Nu när jag är ledig ska jag försöka att hä...

img_3090 (MMS)

Nu när jag är ledig ska jag försöka att hälsa på den där killen på bilden i lila tröja.. Jag är den där flintskalliga saken som snor hans Bamse spargris, ovetande om att jag närsimhelst skulle åka på spö.


Tisdag sista november

Sitter och väntar på att Emma ska komma och hämta upp mig, kl 10 ska vi vara på Alkohol och drogmottagningen för att intervjua en nisse där. Sen tillbaka till skolan för att skriva klart arbetet.

Ska öven förbi Kardiologen idag och träffa avd.chefen.. hoppashoppas!

Annars är ser dagen rätt lugn ut, ska ev träna, men känner mig smått förkyld så blir nog lungt, sen ikväll kör jag träning med MFF! Farfar kommer också och tar min säng.. sen vill han komma på min examensfest på Äpplet. Klart han ska få det, men risken är att han stannar hela kvällen och håller en massa tal, sen gillar han vin också, gubben.

Pappa det arslet är dödsjuk (förkyld), så det är ett helvette att heta Malin Skoog idag. Igår ville han slå ihjäl mig när jag frågade han hur mkt han hade tränat igår.. det är kul att egga upp han lite.

Sen tog han rakhyveln och skar bort en pigmentförändring som dykt upp på pannan... hur tänker man då? Den ska lix bort säger mäniskan...



Det där kan väl alla....

3 veckor kvar..

till THAILAND!!!!! Fyfan vad underbart det kommer att bli. Vintern dra åt satan, jag ör redan spyfärdig på dig!

Var i skolan idag från 9 - 14, jag och Emma blir troligtvis klar med arbetet imorgon, skönt. Då är man alltså ledig fram till jul :D For sedan till IKSU och sprang 48 min på 4,15 min fart, benen känns grymt lätta nu!! Grymme.

Annars har jag städat klart lägenheten, handlat lite gotta, hälsat på Sofia i hennes nya lya och ringt Dr Anders ang jobb på Kardiologen! :D Tänk om jag får jobb där, vore grymt!

Vägrar bli sjuk, pappa hostar och nyser både mig och mamma i ansiktet, han är som ett jäkla dagisbarn när han är "förkyld". Snuskig.

Imorgon kommer farfar hit och ska sova här hade han tänkt, det innebär att min säng som jag sover i ska han överta och tandborsten som jag trodde var min men egentligen är hans ska han ta... ist ska jag sova på min soffa eller klämma in mig i min gamla säng som för tillfället är fylld med massa prydnadssaker och borsta tänderna för jag väl göra med fingrarna då..



Jag funderar på att passa på att boka ett flyg till Sthlm nu när jag blir ledig och hänga med bror ett tag :)

Sitter med tjockisen i knät och ser Beck! ...

img_5148 (MMS)

Sitter med tjockisen i knät och ser Beck! har haft en skön dag. Joggade i kylan, fick typ frost i ansiktet, adventsfikat, städat lägenheten, lokalen, kollat in min lägenhet på Teg, liten fin etta med stor balkong, kommer bli hur bra som helst;) ätit gomiddag och nu godis och ryggläge i fåtöljen med Tiger Woods som ligger på mig.. Ja ni ser ju själva, golfandet har hon lagt på hyllan.. Haha


Adventsmys hos familjen Skoog framför Så m...

img_2069 (MMS)

Adventsmys hos familjen Skoog framför Så mycket bättre! Fyfan vad bra det är och så bra Petter är!!


Söndag 1 advent



Det var fest igår och idag är jag trött och seg som f*&%#n..  Ska snart iväg och städa lokalen sen måste jags täda ur det sista ur min lägenhet, kul!

Sen om det finns ork ska jag även köra lite rörlighet, men det vettefan, jag tror jag stretchar i soffan idag. Ingen behöver säga nåt.

