Vi lever, jag lever..

Har semester så har inte haft "tid" att blogga så mkt ;)

Men jag kan då säga såhär, vi har det underbart här! Har redan hunnit med lite shopping, uteservering, solat, Gröna Lund, Allsång osv. Imorgon ska vi shoppa på riktigt sen blir det bio på kvällen :)

Ska lägga mig nu, imorrn ska jag ta med mig Patte ut på en liten löparrunda;)



25 juni

Det är strålande sol ute, 19 grader i skuggan och jag jobbar INOMHUS!!
Livet är hårt ibland..

Jag lider av en aning sömnbrist den här veckan, har snittat ca 5h per natt.  Men det har det ändå varit värt:)
Idag är det Midsommarafton och jag jobbar till halv 3, hade typ kunnat betala för att få vara ledig idag. Ikväll blir det grillning hos Malin, med Hannah och Amalia:) Sen ser vi vad som sker..

Igår blev jag intervjuad av IFK Umeå, så kolla deras hemsida nästa vecka ;)

Imorgonbitti far vi till STHLM!!!! Jag har packat ovanlgit lite den här gången, jag lär mig. Kommer som sagt shoppa massor så jag kommer nog inte bli klädlös..

Det som inte fick hända har typ hänt, jag är såld.. men det grejjar jag på nåt vis.



GLAD MIDSOMMAR!!

4 arbetsdagar kvar

.. tills vi far till STHLM!!!!!!!!!!!!

Har börjat packa lite smått, soffan gav mig en packlista så det är bara att bocka av det man packat ner. Perfekt!

Jag jobbar kväll ikväll, börjar kl 13.00 slutar 21.30. Har sprungit 3,7km testet på Gammlia nyligen, 11min 25 sek grejjade jag nu! Över 1 minut bättre om man jämför med förra året.

Nu ska jag snart ner mot staden för att fixa en grej sen cykla mot sjukhuset. Ikväll får jag ett trevligt besök igen.



Jag älskar han!!

Debut

En helt ledig dag har jag haft och jävligt bra har den varit också.

- Shoppat för lönen från MSK på Intersport, skor, jacka, väska ;D
- Ätit lunch på TC med mor och far
- Vandrat på stan
- Handlat och tvättat
- Snart väntas träning, först för mig på IKSU och sen träna A-lagarna;)

Igår var jag ett vandrande lik kan man säga. Började dagen med att fixa till en död människa och sen skjutsa ner liket till obduktion. En härlig start på en satans lång arbetsdag, maken smakade likmaskar resten av dagen :P Men kvällen blev desto bättre:)

Pappa idag när vi träffade på några UFC-nissar på TC:
- Det här är Malin, min syster....

hahahahaha jojo..


Uppe med solen (?)

Se på fan, solen skiner ju? Arsle att man jobbar.

I did it, klarade att hålla mig vaken i 18h utan problem!
Smet från jobbet kl 21 igår och drig direkt till Moa. Den söta lilla saken hade bakat en massa gott som vi fikade av, sen lyssnade vi på musik, lirade spel och drog sen vidare mot TC. Självklart så regnade det och var sjukt mkt folk, nästan för mkt gick nästan inte att dansa. Men det var trevligt ändå.
Fick trevligt sällskap hem och kom i säng där vid halv 3, halv 6 imorse ringde väckaren. Är faktiskt pigg? Hur stört är inte det??

Idag står jobb på schemat till halv 4, sen ska jag inviga mina nya löparskor och ikväll ska jag umgås med en fin kille:)

Sådärja nu är det bara att fixa till sig så man ser någorlunda vanlig ut och sen cykla iväg mot sjukhuset. Jag trivs hur bra som helst på jobbet!



Haha jag älskar den här bilen, kolla Amalia :P

Hoppsan..

Igår har jag över 65 unika besökare och 100 sidvisningar..

Coolt, vilka är ni? :P

Morning sunshines

Sådärja 8h sömn, vilket innebär att nu kan jag va ute till 02 ikväll och klara mig på 3h sömn för att orka jobba 6.45-15-30! Haha.. kommer vara en trasig människa imorrn, tur det finns kaffe.

