4 dagars ledigt, jajjemen!



Det är skönt att vara ledig och inte ha ett piss planerat, typ som idag. Har tvättat, lunchat med mamma och Sofia på TC, hängt på stan med Sofia och bara varit.

Nu vettetusan vad jag ska hitta på..

Nu jävlar ska det bli slut på slarvandet.....

img_9471 (MMS)

Nu jävlar ska det bli slut på slarvandet.. Är sämst på att äta mellanmål innan träning samt få i mig nåt efter träningen. Blir oftast en lunch vid 12 sen hinner jag inte ta någon fikarast innan jag slutar och då åker jag direkt och tränar. Ibland går det hyffsat ändå men oftast känner jag mig helt tom då jag inte hunnit äta tillräckligt till lunch. Det här går ju snabbt att blanda iordning och är lätt att ta med sig;) ett tips från brorsan.. Återkommer med rapport senare om hur det går;)


Inget vårrus för Malin Skoog! Nej jag är f...

img_6764 (MMS)

Inget vårrus för Malin Skoog! Nej jag är fortfarande förkyld, retig i halsen och vågar inte riskera att bli sämre. Usch och fy vad trist det känns. Nu ska jag möta upp mamma oc Sofia på TC! Men först hämta upp tvätten.. Är ledig idag;)


In the club jao är ni med jao

Igår sprang 2 av mina klubbkamrater från IFK Umeå Sthlm Marathon, Kristoffer Österlund och Jenny Jansson. Båda gjorde kanonlopp, Kristoffer sprang in på 2,26 och blev 4 av alla svenskar och 13 totalt, Jenny sprang på 2.51 och blev då 6 av alla svenskar och 12a totalt. Grymt imponerande, hon öppnade desstutom rätt tufft med att springa första milen på 38,10. När jag tränat och tävlat tillräckligt länge ska jag också springa marathon, men än är det för tidigt.
Hoppas UIK och UFC vinner idag!!
Photo Booth is the shit..

Haha igår när jag mobilbloggade råkade jag...

img_4343 (MMS)

Haha igår när jag mobilbloggade råkade jag även skicka samma sms till en annan person.. Haha. Tur jag inte skrev värsta inlägget. Gårdagen var kung! Men det blir den alltid med mina kära vänner! Idag vaknade jag upp pigg och kry (om man bortser från 1kg snor som sitter i skallen), har joggat lie lätt och ska snart till mor och far för att fira morsdag!


Nu kör vi!!!! Allstaris the shit!!!

img_8990 (MMS)

Nu kör vi!!!! Allstaris the shit!!!


Blodsmak i munnen..

Usch och fy vilket löppass, pappa och jag körde backintervaller i kallkällabacken i Gammliaspåret (heter den så?)..
Vi började med en lång lugn backe där vi startade vid ÖK och körde hela vägen upp, sen 10 x 30 sek ganska hårt och efter det 1 x 500 m i hög fart. Så idag fick jag verkligen känna på hur det ska kännas när man tar i.. Gubben körde också på bra, bättre än vad jag trodde.

Vaknade inatt av att jag hade ont i halsen, men imorse när jag vaknade vid 09 var det borta.. hade bara massa snor i näsan.. vägrar bli förkyld nu.

Idag ska jag iväg och kolla på en tävling på Campus Arena, sen förbi stan och efter det ev se finalen i yran.. och ikväll jaa då smäller det ;) trevligttrevligt.


hihi där är min stenhårda farfar, laddad för tävling, med långbyxor och långärmat mitt i sommaren.. Långbyxor hade han för att benen var alldeles för bleka och långärmat hade han för att armarna är för smala.. haha jag älskar han!

Förbannade skitväder

Typiskt att det ska vara sånt här dyngväder nu när man är ledig och speciellt när det är BRÄNNBOLLSYRAN! Jäkla röv!!

Jaja.. nu har jag varit hemma hos mor och far och fikat kaffe och bulle och snart ska jag cykla hemåt mot Teg för att svida om till lite snyggare kläder.. sen blire AW på Norrlandsoperan som sagt. Vad fan ska man ha på sig?

