Grin grin och mer grin! Är jag inne i nån ...

img_6259 (MMS)

Grin grin och mer grin! Är jag inne i nån jäkla bitch-fas nu eller. Övik är ett rövhål. Blir uttråkad bara man tittar ut genom fönstret. Nej fyfan. Nu ska jag ut och springa av mig lite agg. Hane


Torsdag sista dagen i september

Godmorgon!

Idag känns livet lite lättare. Men fortfarande har jag en stor jävla klump i magen. Igår fick jag sluta 19,30 ist för 22, riktigt behövligt. Hade så förbannat ont i magen (magkatarr), låg bara i soffan och klagade. Jonas stack på ICA åt mig och köpte Samarin och Pepcid Duo, det hjälpte litegrann. Men jag känner att det ligger kvar, fyfan :(

Börjar 08 idag och slutar 14,30. Blir lite backintervaller idag, kan behövas om jag ska överleva nästa Lidingölopp :P Sen ska jag skynda mig hem och duscha innan Jonas pappa kommre hit.

Igårkväll hade jag 4 missade samtal från pappa + ett sms. Fick panik och tänkte att det måste ha hänt nåt, så ringde upp honom direkt.
- " Hej, det är Malin"
- " Vars fan har du varit?!!! Varför svarar du inte när jag ringer?"
- " Ne jag hade mobilen på ljudlös, har det hänt nåt?"
- " Hänt nåt ? Ne, varför skulle det ha hänt nåt, använd din telefon som du har fått av mig för flera tusen annars tar jag igen den!!! jag ville ju bara höra hur det var och om du har fått mitt MMS på ditt gamla rum"

Haha, pappa i ett nötskal, hettsig som få. Han har nämlgen målat om mitt gamla rum vitt, och sen gjort en fondvägg med massa låttexter och en bild i mitten på Madonna (min idé alltihopa). Riktigt tufft! Jag borde bli en inredare i mitt nästa liv. Saknar pappsen! Tror han saknar mig också, därför han får nåt fel om jag inte svarar i telefonen på en gång. 


känslomässigt kaos

Ursäkta min ruttna uppdatering, men jag har en svacka just nu. Allt skiter sig för mig, mest förbannad för lägenheten :/ Annars är jag bara allmänt less, less på den här staden, uttråkad på praktikplatsen.. trivs jättebra där, blir bra omhändertagen och får väldigt bra feedback men det är lite för segt tempo. Sen är ju alla typ 50 + här.. Längtar tillbaka till Sthlm och brorsan också, sen längtar jag som fasen efter mina vänner!!!!!!! Jag kommer hem om 2 veckor iaf, det är spikat :)

Nej igår hade jag en dålig dag, grinig, förbannad och klagade på typ allt. Jonas blev typ chockad, hade aldrig hört någon säga så många svordomar på så kort tid. Hans far kommer på besök imorrn och hans bror med flcikvän kommer ihelgen. Måste tagga till känner jag, kan inte vara en bitch 24/7. 

Nu ska jag fortsätta med mitt CV och skriva på arbetet medans.

Saker att se framemot:

- Helgen (rätt så oplanerad)
- Nästa helg (hemma i Umeå!!!!)
- Lagavslutning
- IFK Umeå KM och säsongsavslutning 6 nov
- MIN FÖDELSEDAG
- THAILAND!!!!! 

Övik vecka 3 av 5..

Så nu är man tillbaka i Övik, sitter redan och planerar hur jag ska lägga upp mitt schema för att få komma hem inte nu till helgen men då nästa helg.. Isåf måste jag jobba exakt varje dag fram tills dess.. Men det ska banne mig gå

Helgen har varit helt klart bäst!! Alltså för varje gång jag är i Sthlm ju mer känner jag att det är där jag vill bo!! Men när? Mor och far säger att om jag flyttar dit så flyttar dom dit också, haha söta.
Och eftersom allt verkar skita sig med lägenheten så är det ännu en anledning till att jag likagärna kan dra dit snart. Blir så jävla less på Riksbyggen, det är fan i mig min lägenhet, kan dom fatta det jävla idioter?! Jag ska ha den INGEN ANNAN!!!

Jag var bakis ända tills igår typ, magen var riktigt risig.. Stackars joni ;P Men idag är jag fit for fight igen. Har praktik från 8-16, har även min mittbedömning idag. Blir spännande. Sen måste jag ta tag i det här arbetet, kommer ingen vart. Sen ska jag och min "sambo" ta igen lite missad tid:)

Nej hörrni nu tickar klockan. Jag saknar mina vänner också :( 2 veckor kvar.............


