Vilken underbar dag!! Strålande stekande s...

img_0435 (MMS)

Vilken underbar dag!! Strålande stekande sol och jag har varit ledig :D har försökt flyttpacka lite så mkt som jg kunnat.. hängt på Nydala, sprungit barfota i gräset, sett fotboll och nu myser vi med godis hos Sofia:) imorrn är jag också ledig;)


Jag tog mig runt igår, 25 varv på 38,26.. ...

img_8885 (MMS)

Jag tog mig runt igår, 25 varv på 38,26.. Det var jävligt drygt mest för skallen och benen.. Jag behöver sånt här. Nu jobbar jag och ikväll tränar jag Ufc och msk och efter det blir det kanske bio eller nåt;)


Haha Moieloiekoiesoie ! Satans värme, typi...

img_3129 (MMS)

Haha Moieloiekoiesoie ! Satans värme, typiskt att det ska vara kanonväder när man jobbar!


10 000 m på bana, 25 jävla varv!!!

Det är vad jag ska ta mig igenom ikväll, i Skellefteå!! Det är en GP tävling, hoppas jag får några jämna motståndare jag kan springa med..

Men först blire jobb, får sluta lite tidigare idag så jag slipper stressa till Skellefteå.



Sthlm resan är bokad, vi tre far i år igen 21 juli till 24 juli och bor denna gång i pappas lägenhet!

Snacka om bra helg!! Haft finbesök av bror...

img_9174 (MMS)

Snacka om bra helg!! Haft finbesök av brorsan och Patte, umgåtts med nära och kära, haft myskväll med mina bästa, dansat på Alle, tränat me pappa, ätit god mat och ikväll blirdet ännu mer mys:)


Igår blev det Allstar med Marre, Patte, So...

img_0965 (MMS)

Igår blev det Allstar med Marre, Patte, Sofia och amalia! Var faktiskt jäkligt roligt och ändå lite folk ute:) vi dansade i stort sett hela kvällen som alltid!! Nu ska jag snart ut och löpa, sen hem och vinka av brorsan och Patte! Ikväll blir det kanske middag och film:)


Jäkla skit min bild kom ju inte med.. Läng...

img_3493 (MMS)

Jäkla skit min bild kom ju inte med.. Längtar till kvällen :D


Laddar upp inför kvällen med mina pärlor p...

img_9532 (MMS)

Laddar upp inför kvällen med mina pärlor på waynes:) idag sprang jag oc pappa 10st 30 sek backintervaller och avslutad med 2 x 500 m lopp. Första på 1,34 och  andra på 1,39. bra pass


Glad midsommar !!!

img_1570 (MMS)

Glad midsommar !!!


Midsommarafton!!

Godmorgon och trevlig midsommar på er!

Jag ska alldeles strax bege mig mot jobbet, i regnet.. så typiskt svensk midsommar ändå.. skitväder.

Ska försöka smita iväg lite tidigare från jobbet.. trots mina -4 h på flexen.. menmen man får ju ha -10 ;P

Sen hade jag tänkt träna lite lätt och efter det skynda mig hem till mina föräldrar för att äntligen få träffa mina brorsor som är hemma:D Mina andra "brorsor", Amalia och Sofia kommer också att vara hos mina föräldrar :D

Vad som sker ikväll får vi se..


Jag är sämsta bloggaren förtillfället.. Me...

img_0388 (MMS)

Jag är sämsta bloggaren förtillfället.. Men jag lever och mår bra iaf:) idag har jag sprungit på löpband 3km på 10,48 sen 2 x 1km på 3,28 min med 1 mi vila. Sen blev jag bjuden på go-lunch på Droskan:) inte helt fel;)


Livet är hårt.. ibland.

Min chef ringde mig nyss och berättade att jag tyvärr inte kan få ledigt och åka till Thailand över jul och nyår med min familj.. utan ist får fara efter nyår.. :/ det innebär att jag för första gången på mina 23 år får fira julen utan min familj.
Men som sagt det kommer inte vara första julen jag får jobba.. med tanke på att jag har ett sånt jobb som jag har. Det känns lite surt såklart men ändå helt okej, jag kommer få fira julen med Sofias familj :) det blir kul!

