I´m alive!!

Internet har dött på Iphonen, jag har eggat för mkt den här månaden så får hålla mig lugn fram tills oktober..

Nu är jag HEMMA I UMEÅ :D Åkte hem med tåget idag kl 14.55 och var framme i Umeå 15.45. Smidigt och bra;)

Har joggat lite, ätit gomiddag och öven hunnit hälsa på lite vänner och fikat gott:) Nu ska jag packa det sista sen krypa ner i sängen. För imorrn drar jag till STOCKHOLM, till brorsan och LIDINGÖ LOPPET!! Stjärt vad jag kommer att skita ner mig på lördag innan start..

Nej hörrni, ska uppdatera mer ihelgen ;) Haree


Kommentarer
Postat av: Keron

Jag har jobbat på Akzo Nobel 4 somrar, och bott hos min bror i de tre senaste. Så eftersom jag inte kände så många sysselsatte jag med mig mycket löpning!



Skyttis är ju rätt trist, helst om man springer elljusspåret. Vet inte var du bor och ifall du har möjlighet att ta dig nånvart. Men runt höglandssjön är en rätt trevlig runda (en hälsans stig på 4 eller 7 km) väldigt flakt så perfekt att köra intervaller på om du vill ha omväxling från bana. Hörnsjön är en personlig favorit , uppe på varvsberget, rätt korta spår men fint underlag och natur http://keron.blogg.se/2009/august/forsta-lopturen-pa-lange.html Sen om du vill ha lite mer extrema underlag är ju gula leden på åsberget en utmaning, vandringsled med mestadels berg! http://keron.blogg.se/2009/august/forsok-2-pa-gula-leden.html Elljusspåret mot Gullänget har ett stickspår bakom sjukhuset, ifall du jobbar i närheten. Rätt backigt! Sen brukar folk springa lite längre pass kring veckefjärden, men det har jag inte testat och kan inte ge någon vägbeskrivning.



Om du inte känner till dessa områden är det bara att fråga! Lycka till på Lidingöloppet!

2010-09-24 @ 08:21:54
URL: http://keron.blogg.se/
Postat av: Keron

Varsågod!

2010-09-24 @ 08:43:02
URL: http://keron.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0