Kvällen igår var iaf hur kul som helst :) Förfesten gick snabbt.. nästan för snabbt sen blev det Alle (AllStar) där det var mkt roligt folk! Och kvällen slutade på Ersboda.. ja vi tog fel nattbuss, trafikinformatören Sofia har koll..... ;)



Jag stapplar på 19 m bakom med mina höga styltor till skor och Sofia är små less.. ;P

På väg hem mitt i natten från ersboda?!?!?...

img_6651 (MMS)

På väg hem mitt i natten från ersboda?!?!?!?! Tog fel nattbuss!! Haha


Stressstressfesstt

Är hemma en snabbis för att äta och byta om, vad fan ska man ha på sig en sån här jävlig dag, är det lönt att ens fixa frillan eller sminka sig?! lär ju se ut som en blöt fisk när jag är framme.. ollon.

Kör på jeans och skjorta idag, inget mer än så, och 19 ringar och örhängen såklart;)

Ska strax cykla till ålidhem för att möta upp Johanna och sen dra vidare till Ida för förfest, sen vid 20 tiden drar vi till grabbarna på nästa förfest.. sen ser vi om vi tar oss ut nånstans eller hur det blir.. men återigen, jävla väder sluta förstör?!?!?!

Äh tjingtjing


Fredaaaag

Finally friday!

Skola fram till lunch, sen träning, stan, taccos och förfest, sen fest sen kanske utgång! King!! Kul att träffa massa nytt folk!


Pappa tar kort på sig själv på Starbucks i NY, inte okej :P

Heeelt slutkörd!

NU har jag fått i mig mat.. hann bara trycka banan och youghurt mellan Cirkelfysen och löpningen med A-laget, gick okej ändå men mitt humör har varit åt helvete ivkäll.. Har flyttat hela satans kvällen, före tränignarna och efter... och NU är jag typ klar.

Bara TV;n, spegeln och en lampa kvar i lägenheten sen ska jag bara städa klart det sista så är jag klar med skiten.. Könns lite mysigt att bo hemma i december nu.. bara för att jag vet att det är under en kort period.

På söndag får jag kika på lägenheten ;)

Imorgon är det skola och sen träning och sen LÖPARFEST ;D

Ska även hinna fixa grejjer inför lördag också.. och ev lämna in datorn och städa ut lite och packa upp lite... och.. äh skiterialltsomharmedpackningochuppackningattgöraförnuskajagsovasåjagblirpåbättrehumör.

Natti

Godmorgon!

Sitter i överdragsbyxor, halsduk och mössa och förbereder mig för en kall och jävlig cykeltur till skolan.. Sov hemma inatt med.. blir nog det ikväll också. Inge mer i lägenheten alltså, kanske ihelgen om jag blir för lat efter krogen :P
Igår sprang jag intervaller med Anna, Viktoria, Johanna och Therese, dvs 3 duktiga 800m löpare och 1 duktig långlöpare.. Det var kul, och vet ni jag hängde faktiskt med.. mer än vad jag själv förväntade mig. SPrang med i täten hela vägen, känns bra!
Idag blir det skola - Cirkelfys med Ubbe - fyströning med A-laget. Dubbelpass idag med, men klok som jag är så kliver jag av om kroppen säger ifrån.. eller nåt.. :P
Lägenheten är så gott som tom nu, har inget där att göra, ska bara hämta det sista antingen ikväll eller imorgon, sen städa ut resten.. Snart så.
OCH VET NI, jag flyttar till TEG, Bryggargatan 3 B i januari.. det är 95 % säkert nu!! :D Den är möblerad och allt så det är kung, slippa köpa nåt och slippa vara bunden till nåt. Pappsen säger att han letar en lägenhet på Haga åt mig för att det ska vli närmare hem och en större så att jag ska kunna bo där löngre.. men jag vill inte köpa massa nya möbler för att bo i lägenheten i typ 6 mån.. hoppas få jobb i Sthlm till sommaren :)
Nej för mkt ordbajs, nu mot skolan!
Riktigt tunga steg efter djävulsmilen, 1,5km uppförsbacke, huvva. Var yr i skallen av all mjölksyra..

Amalias lilla bebis, Garbo;)

img_0669 (MMS)

Amalias lilla bebis, Garbo;)


Onsdag = ledig = lillördag

Godmorgon!
Har nyss ätit en rejäl och god frukost, musli, fil, mackor, banan, kaffe och ägg. Så nu jäklar ska jag orka springa snabbt och bra ;)
Min datajävel vägrar starta så tjuvar pappas för tillfället :P Ska lämna in skiten snart och höra om det är värt att laga den eller inte..
Nu ska jag söka lite om alkohol.. och fortsätta se vakna med the voice.