Krävde ist att jag vill ha min semester i oktober ist för augusti/september, så då åker jag till Portugal i 2 v i oktober, ska försöka åka samtidigt som Marre är där och mamma och pappa, sen blire Thailand 2 v efter jul och nyår ist.. det är inte så synd om mig ändå ;)


Tuesday, sista lediga dagen innan min 3 dagars jobbvecka börjar ;)

Pigg och alert har jag varit sedan kl 08 imorse, har tvättat, lämnat bilen hemma, sprungit 10 km, hämtat cykeln på Gammliavallen, lagat proteinpannkakor som sagt ;) och nu blire staden med Sofia :) Jag ska kolla lite tatueringar.. är så sjukt sugen på att tatuera mig nu!!

Ikväll ska jag äta middag med min Amalia och senare på kvällen blir det bio eller nåt sånt trevligt :)


Ser ni, jag lagar mat!! Nu blir det protei...

img_7657 (MMS)

Ser ni, jag lagar mat!! Nu blir det protein-pannkakor;)


Födelsedagsfika hos Moie:)

img_9805 (MMS)

Födelsedagsfika hos Moie:)


Sämsta bloggaren för tillfället..

Men blir lätt så när man är ledig ;)

Idag har jag och pappa flyttat lite saker till mitt förråd på Haga, sen har jag lunchat med mor och Sofia på TC och bara flängt runt på stan.. Vid 16 mötte jag upp Anna på Campus Arena för lite intervaller, 20 x 200 m stod på schemat, 10 st med 30 sek ståvils och 10 st med 200 m joggvila. Det var tufft men gick bra ändå, kul att springa med någon :)

Nu har jag ätit, hämtat tillbaka min Iphone högtalare och ska snart på kalas hos Moa som fyllt år!!

Annars då.. jo på fredag är det midsommarafton och då kommer både Marre och Patte :D Allt känns så himla underbart nu!! Om jag får för min chef fara 2 v till Portugal i höst med Springtime och 2 v till Thailand över jul och nyår så skulle allt vara perfekt... men osm sagt, ska smöra lite för henne i veckan :P


Serieledning med 5 poäng!!!

Jajjemen grabbarna vann med 1-0, riktigt skönt.
Nu har jag nyss ätit middag hos mor och far och ska snart bege mig hemåt!
Ikväll blir det återigen film :)
Big bro i Thai

Långpass på 2 mil - check

Jag pissade på pappa med 36 sekunder igår när vi körde 1 minutarna runt 3,7 km spåret i Gammliaskogen,  11,10 blev min sluttid och 11,46 blev pappas. Mitt rekord är 11.00.. Måste våga bli trött!!!!

Kvälllen blev hur bra som helst, god mat, trevliga människor och roliga lekar på lagfesten, vid 22-23 tiden kom Sofia och hämtade mig och då blev det dags för Allstar som också var hur kul som helst. Träffade massa kändisar ute, alltid lika roligt.

Idag har jag hunnit med ett långpass på 2 mil, sprang mot Haga-Mariedal-Mariehem-runt Nydalasjön - tillbaka till Mariehem, sen cyklade jag hem igen. Totaltiden på 2 milen blev 1 h 40 min, en snitthastighet på 5 min/km.. lite för snabbt egentligen för att vara ett långpass, men det kändes så lätt.

Nu ska jag alldeles strax cykla mot Gammliavallen för att se UFC spela mot Valsa Syrianska! 3 nya poäng och en ännu större ledning hoppas jag på!


We run the world



Vilken kvälll! Så kul att få träffa underbara Emma igen, vi tre (jag, emma och amalia) gick i samma klass och umgicks jämt tillsammans när vi var yngre.. och nu när vi träffas 10 år senare har vi precis lika kul som då.. det är så himla roligt!!

Godnatt!! Imorrn väntar en utmaning mot pappa, 1 minutare runt 3,7 km spåret på Gammlia.

