Valborg

Testloppet blev inte på Nydala utan i Gammliaspåret, sprang 3,2 km banan och 1,9 km banan på ca 19.20. Seg kropp och sega ben.. så en ok tid på en ganska kuperad bana.

Nu ska jag snart in mot stan för att kolla läget lite..

Ikväll firar jag Valborg med mina pärlor, hoppas att jag även får träffa min andra pärla Moie ute ikväll :)

Vi kommer att starta kvällen på Haga hemma hos Britta för middag, sen vidare mot Mariestrand för födelsedagsfest hos Emily och sen slutar kvällen på Allstar såklart ;)


Bilder

Vågar inte ens säga när jag vaknade och steg upp imorse.. :P

Nu ska jag göra mig klar sen sticka mot Nydala för att springa ett test-lopp på 5 km.. med mig själv..




Sommarkänslor

Goddagens, jag är en kass bloggare jag vet.. men har liksom inte tagit mig tid och ro till att sitta här..

dagen har gått fort, lite för fort.. har hunnit tvätta, träna, lunchat med mamma på TC, bokat resa till Sthlm, betalat räkningar, och hängt på stan.. I mina nya converse och Raybans ;)

Ikväll ska jag fredagsmysa med godis och annat gott med mina väninnor :P

Imorgon är det fest som gäller.. jag vet fortfarande inte avd jag ska ah på mig.. det står mellan en tight skinnkjol och ett par höga jeans shorts.. det lutar åt det sistnämna.

Alltså jag vill liksom bara skutta omkring, kan inte sätta fingret på vad det är som gör att allt känns så himla bra, det bara är så..


Borta bra men hemma bäst!!

Äntligen hemma efter en underbar vecka med laget i Turkiet. Bra väder, endast en dag med regn och hyffsad mat och bra träning! Jag är mer än nöjd!


Mot Turkiet, 6 dagar med strålande sol och massvis med träning och god mat ;)



Sådärja, min lilla semester har just börjat!


Malin och lägenheter..

Haft en jävla bra arbetsdag - CHECK
Sprungit ett lätt och bra löppass, fartlek, 56 min och 13 km - CHECK
Kört snabbhet med UFC - CHECK
Möte med damlaget inför turkan - CHECK

och sist men inte minst, kollat på lägenheter och hittat en, eller rättare sagt mamma hittade en fin på haga, en 2a.. köpeslägenhet. Ja jag blir ju kvar här ett tag, så varför inte. Men inget är bestämt ännu, måste titta på den först :)

Nu sticker jag till min efterlängtade vän Sofia :)

Puss



Ser ni mig? ;)

Tisdag och näst sista arbetsdagen för den här månaden.. ;)

Sådärja, en jobbdag kvar sen sticker vi till Turkiet med laget på träningsläger!!

Har varit mkt idag som alltid, men jag gillar det. Tvättade aldrig imorse, joggade ist 15 km, handlade och shoppade 2 nya bikinis för sommaren och turkan ;)

Imorgon är det fullrulle igen:

Jobb - 16.00
Träna själv 16.15
UFC - 17.30
Möte på kansliet - 18.30
Hem duscha, äta, packa
21 - umgås med Sofia om jag hinner?

Jag söker förresten en hyreslägenhet, 1-2 rum spelar ingen roll, helst på Haga! Hjälp mig!!


Hemma men bara för en stund..

Åh vilken helg jag har haft, 3 långa, intensiva, jobbiga, men jävligt roliga dagar!!

Jag har varit på mitt första SM, jag kräktes inte, kom inte sist, blev inte utskrattad,, nejnej  det gick över förväntan jag är nöjd och efter den här helgen känns löpningen ännu roligare!! Och mycket är tack vare min grymma klubb IFK, så jäkla härliga personer, det känns som min andra familj!

Idag har jag hunnit jogga lite, lunchat med mor och far på TC, pappa och jag planerade mina kommande 2 veckor träningsmässigt och hjölptes åt att planera Mariehems träningsupplägg för Turkiet. Det är för fasen inte lång tid kvar.. bara 3 dagar!?!?