What a day!

Så där, nu ör jag hemma hos mor och far! Ska sova här, har förtillfället inte mkt att göra i min lägenhet, datorn paj, alla saker är typ borta och finns inge mat.. Så här är jag nu.. men jag hoppas hoppas på att jag fpr den där lägenheten på Teg i januari, det vore ju guld värt. Och snälla, ge mig ett jobb nu!!

Sökte faktiskt på rättpsykiatrin avd 93 i Sundsvall, det lät spännande. Kommer inte få det, för dom krver typ minst 2 års arbetslivserfarenget, men hur fan ska man få det om man nyss gått ut, nångån måste ju bli den första.

Har ikväll varit på möte med A-laget, gått igenom säsongen och så.. fyfan vad jag är taggad på att köra Nolia träningarna med dom:)
Sen hade jag öven MFF för första gången, riktigt kul, trevliga tjejer! Kommer bli en rolig försäsong det här. Två grymma lag.

Nej hörrni, nu ska Malin stoppa nåt i magen och sen sussa. Jag och Emma har tagit ledigt imorrn, eller vi ska rättare sagt jobba hemifrån. Så på mitt schema står:

- plugg
- lämna in datorn
- löpa med anna, viktoria och johanna
- städa ut lögenheten
- styrka?
- tömma lägenheten på möbler..

Nattinatti

Tillfälligt avbrott! Datorn är paj..har fu...

img_0748 (MMS)

Tillfälligt avbrott! Datorn är paj..har fullt upp hela dagen med flytt, skola, träning, möte, träning och återigen flyttning. Tömmer lägenheten imorrn!


Så här kan man också göra när man har besö...

img_9075 (MMS)

Så här kan man också göra när man har besök ;p Sofia flyttstädar och jag chillar i soffan:) skön kväll!


Dags för träning.. sitter i omkl.rummet på...

img_3761 (MMS)

Dags för träning.. sitter i omkl.rummet på iksu och laddar med banan och proteinbar som smakar fudge;) typ som godis fast nyttigt;) har varit i skolan idag och påbörjat nya kursen, eget arbete. Ska skriva om ungdomar och alkohol med emma:)


Ge mig värme tack!! Fyfan för kyla!! Min d...

img_3555 (MMS)

Ge mig värme tack!! Fyfan för kyla!! Min dator är typ paj, allting blev bara svart och började blinka ochnu vägrar den starta.. Arsle! 4 datorn jag har sönder. Ett bra ordspråk: den som spar han har, men inte roligt!! Just det Ove (i solsidan ;P) och man lever bara en gång och många inte ens det! Godnatt!


Många bilder tog vi, men alla ser typ lika...

img_6178 (MMS)

Många bilder tog vi, men alla ser typ likadana ut ;P haha. Nu ska jag snart cykla hem, blir inte klok på alla olika styrkeövnngar som finns.. Imorgon öre skola, träning och sen kanske se pappsen föreläsa på folketshus:)


Godkväll! Gårdagen var riktigt lyckad, rol...

Godkväll! Gårdagen var riktigt lyckad, rolig förfest med moas klasskompisar sen utgång på rex:) blev sent igår så var inte alltför pigg när kl ringde imorse. Sprang distans med Johanna idag:) annats har jag bara tagit det rätt lungt! Snart dags r middag hos mot och far!


Godjul

img_0925 (MMS)

Godjul


Jag är mikrofonkåt

Helloo..

Uppe med tuppen var jag imorse pga tvättid 07.00, kastade i mig frukost, packade ner lite grejjer i kartonger, dammtorkade m,m, drog til IKSU och körde korta backintervaller ute, dusch sen hem igen, hämta tvätt och laga mat.

Nu sitter jag på arslet för en kort stund, ska bara trycka i mig lite snabbkaffe, som smakar rövhåla (kaffebryggaren är nedpackad).. Sen blire stan, sysse och sen IKSU igen för cirkelträning!!

jajjemen ingen vila här inte.

Ikväll blire planering med min Amalia sen FEST :D kommer inte gå All-in men nästan..


