Get me bodied

Över 100 besökare igår!!!!!!!! AAAh vilka är ni???

Igår spenderades kvällen i soffan med ostbricka och godis framför Biggest loser.. haha, man kände sig som ett svullo själv :P Blev en tidig kväll också, mkt skönt. Men kunde inte somna förrän nån timme senare pga att vissa snarkar..

Idag står jobb (praktik) på schemat 14-21.. ganska sköna tider. Blir spännande att få träffa alla "patienter", eller det är mer som ett servicehus.. alla har sina egna lägenheter och bor i ett vanligt hyreshus och skälva personalrummet och kontoret är i en vanlig lägenhet som dom gjort om litegrann. Alla har nåt typ av jobb och åldern varierar med allt från 20 åringar - 70 åringar med olika typer av psykiska besvär.

Haha en gubbe lider av tvångsbeteende, han kan dricka hur mkt kaffe och vatten som helst. Så han måste ha någon som ser till att han slutar dricka kaffe/vatten och går och lägger sig i tid annars kan han sitta uppe och dricka kaffe till 4 på morgonen.. Sen finns det 2 systrar som bor ihop och jobbar på samma jobb men aldrig tillsammans, för dom bråkar jämt. Ena systern hör röster som säger att hennes syster vill mörda henne. Så hon är livrädd för hennes egen syster.. haha ja typ såna grejjer kan der vara.
Sen finns det även en tant som kan vara aggressiv och kasta kaffe i ansiktet på folk..

Nej nu ska Malin ut och löpa. Katjing



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0