8:e plats, men 5:a av alla svenskor

Godmorgon.

Jag mår som ett arlse idag, sjuk träningsvärk i kroppen + illamående och ont i huvudet på det, jävligt bakis med andra ord. Men det var riktigt kul igår, jag + 9 grabbar hemma hos brorsan på förfest. Stick-spelet och typ 19 shottar till stackars mig och patte, fyfan. Sen drog vi ut på lobbyn, där var det också kul har jag för mig.. :P aja.

Igår sprang jag ju Lidingöloppet också!! Klev upp 05.20 för att äta frukost och tog tunnelbanan 06.45, kom på plats 7.30.. alltså 1,5 h före start :P haha jag var seriöst först på stället.. haha
Loppet gick väl hyffsat, fruktansvärt jobbig bana. N'stan tur att jag inte visste om det innan för då hade jag varit psykiskt trött redan innan loppet. Nu hade jag ingen aning att det både innan och efter Abborrbacken kom 17 till som var minst lika branta och sega.. Jsg hade seriöst mjölksyra i huvudet också.. kändes som sockerdricka fast i skallen.. hugahuga. Slutade på en 8:e plats på tiden 42,09
Hade 2 norskor och 1 finne framför mig så blev 5:a av alla svenskor.

Efter loppet skyndade vi oss mot SATS för dusch och lunch nr 1, sen iväg och se Thaiboxning. Jäklar vilken sport alltså, Sen efter det var det dags för lunch nr 2 på ett Bagel ställe. Grymt gott. Lite shopping också såklart.
Sen hem för att hinna ladda lite för kvällen. 

EN fullpackad dag med andra ord. Idag blire däremot en lugn dag, ska fika med min farbror Anders och ev shoppa lite mer ;) sen blire en skön slappar-söndag-bakis-dag!

 


I huvudstaden!

NU äntligen sitter jag på arslet.

Kom till Sthlm halv 11 och har flängt omkring på stan sen dess, vaderna skriker av lesshet. Min käre bror som faktikst är utbildad massör ska banne mig få massera vaderna ikväll.
Jag har hunnit shoppa litegrann redan, bla ett par riktigt snygga skor ;) (säg inget till min mamma)

Sen har vi hämtat ut nummerlappen på Lidingö, kollat lite i mässan (provsmakat alla barer och drycker;P), träffat på Charlotte Kalla också. Hon springer 3 milen imorrn, efter att nyss ha kommit hem från ett träningsläger, tufft.

Ikväll blir det lugnt, vi ska strax äta middag. Sen ligga i soffan och äta lite gotta och se film med grabbarna.

Imorgon ska jag upp 05.30, äta frukost sen sticka med tunnelbanan ut till Lidingö. 9.05 är starten, sjukt tidigt. Efter jag sprungit ska vi se nån boxningsmatch, luncha på stan sen hem och sova lite innan ett helt gäng kommer hit på förfest. Blir trevligt, vi ska tydligen ut på nåt nytt ställe Pure eller Lobbyn.. Vafan ska jag ha på mig? Lutar åt skinnshortsen och mina nya skor ;)

Fan vad mkt svammel.. sorry.

Ha en trevlig fredag hörrni!!


I´m alive!!

Internet har dött på Iphonen, jag har eggat för mkt den här månaden så får hålla mig lugn fram tills oktober..

Nu är jag HEMMA I UMEÅ :D Åkte hem med tåget idag kl 14.55 och var framme i Umeå 15.45. Smidigt och bra;)

Har joggat lite, ätit gomiddag och öven hunnit hälsa på lite vänner och fikat gott:) Nu ska jag packa det sista sen krypa ner i sängen. För imorrn drar jag till STOCKHOLM, till brorsan och LIDINGÖ LOPPET!! Stjärt vad jag kommer att skita ner mig på lördag innan start..

Nej hörrni, ska uppdatera mer ihelgen ;) Haree


Malin leker hemmafru idag, 2 kladdkakor ha...

img_9821 (MMS)

Malin leker hemmafru idag, 2 kladdkakor har gräddats och 2 limpor ska göras. Blir gott till eftermiddagsfikat;)


Trött som ett lik är jag idag. Fyfan. Jobb...

img_8369 (MMS)

Trött som ett lik är jag idag. Fyfan. Jobbar dag idag, 8-16 (när jag vill sluta). Sen blir det hem och packa väskan, springa backe och göra iordning mammas pasta till middag! Gött.