Goddagens! Blev en sen  men trevlig kväll ...

img_1965 (MMS)

Goddagens! Blev en sen  men trevlig kväll igår. Tog mig ändå upp i hyffsad tid imorse och tvätttade lte, åt frukost och joggade lite lätt. Idg är jag ledig, vilket innebär lunch på TC med mamma sen hänga med Sofia i solen och ikväll AW på Norrlandsoperan!! Bra dag:)


Torsdag och snaart långhelg ;)

Godmorgon, sista arbetsdagen sen får jag 5 dagars ledigt!!

Igår efter alla träningar var jag rätt trött och slut så jag sket i klassfesten. Gjorde ist som min käre far sa åt mig att göra, unnade mig en påse godis och la mig i soffan, det var jag värd efter en fullspäckad dag!

Idag blire jobb på lymfom sidan... lär inte vara en lugn stund.. sen tänkte jag träna en snabbis själv och vid 17 har jag snabbhet med UFC. På kvällen blire film med trevligt sällskap!

Resten av veckan ser ut som följande..

Fredag: LEDIG + AW med Emmiz, Puma och Moie, gamla gänget:)
Lördag: Stenhård träning med pappa + se massa matcher + lagfest
Söndag: LEDIG
Måndag: LEDIG
Tisdag: LEDIG




småskitar ;P

Persade nyss på milen på löpbandet.. 37 mi...

img_0867 (MMS)

Persade nyss på milen på löpbandet.. 37 min och 50 sek :D alltså 10 km i 3,47 min/km !!


Snart snart får jag gå hem!! Sitter i fika...

img_7277 (MMS)

Snart snart får jag gå hem!! Sitter i fikarummet och laddar för mitt kommande löppass, 36 min i 3,48 min/km fart (38 min på milen)! Det blir tufft! Efter det har jag träning med både Ufc och msk!


" Du får passa dig som satan för jag glömmer aldrig bort vad du gjort.."



Godnatt!!

Imorgon är det jobb till 16 - egenträning (36 min i 3,48 min/km fart) - träna UFC - träna MSK - svänga förbi klassfesten om jag ids..


Jag har fått förlängt vikariat till årsski...

Jag har fått förlängt vikariat till årsskiftet och förhöjd lön :D det här ska firas!!!


img_4944 (MMS)


Åh fyfan, nyss avklarat ett vidrigt jobbig...

img_9430 (MMS)

Åh fyfan, nyss avklarat ett vidrigt jobbigt intervallpass på bana, 20 x 200m, 10 st med joggvila och 10 st med 30 sek vila. Anna kunde inte så jag fick köra själv, det var motvind den här gången också men det gick:) nu väntas jobb!!


Hemma efter jobb och en kvällspromenad med...

img_9944 (MMS)

Hemma efter jobb och en kvällspromenad med trevligt sällskap! Nu väntar sängen för imorrn blire tuffa intervaller på bana me Anna:) natti!


Jojo.. Ny vecka nya tag;)

img_7313 (MMS)

Jojo.. Ny vecka nya tag;)


Fyfan vad ruttet..efter såna hör lopp fund...

img_0700 (MMS)

Fyfan vad ruttet..efter såna hör lopp funderar man på att börja kasta pil ist.. Kändes bra i 1 km.. Resten var bara segt, tiden kass.. Sen om man får skylla på nåt så skyller jag på motvinden, att jag var ensam tjej, ingen draghjälp.. Men det var en bra genomkörare iaf.. Nu blir det hårdkörning!!


Dagen med stort D, DM i 5000 m på bana!



Igår såg vi BB-Simon ute ;) haha. Jag drack vatten och drog hem innan 01. Väl hemma slocknade jag på en gång ch vaknade 09.30m 8h sömn, ja tack!

Idag siktar jag på att klara 18.00 på 5000 m, mitt rekord är 18,36.. start kl 14!!

Trevlig helg!

Sticker nu till Moas utflyttningskalas, sen följer jag med dom till TC, men bara för en kort stund, imorgon hade jag nämligen tänkt springa 5000 m på 18 min och ta hem hela skiten ;)


Passar på att smygsola lite på lunchrasten...