Imorgon ska jag och pappa köra backintervaller.. han säger att han ska plåga ihjäl mig, men det är snarare jag som kommer att plåga ihjäl han ;)

Nej.. upp och hoppa.. Ajdö



Mycket bilder på mig själv.. ego-Malin som sagt, haha!

Äntligen brännbollsyran!!! Nyss klippt mig...

img_1286 (MMS)

Äntligen brännbollsyran!!! Nyss klippt mig, det behövdes:) nu iksu sen lite stan och lte yran. Ikväll äre afterwork på norrlandsoperan med mitt underbara jobb! 3 dagars ledigt, jajjemen;)


"Jag ska gömma extranyckeln så du aldrig mer kan komma in hit.."

jajjemen det fick jag höra idag av min käre far....  när jag efter en stressig och tung dag på jobbet, sprungit 13,5 km, kom hem till mina föräldrar utsvulten, trött och stressad med 30 min på mig att äta och förbereda mig för UFC träningen.. med förrhoppningar om att det skule finnas kvar lite mat åt stackars mig.. öppnade kylen och den var tom, mamma var på nån middag med jobbet men pappa var hemma.. Hade ingen tid eller lust att stå och laga någonting så tog en skvätt youghurt som fanns kvar i kylen och lite musli..

Men det skulle jag tydligen inte ha gjort, för vad skulle nu pappa äta till frukost på morgonen ..

"Du kommer hit och äter oss ur huset, har du flyttat hemifrån än? Far och köp mer youghurt nu så jag har till imorrn din snåla fisk. Annars ska jag gömma extranyckeln så du aldrig mer kan komma in hit"

Haha, vilket hot.

Icket att jag gjorde det.. jag hoppade på cykeln och skyndade mig iväg..

Träningarna med lagen (UFC & MSK) gick bara bra, det är skitkul att träffa dom!

Ännu en bild från igår, Thomas är bra på att fota.

Du kan gråta mitt på gatan, men jag glömmer aldrig bort vad du gjort..



Kroppen känns pigg sedan igår, jag är sämst på att ta ut mig. Pappa säger åt mig att sluta se glad och oberörd ut när jag springer.. haha. Måste skärpa mig. Men det kommer det kommer.. Jag älskar löpningen mer än allt annat just nu.

Ihelgen är det visst 800m och 1500  m på bana.. dvs inget för mig, ist ska jag köra backintervaller med pappa.. det blir kul. Var längesen vi sprang tillsammans, när jag var liten vare det roligaste jag visste (jag visste inte bättre då :P).

Veronica Maggios skiva blir bara bättre och bättre ju mer man lyssnar på den.

Jag längtar som satan till helgen!!

Fredag: Klippning - se brännboll - träna - AW på Norrlandsoperan med jobbet
Lördag: Backintervaller med pappsen - se brännboll - Partajj
Söndag: Oplanerad och förblir så

Ikväll får jag träffa UFC grabbarna! Snabbhet med mkt hopp står på schemat..


Förresten vilka är ni? 150 unika besökare just nu.. shit

Andra plats på gammliaterrängen 8 km, DM! ...

img_7647 (MMS)

Andra plats på gammliaterrängen 8 km, DM! Vann gjorde inte helt oväntat fantastiska Jeri från Etiopien ! Kul men jobbig bana:) nu har jag nyss haft besök av soff, provat kläder och pratat massa samt ätit gott! Nu bums i säng, imorgon väntar jobb, träning och UFC träning!!


Jag har fått förlängt vikariat till oktobe...

img_5324 (MMS)

Jag har fått förlängt vikariat till oktober :D firade det med dom här snygga sakerna;)


Yeah yeah yeah

haha vilken fruktansvärd bild jag la upp sist.. bilden ser så liten ut i mobilen så man ser inte så noga.. fyfan

Nu är jag hemma iaf.. har hunnit träffa mina föräldrar och hängt med Linnea, Amalia och Sofia :)

Imorrn börjar jag kl 13, måste hinna tvätta, träna och göra lite ärenden på stan innan det.

Nästa veckas planer:

Mån- Jobbar kväll
Tis- Jobb + Gammliaterrängen 8 km
Ons- Jobb + UFC + egenträning, MSK?
Tors- Jobbar kväll
Fre- LEEDIG + YYRAN
Lör- Ev 3 km på löparbana + YRAN
Sön- LEDIG


Jag har legat i på gymmet..