Amalia är sne

Puss


Bra dag! Fikade med dom här fina flickorna...

img_1298 (MMS)

Bra dag! Fikade med dom här fina flickorna idag! Alltidkul att ses:) nu blire fredagsmys hos moie:)


Ska jag eller ska jag inte? Lite för söt f...

img_9671 (MMS)

Ska jag eller ska jag inte? Lite för söt för min smak egentligen..


Effektiv är bara förnamnet

Igår efter bion, som förövrigt inte var nån höjdare, varken jag eller mamma har någonsin sett någon Harry Potter film och kommer heller aldrig se nån fler :P för mkt overkligt dynga över det hela... ja efter bion som sagt lastade jagoch mamma bilen full med grejjer från lägenheten och snörde in det i förrådet hemma..

Kl 21 började jag med Mariehems damers löp och styrke program samt MFF:s program och en timme senare var jag klar, kl 22 började jag renskriva mitt CV och en halvtimme senare var jag klar med det.

Så nu ni, ska jag mot IKSU, sen förbi skolan och lämna kursboken och säga hej till johan, sen luncha med mamma på TC eller plaza (bortskämd, jag vet), sen fika med Elisabeth och Emelie, lämna CV på onkologen och akuten, städa ut lägenheten? Kvällen blir hos Moe.

Åter till lägenheten då, den är möblerad, en 1a med balkong på bryggargatan på Teg, för 3800kr i mån. Helt okej, och ligger bara över cykelbron.. shit :D

Grattis till min käre vän Amalia som äntligen fyller 22 år idag.




Alltså jag är världens lyckligase just nu!...

img_8984 (MMS)

Alltså jag är världens lyckligase just nu!! Förhoppningsvis har jag både boende och jobb i januari, på obestämd tid! Teg är stället.. jobbet får jag veta i dec! Haha! Slipper bo hemma i mer än en månad!!


Arslet sprack..

Godmorgon, hann inte blogga så mkt igår, var hela dagen i skolan coh hade eximination sen direkt mot IKSU och efter det bjöd Sofia mig på fika på Cafe Göteborg :) Riktigt mysigt ställe.

Idag har jag sista dagen i Sävar! Har köpt massa godis som jag ska bjuda på, känns lite tråkigt faktiskt att jag aldrig mer ska dit,,
Kl 17 ska mamma bjuda mig på middag på Sushi bar och kl 18 ska vi se Harry Potter på bio, mor och dotter kväll :) Men innan det ska jag hinna med ett löppass.. Vi får se hur det går.

Annars så mår Malin bara bra, livet leker.. men det vet ni väl redan ;)


Sitter på Cafe Göteborg och fikar med Sofi...

img_2338 (MMS)

Sitter på Cafe Göteborg och fikar med Sofia :) glassdrink med krossad kladdkaka!!


Bra dag!!

Kvällen blev inte som planerat, men lika glad är jag för det!

Johnny ringde och frågade mig om jag vill ta på mig MFF:s fysträning också, och visst vill jag det :D Så nu kör jag tisdagar med MFF och torsdagar med A-laget. King

Gick förbannat bra att springa idag, sprang 6km i 4 min fart och det kändes hur lätt som helst, bara skönt att få lite genomblödning i benen. Har haft en sjuk träningsvärk idag från styrkan igår..

Sen hade jag även min slutbedömning idag, det gick fint, dom är så trevliga och fina i Sävar, kommer sakna dom!
Och har fått svar från Onkologen att det ser ut att finnas jobb för mig där i januari :D får veta mer i december.. hoppashoppas, vill inte gå arbestlös i flera månader!

Men håller fortfarande dörrarna öppna för en ev flytt.. :)

Ska snart hoppa i säng, eximination imorrn och sen fika med Sofia på kvällen :)

Puss

Puss på er!

Malin är lycklig i själen nu, har ingen aning om varför egentligen. Känner bara ett skönt lugn i mig, det är jag som bestämmer över mitt liv:)

Sista veckan på sista praktiken, sista VFU-uppgiften inlämnad, 2 kurser kvar sen är det slut.. då är jag färdig sjuksköterska!! Jobb ordnar sig förr eller senare.. det borde finnas jobb! Ringde till ett äldrecenter i Sthlm idag, men dom hade inget.. det löser sig. Jag känner lugnet nu..