Annars har jag bara jobbat idag, haft en intensiv men rolig dag på jobbet, fått prova på lite olika behandlingar och satt en hel del nålar.

Imorrn jobbar jag kväll igen men innan det ska jag försöka packa, tvätta och träna lite lätt.

Livet leker mina vänner ;)


Fan vad jag eggar bilder nu.. Nej nu blire...

img_6576 (MMS)

Fan vad jag eggar bilder nu.. Nej nu blire att öka farten och sticka hem! Glömde jogga ner idag, det kommer jag få sota för imorgon..


Starkt jobbat grabbar! 2 lag medaljer på 2...

img_9779 (MMS)

Starkt jobbat grabbar! 2 lag medaljer på 2 lopp! Om bara jag oc Jenny hade haft en tjej till hade vi också haft medalj! Nu blire hemresa, 9 h i bil..;P


Lilla Elias med IFK mössan, nästa stafett ...

img_3910 (MMS)

Lilla Elias med IFK mössan, nästa stafett kör vi alla med en sån snygg mössa;) haha. Idag blev jag 12:a på 8 km, klart godkänt. 40 sek efter Jenny denna gång. Men jag sprang taktiskt, tog det lungt i backarna och sista varvet tryckte jag på och tog in lite placeringar. Tiden var väl inget att hurra för men ändå hyffsad med tanke på tävlingen igår! Grabbarna tog som lag brons idag och silver igår!! Jävla grymt!


Snart är det dags igen, 3 h kvar till star...

img_3291 (MMS)

Snart är det dags igen, 3 h kvar till start på 8 km.. Dvs 4 varv, gruvar mig mest för den där jäkla backen x 4.. Benen känns från igår kan jag meddela.. men det är bara att köra. Hörs sen! Det är sol i och ca 15 grader varmt här!


Sådärja, 18 grader varmt och sol! Hör ligg...

img_7351 (MMS)

Sådärja, 18 grader varmt och sol! Hör ligger vi och stretchar efter dagens SM! Jag kom på 19 plats, typ i mitten.. Bara 13 sek från Jenny, så jag    Är nöjd:) nu blir thai och sushi buffé + glassbuffe! Jag är här med världens underbaraste gäng, älskar IFK gänget!


Framme i Uppsala! Nu har vi ätit x 4, jogg...

img_4709 (MMS)

Framme i Uppsala! Nu har vi ätit x 4, joggat banan som är runt slottet på 2 km.. Blir alltså 2 varv imorn och 4 varv på lördag! Första km är platt och utför sen kommer en brant uppförsbacke på ca 200 m sen är det lite kuperat sista biten.. Jag är laddad! Ska springa så fort jag bara orkar.. För fort kommer det att gå, nu får man chans att springa mot dom allra bästa, vilket känns jäkligt häftigt!!


Lunchstopp vid högakusten bron !

img_4724 (MMS)

Lunchstopp vid högakusten bron !


Nu är det dags..

Väskan är packad, frukosten i magen.. nu kör vi!!

Minibussen går 09.30, innan dess hade jag tänkt handla lite tidningar och dricka att ha i bilen..

Imorgon kl 15.35 går starten för 4 km, på söndag kl 13 är starten för 8 km.. Wish me luck..

Bara att börja ladda mentalt, jag ska springa tills jag sprýr, jag måste om jag ska ha nån chans..

Om en vecka befinner jag mig i Turkiet med Mariehem ;)


Sitter just nu ute på balkongen och äter l...

img_6295 (MMS)

Sitter just nu ute på balkongen och äter lunch! Så jäkla härligt väder det är nu! Skönt att äntligen få sitta ner hela 45 min på min lunchrast, oftast är det bara max en halvtimme man hinner ha! Efter jobbet ska jag jogga lite, förbi stan, hem och äta och duscha, sen träna msk och efter det hem till mårdvägen för att hämta lite grejjer sen packa inför Uppsala! Kiss vad nära det är nu..


2 dagar kvar..

Imorgon sticker vi med minibussen kl 9.30. Jag är så jäkla taggad just nu och nervös såklart..