Här har ni mina ben just nu.. Sitter nu på...

img_3732 (MMS)

Här har ni mina ben just nu.. Sitter nu på Bromma flygplats, äter lunch och väntar på att gå ombord. Vilken rolig helg det har varit! Bara umgåtts med brorsan och hans kompisar. Igår var det jag Marre och 7 av hans kompisar (bara Umeå folk) som grillade hos Micke, förfestade och sen drog vi till café opera igen! Jag och massa grabbar, alltid trevligt. Jag har under den här helgen fått veta och lära mig hur killar tänker och är mot tjejer. Haha, förhållanden är tydligen helt ute. Det känns skönt, då kan jag med gott samvete vara singel ett tag till;) Nej nu tar jag farväl till Sthlm för den här gången, vi ses mer i sommar! Nu åker jag hem till mina stjärnor S & A och pappa och mamma förstås!


Löördag


Ännu en bild från blodomloppet, denna bild är från Thomas Björklund!

Jag ser då lycklig ut över att snart få starta..

Kolla mina nya skor;) Rocky ville också va...

img_6711 (MMS)

Kolla mina nya skor;) Rocky ville också va med på bild! Igår var vi runt på lite olika ställen, först på angelicas takvåning mitt i stan, sen utecompaniet och slutligen café opera! Blev dock en rätt tidig kväll, det är ju en ny kväll ikväll;) då blire grillning hemma hos Micke sen utgång. Nej nu blire sats sen fortsätta mitt shoppande. Det är sjukt varmt här också, hoppas vi hinner sola lite!


Afterwork på Cafe Opera

Yes, färdig shoppad för idag iaf.. ett par nya skor och lite snygga grejjer från Weekday. Nu har jag vilat lite och snart blire mat. sen förfest hos Angelica och efter det Cafe Opera!!


Bild snodd från uiks blogg ;)

Framme i Sthlm!! Efter en dryg 9 h bussres...

img_3431 (MMS)

Framme i Sthlm!! Efter en dryg 9 h bussresa SITTANDES bredvid en unge som kräktes.. Sov några timmar hos Marre sen åt vi frukost och for ut och sprang runt liljeholmen! Nu är vi på väg mot söder för lite shopping! Ikväll blir det afterwork på café opera! Jag slog två rekord igår, öppnade loppet ganska hårt, sprang första km på 3,22 och passerade 5 km på 18,36.. Det snabbaste jag sprungit på bana är 18,38. Gick i mål på 38,22, inte 38,30 som det står på hemsidan.


Personligt rekord på milen:D runt 38,20 st...

img_0928 (MMS)

Personligt rekord på milen:D runt 38,20 stannade min klocka på! En andra plats slutade jag på:) 30 min efter målgång hade jag hunnit hem till teg, duschat och sen till busstation! Nu äntligen sitter jagpå bussen mot Sthlm och kan slappna av :) fyfan vilken bra helg det här kommer att bli:)


Jäkla skit internet.. Tar 19 år att ladda ...

img_1512 (MMS)

Jäkla skit internet.. Tar 19 år att ladda upp ett inlägg.. Fyfan. Jaja inget spännande har väl hänt.. Är fortfarande nöjd med livet, jobbet är jäkligt roligt och stressigt och imorrn är det dags för blodomloppet! som jag har längtat. Men innan det är det jobb till 16 och Ufc träning.. Måste snabba mig i mål också så jag hinner med nattbussen till Sthlm!! Åh. :D nu är det nära!!


Jag fick lägenheten på Haga!!! I IFK huset...

img_6802 (MMS)

Jag fick lägenheten på Haga!!! I IFK huset :D flyttar in i slutet av juli!!!!


17 maj - grattis Norge!

Tjoo..

Vilken underbar start på dagen det är att köra intervaller på bana med trevliga tjejer :) Vi körde 15 x 200 m idag med 45 sek vila. Jag sprang 10 st 200 m lopp på 35 sek och sista 5 på 38 sek.. så man inte tröttar ut benen till blodomloppet på torsdag :)

Igår var det första dagen utan inskolning på gynavdelningen. Det gick bra, men det var fullrulle redan från början, men lugnade ner sig lite mot slutet av kvällen. Jag kommer att trivas där tror jag. Efter jobbet blev det raka vägen hem till Mr. X för att se lite Big brother och umgås lite :) det var trevligt.