Gick bra att träna också, löpte först 40 min i ca 4,40 fart sen körde jag benstyrka.. fyfan alltså vad svaga ben jag har :P

Nu har jag ätit middag och ska slappa framför tvn. :)

Imorgon vid den här tiden kanske jag inte är ensam i soffan.. hoppas:)



För exakt 1 år sedan.. aldrig mer brunett Malin, vad fan tänkte du där? Amalia var het iaf:)


Sitter och läser arbeten. Är så lungt i Sä...

img_1136 (MMS)

Sitter och läser arbeten. Är så lungt i Sävar idag! Skönt ändå. Bion igår var ganska bra faktiskt, sevärd! Facebook filmen alltså..  Har ringt till ett äldrecenter i Sthlm idag, men där fanns Inge jobb för tillfället, bara för logopeder. Arsle.


Malins dag/Pappas dag

Sådärja :) vilken skön dag jag har haft!

Har nyss fikat gofika med mor och far, pappa mår lite dåligt över att jag ska måsta fylla år på HANS dag.. icket säger jag bara.

Ska snart göra lite nytta och flyttpacka lite i lägenheten, sen gomiddag hemma med efterrätt och allt:) och ikväll kanske bio med amalia :) nya facbook filmen läre bli..

Kul att så många kommer ihåg min födelsedag, kan det vara tack vare facebook?;) Alltid kul med samtal och sms.
Farfar var söt, han hälsade att jag inte skulle få någon present av han för att jag tjönar mer än vad han gör nu... haha så det är så han resonerar :P sen fick jag heller inte glömma bort att gratta pappa.

Nej ska man ta tag i arbetandet nu eller.. jo vi gör så..


Snart springer vi där båda två, men jag typ 150 m före ;)

Min födelsedag idag !!! En påse hängde uta...

img_4353 (MMS)

Min födelsedag idag !!! En påse hängde utanför min dörr idag, i påsen fanns ett brev med en din fint och ett litet paket från min Sofia:) så himla söt! En skruvkorksöppnare fick jag också!! Så nu slippervi använda skruvmejseln och hammaren för att öppna vinflaskor med skruvkork;)


Sitter på sushibar med amalia! Nybörjar su...

img_3470 (MMS)

Sitter på sushibar med amalia! Nybörjar sushi;)


Haha fick även dessa av min pappa. Det är ...

img_4194 (MMS)

Haha fick även dessa av min pappa. Det är ett par löparglasögon, man kan ha dom nu på vintern för att lättare se kontraster osv.. Jag tror inte att jag kommer att använda dom. Kan knappt ha vanliga glasögon för att ögonfransarna tar emot. Men vet en person som säkert skulle gilla dom ;) haha..


Livet leker!

Det är lördag och jag har redan varit upp i 40 min. Ska springa med några IFK:are kl 09 så åt en kraftigare frukost vid 07. Blir spännande och se om vi håller samma tempo eller om man måste ta i extra mkt för att hänga med. Och nej min mage får inte börja krångla efter 9 km, för tänker inte skita när dom ser :P haha..

Annars då.. en väldigt oplanerad dag, vilket är hur skönt som helst. Håller på att gå igenom mina garderober och packaer ner saker i lådor. Kan typ öppna en klädaffär, har redan fått ihop två kassar med kläder som papap ska ta med till Bräntis. Men kommer säkert bli minst två till..

Resten av dagen består av.. stan? IKSU? Köpa Ice bugs? Bara vara..

Ikväll ska jag och min Amalia planera vårat party;) sen blire lek med Moe och kanske några fler?

Förresten Tove Styrkes nya skiva är faktiskt riktigt bra, en blandning av Robyn och nåt.. lyssna!


För ett år sedan.. nu ett år klokare och ..snyggare ;) haha

Present i förskott! Hur grymma är dom inte...

img_8752 (MMS)

Present i förskott! Hur grymma är dom inte? Dessa blir mina ännu lättare tävlingsskor som jag kan ha både utomhus och på bana! Nu taccos!!


Sitter på flygplatsen och väntar på att pa...

img_8933 (MMS)

Sitter på flygplatsen och väntar på att pappa ska landa. Är tydligen försenat 20 min, drygt! Ska pallra mig mot iksu ev eller springa ute. Får se, halkar ihjäl sig ute.. Ikväll blire middag med mor och far, ska även ta blodtryck på dom. Har fått låna hem grejjer från Sävar. Pappa är livrädd för sjukhus nämligen och har skitit i alla hälsokontroller och grejjs. Så nu ska han kolla upp;)


Ynklig

Dryga dag.

