 17, springa backe, leka med soffe:D
Onsdag: Sävars vårdcentral 8 - 17, lugn träning (eller vilodag)
Torsdag: Sävars vårdcentral 8- 16, Cirkelträning på Nolia med friidrottsnissarna 17 - ?
Fredag: Sävars vårdcentral 8 - 17 eller Modevisning.. (om jag får ledigt :P)
Lördag: Ev modevisning, intervallträning, utgång? jaa
Söndag: En helig dag, lugn träning, söndagsmiddag, plugg och ensam mamma söker

Hahahahahaha bilden beskriver gårdagen gan...

img_2800 (MMS)

Hahahahahaha bilden beskriver gårdagen ganska bra;) hahaha! Ikväll har vi haft myskväll hos moie, med scones, kladdkaka och ballerina! hon är fin hon:)


Vilken kväll!!

Fyfan säger jag bara, aldrig mer alkohol och nu menar jag det. Känns som att magen är bottenlös (som alltid) kan äta hur mkt som helst men är fortfarande hungrig och huvudet känns som en stor jäkla ballong som ekar och gör förbannat ont. Har tvn på lägsta volym men ändå skär det som fan.. huga

Men det är det ändå värt, för kvällen igår var sjukt rolig:) Vilket underbart lag vi är, ser framemot vinterträningen på nolia (om jag fortfarande får fysträna dom)!! Lite lekar, drinkar, dans, drinkar, tävlingar, drinkar, naken show;), drinkar, dans och ännu mera drinkar.. Sen mötte vi upp herrarna på Corona!! Blec dock trött och hade ont i fötterna efter ett så bleb hemgång strax innan 2.

Igår löpte jag ju med Vickan och Anna, 4 x 1500m (splittade), fyfasen vad jobbigt der var, mjölksyra upp till hjärnan typ. Vilket gör att min bakishet känns ännu värre idag.. :P Ska försöka köra intervaller med dom 1 gång i veckan nu + cirkelträning på torsdagar med ett friidrottsgäng, kul :)

Idag blir en lugn dag, har nyss ätit en rejäl frukost (youghurt, musli, 2 mackor, banan, kaffe, apelsin) men är fortfarande små hungrig? felet?? sen ska jag ut och löpa bort lite slagg, förbereda inför praktiken imorrn, fika med tjejerna..


Nu simmar vi

img_4323 (MMS)

Nu simmar vi


En helt ledig lugn lördag..

Sov ut till halv 10 och har endast ätit frukost, sökt lite på blocket om lägenheter om lägenheter i sthlm, har hittat en i Lidingö som jag skrivit till.. sen sökt ännu ett jobb på en ortopedimottagning i Nacka.. spännande

Annars händer inte mkt, ska snart till sysse och inhandla inför kvällen och sen springa med 3 väldigt duktiga tjejer:) blir roligt och väldigt jobbigt gissar jag på.

Nej dags att ta tag i dagen, upp och hoppa.


Marre den stjärten far till Portugal idag i 2 veckor, med Springtravel nissarna.. det innebör att han kommer att ha en bättre grundfärg än mig i Thailand och att han tjuvtränat och ätit god mat i 2 v.. medans jag kommer att hålla till i ett svinkallt Sverige och i sävar dessutom................

Afterwork på Invito för 3:e gången;) inte ...

img_9895 (MMS)

Afterwork på Invito för 3:e gången;) inte illa, nu är man fylld!!


Anledningen till varför det luktar avlopp ...

img_8910 (MMS)

Anledningen till varför det luktar avlopp i hela min lägenhet.. Visade min mor detta, "du är ett dyngas" fick jag höra då.. Tack då! Jag drömde en lite annorlunda dröm inatt. Drömde att jag gjorde F-Britt (Riksbyggen) till en lampskärm.. Ni vet som i lammen tystnar.. Haha har kanske umgåtts lite för mkt med psykiskt sjuka;p Nej nu ska jag snart redovisa mitt arbete, och vet ni.. Jag är inte ett dugg nervös;)


1 månad kvar..

.. tills jag fyller 22 år och tills lägenheten ska börja städas ur!!