Idag är jag lite seg i huvudet och kroppen, skulle gärna vilja vara ledig idag men icket, börjar jobba kl 13..

Resten av veckan ser ut som följande:

Tis: Jobb till 22
Ons: Jobb till 16 - packa till Sthlm - se UIK vs Mariehem
Tors: Jobb till 16 - Träna UFC kl 17 - Blodomloppet kl 19 - Nattbussen till sthlm 20.40
Fre - Sön: STOCKHOLM!!!





Snaaaart ses vi!!! Innan jul såg jag er senast! shit..

Måndag 16 maj



Vinnarlaget!!

Nu jobb till 21.45.. sen får vi se ;)

Glädje



Passar på att leka lite med pappas dator medans jag hälsar på Tiger. Har suttit på röven i 10 min och druckit lite kaffe samt läst lite i Runners world, men nu kryper det i kroppen igen. Ska strax möta upp min fina löparkompis Cornelia på IKSU för att köra lite rehab/stretch/core.

Bäst just nu:
Inga kläder - Veronica Maggio
Jag kommer - Veronica Maggio
Satan i gatan - Veronica Maggio
Finns det en så finns det flera - Veronica Maggio
Välkommen in - Veronica Maggio
Give me everything - Pitbull
Alive - Black eyed peas

4 dagars jobb - 1 dag ledigt - 4 dagar jobb

Yesbox, igår jobbade jag hela dagen och efter jobbet svängde jag förbi Sofia och såg lite schlager (eller såg ich såg.. lyssnade :P). Det var trevligt. Det var kul att jobba också, var på ännu en ny avdelning och jobbade med mina favoritkollegor.. vi planerar en afterwork på norrlandsoperan den 27 maj och ev se Veronica Maggio på Corona den 28 maj.

Idag har jag varit ledig från jobb, nästa vecka jobabr jag mån - tors sen direkt efter Blodomloppet hoppar jag på nattbussen mot Sthlm för att hälsa på brorsan och Yury:)

Vi (IFK Umeå) vann Majstafetten idag förresten, x2 dessutom. Herrlaget vann och vårat damlag!! Jag sprang första sträckan 5 km på ca 18.40.. godkänt men inte mkt mer.. hade tunga ben, usch.

Ikväll äre hockey som gäller.. eller ja jag ska försöka titta, är inte så insatt men man är väl tvungen att se lite iaf ;) Vi ska se hemma hos Linnea :)

Pappa och mamma är i Sthlm nu och kollar på boende samt hälsar på brorsan. Jag kan inte riktigt fatta att dom ska flytta härifrån, skönt att mamma blir här ett år till iaf. Men vad är Umeå utan pappa?


Jag längatr tills bansäsongen drar igång..

U make me feel alive-live-live-live.. Har ...

img_6410 (MMS)

U make me feel alive-live-live-live.. Har haft en skön kväll med mina fina:) nu ska jag krypa till kojs.. Men först bara lyssna på denna låten först: alive - black eyed peas! Jag får veta om lägenheten på tisdag.. det ser visst lovande ut :D natti


Livet leker.. Sitter just nu på jobbet och...

img_4745 (MMS)

Livet leker.. Sitter just nu på jobbet och äter tårta från NK;) ska snart bege mig hemåt men först ge en en cytostatika intramuskulärt! Nu är det fredag!!! Iiiih


Fredag den 13

Sjukt slitet att stiga upp kl 05 tre dagar i rad!! Imorgon börjar jag inte förrän kl 13 iaf så då får jag sova ut lite :)

Idag äre jobb till 16, lugn distans, hämta bilen och sen umgås med mina halvor Amalia och Soff!

Jag älskar den här tjejens skiva!!!!


"Vilket svin-pass"

Ja det kan man säga och vilken jävla blåst..

Dagens träning var alltså intervaller på Campus Arena med Cornelia och Anna. 10 x 400 m och 6 x 200 m med 1 min vila. Motvinden var ett helvete, förbannat vad det ska blåsa.. 400 m loppen gick på 78-79 sek och 200 m loppen på 33 sek, helt ok efter denna dag.