Idag blir det jobb till 16 sen lätt träning, hem en sväng och hämta sängkläder samt säga hejdå till mor och far sen träna Mariehems damer på kvällen.

Men nu ska jag borsta tänderna sen cykla iväg mot världens bästa jobb :)




Läs detta:
http://beta.marathon.se/aktuellt/nu-har-susannes-löparäventyr-börjat

Idag fyller min älskade pappa 53 år!! Grat...

img_9798 (MMS)

Idag fyller min älskade pappa 53 år!! Grattis pappsen, du ska få nåt fint sen;) nu ska jag köra snabbhet med UFC grabbarna;)


Revansch.. Eller nästan iaf. Körde om månd...

img_7804 (MMS)

Revansch.. Eller nästan iaf. Körde om måndagspasset, 3 km i 3,25 fart, alltså 10,15 på 3 km. Jag har klarat 10,24 som bäst.  idag klarade jag 2 km i 3,25 fart, sen vilade jag 1 min och sprang 1,5 km till i 3,25 fart, det är godkänt iallafall. Vill inte komma till Terräng SM som en lallare. Nu äre bara laddning som gäller dom sista dagarna. Hjärnspökena är det kämpigast med trorjag, jag vet att jag kan! Jag har ingen press, jag är en nobody och ingen vet vem jag är..


Redan tisdag..

Hej hopp!

Det är grådisigt ute, lite regn i luften, men vad gör det när man jobbar hela dagen fram till 22. Innan jobbet ska jag hänga upp tvätten, jogga en sväng till IKSU och handla, duscha äta osv..

Igår jobbade jag över25 min.. bara för att nattpersonalen skulle slippa bry sig om cytostatikabehandlingarna som var igång, jag hade 3 som var igång samtidigt. Det är ganska mkt jobb med det faktiskt.

Imorgon ska jag om jag känner mig pigg, göra om löppasset igår.. annars blire backe.

Jag snackade med min bror igår, han är nämligen i Portugal nu i 3 veckor, 2 veckor som ledare för Springtime travel och 1 vecka som personligtränare med SATS. Han hade haft en föreläsning för HUNDRA personer och föreläst om konditionsträning, det är ganska stort tycker jag. Den dagen jag vågar stå framför hundra personer och snacka...

Jag saknar honom som fan, ska hälsa på honom någon helg i maj har vi bestämt.. Längtar efter brorsan, Yury, Patte, ROcky och Messi :P Jag har sagt att jag någon gång kommer att flytta dit.. och nu känns det mer än någonsin när jag troligtvis snart har hela familjen därnere..

Som alltid så måste jag skriva upp hur veckans schema ser ut, mest för mig själv:

Mån: Misslyckat löppass + Jobb
Tis: Lätt träning + Jobb
Ons: Jobb + Egenträning + UFC
Tors: Jobb + lätt träning + Mariehemsdamer
Fre - Sön: Terräng SM i Uppsala!!!!



Rövhål, jag klarade inte passet, blev less...

img_8786 (MMS)

Rövhål, jag klarade inte passet, blev less efter 4,30 min. Körde ist 2 x 4 min i 3.25 fart och 3 x 4 min i 3.30 fart + 2 x 500 m i 3.20 fart.. Av ren ilska! Nu är jag åå jobbet, har fått mitt schema för maj nu.. Ska hoppa runt och va överallt.. En vecka på À en på B en på C och en på E.. Är ledig varlborg men jobbar kväll på söndagen:)


Im back!

Ursäkta mitt ruttna uppdaterande.. (leker att jag har miljoner läsare :P haha).. men jag har helt enkelt inte haft lust..
Nu sitter jag hemma hos mor och far och ser Världens bästa hotell!! Jäkla bra program :P
Har ätit middag här och efterrätt, ska snart börja cykla hemåt mot Teg!
Grabbarna vann idag med 2-0 mot Mariehem! Trots 4 lånade spelare från msk och halva laget på bänken..
Imorgon jobbar jag kväll, men innan det ska jag springa 12 min i 3,25 fart.. det blir tufft. Nästa helg är det Terräng SM!!!