Idag har jag kännt mig sådär liten och ynklig, less och irriterad och ja typ arg på allt.

Har varit på BVC hela dagen, jättekul att vara med små barn från 7 dagar - 5 år.. men ganska intensivt och jobbigt i längden, en liten kille på 3 år tyckte det var jätteroligt att pula in små knappar i munnen på sig själv och att rita på mig med bläck.. men det tyckte inte jag. haha

Sprang även långpass ute idag, 18,5km i halkan!! Jävlar vad jag svor, traktorn din sate sanda gatorna så man vågar ta sig ut utan att slå ut 19 framtänder.

Kom hem vid 19,30 till en tom lägenhet, tomt kylskåp och kläder liggandes överallt. Glömde matlådan hemma hos mamma oclså, så middagen blev fil med flingor och 2 mackor till middag. Jag vet, det är inte OK.
Det är såna här ggr man vill att nån ska pussa en på pannan och säga att man är duktig eller nåt.. men nej, jag går och lägger mig ist.

Imorrn kommer pappa hem från NY ;D


Fyförifaaan vad snuskigt detta är! Satan, ...

img_3000 (MMS)

Fyförifaaan vad snuskigt detta är! Satan, kan inte va rensat det senaste årtiondet. B den rövhålan ska få gurgla munnen med det här härliga vattnet! Väderhelvete ta dig i röven!


Godmorgon

Mörkt när man vaknar och mörkt när man går hem.. itne undra på att folk är deprimerade under vinterhalvåret. 5 månader kvar.. haha

Igår hade jag en hektisk dag, vaccinerade röven av mig, tog bussen hem, stressade mot iksu i snöyran, sprang farlek med en duktig 800 m löpare (jag kände mig som en snigel), järnet hem ich duscha, äta sen kom tjejerna hit:) och när dom drog så började jag gå igenom garderoben. Måste ju ta tag i flyttstädningen snart..

Nu har jag gjort det där testet också, var typ ett skämt, tur ingen såg.. Nu är det bara att vänta på svar.. hugahuga

Ska dricka upp kaffet sen cykla hem till Mårdis och hämta bilen + fylla alla mina tomma matlådor med mammas fläskfile och sesampotatis;) Hon är en fin människa hon..



hahahaa

Är ett vrak

Shit vad jag är trött, blev sent igår.. Solsidan är så jäkla bra, kan se det om och om igen, sällskapet var också helt ok;)

Det ser ut att vara snöstorm ute, fyfan. Hoppas det är borta ikväll när jag ska springa med en duktig tjej, fartlek står på schemat. Kul:)

Har lång dag idag på praktiken 8 - 17, ska gå med läkaren på fm och sen vaccinera hela em. 

Ikväll blire bonde med Amalia och Soffan tror jag, någon fler? Amalia planera på torsdag? ;) kan du?

 

Nu åker jag hem! Har varit på BVC idag:) j...

img_3301 (MMS)

Nu åker jag hem! Har varit på BVC idag:) jag gillar nog små barn ändå! Det finns hopp;) nu blire mot iksu och träna, ev springa ute, känns kallt dock. Sen hem städa undan, äta duscha och förbereda mig för kvällen;)


Och hon gör det igen.....

Hur ihelvete lyckas jag kan man fråga sig?!

Var uppe alldeles för länge igårkväll, fick för mig att jag skulle börja rensa garderoberna och skulle slänga iväg ett sms till en kompis innan jag gick och la mig för att uppdatera lite snabbt.. men när jag vaknar ser jag ett sms som inte är från min kära vän utan från PAPPA: "Bra jobbat;), jag visste det hela tiden"
Ja, jag hade skickat fel IGEN.. Jag ger upp nu, skriver snart en lapp på min rygg, fråga mig vad somhelst och jag svarar.

Har hotat pappa att han ska knipa käft. Men vi ser väl hur det går..