21 september

Vilken dag.. började med regn och en jävligt tung springtur men blev bara bättre och bättre..

Det är faktiskt kul att praktisera på boendet, nog för att jag inte gör mkt SSK-sysslor så lär jag mig ändå. Jag får möta olika sorters människor med olika typer av psykiska sjukdomar. Det är jävligt intressant. Jag har fått lära känna väldigt många nu, en gubbe är typ besatt av mig, skriker på mig om jag inte svarar inom en sekund och ska hela tiden ha min upmärksamhet. Sen är det en ung tjej som tydligen gått på samma skola som mig, fick se bilder från den tiden och kände faktiskt igen henne på bilderna. Men hon har förändrats så sjukt mkt nu. Då var hon en jättesöt vanlig tjej med normal kropp och nu har hon rosa tuppkam, piercing överallt och väger typ 150 kg mer.. Boven i det hela är hennes föräldrar, pappan misshandlade och våldtog henne och mamman är knäpp i huvudet. Nu måste hon ha tillsyn och hjälp för att klara av vardagen, dämpa ångesten och hindra henne från att skada sig själv.

Min patient som jag skulle intervjua idag hade en dålig dag och var iriktigt aggressiv så henne ville jag inte störa. Det får bli imorgon isället.

Nu har jag kokat ägg, varmchoklad, dukat fram pålägg och bröd så nu väntar jag bara på sällskapet som snart ska komma hem från hockeyn. Då blire 2-3 avsnitt av Solsidan innan det är godnatt! Det är så jävla bra!!!!


hihihi titta vad jag hitta

Jävla skitväder, regn och åska! Gruvar mig...

img_0772 (MMS)

Jävla skitväder, regn och åska! Gruvar mig för att ta mig ut och springa.. Börjar kl 14 idag. Ursäkta mina tråkig naturbilder men övik är inte roligare än så ;P


En effektiv kväll, jag ör på G nu. Sitter ...

img_2754 (MMS)

En effektiv kväll, jag ör på G nu. Sitter och knåpar med mitt Vfu arbete. Det är väldigt roligt faktiskt. Imorgon ska jag intervjua min patient. Jonas är ute och springer (vad händer?!) och när han är tillbaka blir det solsidan och gofika:) mamma är underbar, hon har skickar med världens godaste mat!! Tack!


I'm back at praktiken. Kvällen igår var ri...

img_4025 (MMS)

I'm back at praktiken. Kvällen igår var riktigt mysig. Ostbricka och godis framför solsidan oc valvakan. Trodde att jag skulle mötas av en suris och att det skulle bli massa tjaffs, men ack så fel jag hade. Skönt. Idag går jag till 16 sen ska jag träna och börja skriva på mitt arbete. Mamma har skickat med massa biffar och canneloni så vi slipper laga mat på hela veckan!!


Väntar på bussen mot övik nu.. Känns sådär...

img_9545 (MMS)

Väntar på bussen mot övik nu.. Känns sådär, hade gärna stannat hemma ett tag till. Men snart Sthlm som sagt:) har med mig Solsidan boxen som vi ska se ikväll, är spyless på 2 and à half men.. Pappa tyckte han var så snygg så bad mig fota en hel dagens outfit på honom idag ;P


Sunday bloody sunday

Hallå!!

Kvällen igår var riktigt rolig, jag älskar mina vänner och Umeå! Världens bästa!! Från att ha varit grinig och less som jag var större delen av veckan så r jag nu efter en dag med mina vänner riktigt lycklig och allting känns lätt igen. Tack för det.

Idag ska jag jogga bort lite slagg ur benen, leka med Amalia, rösta och sen ta tåget till Övik igen. Är bara där 4 dagar sen bär det av mot Sthlm! Fyfan vad jag längtar!


Världens bästa brorsa !!

Jag älskar som sagt smycken och detta är m...

img_5226 (MMS)

Jag älskar som sagt smycken och detta är mitt nya;) älskar det! Tävlingen gick helt ok, men öppnade lite väl hårt som vanligt. Men slutade på en 2:à plats. Mitt underbara lag vann också mot hägglunds så nu ska vi fira! Kyss


Lördag!!!