Igår shoppade jag lite för mina penninga, ett par nya löparskor, Nike elite, och en jävligt snygg Nike jacka. Om jag hinner ska jag även fixa ett par tävlingsskor idag på Löplabbet.

Strax ska jag ut och springa lite lätt, men kan regnet dra åt satan??

Bäst just nu:

Robyn - Dancing on my own
Oskar Linnros - Debut
Beyonce - Why dont you love me
Kate Perry, Snoop Dogg - California Gurls
David Guetta - Getting over you
Stromae - Alors on Danse
Travie McCoy - Billionaire
Jay Z - Empire state of mind

Idag fyller min underbara vän Moa år!!


Personligt rekord!!!

jajjemen slog nytt personligt rekord på milen med 40 sek. 38 min 45 sek sprang jag på nu!! Kom tvåa av tjejerna, Jenny Jansson vann på 36 min 40 sek. Hur sjuk är inte hon? Försökte hänga på första km men sen efter 3 km ville jag dö.

Nu mår jag så jävla illa, fattar inte. Har lyckas få i mig lite mat iaf och druckit en massa, får se om min mage vill behålla det eller inte..

Jag springer iaf för IFK Umeå nu :) Känns jättebra och dom har många duktiga löpare, vet dock itne vilka fler tjejer som är med, men det finns säkert nån. Jag har tydligen fått 3000kr i träningsbidrag, så imrorn sticker jag direkt på Inter Sport och löser ut ett till par skor och en snygg jacka som jag sett ut ;)

Sen väntas jobb 13-21.30 fredag och lördag + dag söndag. Rolig helg? Jo faktiskt lördagkväll/natt blir trevlig iaf ;)

Nej jävla mage.. nattinatti 

No more "klubblös"

Nu efter 8,5h sömn och en rejäl frukost väntar ett frisörbesök. Nu jäklar vill jag bli blond igen, saknar mitt blonda nästan vita hår spec nu när det är sommartider.

Sen blir det att ladda och dricka massa vatten inför milen ikväll, jag är faktiskt riktigt taggad. Ovärt att va nervös..

Och vet ni, jag är inte längre klubblös :D Fick ett glädjande samtal igårkväll av en trevlig man. Så från och med nu eller nästa vecka när jag skriver på kontraktet så har jag en klubb, en tävlingsdräkt, resebidrag, slipper betala för alla tävlingar osvosv. KUNG :D

Nej måste skynda mig nu!

16 juni och strålande sol

Ett underbart uppvaknande men drygt bara att man inte kan njuta av solen för att man jobbar:/ Har räknar ut att jag har 31 dagar kvar att jobba :P haha.

Så skönt det är att sova, somnade strax efter 22 och steg upp 05.30. Ska passa på att sova och vila så mkt som möjligt nu i veckan för att orka med ut ihelgen trots att jag slutar 21.30 på lördagen och börjar 06.45 på söndagen.. :P lite sömn dör man väl inte av+ I söndags somnade jag typ 5 och var uppe kl 08 och tvättade så 3h klarar jag mig nog på!

Både igår och idag jobbar jag samtidigt som Moa fast vi är i olika "team", det är kul då har man nån i sin egen ålder som man kan skvallra med ;)

Jobbar till 15,30 idag igen sen blir det ev ett snabbt besök på iksu för att stretcha och försöka få pigga ben till imorrn. Sen se Mariehem - Umedalen!!

Imorgon slingar jag håret ljusare, vill bli blond igen. Resten av dagen blir att hänga med pappsen och kl 22. går starten för nattmilen.. lång väntan kommer det att bli.


pics

Fick lite bilder från någon nisse..
Varför ser det alltid ut som att jag håller på att skita ner mig när jag springer?!




Malin is no good kock

Stjärthål vad maten smakade idag.
Jag hittade ett recept i en tidning på jobbet som verkade lätt att göra och såg gott ut. Kycklingköttbullar, lök, zucchini, vitlök, citron, olja, kesella m.m och pasta till. Det låter ju gott och det kändes rätt svårt att misslyckas.. men jag gjorde det på nåt vis, smakade bara salt och citron + att jag hällde i kesellan för tidigt så köttbullarna kokades typ sönder.. haha. Arsle, jag som hade lagat mkt så det skulle räcka ett tag, nu får jag äta den här skiten resten av veckan då..