Nu MOT busseN!!!!


kyla, fyfan

Jag är så jävla pinsam

Hahahaha Malin Skoog i ett nötskal. Jag är som en öppen bok ibland, folk kan få gratis info bara sådär.. :P

Jag sprang idag på bandet, 36 min i 4.10 fart, det gick bra faktiskt, skulle nog grejja 4 min fart. Blev kämpigt sista 30 sek.. men det är nog bara psykiskt.

Annars har jag bara suttit hemma och pillat med allt som har att göra med elektronik :P TV, dator, Iphone.. skaffa dig ett liv Malin och börja städa ur din lägenhet och FRAMFÖRALLT avloppet......... fyfan.

Åh vad jag skäms, huvva.. måste sluta tänka på DET där. kissarslerövbajsgfbqgfrq92ge

Okej nu är det bra, det är säkert glömt imorrn eller itne.

Nej hörrni, snart är det pensionärsjävlar;) så jävlajävla bra!!

 
En till jobbig övning..


Har små ångest idag?!? Vill inte ha det, h...

img_6573 (MMS)

Har små ångest idag?!? Vill inte ha det, hatar att känna så här, vill veta ju! Och sluta bry mig om vad andra tycker!! Så då var det sagt..


Årets stjärnskott!

Gårdagen blev hur bra som helst.

Kom tvåa på tävlingen, halkan resulterade i inte alltför bra tider men ett godkändt lopp..

For sedan järnet hem för att duscha och fixa till mig och sen tillbaka till tomtebo för IFK festen.

Pizza-prisutdelning, fick pris för min placering och för Årets stjärnskott:) - nya mål sattes upp för nästa säsong, jag ahr två mål 1. Under 18 min på 5 km och 2. under 38 min på 10 km. - sång- tävling - och lite shottar däremellan. Runt 23 tiden rullade jag och grabbarna mot mig för förfest sedan utgång på TC! Efterfest hos mig med pizza och sedan nattinatti..

En riktigt grym kväll och ett ännu bättre slut;)

Vaknade upp med världens huvudvärk imorse, fyfan.. men den försvann efter att vi ätit frukost och i eftermiddag har jag faktiskt sprungit 22 km med pigga ben konstigt nog. Skönt.

Nu ska jag hem till mor och äta middag, sen träffa Chrille och Åke för att diskutera kommande säsong och sen om det hinns ska jag till Soffan:)


Dagen med stort D!

Yesbox nu äre snart dags, först Vintercupens deltävling nr1 5 km, sen hem duscha snygga till sig och sen tillbaka till Tomtebo för säsongsavslutning med IFK Umeå!!! Fyfan vad roligt!!

Pizzamiddag- prisutdelning- säsongslöften (inför 2011)- uppvisningar/inkilningar ( jag vögrar sjunga)-nån film?- sen kör vi!!? typ.. hoppas jag, vi "yngre" ska då det. Tur inte min käre far är med i år.

Nu ska jag dricka upp kaffet sen sätta mig i massagestolen och läsa tidningen! Sen mot Tomtebo för uppvärmning och start, blir spännande och se vilken tid jag kan pressa mig till nu. Känner mig absolut inte snabbare, möjligtvis lite mer uthålligare. Ah jag ser det som en träning.


mera övningar..

JAG ÄR KÄR!

Har ätit fredagsmiddag med mamma, biffar och makaroner x2, hon ska alltid lasta på så mkt så man vill kräkas. Nu blire kaffe och Magnum mandel ;)
Träffade på en viss person idag på sysse.. jag vet då vad jag har att göra imorgonkväll;) satan i gatan.
Snart ska jag till Hannah och umgås med brudarna!

Jag har världens bästa Pappa!! Han är både...

img_4190 (MMS)

Jag har världens bästa Pappa!! Han är både som en bästa kompis/storebror/pappa ;P En otroligt fin människa!


FREDAGfredagFREDAG

Yes äntligen fredag och jag går halvdag idag + att jag har bilen, vilket innebär att jag är hemma 12.20 ist för 13.00 och slipper ta bussen som går 07.10 och kan ist gasa iväg 07.40, vilken skillnad!!