Idag ör jag pigg och utvilad och taggad på livet. Det är nämligen lördag och jag befinner mig hos mina föräldrar, ska strax cykla ivög mot IKSU för att förbereda mig inför tävlingen. Sen skynda mig hem för att duscha, äta och sen hinna se lite av Mariehems match. Kvällen bjuder på fest med mina bästa som jag inte fått träffa på en vecka!! Underbart.

Men först ska jag försöka genomföra ett bra lopp. Inte gå ut för hårt, inte för mesigt heller utan försöka hitta en jämn fart att hålla hela vägen. Hoppas Jenny är med så jag har någon att dra efter..

Nej fasen nu börjar jag bli nervös, kom igen nu benen idag ska ni prestera!! Jävlar!


Pappsen instruerar i Thailand, snart är vi där hela familjen!!!

I'm on a boat (buss)!  Nu sitter jag på b...

img_0959 (MMS)

I'm on a boat (buss)!  Nu sitter jag på busshelvetet påväg mot Umeå. Fyfan vad bussar luktar illa, inte en jävel p bussen typ. Bara jag och engammal tant. Ändå ska busschauffören ha p radion på högsta volym. Tänker bara på torsk på tallin när dom spelar bingo. Haha. Nej den här dagen har varit ren dynga. Tur jag får komma hem och avreagera mig på pappa oc tiger så stackars joni slipper ta skiten. Pricken över i:et, jag tappade nyss ut min godispåse på golvet.....?!?#%^£\¥ arsle


Fredag, irriterad, grinig och vill hem!!

Hejsan!

Idag är jag upprörd. Den där jävla Fi**-Britt på RIksbyggen kan suga mitt arsle, jag har som sagt ringt henne ett antal ggr utan resultat och lämnat in meddelanden på hennes telefonsvarare. Men ihelvete att människan ringer upp mig. Idag ska tydligen ännu fler komma och titta på min lägenhet, NÄR FAN ÄR DET MIN TUR JÄVLA KÄRRINGJÄVEL?! Om jag vore Gud för en dag så skulle jag ha bränt upp ditt hår, slitit ut dina tänder och spytt i din mun. Eller skickat mina "psyk-patienter" på dig. Fyfan vilken ond människa hon är. Huvva

Jaja, idag är det fredag, kort dag på praktiken och jag får åka hem till Umeå! Skönt, saknar mor och far + min kära vänner :D Åh imorrn blire tävling, 5000 m på bana och sen partyy!!

Jag vet fortfarande inte vad som pågår i min kropp, jag känner mig så jävla seg och tung ibenen. Jag hoppas att det försvinner tills imorrn. Orkar inte se ut som ett lik efter 2 varv och det återstår 10 varv..

Igår hade vi en mysig kväll igen, maten som jag lagade fick bra betyg men brödet... ja det smakade typ ägg. Glömde kryddorna. Jonas skyllde på att han smakat "sånt" bröd tidigare och att det såg jättegott ut men att han var så mätt så han skulle smaka lite senare. Haha.

Idag ska jag lite smått börja med mitt arbete som jag har under den här praktiken. En kvinna frågade mig igår om hur hon skulle göra för att bli av med hennes röster. Hon kände sig alldeles utmattad både psykiskt och fysiskt tack vare hennes röster. "Det låter som att Gud är i mitt huvud och säger åt mig att göra massa dumma saker". Läskigt.
Men det ska jag försöka fixa ;)



Lördag hela veckan kör vi här nere!! En gr...

img_1316 (MMS)

Lördag hela veckan kör vi här nere!! En grym dag har det varit, jag funderar starkt på att bli psykiatrik sjuksköterska!!  Riktig spännande. Nu blire film och godis. Jag längtar som bara den till Sthlm och efter brorsan. Som ni ser har han åldrats 50 år på bilden;)


Godmorgon! Nu är jag på väg mot jobbet. Sk...

img_6269 (MMS)

Godmorgon! Nu är jag på väg mot jobbet. Ska få gå med sjuksköterskan idag!! Wii! Slutar 17, då blire att handla lite inför middagen för sen ska JAG stå för matlagningen.. Ingen träning idag, gammkroppen behöver vila.


Lill-lördag

Godkväll!

Här sitter vi och ser Idol med varsin dator i knäet.. haha sociala som få. Vi har nyss ätit gomiddag, dvs mammas köttfärsslimpa, färsk potatis, lingonsylt, fetaoströra (till mig), brunsås (till han). Gött.