Passar på att smygsola lite på lunchrasten:) jag tänker inte vara kvar ända till 16 idag.. Går hem tidigare om det fortfarande är lika lugnt som nu;)


SMS-inlägg

img_7937 (MMS)


Godmorgon, nu går jag till jobbet, iklädd ...

img_5980 (MMS)

Godmorgon, nu går jag till jobbet, iklädd endast linne och shorts;) det kallas sommar! Igår blev det taccobuffe på Balder med Moe och amalia sen köpte vi lite godis och satte oss i SF parken, men innan det gick vi 19 varv runt Allstar och TC .. Haha


Sommar i Umeå!! Kanske kanske blire TC sen...

img_8334 (MMS)

Sommar i Umeå!! Kanske kanske blire TC sen..;)


Alltså jag dör!! Så sjukt varmt det är ute...

img_2042 (MMS)

Alltså jag dör!! Så sjukt varmt det är ute!! Och vad livet känns underbrt när det är så här!! En underbar dag har jag haft med intervaller på bana med anna, lunch med mamma på TC och sen hängt med Moa på stan:) samt flyttat lite och tvättat.. Nu väntas AW!!


Världens lyckligaste tjej!!

Jaaa det ser ut som att mina brorsor kommer upp hit till Umeå på midsommar :D :D :D



Som Rodney skulle ha sagt.. "Jäääääää"

Leker livet - livet leker

Alltså man ska inte klaga på värmen, men jag vaknade upp inatt flera ggr för att jag svettades, sov till och med med öppen balkongdörr men det hjälpte inte ett piss, nästan varmare ute än inne! Underbart!

Nu har jag just ätit och ska strax ut på en löprunda.. vet dock inte vart än, Nydala, Gammlia, Mariehem eller bara runt älven.. hmm :P

Igår körde jag  2km - 1,5 km - 1 km  - 500 m  uppe i skogen i snabb fart, 2 km gick på 7,25 , 1,5 km på 5,20, 1km på 3,28, 500 m på 1,39. Helt ok, jag behöver lite fart.. syreupptagningen har jag så det räcker.. men benen behöver lite mer styrka!'

Jobbar kväll idag med, sen blir jag ledig imorrn och söndag, jobbar även lördag. Men jag tycker det är kul att jobba, spec nu.. 3 av mina nuvarande patienter är född 87-83, har testikelcancer och är inne på deras sista cytostatikabehandling sen är dom botade från sin cancer !! Det är så underbart att se hur lyckliga dom är, och jag med, såna här ggr älskar jag mitt jobb !

Imorgon ska jag skriva på kontraktet för min nya lägenhet, inflyttning 1 juli som sagt, det är snart :D

Ser att alla mina mobilblogginlägg har bara rasat in nu.. haha



Jag hatar som sagt fotograferingar.. huvva

Jaa det funkar nu:D välkommen sommar, fyfa...

img_6432 (MMS)

Jaa det funkar nu:D välkommen sommar, fyfan vad jag älskar dig!! 20 grader ute nu och klockan är halv 12!!


Onsdag 8 juni

Jävlar i helvetet.. vill fortfarande spy galla över jävla blogg.se.. går fortfarande inte att mobilblogga.. anus

Alltså jag är så jäkla lycklig över detta väder :D idag ska det vara 28 grader i skuggan!??!?!?! ruttet att man jobbar hela dagen bara.. men kvällarna är så jäkla sköna när man slipper frysa arslet av sig när man ska hem !!

Idag jobbar jag kväll igen som sagt, och även imorgon.. det är skönt med kvällar, dom är oftast lugnare men man hinner inte träffa familj eller vänner.. Igår när jag gick hem från jobbet träffade jag på flera bekanta som var på väg hem från Allstar eller på väg till Rex. Var därför hemma strax innan 23, drog från jobbet 21.45.. Ärligt talat så kändes det skönt att inte gå ut, ålderstecken?

Nu sitter jag och laddar för mitt kommande löppass: 2 km - 1,5 km - 1 km i stegrande fart, 2 km ska gå i 3,40-3,45 min/km tempo och 1,5 km lite snabbare och 1 km i 3,20-3,25 min/km tempo.