Och vet ni.. nu närsomhelst ska Daniel Adams Ray uppträda live på Vakna med the voice ;D Bra start på dagen

Vad fan ska jag ha på mig imorrn?? Vill inte vara för snygg och inte heller för tråkig, kommer ju vara alla möjliga åldrar där, från min ålder och lite yngre till gubbar i pappas ålder.. och tjejerna (eller kvinnorna) tror jag inte är några partynissar. Vilket problem ;P haha

Sen en annan sak, frånoch med nu ska jag vara mer bestämd och tuff när det gäller saker, spec den här saken. Har förbrukat alla mina undanflykter snart och små ljug.. men fortfarande fattar den här personen ingenting, kanske dags att bara säga ICKET, jag vill inte!! Men det är ju så svårt, inge kul att göra någon ledsen.

Nej nu ska jag se Daniel här.. men alltså han är sminkad? lite gayigt.. men jag gillar han ändå.. Hare


Snart fyller vi år, jag fyller 5 dagar före hon till höger.. vilket märks både på mognadsgraden och klokheten ;)

Umeå is beautiful! Är med mor min och tank...

img_8693 (MMS)

Umeå is beautiful! Är med mor min och tankar, ska passa på att låna bilen så mkt som jag kan nu medans pappsen är i NY! Mörkret tar kål på mig, är helt färdig och klockan är inte ens 21..


Hade myskväll igår framför bonde och Carin...

img_3288 (MMS)

Hade myskväll igår framför bonde och Carina berg med fina Sofia:) nu sitter jag på bashelvetet och lyssnar på nicki minaj och Daniel Adams ray, mina framtida män;) har en rolig dag framför mig me flera inbokade patienter som ska till mig;)


Haha så här ska jag va när jag blir gammal


Haha pappa jag vill slå ihjäl dig just nu!...

img_7491 (MMS)

Haha pappa jag vill slå ihjäl dig just nu!! Haha


Jag är expert på högt blodtryck nu! Fråga ...

img_5079 (MMS)

Jag är expert på högt blodtryck nu! Fråga mig vadsomhelst och jag svarar;). Slutade 12 idag, riktigt skönt. Ska sätta mig en stund med arbetet och sen blire iväg och träna!


Tiger Skoog har vi (eller jag) satt i hård...

img_3198 (MMS)

Tiger Skoog har vi (eller jag) satt i hårdträning. Idag sprang från vardagsrummet till köket och tillbaka, som belöning fick hon en vitamin! Och istället för att ha 4 olika rätter att välja på har hon 3. Så snart kan folk sluta säga att hon ser gravid ut;) haha


Idag ska jag köra mitt första pass från de...

img_5656 (MMS)

Idag ska jag köra mitt första pass från det kenyanska programmet ;P låter jobbigt. Fick förfrågan att körs cirkelträning på idrottsmedicin med typ elitkillar men vågar inte, kanske nästa vecka när man fått umgås med dom ihelgen. Senare kväll ska jag hålla i en friidrottsträning, det känns nervöst. Efter det dvs efter 20 ska jag hem duscha äta och plugga sen sova. Rolig tjej, så nu vet ni;)


Pappa rövhål som smygfotar mig och lägger ...

img_9141 (MMS)

Pappa rövhål som smygfotar mig och lägger it på bloggen. Så här sitter han varje kväll med en öl, datorn i knäet och en fet godispåse under stolen!


Fysisk Aktivitet på Recept (FAR)

Denna dagen ett liv.. typ så har min dag varit.

Men söta sms och även ett samtal från min käre bror gjorde dagen lite bättre.

Har haft fullt upp på mottagningen idag, kulkul, sprang hem till mårdis (15 km), åt middag, till Team Sportia för att hämta mina kläder som jag plockat ihop för lönen, riktigt grymma grejjer, Iksu och körde rörlighet (är stel som ett kylskåp, Amalia är typ vigare än mig nu.. katastrof), hem duscha, fika, plugga och nu sova.

Kul inlägg. :P

Förrestren, jag är sjukt laddad för helgen ;) haha



Snart är vi inte så långt ifrån varandra längre ;)

Haha ser ni, 2 bilder i en;) vi ser nästan...

img_9515 (MMS)

Haha ser ni, 2 bilder i en;) vi ser nästan ut som spöken jag och amalia. Fyfan vad skönt det var att sova, somnade 22 och klev upp 06! Ska försöka göra så varje kväll, vi s er väl hur det kommer att gå med det. Nu börjar illamåendet komma smygandes, sitter i bussjäveln nu.


RSS 2.0