Dagen på praktiken har varit sådär, jag hoppas jag får hänga med sjuksköterskorna mer, för just nu är jag bara med vårdbiträdena som jobbar på boendet. Jag har alltså fikat och spelat spel större delen av dagen.. Sen hände även en läskig grej.. en gubbe vägrade släppa ut mig ur hans lägenhet, han höll tag i min arm så jag var tvungen att kalla på hjälp. Han gjorde inget, emn det var obehagligt ändå eftersom jag inte hade en aning om vad som kunde hända eller vad han skulle kunna göra.

Sen skulle jag springa lite itnervaller på bana också för att förbereda mig lite inför lördag, men det gick tungt som satan. Kände mig seg och tung, slår vad om att farfar skulle pissat på mig.. Huvva.

Nej nu ska tydligen Jonas låna min dator, får han se att jag bloggar blir jag väl utskrattad och retad för resten av livet.


Bajs

Jag ruttnar upp på det här stället!! Har i...

img_4584 (MMS)

Jag ruttnar upp på det här stället!! Har inte fått göra en enda ssk syssla på två dagar!! Ska gå med min handledare imorrn som är ssk, hoppas det händer mer då. När jag slutat ska jag förvi jonas och hälsa på Eric, sen fara och springa på Skyttis. Kanske bio ikväll, toy story 3!


Här "jobbar" jag! Är ett helt vanligt hyre...

img_7197 (MMS)

Här "jobbar" jag! Är ett helt vanligt hyreshus fast med massa psykiskt sjuka, klurigt.


På väg hem från praktiken.. Riktigt mörkt ...

img_0033 (MMS)

På väg hem från praktiken.. Riktigt mörkt ute, inte en kotte verkar befinna sig utomhus. Spöregnar gör det också.. Fyfan. Första riktiga dagen gick bara fint, inga brännskador eller slag mot ansiktet fick jag. Tydligen är det två killar/gubbar som blivit förtjust i mig. Ena vill att jag ska följa med honom hem till hans lägenhet för att dricka kaffe, den andra kan intesluta stirra.. Farligt. Nu blire hem och kura ihop sig i soffan och fika mackor (kanske lite godis).


Get me bodied

Över 100 besökare igår!!!!!!!! AAAh vilka är ni???

Igår spenderades kvällen i soffan med ostbricka och godis framför Biggest loser.. haha, man kände sig som ett svullo själv :P Blev en tidig kväll också, mkt skönt. Men kunde inte somna förrän nån timme senare pga att vissa snarkar..

Idag står jobb (praktik) på schemat 14-21.. ganska sköna tider. Blir spännande att få träffa alla "patienter", eller det är mer som ett servicehus.. alla har sina egna lägenheter och bor i ett vanligt hyreshus och skälva personalrummet och kontoret är i en vanlig lägenhet som dom gjort om litegrann. Alla har nåt typ av jobb och åldern varierar med allt från 20 åringar - 70 åringar med olika typer av psykiska besvär.

Haha en gubbe lider av tvångsbeteende, han kan dricka hur mkt kaffe och vatten som helst. Så han måste ha någon som ser till att han slutar dricka kaffe/vatten och går och lägger sig i tid annars kan han sitta uppe och dricka kaffe till 4 på morgonen.. Sen finns det 2 systrar som bor ihop och jobbar på samma jobb men aldrig tillsammans, för dom bråkar jämt. Ena systern hör röster som säger att hennes syster vill mörda henne. Så hon är livrädd för hennes egen syster.. haha ja typ såna grejjer kan der vara.
Sen finns det även en tant som kan vara aggressiv och kasta kaffe i ansiktet på folk..

Nej nu ska Malin ut och löpa. Katjing



Sitter på Jonas "kontor" och försöker få t...

img_7353 (MMS)

Sitter på Jonas "kontor" och försöker få tag på Riksbyggen nissarna men utan resultat. Dom slutar väl jobba kl 14 på dagarna efter deras 2h lunch, jäkla nissar. Första dagen på praktiken gick fint, hälsade på dom jag ska gå med och fick lite info. Jag fick ändra mitt schema lite också, så är ledig lör och sön men jobbar till 21 fredag:/ jaja. Ikväll blire lugnt, jag ska äta, ligga i soffan och se tv och Jonas sla ut och löpa (nej det är inte jag som tvingar han).  En till sak, jag tog tag i saken och kollade upp det. Så nu är jag lite lugnare.. men inte riktigt.