Jag missar UFC träningen ikväll, känns trist.. men pappa är snäll och ställer upp ist för mig. Bilderna har kommit upp på deras hemsida nu, jag ogillar det där med fotografering..



Resten av veckan har jag faktiskt inga större planer.. jobbar lördag och tävlar söndag.. ska försöka ha veckan  oplanerad så länge jag bara kan.

Testing Testing .. Funkar mobilbloggningen...

img_3224 (MMS)

Testing Testing .. Funkar mobilbloggningen nu??


Svettigt

Gud vilken underbar dag det var igår!! Det är ju förfasen sommar nu, 22 grader i skuggan!!!!

Jag sprang 3 x 1000 m igår på 3,30 - 3,25 - 3,20, med 3 min vila.

Satt på Gammliavallen i 5h och såg fotboll, först MSK sen UFC, båda lagen vann, nu leder UFC serien :D

Åt middag hemma hos mamma och pappa, det blev grillat såklart;)

Drog hem.. var rastlös, tog en sen kvällspromenad med ett trevligt sällskap.


bild snodd från Sofia

Idag jobbar jag kväll, dvs börjar 13 och slutar 21.45.. jobbar så även imorrn och på torsdag..
Så den här veckan har jag inget socialt liv :P Men fredag är jag ledig och söndag.. lördag jobbar jag dag.

Nu laddar jag för DM 5000 m som är på söndag, det är en GP tävling dessutom.

Annars då.. jag har inte mkt att klaga på, allt går som jag vill helt enkelt!

Patte kommer till Umeå på midsommar, ska försöka lura ner brorsan också.. men vad gör alla på midsommar?

Sanna Kallur eller Malin Skoog?



Vet inte hur många gånger jag har fått höra att jag är lik Sanna Kallur.. Tack det tar jag som en komplimang!

Jag tycker inte det.. eller jo kanske lite på leendet.

BIG BROTHER FINAL!!!!




Kass uppdatering, fast egentligen inte.. blogg.se är fortfarande kass som inte tar emot mina blogginlägg.. sug

Igår efter jobbet sprang jag ett backpass igen och avslutade med 2 x 500 m i snabb fart. Efter löpet svidade jag om till snyggare kläder och sen drog vi (jag, amalia, sofia) till gamla slakteriet för Betners show + partaj. Jag höll mig lugn med tanke på jobb tidigt dagen efter.

Idag har jag bara jobbat och joggat lite lätt. Min kära mamma bjöd mig på buffemiddag på Great Eastern ;) inte illa, nu är min Amalia här och ser BB finalen med mig, HEJJA SIMON!

Min andra pärla drog ikväll till Turkiet  och kommer att vara borta i en vecka :/

Imorrn kommer pappsen hem från Barca, vi ska se UFC tillsammans:)

1 juli flyttar jag till Haga.. Weey.


SMS-inlägg

img_4115 (MMS)


Hihi, nu åker jag till jobbet igen..

img_3921 (MMS)

Hihi, nu åker jag till jobbet igen..


Haha men siidu..

img_3553 (MMS)

Haha men siidu..


Godmorgon!

När klockan ringde 5 imorse hörd jag folk som levde om utanför min balkong, de var säkert på väg hem från nån efterfest.. Jag vaknade faktiskt pigg och hostfri.. som sagt snart är jag helt fri från förkylningen,, men bara snart :P

Igår avnjöt vi (jag, Amalia och Sofia) en god AW på Invito, sedan en kaffe i solen i SF parken och efter det blev det Sega Råttan och fotbollen hos Amalia.

Lägenheten var jättefin, lite större än den jag har nu med sovalkov OCH KÖK.. så nu kan jag kanske börja laga mat.. eller jag  måste:) Ska få tapetsera om också innan jag flyttar in. 1 juli får jag börja flytta in mina grejjer!! Tomas är en klippa.

Idag blire jobb till 16, sen hade jag tänkt att köra backintervaller och på kvällen ska vi på någon fest. Jag jobbar imorrn så kommer att va nykter och ha bilen.