Jag har som sagt inskolning den här veckan på gyn-avdelningen, ska nästa vecka klara mig själv. Självklart så är palpationerna stängd ons-fre den här veckan pga tema-dagar så det jag kan minst om får jag inte prova på, utan det blir nästa vecka när min inskolning är färdig :P

Idag hände det grejjer.. en patients tarm perforerade och hon fick avföring fulla buken, efter blodtrycksfall, massa uppvätskning, antibiotika så skickades hon till operation och där fick hon ett hjärtstopp :/ usch och fy, vet inte om hon klarade sig.



Pappa är en fin människa, han gav mig dom här grymma skorna idag ;) Nu kommer jag att flyga fram på söndag, då det är dags för Majstafetten.



Seegt internet

Jäkla jäkel vad det ska ta tid att publicera ett förbannat inlägg..

Det här är andra gången jag sitter på arslet idag, första gången var imorse vid fukosten..

Har börjat min inskolning på gynavdelningen idag, Team A, det är kul men det är stressigt och mkt man ska hålla koll på.. Får "hela" 3 dagars inskolning.. :P

Efter jobbet var det raka spåret mot ICA för att handla lite mat, hem byta om och sen mot Gammlia kl 17 för att springa med UFC, vi körde lite backintervaller och lite bålstyrka på det. Efter träningen var det bara att lämna av grabbarna och sen kuta genom skogen för att hämta upp Mariehems damer och köra samma sak med dom. Jag sprang visserligen inte intervallerna med nåt av lagen men jag sprang däremellan. Såg lite av UIKs match gjorde jag också, dom var helt överlägsna.. Fick träffa farfar också :)

Imorgon består dagen av jobb till 16, intervaller med Cornelia på Campus Arena och senare på kvällen ska jag kanske på dejt.. nr 3 eller 2 beroende på hur man ser det.



Jag är sämst.. bokade flyg till sthlm nästa torsdag för att jag trodde att blodomloppet var på onsdagen, men självklart så är det på torsdagen kl 19 och mitt flyg går kl 19.40.. och alla flygbiljetter som går senare på kvällen eller tidigare på morgonen är slutsålda. Så nu åker jag nattbuss ner ist, åker 20.40 och är framme 05.45. 344 kr fattigare..

Slut på ledigheten

Hejhopp.. är kass på att uppdatera..

Har varit ledig idag med.. men har ändå inte varit hemma nåt, kom hem typ nyss.

Dagen har bestått av: träning x 2, lunch på TC, solning, lagfoto med UFC + enskilda foton huvva, födelsedagsfika hos Linnea.. och nu ser jag på Big brother och ska efter det sova

Imorrn äre jobb som gäller, sen träning med UFC och träning med Mariehem. Jag kommer att löpa i gammliaskogen med båda lagen och köra backe ;) det blir skoj.

Sen kommer farfar också, blir kul att få träffa han :)



en rolig kväll förra sommaren.. åh tänk nu är det ju nästan sommar :D


Veronica Maggios nya skiva... jag är besatt

Rabblar snart alla hennes låttexter utantill :P

Nu har jag suttit ute på baksidan i ca 40 min.. ska snart mot IKSU för att köra lite "styrka".. dvs stretcha och titta på folk.. :P haha.

Körde imorse fartlek i SM spåret på gammlia, kändes bra. Sen har jag varit en sväng på stan, försökt på knackig engelska översätta ett snabbhetsprogram :P men det gick faktikst.

Min kära vän Amalia är rolig.. vi ska nämligen få en spelare från USA som ska spela med oss i sommar och Amalia är lite orolig för hur det ska gå att snacka engelska.. så igår satt hon och rabblade/pratade massa låttexter som hon tnkt använda sig av i nödfall.. bla Tonight im fucking you, the time.. osv.. hahahahaha jag dog.

fräknig tjej..


Ny vecka, nya trevligheter

Efter en intensiv men förbannat bra helg så är jag laddad för en ny trevlig vecka.

Idag och imorgon är jag ledig, ganska så skönt, speciellt när det är så underbart väder ute!