Första dagen på jobbet gick som smort. Kändes jättekul att komma tillbaka, roligt att alla känner igen mig trots att det var ett år sen. Känns dock drygt med 3 till dagars inskolning då jag jobbat där förut och gick själv större delen av dagen. Menmen 9 dagar kvar sen blir det Sthlm!!!

Imorgon jobbar jag dag igen sen blir det löpträning med Anna. Sen blir det nog en tidig kväll igen, ska försöka lägga mig 22.00 ikväll. Om det nu går..


Mitt namn är mycke och jag vill ha meeeeer

Stjärt vad trött jag är, steg upp kvart över 5 och åt frukost och nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli 10 över 6 så jag kan cykla iväg mot sjukhuset. Första dagen på sommarjobbet idag alltså. Jobbar 10 dagar sen blire Sthlm en vecka + en veckas ledighet! Underbart. 

Lördagen var trevlig, förfest hos mig, jag, soffan + en massa grabbar. Sen blev det Rex för första gången på länge. Mycket fotbollsherrar ute = mycket trevligt. En snabbis förbi TC, där jag stötte på en viss person, blev lite smått pinsamt. Mina bortförklaringar är ruttna..
Kvällen slutade sent, typ 5 och sen upp kl 7 för att tvätta.. Resten av dagen kände jag mig rätt seg faktiskt.

Lyckades genomföra löppasset rätt bra ändå, 3x 2km (7,10min fart). Idag står jobb på schemat till 15,30 sen blir det väldigt lungt. Ska se till att göra matlådor för hela veckan.

Nej dags att vakna..


PUSS

Det är ju för fan SOOL :D Mina pensionärer + jag steg upp kl 07.00 imorse och åt frukost. Nu ska vi löpa mot Strömbäck, sen lapa lite sol.



Ikväll blir det fest!!!

Stugmys

Sitter nu i soffan i stugan och masserar min katt..?! Ja ni hörde rätt, men hon älskar det faktiskt. helst ska man knåda med båda händerna, men det är inte så lätt när man ska skriva. Resten av familjen sover, kl 22 släkte mamma tvn.
Undra hur det blir när dom blir pensionärer? Typ vid 20.00 är det nattinatti och när kl blir 05.00 är pappa ute och haltar med rullatorn :P haha.

Ikväll har vi ätit taccos och myst framför tvn med massa godis. Jag och pappa har även gjort ett träningsprogram som jag ska försöka följa. Så från och med nu så blir det inga "tom-löparpass":P = värdelöst.

Förbannat nu kommer den där jävla krampen i magen, en molande värk som sitter i ca 2-3h. Får det när jag äter för mkt fett eller för sura grejjer. Arsle.



Pappas kommentar när jag visade den där klänningen jag har på bilden:
- "Nej inte fan är det där en klänning, det måste ju va en kjol! Lena har du sett vad Malin ska ha på sig, säg åt hon "

Hahaha

Jag är kär..

.i Oskar Linnros..



Lyssna på hans skiva, speciellt låten Genom eld, då förstår ni..


Jag är i stan nu, ska strax ut och jogga för att få bort det värsta slagget från igår, sen hämta ut mina nya skor på Inter sport och sen befinner jag mig i solen :D

Tredje gången gillt!

Jag vann!!

Banan kändes lätt dom första 3km när man bara sprang i små stigar, men sen när man kom ut på spåret igen kom syran och inte bättre blev det när man bokstavligen klättrade uppför bräntberget och sen skulle springa ner för hela backen till mål. Trodde jag skulle ramla och slå ihjäl mig, men jag grejjade det. Tiden blev 19 min blankt tror jag.

Första priset var ett par sprillans nya Salomon löparskor, inte illa. Iksu nissen frågade igen om jag vill börja springa med dom, men det vill jag faktiskt inte. Ska kanske börja springa med Umeå Friidrotts..nånting. Ah vi får se.