Stekarväder;) äntligen!!

img_7121 (MMS)

Stekarväder;) äntligen!!


Fredag 3 juni

Eftersom mobilbloggningen går åt helvete får jag blogga från datorn ist.. Här är lite bilder från i onsdags när vi träffade på Filip och Fredrik ute.. haha

FIck även mitt VIP-kort på Allstar av UFC ;)

Idag är ännu en ledig dag, blir träning - lunch med mor på TC - kolla in lägenheten - AW med Sofia - Fredagsmys!


Förkylningen tar sig.. jag tränar bort den.. ;) haha sjuksköterskan har talat.





Haha inte en jävla bild blev bra..

Ser ni vem vi träffade igår?!;) jäkligt ru...

img_3084 (MMS)

Ser ni vem vi träffade igår?!;) jäkligt rutten bild men.. Filip och Fredrik var ju där;) det var kul ute, men inte alls som lördagarna.. Kl 01 drog vi hem. Nu har jag just ätit frukost och sitter och laddar inför Ufc s löpning ! Backintervaller it is..


blogg.se kan ju ta sig i röven

Vart är alla mina mobilbloggningar? har ju bloggat som ett as från Iphonen både igår och idag, men inte ett jävla inlägg har laddats upp.. ruttet. Blir gaken på sånt här, inte första gången dom krånglar..

Skitsamma, jag har haft en bra dag iaf. Först löpning med UFC, korta backintervaller, det blev för mig ett ganska jobbigt pass md tanke på att dom är mkt starkare och snabbare.

Sen har jag bara hängt på stan med Soff:)

Ser framemot kvällen också:) fan vad underbart det är med juni = sommar!!!


Ser ni vem vi träffade igår?!;) jäkligt ru...

img_9081 (MMS)

Ser ni vem vi träffade igår?!;) jäkligt rutten bild men.. Filip och Fredrik var ju där;) det var kul ute, men inte alls som lördagarna.. Kl 01 drog vi hem. Nu har jag just ätit frukost och sitter och laddar inför Ufc s löpning ! Backintervaller it is..


Ser ni vem vi träffade igår?!;) jäkligt ru...

img_7576 (MMS)

Ser ni vem vi träffade igår?!;) jäkligt rutten bild men.. Filip och Fredrik var ju där;) det var kul ute, men inte alls som lördagarna.. Kl 01 drog vi hem. Nu har jag just ätit frukost och sitter och laddar inför Ufc s löpning ! Backintervaller it is..


Jag gråter av lycka.. Ser ni.. Jag har fåt...

img_7843 (MMS)

Jag gråter av lycka.. Ser ni.. Jag har fått VIP kort på Allstar! Äntligen:D


Jag gråter av lycka.. Ser ni.. Jag har fåt...

img_5858 (MMS)

Jag gråter av lycka.. Ser ni.. Jag har fått VIP kort på Allstar! Äntligen:D


Lill-lördag

Vad härligt det är att vara ledig mitt i veckan.. börjar inte jobba förrän på lördag:) så jäkla nice.

Imorse testade jag det där proteinpulvret, tog 1 dl pulver blandat med iskallt vatten och skakade om.. och vet ni det var SKITGOTT, smakade vanilj och päronglass :D är säkert ännu godare om man blandar med iskall mjölk! Ett paket kostar ca 250 kr.. köpte det på Gymgrossisten :)

Idag har jag hunnit löpa lite lätt.. blev 15 km i skogen. Förkylningen börjar ta sig.. nu hostar jag inte lika mkt :)
Efter lunch for jag och Sofia till Ericas polis-examen och kikade på deras ceremoni i Aula Nordica.

Nu sitter jag hemma och laddar för UFC träningen, har dom 2 ggr den här veckan, kör snabbhet med dom ikväll och backträning med dom imorgonbitti kl 10.

Efter UFC ska jag hem och piffa till mig lite sen vidare till Kalle, vi ska nämligen på Allstar ikväll.. igen ;) Men jag kommer att vara lugn, ska träna imorgon och vara pigg och kry. Bara kul att gå ut och träffa folk :)

Hopp och lek!


RSS 2.0