Nu sitter jag här för första gången på ett jävla bra tag i min egen soffa i min (inte så länge till) lägenhet.. Har varit och handlat mat så jag klarar mig ett tag och övat lite på redovisnningen för imorrn och även letat lite jobb!

Jag har lite smått panik.. jag lever på mina sparpengar (har inte tagit lån på hela utbildningen) och det känns, en hyra kvar att betala sen flyttar jag hem så länge.. tills jag vet mer om hur allt kommer att bli.  Om en månad vill jag veta!!! Jag är en sån som gillar att ha saker planerat, men nu är det svårt.. Gud jag önskar mig en lägenhet och ett jobb, helst i Sthlm!

Annars då, jadu jag trivs med tillvaron, livet leker!! Har just målat naglarna guldfärgade inför helgens lagfest där temat är GULD!! Skulle va coolt med guldtänder också.. ;)

Min lägenhet luktar AVLOPP?? vad fan är felet.. Fi**-Britt jag ska slå ihjäl dig!


Snöstorm i övik! Hade nyss min slutbedömni...

img_7166 (MMS)

Snöstorm i övik! Hade nyss min slutbedömning, fick jättebra betyg. Dom erbjöd mig att jobba hos dom sen när jag är färdig. Kul:) nu blire lunch! sticker hem me 14.50 tåget!


Sista kvällen här i övik! Har ätit biffar ...

img_5923 (MMS)

Sista kvällen här i övik! Har ätit biffar med brunsås och potatis, gött. Nu ser vi bonde söker fru och knaprar på gamla chips. Helgen kommer att bli kung;)


13 oktober.. imorgon är jag tillbaka i Ume...

img_0062 (MMS)

13 oktober.. imorgon är jag tillbaka i Umeå igen och klar med praktik 1 av 2! Kommer faktiskt sakna det här boendet litegrann, jag gillar dom och dom mig (tror jag). Köpte med mig ett kg chokladpraliner från Godishuset som vi nu sitter och knaprar på. Idag är det vilodag, ska hjälpa Jonas att packa lite och städa. Sista dagen som sambo också.. Lite tråkigt men mest skönt. Jag är inte den lättaste personen att bo med tror jag spec inte när detgäller en 1:a;P jag behöver lite "space"


Sitter pä tåget nu för sista gången mot öv...

img_4110 (MMS)

Sitter pä tåget nu för sista gången mot övik!! Löpningen gick åt h-vete, benen krampade och jag sprang mest och svor. Körde 4x 2km, skulle ha legat på 3,45 min/km fart men benen pallade inte blev 3-5 sek långsammare ist. Har ikväll varit på nån typ av träff med landstinget, fått info om jobb osv.. Men jag hann inte äta nån middag så det blir att beställa pizza när jag klmmer fram lagom till fotbollen;)


Tisdag 12 oktober 2010

Shit vad tiden går fort.. redan i mitten av oktober och imorse var det 2 grader ute!!! Satan nu börjar kylan komma krypandes eller löpandes.. :P

Sover hur mkt som helst numera, somnade 23 igår och tvingade mig själv upp 08 imorse. Åt frukost och skrev ut mitt arbete, fortsatte med mitt CV och jobbar på att skriva en lägenhetsanonns i DN och på blocket.

Och ja jag vill till Sthlm!! Det känns som att det är läge nu, dock är jag livrädd men ändå jäkligt taggad. Får jag jobb här i Umeå finns det risk att man blir kvar här för länge..
Mamma och pappa har panik och tycker att jag är ett stort ego om jag flyttar.. och lämnar dom här i Umeå, 67 mil från både mig och Marre :P
Mamma har pratat med Mäklarna och pappa med hans kontaker om lägenheter här i Umeå, allt för att ag ska bli kvar, men jag vill nog inte.. en del av mig vill bo kvar här bara för att jag känner mig trygg.. men en större del av mig vill testa nåt nytt. Det har hänt så sjukt mkt flr mig bara det senaste året  och ja har gjort saker som jag aldrig tidigare skulle vågat eller ens tänkt tanken att göra, har träffat mkt nytt folk tack vare det dessutom..
Så ja, det kanske är dags för mig att fortsätta i samma tempo mot en ny större stad med ett snabbare tempo som jag gillar..