Sitter i stugan nu, frågan är om jag stannar här över dan imorgon eller om jag följer med in till stan.. hmm återstår att se.

Har ni hört denna? Den är grymt skön!!

Laddar för tävling

Röven, mina vader känns som två stenar. Hjälper inte att dricka, knåda in med linement eller massera. Fiskfisk, hoppas jag inte känner av det för mycketr när jag springer bara.
Har just ätit scrambled eggs, bulgur, skinka, grönsaker + 2 mackor. Det borde jag hålla mig på. Har än så länge inte hunnit bli nervös, känns bra. Jag börjar växa ifrån den där nervositeten. Ovärt, tävlar ju bara mot mig själv? 5km i Gammliaskogen, Salomon trailrunning heter tävlingen, riktigt jobbig bana, 5 backar + lite stigar här och var. Benen kommer att fräta sönder av syra.

Har annars haft en fin dag, sovit ut till 9, frukost vid datorn som vanligt, solat vid älven, lunchat med mor och far på TC, gått på stan och träffat Sofia:)

Nu vill jag bara att klockan ska gå fort, pappa kommer och hämtar mig om en timme, sen ska jag löpa stjärten av mig och efter det bär det av till stugan! Är det bra väder även imorrn så stannar jag nog kvar i stugan, solar på stranden eller kanske t.o.m. testar golf!

Wish me luck!

Godmorgon

Jag är sämst, vem bokar tvättid kl 07.00 en ledig dag? Efter en timme försvinner tiden, så jag tänkte ta sovmorgon till 08 för att chansa på att tvättstugan fortfarande var ledig. Men icket, kl. 08.05 skulle jag låsa upp dörren till tvättstugan och självklart stod en satkärring där med redan fyllda maskiner.
"Det gäller att vara i tid" sa det gamla rövhålet. Skaffa ett liv, hade jag lust att säga.


Dagen kunde ju ha börjat lite bättre, menmen jag fick ist sova lite längre. Så vad händer idag då? Jaa bra fråga, hatar att vara ledig när ingen annan är det. Ska iaf jogga 20min och stretcha min gamla kropp och ikväll träna Mff Mariehem. Men däremellan.. cykla runt halva stan?

Och nej, jag vill inte på Blinddate. Men vad ska jag hitta på, att jag blivit lesbisk, tappat allt hår, fått Malaria? Ne gud så svårt..


Pappas fula cykelkläder.. :P

8 juni

Godmorgon nissar!

Jag har just ätit den största frukosten på länge, youghurt/musli, 2 mackor, banan och kaffe. Jag är konstant hungrig numera fast jag äter mycket och rätt ofta. Kanske har mask i magen?;P Fast det är bara bra, då hinner min kropp återhämta sig snaabbare!

Igårkväll tog jag cykeln till ersängsvallen och såg sista halvleken mellan Teg- Ersboda. Inte så spännande match, men kul att få träffa gamle Johan:)
Senare på kvällen fick jag sällskap, en promenad runt stan och sedan en tripp till Norrmjöle för att utforska stränderna och golfbanan. Såg typ 17 olika djur, det var fint, Norrmjöle är fint och ganska stort. Kom inte hem förrän efter 01, trött och sjukt hungrig.

Idag har jag inte så mkt planer mer än att springa runt banan jag ska springa på Torsdag, då det är dags för nästa tävling. Om jag hade sett hur banan såg ut innan jag anmälde mig så hade jag nog inte ställt upp ;P Jag tror dom har hittat av alla jävla backar i Gammlia.. kommer att ha mjölksyra upp till öronen.
Kvällen består av att träna Mariehems damlag och sen.. tisdagsrex kanske? Vad säger du Moe?


En lördagkväll at my place

Jag är inte som alla andra

Nej som sagt, jag måste ta tid på allt.. spelar ingen roll om jag cyklar, går eller springer.