Ska strax mot gammliaskogen och köra fartlek, sen har jag inte så mkt mer planer.. eller jo ska sola och ge ett program till en UFC spelare.

Igår sprang jag 15 km i 4.20-4.30 fart.. det kändes lätt. Pappa ville slå ihjäl mig när han hörde det.. " men då kan du inte ha tagit ut dig på tävlingen igår.." Nej, jag vet, jag måste bli bättre på att plåga mig.

Mariehems damer förlorade seriepremiären igår.. inte bra.

Iveckan ska jag köra backträning med både UFC och Mariehem



Iveckan får jag förhoppningsvis veta om lägenheten :D

Love life

Trött, slut och hungrig är min status just nu..

Jag vann tävlingen igår.. tiden var väl ingen höjdare 41.10.. men godkänd iaf :)

UFC spelade 0-0 mot Forward.. också bra, men dom var värda ett mål där i slutet. Jag gillar det där laget, dom är bra. Fina människor!

Resten är hemligt.



Inga kläder

Idag är det äntligen dags för tävling, Vännäs kvartsmara, 10 548 m !! Jag är taggad !

Efter tävlingen är det järnet hem för att duscha och äta och sen se UFC spela kl 15!!


Fredaaaaaaaaag och snart helg ;)

Godmorgon!

Tog mig en lång (för att vara mig) sovmorgon imorse till 08.30, jäkla skönt. Nu har jag tryckt i mig 2 mackor, banan, grape och kaffe och ska snart lämna bilen på pappas jobb och jogga till gammlia för att hämta min cykel. Dagens lilla träning för mig. Måste vara pigg till imorrn då jag springer Vännäs kvartsmara, dvs 10 548 m, jag har aldrig sprungit så långt på en tävling nångång..

Jag börjar jobba kl 13 idag och innan dess ska jag försöka få lite gjort.. så dags att röra på sig kanske.



Snart har jag todo la familia in Estockholmo.. förutom jag då.. hur ska det gå? Någon vänlig själ som vill hoppa in och vara min mamam och pappa i Umeå som jag kan avreagera mig på, sno lite mat av och låna bilen då och då? ;)

Ledig dag

Så var snart denna dagen över..

Dagen började bra med intervaller på Campus Arena med Cornelia och Anna, lunch på TC med mamma och en vandring på stan.. hittade faktiskt ingenting!! Bra Malin!

Efter att ha vandrat på stan och fördrivit lite tid blev jag less och drog till Sofia :) Hängde där fram tills UFC träningen, hon var duktig och pluggade på och jag satt mest och filosoferade, snyltade lite kaffe och pratade om helgen :P ..

Nu har jag nyss ätit och funderar på att svänga förbi Mariehems träning bara för att säga hej till laget.. är så sjukt rastlös.. skittrist att vara ledig.

Jag har funderat och tänkt på vad jag vill göra med allt.. och det är en hel del.. har jävlgit höga krav på mig själv..  vill bli lika bra fystränare som pappa, bli en grym sjuksköterska som kan allt (nu googlar jag typ..;P), bli bäst på att springa.. sen skulle jag vilja vidareutbilda mig också.. men vet inte inom vilket område.. 

Känner mig just nu rätt okunnig inom allt.. jag vill kunna allt nu! Har alltid varit sån, allt ska ske NU på engång!! Lär mig!

Nej nu sticker jag, tar bilen och hälsar på laget.. jo så får det bli. Kan inte sitta på röven en minut till. Adjö


" Du får passa dig som satan.."

Hade en spännande dag på jobbet idag.. jag hade hand om en aggressiv/ångestfylld dement kvinna, som i ena stunden grät och ville hem och i andra stunden blev aggressiv och hotade med att hoppa ut genom fönstret om vi inte lät henne åka hem. " kan du inte bara vara snäll och ge mig nåt piller så jag slipper allt det här.." fick jag höra ett antal ggr ikväll. Usch så hemskt.. Sen när hennes make kom på besök och försökte lugna henne, så bad hon honom att dra åt helvette och hålla igen käften.. " du vet ingenting karlajävel.." Ja så kan det gå.. Sen när jag försökte lugna henne när hon skrek på sin man som mest så sa hon bara " du, jag känner min man bättre än dig, vi har varit gifta i 30 år.. och det är 30 år för mkt"

Mina försök till lugnande samtal och piller hjälpte inte ett piss.. vad fan gör man då? Man känner sig grymt dålig och hjälplös såna här ggr..