Man måste våga ibland, annars kommer jag ångra mig som fan. Funkar det inte så är det ju bara att flytta hem igen!

Nej nu ska jag ut och springa intervaller i kylan och rensa skallen lite..
Kl 12 ska jag luncha med mamma och kl 17 blir det middag med landstinget, innan det ska jag också ha övat på min redovisning inför imorgon. I can do it!


Julen för typ 3 år sedan, jag ska aldrig mer bli brunett..

Sitter i soffan med mor och far och ser Ul...

img_1612 (MMS)

Sitter i soffan med mor och far och ser Ullared samtidigt som jag övar på min redovisning som jag ska ha på onsdag för boendet. Huvva, hatar sånt. Nu ska jag mot GH (godishuset) och köpa lite godis till familjen:) det är jag banne mig värd;)


Dags för nack och ryggmassage;) blir skönt...

img_5104 (MMS)

Dags för nack och ryggmassage;) blir skönt efter att ha sprungit 2 mil i ett skönt tempo på 1h 34 min!


Jag ser inte så snygg ut i glasögon.. En t...

img_1329 (MMS)

Jag ser inte så snygg ut i glasögon.. En trevlig kväll med godis och ensam mamma söker hos Linnea:) nu ligger jag i sängenmed datorn på magen.. Kommer nog somna rätt snart, 5 h sömn är ingen höjdare..


Rolig kväll men ett oväntat avslut..

Gårdagen var riktigt trevlig, 2 olika förfester och sen utgång på Alle!! Kul att träffa lite nytt folk. Hamnade på samma förfest som min nuvarande granne, en sjukt trevlig kille. Annars så var musiken som alltid kung på AllStar, träffade några bekanta men även Paolo Roberto :P haha vad gjorde han där?

Jag och Sofia avrundade kvällen strax innan två och drog oss mot Geut/Fresh eller vad fan det nu heter (gamla Subway) och åt. Sen cyklade jag hem till mårdvägen för att sova där. Men väcktes efter några samtal och sms från jonas som tillslut hamnade här..

Idag har jag skicka in mitt VFU arbete, pillat på CV:et, sprungit, ätit, druckit, fikat, ätit och nu ska jag snart mot Amalia som jag inte träffat på 19 år typ känns det som ;D

Seeyaa

Då kör vi;) snart blire alle!!

img_8041 (MMS)

Då kör vi;) snart blire alle!!


Pappa blev sönderpissad!! 11,05 fick jag o...

img_2231 (MMS)

Pappa blev sönderpissad!! 11,05 fick jag och 11,49 fick han. Jag har blivit lite segare sen i somras, hade 11,00 då..  Nu är sötnos farfar här! Han har suttit och pratat konstant i typ en timme nu om hans tal till Uik- tjejer och hans trip till Sthlm. Haha underbara gubbe. Imorrn ska han kanske följa med oss ut och springa. Gubben är 79 år, fatta hur coolt det är!!! Nu blire mat sen hem och snygga till sig och sen feest!!!!


Mina nya skor;) nu ska jag pissa på pappa ...

img_2785 (MMS)

Mina nya skor;) nu ska jag pissa på pappa på 3,7km! Kan han bara lägga ner sitt hopp om att kunna slå mig. Gubbe du är 52år och blir bara äldre och stelare för varje år.. Nej nu var jag taskig;P hörs sen!


Gissa vad?? Haha

img_2240 (MMS)

Gissa vad?? Haha


Hemmahemmahemma

Underbart, sitter nersjunken i soffan på Mårdis och dricker kaffe och snyltar lite på pappas godis (bara fudge typ, vi har samma smak). dåligt för han..

Ska om en stund förbi Sofia och sen möta upp Linnea för en Afterwork på Invito!! Grymt gott, blrjar bli småhungrig redan:)

Annars då, har lunchat med mamma på TC, hälsat på pappsen på jobbet, vandrat på stan (och letat efter folk) men inte en jävel typ, vart är ni?;O och nu sitte rjag här.

Ska strax snygga till mig lite, sen hoppa in i bilen.




Denna blir det imorgon ;) strumpbyxor till (tunna) och ev en tunnare skjorta om det skulle bli kallt + nyskorna som jag köpte i Sthlm!