Familjens lilla diva, Tiger Woods! Nu nyät...

img_0604 (MMS)

Familjens lilla diva, Tiger Woods! Nu nyäten, åt taccos me la familia, till lunch blev det Rhodos igen ;) lyxig dag! Nu sticker jag mot godishuset sen til soff:) see yaa!


Arsle, det står 1-0 till Östersund .. Röv....

img_1211 (MMS)

Arsle, det står 1-0 till Östersund .. Röv.  Testtävlingen gick väl sådär, motvind och drygt. Jag var ensam tjej, var ca 5,5km, fick en sluttid på ca 20,20min..


Testtävling inför SM

Godmorgon, hann aldrig uppdatera nåt igår, tränaade direkt efter jobbet och sen mötte jag upp Amalia på Rhodos för sallad och pizzabuffe ;) sen hängde vi hos henne, med Moa, Hannah och Malin.

Idag händer följande:

- Kl 11 Testtävling inför SM, ska springa 5 km på Mariehemsängarna
- Kl 12.30 Ev luncha med Malin på stan
- Kl 15 Se UFC spela
- Kl 17 styrka på IKSU? om jag ids
- Kl 19 äta taccos hemma
- Sen umgås med mina kära vänner

En bra lördag med andra ord :) Sol dessutom, kung


Godmorgon torsdag, snart helg ;)

Igår var det i stort sett full rulle hela dagen.. först jobb till 15.45 sen UIK träning 16-16.30, det var kul jag gillar tjejerna. Sen hade jag tänkt mig till IKSU, men ändrade mig vid dörren och drog hem och åt middag ist, sen blev det ett stop på MediaMarkt för att hämta igen min dosa som fortfarande inte funkar så bra.... Och vid 20.15 hade jag UFC, vi körde 10 x 200 m (100m i 70% - 100 m i 90%) sen flygande 30m och stående 20 m lopp. Det gick bra, det är kul att köra med dom för dom är alltid så jäkla taggade.

Idag börjar jag jobba kl 13, men innnan det hade jag tänkt träna lite och ev lämna igen bilen..

Ihelgen är det oklart vad som händer, några i klassen vill dra med mig på fest, men jag vet inte om jag ids. Skulle va skönt och behövligt med en lugn helg så där innan SM. Vill umgås med mina vänner istället:) En sak som är säker är att jag ska se UFC:s matcher ihelgen! Hoppas på sol så man kan slå två flugor i en smäll.


Onsdag 6 April

Godmorgon!

Idag är det full-rulle:

- Jobb 6.45-15-45
- Snabbhet med UIK 16 - 16.30
- Träna själv, IKSU
- UFC 20.30-21.30

Såja.. det är svårt att bli rastlös idag iallafall ;)


Malin som brunett.

Ursäkta mina egobilder men jag måste bara ...

img_2056 (MMS)

Ursäkta mina egobilder men jag måste bara visa er, speciellt pappa, visst är jackan grym?!!!


Är numera en Ufc:are.. ADIDAS känns lite k...

img_5355 (MMS)

Är numera en Ufc:are.. ADIDAS känns lite konstigt faktiskt, men det kan va snyggt ibland.


Lilla julafton för fröken skoog ;) och int...

img_9114 (MMS)

Lilla julafton för fröken skoog ;) och inte ett öre behöver hon spendera, det ni!  Förbannat bra dag är detta!! Har tvättat, städat, kört ett jävla bra intervallpass, ätit lunch med mamma på TC och nu svängt förbi intersport! Hade tänkt sola med tiger en stund på baksidan nu;)  Intervallerna jag körde var en stege: 2 km på 16,5km/h - 1,5km i 17,5km/h - 1 km i 19 km/h - 500 m i 20 km/h med 1 grads lutning på band!! Det blev en sluttid på ca 17,01 min på 5 km!


Working my ass off

Ja ikväll ahde jag visst häcken full.. trodde jag skulle få en lugn kväll och jobba "utöver", hjälpa till där det behövdes men icket.. jag skulle va ensam sjuksköterska och ta hand om en student också.. :P men det gick bra och var kul, studenten var duktig också!