Måndag och första dagen i Övik

Godmorgon.

Hade världens mysigaste kväll igår och en lika mysig morgon. Just nu är jag ensam hemma, har nyss ätit frukost och skrivit lite mål som jag har med denna praktik.. skitsvårt ju..

Väntar ett samtal kl 11 och sen ska jag ut och springa. Vill veta vad det är som pågår i min kropp, är typ halvrädd och jävligt less samtidigt. Det är inte så kul att vara tjej alltid..
Idag känns det såklart typ bra i både benen och resten av kroppen, fast lite trött är jag såklart i låren.

Jag ska träffa min handledare kl 14 och bara prata lite samt hälsa på alla. Sen blir det att bege sig ner mot "stan" och utforska lite samt göra Jonas sällskap;P


En seg, trött Malin med ett tungt och halvt sittandes löpsteg..

Söndag

Fyförifaa-aan vad tunga ben jag hade idag.. fyfan, efter 2km ville jag kliva av och gå och lägga mig. Snopp arsle.
En 4:e plats och en tid på 39,10 blev det tillslut. Jag hade hoppats på låga 38 iaf.. men dagsformen var inte okej. Sömn + kost är A och O. Skärpning Malin, jag äter mycket men inte alls varierat. Kan leva på köttfärsslimpa flera dagar i rad och varierar min frukost 1 gång i månaden typ. Nej tvi säger jag om detta.

Har varit hemma hos mamma och pappa större delen av dagen idag, faktiskt jäkligt skönt. Mamma har tryckt i mig massa mat och hon har även stått i köket hela dagen och gjort typ 78 matlådor som jag ska ta med mig till Övik. Jag sticker ju ikväll, Jonas och Peter kommer och hämtar mig om lite drygt 2h.. Ahh.. Övik alltså. jaja då får jag chansen att vila upp mig. Finns inte så mkt att göra där än, jobba (praktik), plugga, träna och typ se film.

Nej mina vänner, nu ska jag fota lite "Dagens outfit" på pappsen.. haha. Han är helt besatt av sin blogg. Värre än mig.


Yeah


Jag har rymt från mitt hem till mor och fa...

img_6599 (MMS)

Jag har rymt från mitt hem till mor och far. Grabbarna har ockuperat både sängen och soffan, äta frukost stående vill jag inte. Har sovit som en fisk inatt, varit orolig, haft huvudvärk, och sen ringde mobilen halv 3 för att grabbarna var ute låsta. Nu ligger jag i soffan med benen i högläge och tiger tätt intill mig. Hon ska vara hare åt mig idag har hon sagt. En km tid på 3,48 vore nåt..


Hur vinner man Malins hjärta? Lätt svar, n...

img_3809 (MMS)

Hur vinner man Malins hjärta? Lätt svar, nämligen detta på bilden ovan, GODIS;) haha


Är just nu på invigningen av iksus campus ...

img_5628 (MMS)

Är just nu på invigningen av iksus campus arena! Typ sommarvärme ute nu! Ska snart dra hem till mårdis och fika :)


Godmorgon! Ingen sol här inte, nej icke. V...

img_6875 (MMS)

Godmorgon! Ingen sol här inte, nej icke. Vaknade upp av mig själv halv 8, kom på att jag hade bokat tvättid kl 7 idag ( Malin i ett nötskal). Så det var bara att kasta sig upp i sängen och löpa ner med tvätten fort innan tanterna hunnit före. Haha jag möttes av ett gäng killar sovandes i trapphuset;P en kille låg med byxorna nere, haha stackars kille. Nu ska jag snart ner i tvättstugan igen sen blire ut och jogga lite lätt för att mjuka upp kroppen tills imorrn!


"Snälla sluta säg fredagsMYS".. haha

Well well.. kan punkta upp väldigt bra saker med denna dag:

1. Det är fredag
2. Jag klarade tentan som vi hade idag (Bra jobbat Emelie;)
3. Thailand here we come (inte idag men snart.. om 3 mån)
4. Jag har fått 1000kr på mitt konto, står inte vartifrån det kommer, men jag tackar och tar emot
5. Morgondagen är oplanderad, endast invigning av IKSU arena, häng med pappsen står på schemat samt träffa J och kvällen, bio?
6. Mamma bjöd på lunch idag, på TC. Mumma
7. Ska spendera kvällen hos Moa med flickorna:)



Ledarstaben i Thailand.
Man kan ju fråga sig vad pappa håller på med på bilden?? :P haha


Nöjd med livet!