Nu är jag äntligen på väg hem till Umeå!! ...

img_1030 (MMS)

Nu är jag äntligen på väg hem till Umeå!! Fyfarao vad jag saknat allt där hemma!! Älskade mamma kommer och hämtar mig sen ska vi luncha nånstans:)


Hahaha jag dör.. Fick detta av amalia nyss...

img_6802 (MMS)

Hahaha jag dör.. Fick detta av amalia nyss, Gud vad vi var små och livrädda ;P underbart!


Sitter i ett väntrum på psykmottagningen m...

img_8760 (MMS)

Sitter i ett väntrum på psykmottagningen med en av mina patienter. Hon har sagt två ord på 30 min, är som att prata med en vägg typ;P går till 16 idag sen blire backträning och middag och tvkväll med joni. Imorgon UMEÅ!!!!


Kollar upp lite jobb för fulla muggar och ...

img_8924 (MMS)

Kollar upp lite jobb för fulla muggar och slipar lite på mitt CV. Har ett grymt sötsug också så mr J måste förbi ICA innan han kommer hem! En lugn och skön dag har det varit. Malin är lycklig i själen nu;)


Onsdag 6 oktober, en dag närmare..

Snart så är jag hemma igen, sticker nog med tåget som går 11.50 på fredag då är jag hemma ännu tidigare, och far tillbaka hit på tisdagkväll om jag får som jag vill ;)

Idag känns allt mycket bättre, känns som en klump har lättat från magen, skönt. Det blir bäst så här, jag är för beroende av Umeå och mina vänner + att framtiden känns väldigt oklar, vilket såklart är sjukt spännande. Så detta är det klokaste beslutet jag (vi) kunde göra. Tridde att det skulle kännas mer jobbigt, men det gör det faktiskt inte, det känns skönt. Om man jämför med för ett år sedan så är jag 10 ggr starkare idag och tänker mer på mig själv. Bra Malin!

Helgen kommer bli grym, troligtvis AW på fredag, lördag utmana gamle pappsen på 3,7 km och party, söndag slappar dag och umgås med vännerna, måndag - oklart, tisdag - middag med landstinget (söka jobb)

Vet ni, igår sprang jag 2 MIL!! Längsta någonsin, tog 1h 36 min! Idag blir det vila, kan kroppen behöva.

Ha en bra dag!

Utklassning!!!

img_4293 (MMS)

Utklassning!!!


Dags för hockey, Modo -Frölunda!! Min förs...

img_7336 (MMS)

Dags för hockey, Modo -Frölunda!! Min första match typ nånsin..


Eller denna??

img_3257 (MMS)

Eller denna??


Köpa eller inte?? ;P Fick ta en promenad ...

img_0488 (MMS)

Köpa eller inte?? ;P Fick ta en promenad till "stan", är så satans lugnt på boendet. Så då roar jag mig med detta;)


Den här nissen ville jag slå ihjäl inatt!!...

img_3521 (MMS)

Den här nissen ville jag slå ihjäl inatt!! Satan vad han snarkade.. Det hjälpte inte att köra in naglarna i ryggen, nypa åt näsan, sucka, knuffas och säga år han att ge sig! Haha stackarn blev typ misshandlad inatt men utan resultat.. Så idag är jag hyffsat lätt retad..


4:e oktober



En ful dagens outfit !

Handlade bröd till pastan och bullar till kvällsfikat.

Löpningen gick hyffsat, motvind, kallt och jävligt. Hatar även alla lönnfeta, osunda, rökande, vidriga öviks bor som vägrar flytta sig när man kommer springandes. Istället hostar dom rök i ansiktet på en eller bräsar på skinkorna ännu mer. Råkade spotta på en gubbes rygg:P han märkte inget som tur var..

Nu blire kvällsfika och sen lite mys i soffan.

Jävla arbetshelvete, blir ju aldrig färdig med sattyget.

Snart snart kommer jag till Umeå!!!