3 cytotstatika behandlingar höll jag igång, 2 PICC-line omläggningar, en PEG omläggning, ett antal dropp + hålla liv i en döende patient :/

Jag gillar mitt jobb :)

Imorrn är jag ledig, vilket innebär:

- tvätta - träna - luncha med mamma kanske? ;) - fixa inför SM - hämta UFC kläder - hämta bilen..



Jag är kär



Kan inte bli less på den här låten..

Nu sticker jag mot jobbet, hörs ikväll!

Söndagsångest?

Nej det har jag faktiskt inte, nästa vecka jobbar jag bara 4 dagar, måndag, onsdag, torsdag och fredag.. ledig tisdag, lördag och söndag :)

Den här veckan har varit bra, speciellt träningsmässigt, hunnit med både styrka, intervaller och mkt distans, har totalt sprungit 13,2 mil den här veckan !! Brukar normalt hamna på 10-12 mil i veckan. Men nu var jag ledig mån-ons så jag hann med mycket där!

Nästa vecka blir också en bra vecka känner jag på mig..

Måndag: Träna + fixa massa grejjer på stan sen jobb till 22.
Tisdag: LEDIG.. intervaller och fixa inför SM
Onsdag: Jobb + fys med UIK? + UFC + träna själv?
Torsdag: Egen träning + Jobb
Fredag: Jobb + egenträning
Lördag: LEDIG
Söndag: LEDIG


Tänka sig att jag har varit brunett en gång för inte så längesen.. men jag saknar det inte.

Världens bästa hotell och världens bästa s...

img_9120 (MMS)

Världens bästa hotell och världens bästa söndag! Hahajag dör, vilket underbart program! Idag har jag haft en skön dag, sov ut, tränade, for på strömpilen och strosade och nu har jag ätit söndagsmiddag med mina föräldrar! Snart blire efterrätt framför Mästarnas mästare!! Heja Hanna och evy!


Tack för igår, så jäkla kul:) det här komm...

img_6051 (MMS)

Tack för igår, så jäkla kul:) det här kommer att bli en jäkla bra söndag! Vaknade upp pigg och alert, har ätit frukost och nu väntar ett distanspass !


Nu drar vi mot Allstar !  Jag körde förres...

img_8469 (MMS)

Nu drar vi mot Allstar !  Jag körde förresten 10 km idag på bandet i 3,50 fart, dvs 38,20 på milen !! Rekord;)


En gammal dagens outfit bild.. "slapp/skön...

img_0512 (MMS)

En gammal dagens outfit bild.. "slapp/skön-mjukis-stil". Nu sitter jag i fikarummet på jobbet och taggar inför kvällen;)  fyfan vad kul! Men först ska jag göra ett jäkla bralöppass på Iksu!! Trevlig lördag, vi hörs kanske sen;)


April april

Godmorgon, klockan är 05.30 på en lördagmorgon, gissar på att hela Umeå sover nu, eller kör sista racet på efterfesten.. men icke jag, jag är faktiskt inte så trött. Den här jobbdagen kommer att gå snabbt för jag har massor att göra, bla starta igång 3 cytostatikabehandlingar innan kl 08..

Alltså, det är så sjukt hur vissa kan få bli sjuksköterskor.. Som tur var så får han inte vara det längre, men jag varken fattade eller såg nånting, tyckte bara att killen verkade trevlig.. usch så obehagligt.

Igår försökte jag köra den där intervallen 2km-1,5-1km-500m, men efter 2 km på 16,5 och 1 grads lutning skulle jag köra 1,5 km i 17,5 km/h, men benen kändes fortfarande inte återhämtade från intervallpasset i onsdags så jag avbröt passet, skulle ha lyssnat på min käre far.

Idag efter jobbet blir det troligtvis 36 min i 3,50 fart om benen tillåter..

Och ikväll.... kan ni gissa? :D Jo UTGÅNG :D Som jag har längtat!!



Ikväll ska jag ut med dom här dårarna .. ;)

RSS 2.0