Det är torsdagkväll, jag har nyss fikat och sett idol!
Åt middag på mårdis med Tiger.. ingen annan var hemma.. svängde sedan förbi träningen och lämnade snabbhetsprogram för de kommande 5 veckorna då jag är borta. 5 veckor är fan lång tid alltså, jag börjar bli lite smått nervös.

Imorse tvingade jag mig själv att ligga kvar i sängen till 8, sen fick jag stiga upp äta frukost och ruttna framför tvn. Joggade/sprang  runt Nydala också för att känna lite på kroppen, benen kändes tunga framförallt låren. Känns som att jag fått världens lårkaka,måste vara från alla jävla backar från igår.

Imorgon är det tenta mellan 9-10, ska sitta hemma hos Emelie och göra den över datorn. Sen blir det lunch med mor på TC! Hon är fin hon.

Kvällen kommer att spenderas hos Moie:)


Kul att jävlas med ful-Tiger :P


Thailand resan är bokad!!! Den 21 december...

img_7219 (MMS)

Thailand resan är bokad!!! Den 21 december - 5 januari!! Fyfan så underbart!


Yeey blev 3:a i terräng DM ikväll, 4 km! D...

img_5195 (MMS)

Yeey blev 3:a i terräng DM ikväll, 4 km! Det ska firas med mammas hemma gjorda müsli och nybakta bröd.


Malin 90 år.. Nu ska jag hem till mårdis...

img_6656 (MMS)

Malin 90 år.. Nu ska jag hem till mårdis, är visning på den här lägenheten:( jävla Riksbyggen ta er i arslet jag vill ju bo kvar här!!!


Vi leker på brandstationen idag, grymt kul...

img_3944 (MMS)

Vi leker på brandstationen idag, grymt kul!! På bilden sk kg ha ett amputerat ben..


Tror jag ska byta stil;) skippa tights, sk...

img_7006 (MMS)

Tror jag ska byta stil;) skippa tights, skinnade jeans och köra lite mer  på hiphop stuket.. Ikväll har vi sett idol hos mig och nu säger jag godnatt! Imorgon väntar en hel dag på brandstationen. Tyvärr ska inte några brandmän vara med i övningen men det ska bli trevligt ändå;)


Träffade på en kompis när jag var ute och ...

img_4989 (MMS)

Träffade på en kompis när jag var ute och sprang, herr snake. Såg ut som en pinne först, jag var typ 10cm ifrån den innan jag såg att den rörde sig mot mig. Fyfan vad äckliga djur!! Huvva. Imorgon springer jag Nydalaterrängen. Kroppen känns ändå hyffsad, en aning flodhäst känsla har jag dock kvar i benen sen i söndags..


Kör en dagens outfit à la LG;)  Nyligen he...

img_9814 (MMS)

Kör en dagens outfit à la LG;)  Nyligen hemkommen från Mariehems träning. Svinigt kallt i shorts kan jag säga. Nu blire att göra i ordning kvällsfika och inta ryggläge i soffan. Går en bra film på kanal 9 också med snyggingen Ashton kutcher (hur det nu stavas).


Långhelgen går mot sitt slut

Godkväll, har nyss vinkat av mina kära vänner som varit här och hälsat på. Ska slöa i soffan en stund nu och sen försöka sova, kan behövas. 3h sömn är icke bra.

Kvällen igår var rolig, förfest hos mig, sen vidare till Nicklas och slutligen All Star. För mycket cider och lite drinkar blev det och en jädra massa dans. Kvällen slutade hemma hos mig med lite pizza:)

Imorse blev det som sagt frukostbuffe på plaza, med "kompisen" och Glader (ska slå ihjäl dig pappa). Inte illa, åt tills man blev riktigt proppmätt.

Intervallpasset gick bättre än förväntat, benen kändes faktiskt grymt lätta. Det är en underbar känsla.

Imorgon är det måndag, ny vecka, nya roligheter och sista veckan i skolan på ett jäkla tag........