Annars då.. sprang lugn distans imorse, svängde förbi IKSU där jag träffade Karl-Uno den gamle legenden, drog hem, åt duschade och tog en sväng förbi staden..

Imorrn är jag ledig :D då blire intervallträning med Anna och Cornelia, lunch på TC med mamma, fysträning med UFC!

Godnatt!


Satan i gatan

Löpningen gick tungt, jävligt tungt faktiskt.. fick mjölksyra i benen efter första intervallen.. vet inte om det berodde på att GPS klockan visade en felaktig fart som gjorde att jag blev förbannad och försökte springa snabbare eller vad det kan va.. Nu har jag legat i soffan sedan jag kom hem.. dvs i 4h snart, jävligt skönt



Jag eggar den här låten mest hela tiden nu!! Hon sjunger tydligen om Oskar Linnros (hennes ex) som enligt henne varit otrogen.. Men det vill jag inte tro på ;P




Det här är världens bästa partylåt för tillfället!!

Jag tar tillbaka det där med helg.. Jag to...

img_5635 (MMS)

Jag tar tillbaka det där med helg.. Jag tog på mig att buffa imorrn, dvs jobba extra. Börjar 14 och slutar 21.30.. Ah det gör inget, lite får man faktiskt offra! Snart går jag hem för dagen, vart i hela satan är värmen och solen??


Snart helg... ;) iaf för mig, jag har helg...

img_6635 (MMS)

Snart helg... ;) iaf för mig, jag har helg mitt i veckan! Är ledig ons och tors;) dagarna går snabbt som alltid, har nyas ätit lunch och ska nu avnjuta mitt kaffe och min mums mums:) i eftermiddag blir det intevaller i skogen!


Lill-lördag fast på en måndag

Igår efter 15 km distans löpning, fysträning med Mariehems damer fick jag fin besök av Sofia :) Vi festade loss på Magnus glass och lite godis framför Big Brother och planerade helgen .. satt mest och funderade ut vad vi ska ha för outfit ;) haha..

Idag jobbar jag dag och efter jobbet blir det intervall träning sen vettefan? Imorrn och på torsdag är jag ledig, skönt.

Jag drömde en jäkla mardröm inatt, brukar aldrig hända.. jag drömde att jag var förföljd och att det var nån som försökte ta sig in i min lägenhet, kändes som jag var iakttagen från balkongen.. vaknade 01.33 av att hjärtat slog så jäkla snabbt och hårt och jag var typ blöt av svett? Lät också massa konstiga ljud från grannen.. fyfan.



Jag och Amalia i turkarnas land

Lite toalett-fjortis-bilder från helgen;) ...

img_4395 (MMS)

Lite toalett-fjortis-bilder från helgen;) haha.. Sitter nu och äter lunch på jobbet! Dagen har flutit på rätt bra. Har fått mitt schema för sommaren, rätt mkt jobb men är ledig midsommar helgen förutom på dagen  kung!! Ikväll blire träning sen ska jag köra snabbhet med Mariehems damlag !


Vilken helg!!

Började med en lugn och trevlig fredag som jag tillbringade med mina kära.. godis från GH och Big Brother maraton. Lördagen var inte lika lugn, testlopp, shopping på stan och på kvällen förförfest hos Britta med gomiddag och grejjer, förfest hos Emily och tillslut utgång på Alle.. fyfan vad kul det var.  Jag tror inte att vi satt ner en endaste gång, vi äger dansgolvet.. haha

Idag vaknade jag upp efter endast 4 h sömn..( pga massa knasiga sms från otippade personer...), var pigg och kry, åt frukost och stack sen ut och sprang 15 km med lätta ben, låg på 4.30-4.40 fart i snitt.. underbart. Kl 13 började jag jobba och nu är jag nyss hemkommen.. eller njae för 40 min sen,

Men dagen på jobbet har inte varit så rolig, ett dödsfall och en som kollapsade..  tur man inte är ensam såna gånger.


RSS 2.0