Lugn dag på "jobbet". Ska strax mot Coop o...

img_2591 (MMS)

Lugn dag på "jobbet". Ska strax mot Coop och inhandla lite choklad till kaffet;P ikväll blire lite plugg för min del ic sen ska jag banne mig kräva en massage! Inte länge kvar till Umeå nu:) yeah


Bild från estockholmo, Jonte vann tändstic...

img_2267 (MMS)

Bild från estockholmo, Jonte vann tändsticks-spelet;P  Gårdagen var också trevlig, gott vin, whisky, efterätt oc choklad + trevligt sällskap:)  Idag har jag hunnit springa, blev 18km på 85 min, rekord;) sen frukost/lunch. Nu jobb till 20! Puss


Tapetklister under mina skor..

.. du är så mycket vackrare än vad du tror, jag vågar inte.. jag vågar inte.

Sitter och lyssnar på Jumper nu!! Dom är faktiskt riktigt bra.. Jag minns när Marre gick i 6:an och sjöng den låten på skolan, gud vad jag var stolt :P Låtarna är fortfarande bra ju!!

Nu har jag målat naglarna och ska strax ta på¨mig stövlarna och börja traska mot Jonas kusin. Hoppas hoppas vi ska ut!!! Kryper i min stackars kropp..

Annars då, joda en trivsam dag ahr det varit. En löptur på 18 km.. har faktiskt fått skavsår MELLAN SKINKORNA??!?! haha går det, det gör så jävla ont, går typ som en stelbent fisk nu.

Sen har jag även haft ett samtal med en schizofren kvinna på boendet som löser hår, har trycksår och måste gå ner i vikt. Så min uppgift var att informera henne om allt detta, det gick bra att informera om att hon måste byta schampo och säga hur hon ska lägga om trycksåret osv.. men svårare var det att säga att hon faktiskt måste börja motionera mer och tänka på sin vikt. Var hela tiden beredd på att människan skulle hoppa på mig och bli förbannad, men hon skyllde ifrån sig både på rösterna som sa åt henne att äta samt att inte gå pga fallrisk.. men även personalens fel för att dom gav henne fel mat?!.. jaja jag får ta henne en vända sen :P

Pratade med pappsen en snabbis nyss, 10 mil är för långt avstånd mellan oss!

nej nu sticker jag! Ha en trevlig kväll hörrni!!


Ö-vik har sina fina stunder, det här var f...

img_0587 (MMS)

Ö-vik har sina fina stunder, det här var från löprundan på förmiddagen.. Gårdagen var riktigt trevlig faktiskt, taccos, idol, sällskapsspel bl.a. Games!! Haha Jonas var  sämst på att döljasitt tecken. Vi kom i säng sent. Nu har dom dragit iväg och jag ska snart mot praktiken, går mellan 14-21 idag sen dka vi till jonas kusin där  vi är bjudna på middag. Har typ träffat hela hans släkt snart.


Finns det inget piller mot dåligt humör?!

Ge dig Malin! Jag måste börja i boxning eller nåt så jag kan ta ut mina aggressioner på det.. Jag kan som inte sätta fingret på exakt vad det är som gör mig less och irriterad, det är nog en blandning av allt. Men mest av allt så är jag rastlös, jag vill inte vara i övik, det är så litet och trist, kliar i min kropp typ. Trivs dock jättebra med praktiken och med "sambon"..

Idag löpte jag runt en sjö som en snäll tjej som läst min blogg tipsade mig om, skönt att springa där det är platt och inte så fruktansvärt kuperat. Nu väntar jag på att Jonas, hans bror och flickvän kommer hem. Vi ska laga taccos till middag och sen kanske ut (jag vill) eller bara slappa i soffan med massa gotta..


Åh jag vill ju va med er bland annat..

Katjing, har nyss varit på Coop och inhand...

img_1486 (MMS)

Katjing, har nyss varit på Coop och inhandlat gotta för kvällen, 2,90kr/hg godis ;) jag har äntligen hittat en kamrat här, han heter Kristoffer och är 24 år älskar att gymma och vi jobbar på samma ställe! Såja..


Rocky!! Godmorgon! Jag har överlevt ännu e...

img_1778 (MMS)

Rocky!! Godmorgon! Jag har överlevt ännu en dag. Igår blev det kinamat och godis med Jonas pappa. Jag vet jag har sämst karaktär, mitt godislöfte höll 3 dagar.. Nu är jag på praktiken igen. Ikväll kommer Jonas bror med flickvän.


RSS 2.0