Flickor och pojkar nu kör vi! Fest på kors...

img_5129 (MMS)

Flickor och pojkar nu kör vi! Fest på korsgatan!!! Jag måste skynda mig närsimhelst kommer J och säger hej, vid 19 kommer resten! Stjärt


Sitter i solen och steks medan jag ser på ...

img_2402 (MMS)

Sitter i solen och steks medan jag ser på Mariehems match. Dom leder med 2-1 i halvlek! Ser rätt bra ut med maxlöpningarna ändå.


Jag kan inte sova... Ni vet såna där ggr d...

img_9993 (MMS)

Jag kan inte sova... Ni vet såna där ggr då man bara ligger och tänker på att man inte kan sova, skitdrygt! Man somnar ju aldrig. Får panik, det är snart morgon. Vad ska man göra? Kliva upp och göra nåt för att sen bli trött och lättare kunna somna? Äh, röv jag vill sova.


Pensionärs-Malin sitter på en parkbänk vid...

img_3322 (MMS)

Pensionärs-Malin sitter på en parkbänk vid älven och filosoferar. Har aldrig hänt förut. Måste hem och kolla om jag var feber.. ;P eller är det ett friskhetstecken?


Fredagfredagfredag

Äntligen fredag:)

Sovmorgon, jajjemen. Klockan halv 8 blev jag less att ligga kvar i sängen, inte lika roligt att ligga och dra sig när man är själv..

Vad händer denna lediga dag då? Jadu har inget speciellt planerat förutom träning och Afterwork på Invito.
Skön dag. Igår bjöd min fina mamma mig på lunchbuffe på plaza,  inte illa.

Jag har en ny skinnjacka nu också btw, jofama by kenza. Haffade den inne på Dixie, tur hade jag också som fick den lite billigare pga ett litet hål i jackan som jag aldrig själv skulle upptäcka. Tack.

Jag tycker att allt känns så underbart roligt och spännande just nu. Har inte en jäkla aning hur allt ser ut om ex en månad, med jobb, form, boende osv.. Sticker till Övik på praktik gör jag också i 5 veckor nu om en vecka. Det känns lite pirrigt:)

Helgen då, ja imorrn kan jag äntligen se mitt lag spela match!! Ska räkna maxlöpningar, hoppas det blir rekord;) Kvällen bjuder på fest hos mig, sen får jag förhoppningsvis träffa en Öviksbo:) 

Söndag.. äh tar dagen som den kommer.


Ska boka biljett till Sthlm nu också, den 24 sept sticker jag till bror och Lidingöloppet!!! 

Torsdag 2 september

Godmorgon!

Ställde väckaren på 07.30 av nån anledning, klev upp stressade med frukosten och kastade på mig lite kläder..
Trodde jag började 8.30, men sen kom jag ju på att jag är ledig :D

Dagens träning var egentligen tänk intervaller med 2 duktiga tjejer, men eftersom jag varit/är förkyld så skippar jag det och kör ett lugnt distanspass istället. Bäst att lyda pappsens råd, han vet bäst.
Den stackaren är också förkyld, ont i halsen och hade igår lite feber. Stackars mamma, han blir som ett litet barn när han är sjuk.

Nej nu ska jag snart ta mig ut i solen och löpa lite.
Ett tips: använd pulsklocka, det är en bra "form-mätare". Har du ex högre puls än vanligt på dina lugna rundor så kan du ev vara på väg att bli sjuk, ha nåt skit i kroppen eller inte vara riktigt återhämtad och tvärtom osv. När jag kör mina lugna distanspass försöker jag att ha en puls som inte överstiger 150, har även ett larm på klockan som larmar när jag ligger över 150. Så det är en riktigt bra hjälp.

Jag har blivit lite störd och kollat alltid pulsen på morgonen för att kolla formen på kroppen. Har normalt en vilopuls på 45-48. Men igår och iförrgår låg den på närmare 58-60, vilket troligtvis berodde på min förkylning. Men imorse var den på 50, så nu är jag så gott som frisk ;) haha intalar jag mig iaf..


haha älskar den här bilden.. Pappa låtsas vara avslappnad, Marre ser ut som en tarm och jag har inga framtänder..

Hösten har sin charm:) Har nyss varit på I...

img_9465 (MMS)

Hösten har sin charm:) Har nyss varit på IKSU och "gymmat" lite. Är där mest för att träffa klasskompisar och annat folk;P gick bra att jogga till och frän också, förkylningen känns ok. Hoppas det känns ännu bättre imorrn! Jag har långhelg nu förresten;) är ledig fram till måndag!! Såja..


RSS 2.0