Tex, när jag joggar mot iksu, vilket tar ca 18min 30 sek så vill jag alltid öka på slutet för att försöka slå den tiden. Igår när jag bara skulle jogga runt 10,6km spåret i Gammlia så blev det att jag "joggade" runt på 47 min. Idag när jag bara skulle jogga lungt runt 5km spåret i I20 så började jag lungt men sen körde jag längre och längre stegringslopp så tillslut blev tiden 21min 30 sek. När jag cyklar så tävlar jag mot alla, den jag cyklar förbi får inte cykla om mig, då har jag förlorat.. Vart är felet?

Nu ska jag kamma frillan och sen bege mig mot Emelie:)


Jag och min Sofia:)



SATC







Tjingeling, helgen är över... eller INTE! Jag har lördag hela veckan, är ledig fram till den 14e juni :D

Igår var vi på All Star, det var väldigt kul! Alltid så jäkla bra musik där och roligt folk var det också.. Eller vissa hade man kanske velat slippa se ;P Och skönast av allt är att man vaknar upp och är allt annat än bakis :D Värt att gå ut nykter ibland.

Ikväll har vi sett Sex & the City 2!! Den var bra, men det sämsta av allt var att jag tappade ut min godispåse, hann bara äta upp halva... dom ruttna, för dom godaste skulle jag ju spara till sist. Stjärt.

Imorgon ska jag sova ut... sen tvätta mitt flottiga hår och sen hem till Emelie för fika :D Underbar dag!

Sov sött.


VARNING FÖR STARKA ORD

Jävla satans ollonsjävlar. Satan vad jag kan hata såna dära idiothelveten som säljer telefoner och abonnemang.

Jag och pappa måste vara dom mest lättlurade kunderna. Idag skule ag köpa min 3GS och byta abonnemang till telia eftersom jag inte var bunden till något. MEN DÄR TRODDE JAG FEL.......... Arselhålet på PhoneHouse som jag ska pissa sönder hade ju bundit upp mig på Halebop helvetet till 20110803!!! Ja tack för den, jävla bög.

Så nu väntar vi på den nya 4G, och när den kommer köper pappsen den och jag övertar hans.
Men internet är fixat iaf, tur är väl det.

Nej vet ni vad, säljarnissar är inget att lita på ibland. Spec inte såna hära spännbögar med backslick och en stinkande parfym och blekta tänder. Nej förfan akta er för dom.

Nu ska jag ta och borsta mina "gulakaffetänder" och bege mig mot busstation för avgång mot arenan! Kvällen kommer bli bra känner jag på mig!


Snacka om impulsiv

Igår pratade jag och pappsen om mitt jäkla internet och hur jag skulle göra osvosv.. sen pratade vi om att det kanske var lika bra att köpa en ny 3GS Iphone, priset blir ändå typ samma per månad som jag annars skulle fått betala för bara internet. Så nu idag ska jag köpa en Iphone 3GS, har redan sålt min gamla till Elisabeth:)
Hoppas dom har telefonen hemma så jag får den idag!
Nu sitter jag i stugan och har just ätit frukost, snart ska hela familjen ut på en löptur.
Sen blir det hem till stan för att se fotboll och fixa mobil och ikvöll grillning med bomme och soffan + kanske nåt trevligt senare på kvällen ;)

Förlåt bloggen

Är värdelös på att uppdatera, men det beror på att jag inte har internet längre + att jag har 48 andra grejjer att göra.

Igår sprang jag en mil på tid för första gången och vann, men ingen bil. Hade som mål att springa på under 40min och det gick galant, 39min 25 sek! Har blivit erbjuden att springa med IKSU och fått 2 nya träningskompisar. Väldigt roligt och smickrande:)

Opponering + respondentskap idag, det gick bara fint! Men våran petiga satkärring till lärare gav oss 78 kompletteringar! Känns så jävla drygt, vill bara bli klar med skiten och få sommarlov!!

Blev inge Sthlm ihelgen heller.. :( Stjärt. Pappa stackarn är på gränsen till utbränd, 78 bollar i luften.

Så helgen är för första gången på länge OPLANERAD, fyfan vad underbart. Jag hoppas på klassfest på fredag ;)
Sen stugan såklar och massa SOL!!


RSS 2.0